تو کنکور چقدر به سوالایی که حس کردید از آسمون اومده برخورد کردید
سوااایی که برات نا آشنا بود
مخصوصا تو ریاضی
روزِ قبل از کنکور تجربی، به سوالات عمومی کنکور هنر و ریاضی یه نگاهی انداختم و در نتیجه تو درسای عمومی روز کنکور به چیزِ جدیدی برخورد نکردم! یعنی حتی برای ایدههایی که امسال برای اولین بار مطرح شد هم آماده بودم.
تو ریاضی ایدهی جدید ندیدم. در واقع کلِ سوالات رو حداقل یه بار تو کتاب درسی یا کتاب خیلی سبز یا آزمونای کانون دیده بودم. ولی خب، سرِ جلسه متوجه شدم که بیشترِ سوالای ریاضی سخت و وقتگیره! در نتیجه سطح انتظارمو یه مقدار آوردم پایین و خیلی از سوالات رو کلاً بیخیال شدم.
تو زیست طبیعتاً هر سال باید انتظار داشته باشی که کلی ایدهی جدید ببینی
ولی خب تعدادِ سوالات شمارشی بیشتر شده بود و سرِ جلسه این مسئله رو حس کردم.
برخلافِ بقیهی دروس، فیزیک پُر بود از ایدههای جدید! دقیقاً برخلافِ انتظار. یعنی من منتظر بودم فیزیک مثلِ هر سال همون ایدههای قدیمی رو تکرار کنه و فقط «تیپ سوال»های رایج رو ادامه بده. ولی به نظرم حداقل 10-15 تا از سوالاتش ایدهی کاملاً جدید داشتن! و چون تو آزمونای کانون معمولاً فیزیک رو خیلی خوب میزدم، اینجا یه مقدار شوکه شدم.
شیمی هم مثلِ فیزیک، کلاً تغییر موضع داده بود
اگه درست یادم باشه، 5 تا سوال شمارشی داشت از نوعِ عددی. یعنی گفته بود "چند مورد" و نگفته بود "کدام موارد". 3 تاش رو غلط زدم و 2 تا رو نزدم
سوالاتِ حفظی و مفهومیش هم اصلاً راحت نبود و حتی بیشتر از سوالات محاسباتی وقت میگرفت. شیمی تنها درسی بود که بعضی جاها نمیدونستم این سوال رو از کجای کتاب دادن! اینجا حس کردم بعضی سوالا از آسمون اومده
سلام و تبریک
احساسی که قبل، حین و بعد از دیدن رتبهتون، داشتید رو شرح بدید.
سپاس
قبلش به شدت هوشیاریم پایین بود
شب ساعت 3/30 ظاهراً نتایج اومده بود دیگه. ولی من 3 خوابیده بودم
صبح ساعت 7 گوشیم چند بار زنگ زد بیدار شدم جواب ندادم. بعد با عصبانیت دوباره خوابیدم و نهایتاً ساعت 9 بیدار شدم دیدم 12 تا میسکال دارم! به آخرین نفر زنگ زدم گفت جوابا اومده. فکر کردم داره مسخره میکنه، منم که تازه از خواب بیدار شده بودم فحش دادم و اینا.(دوستم بود صمیمی بودیم
) بعد دیدم نه آقا جدیه، گفتم اوکی میرم نگاه میکنم. ولی نمیخواستم نگاه کنم چون برنامهم این بود دو روز بعدش ببینم که هیجان بکشم و اینا! چند دقیقه بعد مدیرمون زنگ زد تبریک گفت و این که مبارکه دورقمی شدی و غیره. کنجکاو شدم رفتم نگاه کردم، دیدم نایس خدا رو شکر خوب شده. حینِ دیدنِ رتبه، خونه تنها بودم. راهِ خاصی واسه ابرازِ رضایت پیدا نکردم، همینجوری شروع کردم به فحش دادن و اینا. مخاطبِ خاصی نداشتم، فقط فحش میدادم
بعدش هم دیدم هیجانم زیاده، اینجوری کلِ روز فقط باید منتظر باشم وقت بگذره تا بخوابم و فردا برسه، تصمیم گرفتم برم ورزش کنم تا هیجانم خالی شه. رفتم یه ساعت دَویدم انرژیم کلاً خالی شد و تخلیه شدم.
خوشبختانه نسبت به تلاشی که کرده بودم خیلی بیشتر نتیجه گرفتم و بعد از دیدنِ رتبه، خیلی grateful(قدردان؟) بودم نسبت به کائنات!
خیلی خیلی تبریک میگم
به نظرتون شیمی دهم مبتکران بهتره یا خیلی سبز؟
الگو رو دارم و میخوام به عنوان منبع دومم باشه
کتاب کمک درسی زبان دهم چی رو توصیه میکنین؟
ممنون
من مبتکران کار کردم و راضی بودم. خیلی سبز سطحِ چندان بالایی نداره! البته به عنوانِ منبع دوم نمیدونم وقت کنی برسی یا نه. در واقع خودش خیلی خیلی کامل و حجیمه!
متاسفانه از منابعِ زبان اطلاعاتِ خاصی ندارم. ولی کیاسالار رو خیلی شنیدم
خیلی سبز.
سلام . خیلی تبریک
ایا خلاصه نویسی میکردین؟ روش کارتون چه جوری بود؟
نه من خلاصه نویسی نمیکردم. جزوه و اینا هم نداشتم واسه هیچ درسی.
برای درسایی مثل ریاضی و فیزیک، تو کتابم چند تا نمونه سوالِ جامع و خوب مینوشتم که اگه بخوام یه روز کلیتِ مفاهیم رو ببینم، اون سوالا رو حل کنم.