کنکور مشکلات غیر درسی کنکور 1401

سسلام بچه ها نمیدونستم سوالم کجا بپرسم
ولی فکر کنم تاپیک درست انتخاب کردم:-"
این عکسی که برای ثبت نام کنکور میبریم برای دانشگاه و کارت دانشجویی اینا هم هست یا ن هیچ کاربردی نداره؟@-)
نه نداره

دوستان من امسال واسه سال سوم کنکوری ام ( اف بر من!) حقیقتا از جو رقابت خییییلی دور شدم و دلم میخواد کسی پایه باشه با هم رقابت سالم داشته بشیم و گزارش بفرستیم اونم در حد یه ربع آخر شب که وقتگیر نباشه. اگه کسی دوست داشت خبر بده:innocent:( ترجیحا مونث) آها بعد اینکه اوضاع خودم اینجوریه که تازه به حول قوه الهی یه برنامه چیدم دارم از نو میخونم که تا عید تموم شه مباحث...

میشه عکس همون باشه که پارسال اپلود کردیم ؟ یا حتما تازه باشه؟

من امسال خرداد یعنی سال ۱۴۰۰ امتحان نهایی دادم . الان سازمان سنجش سال اخذ دیپلم رو برام ۱۳۹۹ زده. چه کنم؟

من امسال خرداد یعنی سال ۱۴۰۰ امتحان نهایی دادم . الان سازمان سنجش سال اخذ دیپلم رو برام ۱۳۹۹ زده. چه کنم؟
فکر کنم باگ سایته و درست میشه
برای منم اینجوری شده بود

فکر کنم باگ سایته و درست میشه
برای منم اینجوری شده بود
وای مرسی.خیالم راحت شد.
الان که میگه این اطلاعاتو تایید میکنید یا نه کدومو بزنم؟ با اینکه اشتباهه بزنم تایید میکنم؟

وای مرسی.خیالم راحت شد.
الان که میگه این اطلاعاتو تایید میکنید یا نه کدومو بزنم؟ با اینکه اشتباهه بزنم تایید میکنم؟
فکر کنم باید تاییدش کنید
+حالا از مدیر یا معاون مدرستون هم بپرس

درک نشدن توسط خونواده چه راه حلی داره؟

اخه واقعا دیگه خسته شدم از این رفتاراشون و کم کم داره رو روند درس خوندنم تاثیر منفی میزاره
فکر کنم اگه تاثیر مثبتی از درس خوندنت بگیری درمقابل با تاثیر منفی محیط‌، جبران بشه :-‌؟ در واقع جوری درس خوندنت رو پیش ببری که به مسیرت مطمئن باشی و جدیتی داشته باشی که بتونی حرفاشون رو راحت‌تر از ذهنت دور کنی.

اخه واقعا دیگه خسته شدم از این رفتاراشون و کم کم داره رو روند درس خوندنم تاثیر منفی میزاره
سال کنکور سال فرسایشی‌ای هست
ممکنه هر چیزی رو به خودت نسبت بدی
یه بار خودتو جای خانوادت بزار،
شاید رفتار بدتری نشون میدادی

سال کنکور سال فرسایشی‌ای هست
ممکنه هر چیزی رو به خودت نسبت بدی
یه بار خودتو جای خانوادت بزار،
شاید رفتار بدتری نشون میدادی
اره واقعا
نمیدونم. شاید....

عاشق شدن در دوران کنکور اشتباه هست؟
اگر هست چجور ازش فاصله بگیریم.