الینا:)
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
حقیقتش باید بشینی با خودت حرف بزنی، ببینی مشکل از چیه، تمرکزت کم شده؟ استرس داری؟ خسته شدی؟ ببین مشکل چیه. خسته ای؟ چند روز استراحت کن (واقعا استراحت کن!). استرس داری؟ با کسی که قرار نیست بهت بگه خب استرس نداشته باش حرف بزن، مدیتیشن کن، احساساتت رو بنویس. برای تمرکز هم باز باید برگردی و ببینی دلیلش چیه. از کمک گرفتن هم اصلا نترس! چیز زیادی به کنکور نمونده و نمیتونی آینده ات رو صرفا چون میترسی کمک بگیری ریسک کنی و باید از آدم درستش هم کمک بگیری. برو پیش روانشناس (از نوع واقعی نه مشاور های کنکور!) برو پیش روانپزشک، انتخاب با خودته ولی ترجیحا روانشناس و بعد اون میگه نیازه پیش روانپزشک بری یا نه. لطفا به خاطر حرف دیگران که میگن فقط اونایی که مریضن میرن پیش روانشناس/روانپزشک، آینده و روانت رو ریسک نکن. برو و کمک بخواه و مطمئن باش کمکت میکنن و راه حل هاشون جواب میده^^ و دقت کن پیش کاربلد هاشون بری چون غیرخوب زیاده و ممکنه حالت رو بدتر کنن یا دلیل رو اشتباهی بیابن^-^شدیدا نسبت به چن ماه قبل افت کردم و هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به حالت قبل
درسته که دارم اندازه پشه! هر بار پیشرفت میکنم ولی مث اینه که دارم سعی میکنم دریای خشک شده رو با پارچ پُرش کنم و حتی یه انسان کور هم میتونه ببینه که دارم دست و پا میزنم سر جام و اتفاقی نمیفته
و این داره نا امیدم میکنه
این داره عذابم میده
با مشاور در میون میزارم چیزی حل نمیشه
با خونواده درمیون میزارم چیزی نمیشه
با معلمام در میون میزارم چیزی نمیشه
همه شون حرفای تکراری، همه شون راهکارای تکراری
هی میگن خودتو با بقیه مقایسه نکن و خب منم با بقیه مقایسه نمیکنم که! دارم میگم افت کردم نسبت به گذشته خودمممم
دارم خودمو با خودم مقایسه میکنم؛ با خودم
و واقعا دارم دیوونه میشم
اره؛ در حدی هستم که قبول بشم؛ ولی نه جایی که میخوام؛ نه با رتبه ای که میخوام
کم کم ساعت مطالعه مم سر همین قضیه داره کم میشه
و واقعا کلافه شدم ....