• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایرج میرزا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sylar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایرج میرزا شاعر باحال!

ولي چندتا از شعراشو توي كتاب درسي ما چاپ كردن ... كه من زياد خوشم نيومد...!

خیلی ازش خوشم نمیاد. شعراش زیاد جالب نیستن.

به خجالتمون نده! ایرج میزرا جلال الممالک شاید بگین نه ولی آخر آزادگیه!شاید رهی " ای سرو پای بسته..." رو در وصفش گفته باشه!

منم يكي دو ماهه باهاش آشنا شدم شعراش قشنگن(زير لاهاف)

به نقل از Sylar :
پیشنهاد میکنم یک سری از شعراش را بخونید و در پس فحش هایی که میده مفهوم را دریابید! :))
من یه بار تا چند روز ذهنم درگیر یکی از شعراش بود. آخه تو شعر ... :))

به نقل از GCD :
چند وقت پیش توی مشهد اسم بلوار معروف ایرج میرزا رو به جلال آل احمد تغییر دادن، یه بیلبورد گنده هم زدن توی خیابون، گفتن به دلیل اینکه ایرج میرزا برای اولین بار پورنوگرافی رو رواج داده، تصمیم به تغییر اسم خیابون گرفتن و چون جلال آل احمد اشعاری در مدح اهل بیت داره، اسمشو گذاشتن جلال آل احمد!
همین الان کافیه یکی از کشورا اعلام کنه که مثلا نوه ی خاله ی داماد پسر ایرج میرزا مال کشور ما بوده. ببین چه جنجالی به پا می کنن. تو گوگل رای گیری می کنن و اعلان جنگ و ...
فقط وقتی از یه چیزیو از دست بدیم قدرشو می دونیم

به نقل از GCD :
چند وقت پیش توی مشهد اسم بلوار معروف ایرج میرزا رو به جلال آل احمد تغییر دادن، یه بیلبورد گنده هم زدن توی خیابون، گفتن به دلیل اینکه ایرج میرزا برای اولین بار پورنوگرافی رو رواج داده، تصمیم به تغییر اسم خیابون گرفتن و چون جلال آل احمد اشعاری در مدح اهل بیت داره، اسمشو گذاشتن جلال آل احمد!
دوستان خسته نباشن كه اينقدر پاچه خوار پرورن و هركي نسبت به پارسي ستيزيش ميشه بزرگتر البته به شرطي عربا رو بزرگ كنه

سعدی هم از این شعرا زیاد داره!
برین پیدا کنین زیر لاهاف بخونسین!

تو دفتر ششم مولوي يه چيزهايي هست البته تك و توك تو دفترهاي قبلشم پيدا ميشه

lمولانا كه خيلي واضحه داستاناش تو اين مورد خصوصا ضرب المثلي كه از داستان كنيزك مونده (*** ديدي كدو نديدي؟)

آره منظورم داستان خرو كدو و اون طرف بود كه تو دفتر ششمه

Back
بالا