دوباره تبریک میگم.امیدوارم موفقیتای بیشتری کسب کنین
توصیه ای واسه کسی که سال پایس دارین؟
مثلا چقد درس بخونه ؟چجوری درس بخونه؟کار خاصی واسه کنکور انجام بده یانه؟در کل اگه تجربه ای از دهم یازدهمتون فارغ از رشته(من ریاضیم چون
)
بگید.
درسِ هر سال رو همون سال تا جایی که میتونی قوی بخون و مسلط باش. کلاً تا قبل از دوازدهم، کار زیاد سنگین نیست و صرفاً تلاشت باید این باشه که "تا جایی که میتونی" همه چیز رو خوب بخونی. با چیزِ پیچیدهای طرف نیستی اصلاً. یعنی هر چقدر که در توانت هست درس بخون و «فشار» نیار
هر درسی که از دهم تا دوازدهم میخونی برای کنکوره دیگه
ولی چیزی که اهمیتش زیاده، اولاً آزمونات رو خیلی خوب تحلیل کن و «مهارتِ آزمون دادن»ت رو تقویت کن. مدیریتِ زمان، کم کردنِ بیدقتیها، تکنیکهای آزمون مثلِ زمانهای نقصانی، و غیره. دوماً، به ادبیات خیلی بها بده. پیشنهاد میکنم حداقل دو تا کتابِ قرابت معنایی+آرایههای ادبی هامون سبطی رو بخونی امسال! درسای دیگه رو نیازی نیست تو بلندمدت بخونی و مثلاً برای ریاضی اگه 100 تا تست بزنی یاد میگیری. ولی برای فارسی، نیاز داری «بلندمدت» و پیوسته درس بخونی.
سلام.
فرجه های دوهفته ای آزمون رو چجوری تنظیم میکردین؟
موضوعی خوندن ادبیات رو چجوری پیش بردین؟(همزمان همه رو کار میکردین یا یه بخش که تموم میشد بعد میرفتین سراغ بعدی؟)
برای زیست پایه نظری دارید که پینوکیو خیلی سبز بهتره یا میکرو؟
راجع به سبک سوالات فیزیک امسال هم یه توضیح بدین لطفا،مفهومی بودن یعنی؟بعد الان چجوری کار کنیم فیزیک رو؟
ممنون و تبریک بهتون!
- من متاسفانه مشکلِ ساعت مطالعه داشتم و فرصت نمیکردم دو هفته رو «تنظیم» کنم. تا چهارشنبهی هفتهی دوم سعی میکردم مباحث رو تموم کنم، پنجشنبه صبح هم آزمونِ پارسال قلمچی رو حل میکردم و تا عصر بررسی میکردم. ولی فکر کنم درستش این هست که تا یکشنبه-دوشنبهی هفتهی دوم مباحثِ جدید رو تموم کنی و تا پنجشنبه مرور کنی!
- من جداگانه کار کردم. بعد از عید، حدودِ یه ماه قرابت معنایی رو خوندم و بعد حدوداً دو هفته برای آرایه وقت گذاشتم. دستور زبان و لغت رو هم موضوعی نخوندم. و از کارم راضی هستم در واقع.
- من هیچ کدوم رو کار نکردم ولی تقریباً همه میگن پینوکیو خیلی سبز
- اون کلمهی «مفهومی» گیجت نکنه. مفهومی بودن کلاً یعنی اینکه صرفاً تیپسوال رو حفظ نکرده باشی و بتونی شکلهای مختلفِ سوال رو هم حل کنی! این به نظرم از زیاد تست زدن میاد. من متاسفانه فقط یه منبع کار کرده بودم و به ذهنم فرصت نداده بودم که با شکلها و تیپهای مختلفِ سوال کار کنه. شما این کار رو نکنید که اشتباهه
و اینکه تو بخشِ حفظیات و سوالات غیرمحاسباتی، برخلافِ سالای قبل، یه سوالِ کاملاً حفظی و غیرعلمی داده بودن. طوری که با مفهومِ خاصی نمیتونستی سوال رو جواب بدی و فقط باید حفظ میبودی. در نتیجه، حفظیات رو حفظ کنید
برای عربی چه کنیم؟؟
ینی یه عدد فراری از عربی هستم
چه جوری شروع کنم
با چه منبعی
قواعد چه جوری بخونم
ترجمه همینطور
درک مطلب جدا تست میزدین
بیاین بگید من با این عربی چیکار کنم هرچیزی مربوط به این درس
ممنون...
:)
عربی واقعاً پلهپلهست. اگه عربیِ هفتم هشتم نهم رو بلد نیستی، یه نگاهِ کلی بهش بنداز و قواعد و لغات رو در حدِ متوسط یاد بگیر. چون لازمه!
بعد از دهم شروع کن به ترتیب تا دوازدهم بیا بالا
من خیلی سبز داشتم و واقعاً عالی بود. من خودم اینجوری میخوندم: اول کتاب درسی رو حداقل 2 بار میخوندم، که به لغات و متنِ درس و اینا تسلط داشته باشم. بعد درسنامهی خیلی سبز، و سپس تست. کلاً کارِ پیچیدهای قرار نیست انجام بدی. همین که کتاب و درسنامه رو بخونی و تست بزنی و با دقت پاسخنامهی تستا رو بخونی، بعد از 2-3 ماه اوکیت میکنه. حواست هم باشه عربی دقیقاً مثلِ فارسی و زبان، «مهارتی»ه و یهو نمیتونی درصدت رو بیاری بالا. پیوسته کار کن، خودش بعد از یه مدت درست میشه.
برای درک مطلب، بعد از عید کتاب درک مطلب خیلی سبز رو خوندم. یه کرنومتر تنظیم میکردم و متن رو میخوندم و سعی میکردم سرعتم بالا باشه. به مرور از 8 دقیقه رسید به 3-4 دقیقه و خیلی بهم کمک کرد این موضوعی خوندنِ درک مطلب!
شیمی رو چطور بیسیک یاد بگیریم اگه پایه مون ضعیفه....؟
پایه رو قوی کنید
منظورت کنکور و ایناست دیگه؟ خب من اگه به جای تو باشم، میرم از دهم شروع میکنم دقیق و درست حسابی میخونم تا یاد بگیرم.
با سلام خدمت شما
راز موفقیت ما توی کنکور چی می تونه باشه؟
رازِ موفقیت به خدا همون «زیاد درس خوندن»ه
اصلاً ساعت مطالعهی بالا اگه با دقت همراه باشه و حواست باشه که داری چیکار میکنی، خود به خود همه چیز رو درست میکنه به نظرم. ولی تاکید میکنم، باید حواست باشه که داری چیکار میکنی! یعنی چشمبسته نباید جلو رفت هیچ وقت.
سلام
تبریک میگم
سوالم این پشیمونیتون توی این دوران چیه ؟
از کدوم یک از کارایی که کردین راضی این و از کدوماش ناراضی که اگه انجام نمیدادین خودتون حس میکنید نتیجه ی بهتری میگرفتید؟
پشیمونی و اشتباه رو
اینجا گفتم.
رضایتم از دو چیزه. اول اینکه برای مبحثی خوندنِ قرابت معنایی ادبیات خیلی زیاد وقت گذاشتم و با دقتِ زیادی خوندم. تو کنکور هم کل سوالای قرابت رو با اینکه سخت بودن درست زدم و گندی که تو آرایه زده بودم رو جبران کرد
دوم اینکه زیست رو مرور کردم! من تا قبل از یکی دو هفتهی آخر، زیست دوازدهم رو حتی یک بار هم مرور نکرده بودم و تو آزمونا همیشه خراب میکردم. ولی دقیقاً یه هفته مونده به کنکور، یه بار نشستم دقیق و کامل زیست دوازدهم و نکاتی که نوشته بوم رو مرور کردم. تو کنکور هم کلِ سوالات دوازدهم رو درست زدم با اینکه تو قلمچی حداقل نصفشون همیشه غلط بود
خلاصه که، تاکیدِ خیلی خیلی زیادی دارم رو اینکه کتاب درسی زیست و نکاتی که نوشتید رو تا جایی که میتونید مرور کنید.
وقتی از درس خسته میشدید چیکار میکردید؟(تفریح و فعالیت متفرقه)
معدلتون از کلاس هفتم تا دوازدهم چند بود ؟
راه مقابله با استرستون چی بود ؟
روش مطالعه درس ادبیات ؟
وقتی خسته بودید بیشتر چه درسهایی رو میخوندید ؟
در دبیرستان دوره اول و دهم چقدر در زمینه درس جدی بودید؟ یعنی کار خاصی بود که علاوه بر درس هم انجام بدید به طور جدی؟
انتخاب رشتتون رو چی زدید ؟
- من از درس «خسته» نمیشدم که برم سمتِ تفریح. یعنی دلیلِ تفریح کردنم خستگی نبود! میگم که، یه اشتباهِ من این بود که خودم رو گول زدم که آره حتماً باید تفریح کنی تا خستگیِ درس در بره و روحیه بگیری و اینا! در نتیجه، تفریحاتم خیلی بیشتر از حدِ نرمال بود. وقتی از درس خسته میشی، همینجوری یه ربع دراز بکش و استراحت کن
گوشی و تلوزیون و هر چیزی که شبیهِ این ها هست، اصلاً «تفریح» و «استراحت» محسوب نمیشه. اینا همهشون به تنهایی ذهن رو خسته میکنن! یعنی از درس خستهای، بعد میای سمتِ اینا و ذهنت رو خستهتر میکنی
دقت کن فعالیتی که قراره انجام بدی، اصلاً نباید ذهنت رو خسته کنه. در این صورت اصلاً تفریح محسوب نمیشه و فقط تایمت رو الکی پُر میکنه. تفریح باید انرژی بده و ریکاوریت کنه
- هفتم تا نهم 20 بودم. دهم نوبتِ دوم کلاً درس خوندن رو ول کردم و ترازم تا 5100 اینا پایین اومد و معدلِ نوبت دومم 18 شد
ولی در کل 19/10 شد معدلم با احتسابِ نوبت اول. یازدهم اگه اشتباه نکنم 19/56، و بالاخره معدل نهاییِ دوازدهمم 17/10 شد
- متاسفانه اصلاً استرس نداشتم. ولی به نظرم این
ویدئو رو نگاه کن دربارهی استرس. به چند نفر که معرفی کردم، گفتن که مفید بوده!
- تو دهم و یازدهم، اول بررسی دقیقِ بیتها و متنِ کتاب درسی و فعالیتهاش، بعد هم از خیلی سبز تست میزدم. سالِ آخر، تا قبل از عید فقط کتاب درسی رو میخوندم و بعد از عید کتاب قرابت معنایی+آرایههای ادبی هامون سبطی رو خوندم. نکتهی مهم: روی تکتکِ بیتهایی که هر جا میخونی فکر کن و سعی کن تحلیلش کنی و بفهمیش. همه چیزش رو! این تمرینِ خیلی خوبیه برای افزایشِ «مهارتِ ادبی»ت که کلاً ادبیات بر این مبناست
یعنی از هیچ بیتی الکی رد نشو.
- ادبیات
- دورهی اول جدی بودم و دغدغهم بود. ولی چیزهای دیگه رو حذف نکرده بودم! مثلاً تا سالِ دهم خیلی زیاد روی زبانم وقت میذاشتم. دو تا ورزش رو هم به صورتِ جدی انجام میدادم که تا سالِ دهم دیگه کنار گذاشتم کامل. از دهم دیگه سعی کردم هر چیزِ جانبیای رو حذف کنم.(موفق نبودم زیاد، ولی خب سعیم در این راستا بود!)
- من پزشکی زدم.