- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- --
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
فیلم بین.اخبار سیاسی اجتماعی ایرانو اصن دنبال نمیکنه.فک نکنم ماهواره داشته باشن.باحجابه.ادم معتقدیه تقریبا.کلا زیاد دنبال زیبایی های زندگیه که به شخصه گاهی برام اعصاب خوردکن میشه
نمیفهمم... نیستم؟ آره یه مقدار این روزا خسته ترم. بله... بله... نه اکثرا منفجر میشم(اشاره به شخصیت خشم در کارتون درون و بیرون) بله... بله.اونجوری که نشون میده نیست..یکم بد اخلاق شده جدیدا و مثل اولا نیست..امید به زندگیش زیاده..محیط زیستو دوست داره..خشمشو بروز نمیده میریزه تو خودش..محتاطانه عمل میکنه..مذهبی و عقایدشو دوست داره
بیشتر احساسی عمل میکنه، خانواده براش خیلی مهمه
اگه با کسی دوست بشه سعی میکنه بهترین رابطه رو فراهم کنه
به اعتقاداتش پایبنده
قد متوسط و موهای متوسط مشکی داره
خلاقو نمیدونم منظورت چیه، سعی میکنم صادق باشم(هرچند دروغگوی خوبی هستم و همه دروغامو باور میکنن) بله، بله، بله، کوشا با توجه به وضع الانم اشتباهه، الان خواهر و مادر گشادیو بهم وصلت دادم. بله، بله درسته.خلاق، صادق، فانتزی، رنگی رنگی، اهل مطالعه، کوشا، اهل شعر، دارای شخصیت چندوجهی
اوج؟! نورا کیه؟!باز هم چیز زیادی نمیدانم؛ اوج دوران بلوغشو میگذرونه هماکنون :-" و حس میکنم گذشتهی نورا شبیهشه
بله اولی کاملا درسته.تاثیر پذیره، خصوصا به شدت تحت تاثیر خانواده اشه
آدم منطقی ایه.
خواهرش جزو خطوط قرمزشه.
از این آدمای خیلی مثبت نگر و نیمه پر لیوان ببینه.
خیلی تو فاز «وطنم پارهی تنم» و ایناست. (این چیز بدی نیستا)
از اون آدمای فانتزیه و به نظرم واسه این دنیا ساخته نشده، واسه دنیاهای افسانه هاست.
دوست با معرفتیه.
تو ذهنم از این دختر چادری گوگولیا تصورشمیکنم با سیبیل چخماقی
هرچندتا خانواده دیگم بگذره همچنان دختر من میمونه

ترک کردم حیوون@phoenix_s9
به به ببین نوبت کی شده
خب بزار شروع کنیم.خدای مشروبات الکلی در حدی که معده ش به چوخ رفته.به خودش انچنان اهمیت نمیده.افسردگی داره بعد یه حادثه تلخ.از فحش دادن خوشش میاد و از اینکه ملتو ذله کنه.بقیه انچنان براش مهم نیستن.(یه نازکش میخواد چون نازش به شدت زیاده.اینو تکذیب نکنا چون تصور نیس فکته)دختر باز.میخواد ملت فک کنن که یه لاشی به تمام معناس ولی نیس.پسر خوبیه فقط تنهاس و یه رل درس حسابی میخواد از این وضعیت درش بیاره.ادم شوخیه و زیاد میخندونه و زیاد میخنده ولی فک نکنم از ته دل بخنده.همش یه غمی هس پشت حرفا و خنده هاش.خلاصه برادر بزرگ مایی.یه بارم سر یه قضیه بش زحمت دادیم.![]()
بقیه چیزا رو تقریبا درست گفتی ولی افسردگی ندارم
دایره لغات خودمه دوست دارم پر فحش باشه@phoenix_s9
دایره لغاتش در زمینه فحش ماشالله زیاده و از هر کدوم هم استفاده میکنه..میخواد بد باشه یا بد نشون بده خودشو و تا حدودی هم شاید موفقه ولی حقیقتش اینجوری نیست..شایدم از اوناست که پدر و مادرا میگن باهاش رفیق نشو..بامرامه ولی..
ن اتفاقا بعضی مواقع خیلی لا*شی میشم و دلیلش خودم نیستم آدمای اطرافم آدمای درستی نیستن(جز عده محدودی)؛ قبلا اون بچهای بودم که پدر مادرا تو سر بچههاشون میزدن ولی طی اتفاقاتی ۱۸۰ درجه تغییر کردم
رفاقت واسه همین کاراست دیگه@phoenix_s9
توی دوستی خیلی فداکار و از خودگذشتهس
باطنش پاکتر از ظاهرشه
اگه از طرف مقابلش توی رابطه رفتار بدی ببینه میره و دیگه به راحتی برنمیگرده
قد بلند، موهای قهوهای تیره و چشمای مشکی داره

والا این روزا درگیر چند تا کار مهم هستم که اصلا خودم خودمو نمیبینم چ برسه به بر و بچ مجازی...@phoenix_s9
مطمئنم اخيرا از يه برهه سخت گذشت.اين ادم اينجورى نبود.
الانم كه ول كرده رفته.اما مطمئنم دوروز ديگه برميگرده.

همش درست بود، قبلا جایی باهم دیدار داشتیم؟ این همه دقیق حدس زدن از طریق مجازی نمیشه@phoenix_s9:
سعی میکنه خودش و زیاد بروز نده، دارای لهجهی روان.
ظاهر: قد و وزن متوسط، موی مشکی، پوست جو گندمی.

هعی، ما اگه پشتکار داشتیم زندگیمون بهتر از این حرفا بود@phoenix_s9
و باز هم. فکر کنم پشتکارش بالا باشه :-" خاکیه و با شوخطبعیش توی دنیای واقعی اطرافیانشو زخمی میکنه:))
خدا سر شاهده گیر بدین به تصوراتم دیگه هیچی نمینویسم تو این تاپیک. ¬_¬
آره خب تعداد زخمیا زیاده، چه با شوخ طبعی چه با کتک و چه با... 

بزارید زیاد از فضای معنوی سایت دور نشیم
از سیگار خوشم نمیاد@phoenix_s9
از اینا که بزرگترین خلافشون اگه با پارچ آب خوردن نباشه سیگار کشیدنه
احتمالا دوست خوبیه.
یه گندی که میزنه تا مدتها شبها خوابش نمیبره.
به نظرم جدیدا یا یه اتفاقی افتاده، یا خیلی درسخونه که پیداش نیست این ورا.
از پیشگامان عرصه تقلب خلاقانه
اگه بخوام برم دزدی ورش میدارم میبرمش.
شوخ طبع و بعضی وقتا نیش و کنایه زن.
از این استایلای عجیب غریب و پر از زلم زیمبو داره احتمالا
و در نهایت عشق رپ و تو زمینه رپ یه خورده متعصب شاید.
پ.ن: خدایی خیلی مفصل تصورتون کردم، برید حالشو ببرید.

و اینکه باز دوباره با بچه های مافیا معاشرت کردم نگارشم مثل اونا به فاک رفته به بزرگی خودتون ببخشید 

*اینو نمیدونم من چی بهت گفته بودم که اینطوری شده ولی نه توی دیدار اول یا دیدارهای اول ارومم@h@dis
*در ملاقات اول به احتمال زیاد سر و تهتونو یکی میکنه.**جیغ جیغو شاید.***لاغر ریز اندام با بینی قلمی.
*اینو نمیتونم من بگم@h@dis
*قیافه نازی داره..**منطقیه..*** تجربه ها استفاده میکنه چه تجربه خودش باشه چه تجربه دیگران..****آرومه..*****به سلامتی اهمیت میده..درونگراست..*******استرسیه..به همون اندازه که اهمیت میده دوست داره خودشم مهم باشه..در سکوت و آرامش کار کردنو دوست داره
*تا حدودی@h@dis
رکه، *نه گفتن براش سخت نیس مگه بین اطرافیان نزدیک و عزیزانش
**منطقی و درونگراس
ریاضی دوس داره
به ظاهر نظر مردم براش مهم نیس ولی تو تنهاییش خیلی بهشون فکر میکنه
قد متوسط، ***چشما و موهای قهوهای داره.
*اگر بخوام:-"@h@dis:
*کوشا، علاقه مند به علوم ریاضی و فیزیک، اهل مطالعه، آرام، **قوی.
ظاهر: ***ریزه میزه، پوست شفاف، ****مو مشکی.
*متوسط@h@dis
پر از هیجان و احساسات هر چند بروز نده. قدش متوسطِ رو به پایین و *لاغر. سعی میکنه منطقی باشه در عین حال.
*موارد استثنا یادت نره:))حدیثو @h@dis
ضدحال مطلق
مهربونه ولی
خرخون نیس ولی خرمخه
یکم کله خره
*خیلی پرووووو
قدش متوسطه
قیافه شو یادم نیس هنو بمولا
درونگراس
و در آخر
جوری میرینه بهت که با آب هم بشوری تمیز نمیشه![]()

*مرسی@h@dis
*از خوبای نقل قول تو حب
کوتاه میگه و کوتاه مینویسه به جز مواقعی که احتمالا خیلی از نظر احساسی بهش فشار میاد
ابرازگر نیست، ولی نمیشه گفتم که درونگراست.
احتمالا خودش کارای بی هوا زیاد میکنه ولی برای کارهای بقیه خیلی ازشون دلیل میخواد.
**اهل دنبال کردن اخباره
با یه جمله کوتاه چنان ضدحال میزنه که نمیدونی از کجا خوردی
***تصورم ازش یه آدم کوچول موچولوعه

*همون قضیه شنونده خوب و اینا@h@dis
دختر تو خیلی گنگ و عجیبی برام
*درست حسابی جواب آدمو نمیدی :) (و حرص منو در میاری)
حس میکنم یه دختر کیوت با موهای مشکی باشی
سعی در مخفی کردن احساساتت داری؟
اعصابتم زود خورد میشه
ولی دل پاک و مهربونی داری و به حرفام گوش میدی
(ولی فقط گوش میدی و نمیفهمم منظورت چیه)
کادودادن دوست داره...
(بقیه شم برات نوشته بودم)

)
بیشتر از سنش میفهمه
دوست دارم اذیتش کنم ولی دلم نمیاد، دوران طفولیت از این بچه ها بوده که دیوار راست رو میگرفته میرفته بالا، آها راستی آدم نیست فرشتست
در کل بچه خوب و بامرامیه میشه باهاش رفیق شد 

)
)
)
)

مرسی که شرکت کردی@پرواز اشپز با استعداد .لطف داری عزیزمی خلاق.مانتو بلند و شالای متری دوست داره.

مرسی که اومدی فاطمهلعیا: صداشُچهرشُ
و فکرشُ :* خیلی دوست دارم مرسی عزیزم لطف داری.حتی گاها وقتی بهش فکر می کنم؛ مثل یه ماهی با پولک های کیوته شیطون و پر انرژی و خوش قلب و مهربون و بسیار دل پاک
عزیزمی اگه بگم همش درسته نمیگین چه اعتماد به سقفی داره !؟
![]()

ایشالله قسمت بشه بیشتر با هم آشنا بشیم.مرسیلعیا جان ببخشید هیچ شناختی ازتون ندارم وگرنه تصورت میکردم...کاش یه دو کلمه مینوشتی

مرسی که اومدی محمدرضا@Ɩαyα آیدیش رو با قصد مردم آزاری انتخاب کرده،درست کردمش دیگهآدم نیست
ممنونم
دوست دارم اذیتش کنم ولی دلم نمیاد،
بهترین کارو میکنی دوران طفولیت از این بچه ها بوده که دیوار راست رو میگرفته میرفته بالا،اگه تنها بودم آره ولی وقتی همه جمع بودن تنها ادب من بود که تعریف میشد تو جمع
آها راستی آدم نیست فرشتست
مرسیی لطف داری
![]()
مرسی که اومدی زهرامهربون و اهل کمک هستم
قوی به نظر میرسه...(یا تلاش میکنه) به اون حد نرسیدم ولی آره تلاش میکنم قوی کنم خودمو
قد حدودا 167 و خورده نه یه ۱۳ تا کم کن ازش
چشم ابرو مشکی یا قهوه ای یه کم تیره مشکی
لاغر یا متوسط گویا که لاغرم
اصلا نمیتونم تپلی تصورت کنمچون نیستم
آشپزیت بد نیست عالی هم هم نیست (نمیدونم چرا) چنان آشپزی نکردم ولی همون سه چهار تا غذایی هم که پختم واقعا خوشمزه بودن![]()

مرسی که اومدی رعناخب.
ایشون از اوناست که وقتی با یکی حرفش میشه نمیتونه کامل جواب بده و میاد در پشت صحنه به رگبار میبنده
آره دقیقا.پی وی تو هم همون پشت صحنه است.سه سال پیش ژن خوابش بسیار بسیار زیاد بود و سر کلاس همش چشم هاش در حالت خواب بودن،تا اینکه بغل دستی من شد و تمام ژن ها رو به من انتقال داد
اما بعد اومدن کرونا گویا دوباره ژن ها دوان دان سرجای خودشون برگشتن و همچنان داره در حالت نیمه خواب به سر میبره
![]()
آره گاهی وقتا دوباره فعال میشه
به شدت به آشپزی علاقه منده و دوست داره ساعت ها وقت خود را در آشپزخانه سپری کنه،آشپزی عشق است عشقاما به تازگی مشاهده شده که به شغل باغبانی علاقه پیدا کرده،اینو هم که دیگه نگمم ماهه اصلا در نتیجه این بشر،بشریست که نمی شود به صورت صددرصد روی حرف هایش حساب باز کرد
![]()
آره بابا اصلا رو حرفام حساب باز نکنید..ولی جددا ترکیب یه آشپزخونه و باغبانی کردن میشه بهشت
نوشتن رو دوست داره آره خیلی و دنیای کوچیک خودش رو زیبا میبینه چون زیباست و درونگراست شدیدا،توانایی دی جی حرفه ای شده رو داره![]()
مرسی بهش فکر نمیکنم چون ممکن پذیر نیست :) (وی مدتی دی جی مجازی در تلگرام بوده است
)
گروه البته..فکر کردم چقدر حرفه ایم من خلوت کردن رو دوست داره عاشقشم و بعضی دیدگاه هاش مثل خودمه
![]()
بعضی! درسته
قدش به نسبت کوتاه،نسبتا چیه..کوتاهم دیگه دارای ابروان پیوندی کلفت که در مشاهده اول چهره وی،فقط ابروهاش بولد میشن و دیگر اجزای صورتش رو مشاهده نخواهید کرد
![]()
زهرمار عزیزم..کم شده ها ولی
![]()
روزانه به تعداد نسبتا بیشماری کراش زده و تا 24 ساعت از او ناامید شده و دست میکشد و تصمیم میگیرد سینگل به گور باشد،اما اشتباه نکنید،این چرخه همچنان ادامه دارد![]()
اینم بشدت درسته

مرسی که اومدی ساحل@Ɩαyα
قلِ رعناس
ازونجایی ک رعنا ی دختر با وقار و زیباست ، لعیا هم همینقدر با وقار و سنگینه :) :* لطف داری عزیزدلم..خوشحالم که اینجوری میبینی

مرسی که اومدی عسل@Ɩαyα
آشپزی دوست داره بسیااار
آدم مهربون بله و خونگرمیه احتمالا در برخورد اول به نظر نرسم اما آره برونگراست نه درونگرام دلش میخواد با همه ارتباط داشته باشه تقریبا دوستای زیادی داره آره میشه گفت در کل آدم خوبیه :) مرسی عزیزم![]()

مرسی که اومدی بهار@Ɩαyα
تصورم از لعیا یه دختر ریزه میزه ریز تر از منم هست ولی آرهو چشمای درشت بود نه زیاد درشت نیست و موهای کوتاه فعلا یکم بلنده ولی کوتاهش میکنم...با قد کوتاه درسته و ریزه میزه
و عینک ته استکانی عینکی نیستم ):
اشپزی بیشت بیست نه ولی خوبهو دست پخت خیلی خوب ولی نیست
![]()
هست بابا هست..خوشمزه میشه غذاهام
گیتار میزنه ندارم): و همیشه رو بالکنه اگه بزارن آره از صبح تا شب پلاس میشمو ماگش از دستش نمیوفته رو میزمه اکثرا و عاشق کتاب خوندن بسیاار و فیلم دیدن نه اکثرا ولی فیلمو آره دوست دارم و اهنگای 6 و 8 ... آره آره
دورش شلوغه ولی یکی دو تا دوست صمیمی بین اون لشکر ادم داره کاملا درسته
قوی وایمیشته و قدم بر میداره آره واقعا سعی میکنم کارامو با قدرت انجام بدم ولی از اینده ترس داره خیلییی
بزنه به سیم اخر اهمیت همه چی براش میریزه و پوچ میشه همه چی دقیقاااا
پتانسیل نابود کردن دستسازه ی 12 سالشو هم داره اگه اعصابم خیلی خراب بشه چرا که نه
اتاقش مرتبه ولی نه اونجوری که مامانا دوست دارن آره همیشه مرتبه اتاقم.مامانا چجوری دوست دارن مگه![]()
در عین شلوغی خودش میدونه چی کجاست همین براش کافیه و از نظرش ترتیب و نظم یعنی همین.. آره درسته..و خوشحالم بابت این اخلاقم

اگه بخوام خیلی خودمو تحویل بگیرم و از خودم تعریف کنم باید حرفاتو تایید کنم(: ولی جدا از شوخی کاملا صحیحه.یا حداقلش از دید خودم صحیحه.@dinsiora
عاشق طبیعت..برونگرا..حرفاشو رُک میگه..ترسی نداره از کسی..استعداد مستقل زندگی کردنو داره..میتونه کاراشو خودش راه بندازه(کارای اداری و بیرون منظورمه).
بابا اینطوری از ادم تعریف میکنید ادم فیوزش میپره که(: راجع به صدام نظری ندارم فقط میدونم بابام از صدام بدش میاد((:@dinsiora
صداش در عین کلفتی قشنگه و یه رگه و خش خیلی جذابی داره.قدیما گویا رزمی کار بوده و از لحاظ بدنی قویه.از لحاظ روحی هم که اصن شکی توش نیس.قوی مستقل باهوش و عاقل.قیافه ش یه جورایی خشنه ولی خب زیباست.بی پروا و جسور.عاشق حیوونا و دامپزشکی.امیدوارم امسال کنکورتو خوب بدی و موفق باشی:)
ضمن عرض خوش امد و این صوبتا@dinsiora
خیلی زیاد با هم صحبت نداشتیم متاسفانه،ولی تاجایی که می تونم میگم.دختر خیلی رک و راستی هست و ویژگی ای که خیلی می پسندمش،چشم ابرو سیاه،با موهای سیاه کوتاه،فکر میکنم که قد بلنده.بنظرم اعتماد به نفس خوبی داره یا شایدم تلاش میکنه که خوبش کنه.فکر کنم قبلا رزمی کار بوده و بدن قوی ای داره.در عین خشن بودن لطیفه
ما از اون خانواده هاش نیستیم ابله.دوست دختر چیه.تو زنمی.دنیز ک دوس دخترمه تصوراتم ازش تکمیله و ب اشتراک هم نمیگذارم ک بماند
تشکرات بابت تصورات و این صوبتا@dinsiora
خیلی آدم رک و راستیه قد بلنده فکر میکنم موهاش کوتاهه چشم ابرو مشکیه
سلااام.لانگ تایم نو سی.بند اول تا حد خیلی زیادی صحیحه(:@dinsiora دنیز *__*
خیرخواهه، عاشق طبیعته و حیووناست، میتونه همهجوره از پس خودش بربیاد، غالبا مراعات اطرافیانش رو میکنه، اجتماعیه و اکثر اوقات برونگرا، اگه حقی ازش ضایع بشه حتما اعتراض میکنه. حوصلهی فیلمهای طولانی و اینچیزها رو نداره احتمالا. اگه کسی بهش بگه تو نمیتونی فلان کار رو انجام بدی، یا کلا باهاش مخالفت بیجایی بشه؛ حتما اونکار رو انجام میده.:)
پتانسیل بالایی داره در فشرده انجام دادن کاری که تو دراز مدت باید انجام میشده (با همون کیفیت) و شاید بشه گفت دقیقه نودیه.
خوشصحبته، راحت با آدمهای جدید و محیطهای جدید کنار میاد. نونخامهای دوست داره، گربهها و سگها رو دوست داره.
طنز ظریف و گاها تلخی داره.
اگر بخوام خودمو اذیت نکنم و منصف باشم میتونم بگم آری.بجز جمله اول که بستگی به نظر بقیه داره بقیش تقریبا درسته@dinsiora
بهترین واژه ای که میتونه توصیفش کنه بنظرم cool عه!
نسبت به چارچوب های اجتماع بی اعتناعه و دوست داره راه خودشو بره(یه جورایی دوس داره مردم دست از سرش بردارن).
از تجملات بیزاره،ساده و بی آلایشه و حرف دلشو میزنه. فک کنم تو دنیای حقیقی سخت باشه که خودشو ابراز کنه.