- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
اگر واقعا میانگین ۶۰ درصد میزنی، آره خوبه براتهنوز یکم مشکل دارم
واسه همین گفتم کلاس بگیرم
البته ضعیف نیست عربیم
به درد میخوره بنظرتون برا من؟
اگر واقعا میانگین ۶۰ درصد میزنی، آره خوبه براتهنوز یکم مشکل دارم
واسه همین گفتم کلاس بگیرم
البته ضعیف نیست عربیم
به درد میخوره بنظرتون برا من؟
من سال ۹۹ همایش رو از ماز شرکت کرده بودمچطوری میتونم تو کلاساشون شرکت کنم
بخون!حذفیات رو نخونم دیگه؟
تو کنکور ۹۹و۱۴۰۰ ازش سوال نداده بودن ولی سنجش دو هفته پیش از اون مباحثی که جزو حذفیات بود سوال داده بود
از مباحثی که توی کتاب نیست سوال میدن! حالا یهچیزی تو کتاب جلو چششون باشه ازش سوال ندن؟حذفیات رو نخونم دیگه؟
تو کنکور ۹۹و۱۴۰۰ ازش سوال نداده بودن ولی سنجش دو هفته پیش از اون مباحثی که جزو حذفیات بود سوال داده بود
نیم روز میشه آزمونبچه ها
وقتی وارد دوره آزمون شدیم
حالا آزمون میدیم بعد تحلیل
با اشکالاتمون چیکار کنیم؟
بعد همه اشکالاتمونو فرداش رفع کنبم یا اولویت بندی کنیم؟
و کسی نکته خاصی اگه راجع ب این دوران سه روز یه بار داره راهنمایی کنه ♡
فصل و موج رو زدمنیم روز میشه آزمون
دو روز و نیم باقیمانده بررسی و تحلیل آزمون و مرور قسمتهایی که مشکل داشتی
و توی برنامهت حتما بازیابی بذار و مباحث رو مرور کن
کتابهای فصل آزمون، موج آزمون و...
تست تأمیمی بزنفصل و موج رو زدم
نمیدونم دقیقا برای رفع اشکالام چیکار کنم
راجع به فصل ۴ فیزیک و فصل ۳ شیمی.میشه اگه کسی میدونه بگه سطح سوال های سنجش این سری چطور بود هر درسش؟*____*
و اینکه برای فیزیک و شیمی و عربی مثلا میگن از موج آزمون تست های جمعبندی بزنیم، برای ریاضی و زیست وقتی میخوایم برای دوره و این ها تست جامع بزنیم باید چیکار کنیم؟:(
و برای کسی که تاحالا مشتق رو نخونده و فصل آخر فیزیک دوازدهم و فصل سه شیمی دوازدهم، آیا باید تو این وقت باقی مونده بخونه یا کلا بزاره کنار؟
مرسییییی❤❤❤راجع به فصل ۴ فیزیک و فصل ۳ شیمی.
نه. مباحثش نسبت به بقیهی فصلها سبکن. سخت نیست خوندنشون، و حیفه نخونیشون. کنار نذار.
~میتونی اول صبحها هر روز یک ساعت براشون وقت بذاری، تا هم با سرعت مطالعه بالا و هم پربازده بخونیشون. و اینطوری احتمالا زودتر از چیزی که توی ذهنت به نظر میآد خونده بشن.
قبل از من و شما افراد زیادی بودن که با این متود و برنامه قلم چی موفق شدن و از این حرفا . و قطعا افرادی که کریتور این برنامه بودن به این چیزا فکر کردن فکر کنم اخرای سال (البته نمیدونم از کی دقیقا ) ازمونای جامع برگزار میکنه کانون ک مشابه کنکوره . سو نگران نباشتوی آزمونای قلم چی برا ۱۴۰۲ فعلا عمومی ها حذف شده و از هر کتابی هم ۱۰ تا سوال بیشتر نمیاد
بعد بودجه و بارم بندیش اینطوریه که مثلا ۲ فصل مهم زیست یازدهمه، ولی ۱۰ تا سوال بیشتر نمیاد
یا آزمون های جامعش که هیچی کلا ، از کل کتاب میخواد ۱۰ تا دونه بیاد
نمیدونم چرا ولی همش فکر میکنم این یه جوریه و استاندارد نیست :\
چون تا وقتی تعداد سوال کم باشه و زمانش به کنکور شبیه نباشه ، آدم مدیریت آزمون رو یاد نمیگیره و یهویی دم کنکور باید این چیزا رو درست کنه
مثلا من خودم تو سرعت تست زنی خیلی مشکل دارم و پارسال گزینه دو میدادم
اونجا مثلا از هر عمومی ۲۰ تا سوال میداد
بعد هیچ وقت نمیتونستم ۲۰ تا رو تو زمان خودش جواب بدم درحالی که ۱۰ تای قلمچی رو میشه تو زمان خودش جواب داد
کلا هرچی تعداد سوالا بیشتر میشه انگار بازدهی و سرعت آدم کمتر میشه و به اون نسبت اول نمیتونه سریع باشه (یعنی انگار ۱۰ تای دومو نمیتونی به اندازه ۱۰ تای اول سریع بزنی )
یا ایراد دیگه اشم اینه که تو مثلا درسو میخونی میری ازمون بدی که ببینی چقدر خوب خوندی و بتونی تحلیل کنی و بفهمی کجا هارو هنوز ضعف و اشکال داری
وقتی تعداد سوالا از مباحث کم باشه به تبع از بعضی جاها اصلا سوال نمیاد و ادم دقیق نمیفهمه در چه حاله و بعضی جاهاش هنوز اشکال داره
میدونم اهمیت همه فصلا و مباحث به یک اندازه نیست که مثلا بخوان تو هر ازمون ۵۰ تا سوال زیست بدن ولی خب این مدلی هم بیشتر شبیه آزمون آمادگی برای ورودی تیزهوشان میمونه تا کنکور :/
به نظرتون این حرفا درستن ؟
از کی به بعد تعداد سوال و زمان آزمونا بیشتر یا شبیه تر میشه ؟
من علاوه بر قلمچی ماز هم شرکت کردماین صرفا نظر شخصی منه:
آزمونهای تابستان شرکت نکنید
با آرامش یکی از دهم یا یازدهم انتخاب کنید و توی تابستون بخونید؛ تموم شد برید سراغ پایه بعدی
دقیقا بخاطر همین "بدو بدو" بودن میگم تابستون شرکت نکنیدمثل قلمچی نبود بدو بدو همه رو بخواد ببنده.
اوصیکم به پاسخنامه تشریحی مازمن علاوه بر قلمچی ماز هم شرکت کردم
پس نظرتون اینه تابستون به جای قلم چی ماز شرکت کنیم بهتره؟برنامه ماز برای تابستون خیلی بهتره؛ هم فاصله آزموناش بیشتر بود سال پیش و هم مطالب پایهای و مهم رو جمع میکرد، مثل قلمچی نبود بدو بدو همه رو بخواد ببنده.