Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- ادبیات رو بلندمدت و پیوسته بخون! یعنی اینطوری نباشه که یه روز بشینی 2 ساعت بخونی بعد تا هفتهی بعد دیگه بیخیال بشی. این که همزمان بخونیشون یا اینکه اول قرابت رو تموم کنی و بعد بری بعدی، بستگی به خودت داره. ببین به کدومشون بیشتر تمایل داری و راحتتر میخونی. چون نتیجه نهایتاً یکسانه. ولی پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز بشینی سه چهار هفته روزی نیم ساعت قرابت بخونی تا تموم شه! کلاً قرابت خوندن اتوماتیک باعث میشه تو آرایه و دستور هم پیشرفت کنی. چون مهارتِ ادبیت رو مستقیماً زیاد میکنه.سلام :)
-برای کسی که تازه شروع به خوندن ادبیات موضوعی کرده چه روشی پیشنهاد میدین؟یعنی هم ارایه و هم دستور و قرابت رو هر شب بخونیم؟
-در آزمون ها چه کار کنیم تا بی دقتی و خطا هامون کم بشه؟
-و اینکه چجوری بین سرعت و دقت تعادل برقرار کنیم؟ یعنی نه اونقدر سریع جواب بدیم که قید و... رو نبینیم و جواب اشتباه بشه و نه اونقدر آروم که وقت کم بیاریم؟
پیشاپیش ممنون
- ببین، یه چیزِ خاص به اسمِ "بیدقتی" وجود نداره که بخوای یه کارِ خاص انجام بدی تا یهو کلِ مشکل حل شه. هر بیدقتی، خودش یه موضوعِ جداست که یه راه حلِ جدا باید واسهش پیدا کنی. مثلاً تو فیزیک گاهی به واحدها(کیلو و میلی و غیره) دقت نمیکنی تو صورتِ سوال. یا تو ریاضی یه جمع و منها رو اشتباه میکنی. یا تو زیست یه کلمه رو نمیبینی. و کلی بیدقتیِ محتملِ دیگه! من برای این که این بیدقتیها درست شه، همیشه موقع تحلیل آزمون، دقیقاً بیدقتیم رو یه جایی یادداشت میکردم و موقع درس خوندن اونا رو هم مرور میکردم. مثلاً خطاب به خودم مینوشتم "همیشه تو فیزیک موقع خوندنِ متن سوال تمرکز کن تا به واحدا دقت کنی!". یا مثلاً مینوشتم "عدد جرمی کربن 12ه نه 16!".
کلاً اشتباه و خطا سرِ جلسه، اجتنابناپذیره و همیشه پیش میاد. فقط باید سعی کنی کمترش کنی! اولاً تسلطت رو هر چقدر بالاتر ببری خطا هم کمتر میشه، دوماً خطاها رو با این چیزی که گفتم یا هر روشِ دیگهای که دلت میخواد به خودت "گوشزد کن" همیشه تا حواست رو بیشتر جمع کنی. من از این کار نتیجه گرفتم!
- تمرین و تسلطِ بالا همیشه این چیزا رو درست میکنه. متنِ سوال رو دقیق بخون و عجله نکن، بعد موقعِ حل کردن سعی کن سریع باشی.
اینکه اول کتاب درسی رو میخونی و فعالیتا و تمرینا رو با دقت حل میکنی، خیلی خوبه. فقط به نظرم قبل از تست زدن یه درسنامه هم بخون! وقتی تست میزنی، هدفت این نباشه که هِی تند تند بری جلو و تستای بیشتری رو حل کنی. اگه میبینی یه تست حل نمیشه، زود نرو بعدی. حداقل 3-4 دقیقه فکر کن، اگه حل نشد بعد برو دقیق پاسخنامه رو بخون. کلاً خودِ این فکر کردن خیلی واسه ریاضی خوندن خوبه! ذهنتو واقعاً باز میکنه و حتی اگه این سوال رو نتونی حل کنی، ممکنه بعدها یه سری سوالِ دیگه رو با همین فکرایی که اینجا نتیجه نداده بتونی حل کنی. و اینکه تستا رو تک تک میزنی دیگه؟ اگه آره که خوبه، اگه نه، اینجوری بزن. یعنی بشین سرِ یه تست، سعی کن حل کنی، بعد برو پاسخنامهش رو دقیق بخون. کلاً موقعِ تست زدن هدفت یادگیریه دیگه! قرار نیست همشو بتونی درست حل کنی حتماً.سلام . پست هاتونو میخونم کیف میکنم . مث پزشک ها با نهایت علم به هرکسی نسخه متناسب میدیدن❤
من ریاضی داغونم نمیتونم تست کنکور حل کنمتازگیا یه راه کشف کردم که میتونم یادش بگیرم . متن کتاب درسی میخونم همه فعالیت ها و تمرین هارو حل میکنم . بعد از نت یه تدریس معلم میبینم . بعد شروع میکنم تست زدن که بازم خیلیاش نمیتونم حل کنم ولی باز بهتر از قبله بعضیااااشو میشه. ولی همون بعضیا که حل میکنم اینقد ذوق میکنم این راه که دارم میرم خوبه؟ راه بهتری هست؟
- آره. البته نه برای درس و نکات و اینا. بیشتر هدفم این بود که تو جوّ درس و مدرسه باشم و با دوستام صحبت کنم و غیره. این چیزا به آدم انرژی میده به نظرم.سلام خیلی بهتون تبریک میگم
دوستان شما سال کنکور در کلاس های مدرسه شرکت میکردید؟
بنظرم شما امسال چون کلاسها غیرحضوری برگزار میشه چیکار کنیم که بازدهی بیشتری داشته باشیم و آیا شرکت در تمامی دروس الزامیه؟
موفق باشید
- مجبور نیستی حتماً وابسته به کلاس باشی. خودت میتونی کتاب درسی و درسنامه رو بخونی و تست بزنی و یاد بگیری. یعنی کلاس چیزِ چندان حیاتیای هم نیست!