- شروع کننده موضوع
amirrach
امیرآچ
- نام مرکز سمپاد
- تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 17
درود و وقت بخیر
اگر این تایپک باعث مشکلاتی برای سایت میشه(که قطعا نمیشه چون مطلب اطلاعات عمومیه)مشکلی با حذف شدنش ندارم
نویسنده خودمم!صرفا جهت اطلاع که بگم متن کپی نیست
فاز تعصب و این بحثا رو بذارید کنار ، مثل دوتا آدم بالغ با هم بحث میکنیم(سعی کردم تیکه نندازم و شوخی بی مورد نکنم با این موضوع)
در اینجا با طب گیاهی (مورد تایید جهان) و طب سنتی(تا حدودی مورد حمایت سازمان بهداشت جهانی) نداریم
و صرفا روی حرفمون با طب اسلامیه
_____
از شير شتر و شرگاو و شير گوسفند و ادرار و گوشت اينها سؤال کردم. حضرت فرمود دست به اينها زدي وضو نگيرد. البته منظور از وضو، وضوي لغوي است يعني دستت را نشور اينها **پاکند.**
_____
دلایلی برای رد طب اسلامی:
**1-منابع طب اسلامی**
در قرآن چندان اشاره ای به طب اسلامی نشده
درنتیجه اکثر اطلاعات و مباحث رو از این طب باید در احادیث جستجو کرد
که خب اکثر این احادیث هم، از امام صادق و پیامبراسلام هست
سوال اصلی، اصلا صحت این احادیث از کجا مشخص میشه؟
یه مثال میزنم:
فرض بگیرید که من در یک کتاب حدیث خوندم، پیامبر گفته:
گیاه بابونه برای رفع درد زانو موثره
خب؟ الان برم از یه پزشک بپرسم؟
اونوقت روی حرف پیامبر تردید کردم !(جلوتر درمورد این تردید حرف میزنم که چرا تردید کردن بَده)
نپرسم؟ خب اونوقت از کجا بدونم این حدیث برای شخص پیامبره و جعلی یا پیازداغی نیست
چون همه ی ما میدونیم ، بعد از پیامبر از طرف بنی امیه احادیث جعلی وارد شد
و حتی همین چندصد سال پیش ممکنه افراد اومده باشن و حدیث جعلی اورده باشن !
خب این حدیث اگر جعلی باشه ممکنه من زانو دردم بدتر بشه و یا فقط وقتم رو تلف کرده باشم
در قرآن هم حرفی از گیاه بابونه نزده که بتونم به اون استناد کنم
پ.ن:گفتم درمورد تردید حرف میزنماز اصل مطلب دور نشیم)
چرا باید در احادیث فردی که کل جهان هستی و نیستی برای اون بوجود اومده،کسی که نامش به اندازه ی نام خدا ،سنگین و پرارزش هست (پیامبر) ،باید رفت و تحقیق کرد و مطمئن شد که این احادیث از اونه!آیا ایشون یک انسان معمولیه؟ و حرفاش خیلی ساده جعل میشه؟
**2-بار علمی مطالعات طب اسلامی**
همه ی ما میدونیم انار ، یکی از میوه هاییست که خواص مطلوبی داره
در حدیثی از امام صادق گفته شد:هر کس انارى را تا آخر بخورد، خداوند تا صد روز شیطان را از وسوسه دل او باز دارد، و هر کس سه انار کامل بخورد، خداوند یک سال شیطان را از او دور کند
خب همونطور که میبینید فواید انار رو با جن و شیطان و انس نشون داده و هیچگونه بار علمی دیده نمیشه
میتونید تحقیق کنید در کتب و سایتهای مختلف که خوردن انار برای افراد یبوستی،فشارخون پایین،زخم معده و زنان حامله(البته مصرف برای حامله ها در حد بسیار کم قابل قبول و مفیده) و... به نحوی و به شروطی منع شده
پس اگر همین صد سال پیش یکی از این افراد که مثلا بگیم دارای فشارخون بسیار پایین بوده
این حدیث رو میشنیده و برای دور کردن شیطان از خودش سعی میکنه روزی سه انار کامل بخوره! یعنی در یک هفته 21 انار
و به همین سادگی زندگیش درخطر بیوفته
یا اگرشخصی مبتلا به زخم معده باشه نمیتونه شیطان رو از خودش دور کنه(متاسفانه)
اون موقع هم که خودتون درجریانید هر شهر یا منطقه ای یه حکیم یا طبیب داشته که خب همیشه هم دردسترس نبوده یا تجربه کافی نداشته یا اگرم بوده احتمال داشته علمش از همین طب اسلامی بوده
و اما سومین مورد کرونا!
کرونا و طب اسلامی و زندگیِ تبریزیان در خارج رو به خودتون میسپارم! باشد که از تحلیل کنندگان باشید
یه چیزی من بگم در رابطه با تبریزیان،خیلی جالبه بدونید
سال 2011 یک فیلم ساخته شد در آمریکا با موضوع بیماری که بسیار شبیه آنفولانزاست و برای انسان کشنده است (CONTAGION2011)
یک فرد در اون فیلم هست که ادعا میکنه یه دارو کشف کرده و درجا بیماری رو خوب میکنه
این فرد هر روز طرفدارانش بیشتر میشه و با کارهایی که میکنه شهر رو به هم میریزه و داروخونه ها به آتش کشیده میشه
در نهایت 4.5 میلیون دلار سود میکنه و هیچ تفاوتی در درمان بیماری بوجود نیورد
اگر این تایپک باعث مشکلاتی برای سایت میشه(که قطعا نمیشه چون مطلب اطلاعات عمومیه)مشکلی با حذف شدنش ندارم
نویسنده خودمم!صرفا جهت اطلاع که بگم متن کپی نیست
فاز تعصب و این بحثا رو بذارید کنار ، مثل دوتا آدم بالغ با هم بحث میکنیم(سعی کردم تیکه نندازم و شوخی بی مورد نکنم با این موضوع)
در اینجا با طب گیاهی (مورد تایید جهان) و طب سنتی(تا حدودی مورد حمایت سازمان بهداشت جهانی) نداریم
و صرفا روی حرفمون با طب اسلامیه
_____
از شير شتر و شرگاو و شير گوسفند و ادرار و گوشت اينها سؤال کردم. حضرت فرمود دست به اينها زدي وضو نگيرد. البته منظور از وضو، وضوي لغوي است يعني دستت را نشور اينها **پاکند.**
_____
دلایلی برای رد طب اسلامی:
**1-منابع طب اسلامی**
در قرآن چندان اشاره ای به طب اسلامی نشده
درنتیجه اکثر اطلاعات و مباحث رو از این طب باید در احادیث جستجو کرد
که خب اکثر این احادیث هم، از امام صادق و پیامبراسلام هست
سوال اصلی، اصلا صحت این احادیث از کجا مشخص میشه؟
یه مثال میزنم:
فرض بگیرید که من در یک کتاب حدیث خوندم، پیامبر گفته:
گیاه بابونه برای رفع درد زانو موثره
خب؟ الان برم از یه پزشک بپرسم؟
اونوقت روی حرف پیامبر تردید کردم !(جلوتر درمورد این تردید حرف میزنم که چرا تردید کردن بَده)
نپرسم؟ خب اونوقت از کجا بدونم این حدیث برای شخص پیامبره و جعلی یا پیازداغی نیست
چون همه ی ما میدونیم ، بعد از پیامبر از طرف بنی امیه احادیث جعلی وارد شد
و حتی همین چندصد سال پیش ممکنه افراد اومده باشن و حدیث جعلی اورده باشن !
خب این حدیث اگر جعلی باشه ممکنه من زانو دردم بدتر بشه و یا فقط وقتم رو تلف کرده باشم
در قرآن هم حرفی از گیاه بابونه نزده که بتونم به اون استناد کنم
پ.ن:گفتم درمورد تردید حرف میزنماز اصل مطلب دور نشیم)
چرا باید در احادیث فردی که کل جهان هستی و نیستی برای اون بوجود اومده،کسی که نامش به اندازه ی نام خدا ،سنگین و پرارزش هست (پیامبر) ،باید رفت و تحقیق کرد و مطمئن شد که این احادیث از اونه!آیا ایشون یک انسان معمولیه؟ و حرفاش خیلی ساده جعل میشه؟
**2-بار علمی مطالعات طب اسلامی**
همه ی ما میدونیم انار ، یکی از میوه هاییست که خواص مطلوبی داره
در حدیثی از امام صادق گفته شد:هر کس انارى را تا آخر بخورد، خداوند تا صد روز شیطان را از وسوسه دل او باز دارد، و هر کس سه انار کامل بخورد، خداوند یک سال شیطان را از او دور کند
خب همونطور که میبینید فواید انار رو با جن و شیطان و انس نشون داده و هیچگونه بار علمی دیده نمیشه
میتونید تحقیق کنید در کتب و سایتهای مختلف که خوردن انار برای افراد یبوستی،فشارخون پایین،زخم معده و زنان حامله(البته مصرف برای حامله ها در حد بسیار کم قابل قبول و مفیده) و... به نحوی و به شروطی منع شده
پس اگر همین صد سال پیش یکی از این افراد که مثلا بگیم دارای فشارخون بسیار پایین بوده
این حدیث رو میشنیده و برای دور کردن شیطان از خودش سعی میکنه روزی سه انار کامل بخوره! یعنی در یک هفته 21 انار
و به همین سادگی زندگیش درخطر بیوفته
یا اگرشخصی مبتلا به زخم معده باشه نمیتونه شیطان رو از خودش دور کنه(متاسفانه)
اون موقع هم که خودتون درجریانید هر شهر یا منطقه ای یه حکیم یا طبیب داشته که خب همیشه هم دردسترس نبوده یا تجربه کافی نداشته یا اگرم بوده احتمال داشته علمش از همین طب اسلامی بوده
و اما سومین مورد کرونا!
کرونا و طب اسلامی و زندگیِ تبریزیان در خارج رو به خودتون میسپارم! باشد که از تحلیل کنندگان باشید
یه چیزی من بگم در رابطه با تبریزیان،خیلی جالبه بدونید
سال 2011 یک فیلم ساخته شد در آمریکا با موضوع بیماری که بسیار شبیه آنفولانزاست و برای انسان کشنده است (CONTAGION2011)
یک فرد در اون فیلم هست که ادعا میکنه یه دارو کشف کرده و درجا بیماری رو خوب میکنه
این فرد هر روز طرفدارانش بیشتر میشه و با کارهایی که میکنه شهر رو به هم میریزه و داروخونه ها به آتش کشیده میشه
در نهایت 4.5 میلیون دلار سود میکنه و هیچ تفاوتی در درمان بیماری بوجود نیورد