کنکور مشکلات غیر درسی کنکور 1401

Iumsee

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
کاییدی
شهر
پلدختر
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام کیا۴۰۱ کنکور دارن؟کسی هست تل با هم وویس چت بریم برای زیست دهم توضیح بدیم نکاتی و که من بلدم بگم نکاتی رو هم طرف مقابل ؟؟؟کسی نیست؟خسته شدم اینقدر برا در و دیوار توضیح دادم⁦

H.Omani

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسي
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1399
سلام کیا۴۰۱ کنکور دارن؟کسی هست تل با هم وویس چت بریم برای زیست دهم توضیح بدیم نکاتی و که من بلدم بگم نکاتی رو هم طرف مقابل ؟؟؟کسی نیست؟خسته شدم اینقدر برا در و دیوار توضیح دادم⁦
میشه واسه یک ماه دیگه صبر بنمایی تا من جمع کنم بفهمم چی به چیه بعد بگیم بهم؟

...Maryam...

مرمرائیسم:)
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر لبخند:)
سال فارغ التحصیلی
1400
برای ترمیم معدل چ کنم؟
معدل نیستا ی چیزی اونورتر از افتضاح
و کی باید اقدام کنم چون میترسم بگذره بعد بفهمم =((
دوستانی ک راجب این قضیه میدونن یاری کنید ):
برا ترمیم معدل باید از مدیرتون یدونه کارنامه کلی یا دیپلم موقت بگیرید و ازشون بپرسید میگن کجا ببرین
ی عکس ک با مقنعه سفید خواستن و یک پوشه ک رنگش مهم نیست و کپی شناسنامه و پول

ی نصیحت همین جا میکنم در ادامه همین پست
من خودم آدم اهل عشق و حال بیرون دور دور و کمک ب این اون و فاز ب فاز شدن و ب حاشیه رفتن و جدا شدن از درس و وقف کردن خود ب دیگران مخصوصا دوستان بودم
کل این چند سالی ک تحصیل کردم
ازتون خواهش میکنم از دوستانی ک دائم مینالن و خونددددددن ولی میگن نخوندم دوری کنید این بازه ها کمک نکنید بعدش میکنید
باور کنید بعدش خودتون اذیت میشین

Cloudy

:)
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مرند
سال فارغ التحصیلی
1400
کسی مشاور تحصیلی خوبی میشناسه؟ صرفا کسی که کمک به افزایش درصد و تراز کنه .

نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
یه مرحله دو ادبی :)
دانشگاه
UMSHA
رشته دانشگاه
ANS
بچه‌ها الان یه سری خبرایی هست مبنی بر تعویق یه ماهه و این حرفا
اصلا خودتون رو درگیر حواشی نکنید
کاری به اینکارا نداشته باشید
اینا تکلیف خودشونم معلوم نیست هی میان طرح میگن تکذیب می‌کنن استثنا میزارن...
کسی برد کرده که براش مهم نباشه
استرس الکی نکشید :)
بیایید فعلا کشون کشون ادامه بدیم تا ببینیم چی میشه :)

Becoming

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Sari
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
دواسازی
در کل، هر چی به کنکور نزدیک و نزدیک‌تر می‌شیم، حواشی بیشتر میشه
اصلا و ابدا دنبالشون نکنید
هر خبری اومد، سایت سازمان سنجش رو چک کنید ببینید اطلاعیه‌ای داده یا نه (اکثر موارد سنجش سکوت میکنه)
درستونو بخونید

نام مرکز سمپاد
‌‌‌‌
شهر
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام :-"
اول اینکه من کار با موج آزمون‌ها رو بلد نیستم. جز شیمی که از تابستون کارش می‌کردم، بقیه رو تازه دارم کار می‌کنم و حجمشون خیلی زیاد به نظر می‌رسه. چطور باید کارشون کرد؟ اینطور وسواسی دارم که مبادا اگه از الآن شروعشون کنم، بعدتر فراموش کنم و اگه دیرتر شروع کنم، نرسم به تکمیل کردنشون. گیج و درمونده.
و در مورد عمومی‌ها، عربی که واقعاً نه خوندمش و نه تستش رو زدم، درصد نوسانگری بین 60-75 دارم و قواعد رو نمی‌تونم جواب بدم که خب طبیعیه :‌)) مشکلی که هست اینه که الآن که دارم سعی می‌کنم قواعد رو بخونم، باز هم نمی‌تونم تست‌هاشو جواب بدم و چیکار باید کرد؟
دیگرمطلب اینکه برای لغات[و نه املا] فارسی، همین کلمات واژه‌نامۀ کتاب کافیه دیگه؟ "-:

Becoming

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Sari
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
دواسازی
سلام :-"
اول اینکه من کار با موج آزمون ها رو بلد نیستم. به جز شیمی که از تابستون کارش میکردم، بقیه رو تازه دارم کار میکنم و حجمشون خیلی زیاد به نظر میرسه. چطور باید کارشون کرد؟ اینطور وسواسی دارم که مبادا اگه از الآن شروعشون کنم، بعدتر فراموش کنم و اگه دیرتر شروع کنم، نرسم به تکمیل کردنشون. گیج و درمونده.
بصورت آزمونی و با روش بازیابی بزن و فصل‌های مختلف رو جمعبندی کن

و در مورد عمومی ها، در مورد عربی که واقعا نه خوندمش و نه تستش رو زدم، درصد نوسانگری بین 60-75 دارم و قواعد رو نمیتونم جواب بدم که خب طبیعیه :‌)) مشکلی که هست اینه که الآن که دارم سعی میکنم قواعد رو بخونم، باز هم نمیتونم تست هاشو جواب بدم و چیکار باید کرد؟
درصد معقولی داری و توی این مدت می‌تونی حتی بیشترش کنی
می‌دونی دیگه درصد بالا در عربی بطور وحشتناکی رتبه رو جابجا می‌کنه
یه کتاب قواعد از عمارتاج‌بخش هست که قلمچی چاپش کرده؛ قواعد عربی در ۲۰۰ نکته. کل قواعد از هفتم تا دوازدهم رو با تست جمع‌بندی کرده. کتاب خوبیه.
دیگرمطلب اینکه برای لغات[و نه املا] فارسی، همین کلمات واژه نامۀ کافیه دیگه؟ "-:
اره واژه‌نامه آخر کتاب‌ها کافیه

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025

بابونه.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تنگ ماهی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1401
من معصومه خانکی رو شنیدم ولی خودم اصلا باهاش مشاوره نداشتم
@Cloudy
ببینید اصولا هرچیزی رو شنیدید خودتون هم با پرس و جو امتحانش کنید.
خانکی که خودم اصلا موافقش نیستم و پر از نمایش و حرفهای مسخره ست.
اما درکل از چیزی که شناخت چندانی ندارید یا میخواید عیب های روالی کاریش رو متوجه بشید میتونید به چنل یا صفحه کیوان اسدی هم مراجعه کنید‌ که کارشون بررسی این چیزا با نظرات خود دانش آموزاشونه.
هرچند با یه قسمتی از حرفهای ایشون هم موافق نیستم و درگیر حواشی و مسائل شخصی میشه اما درکل نظراتی که مستقیم از خود دانش آموز رو نقل قول میکنه ارزشمندتر از حرفهای دیگران و حداقل حرفهای گول زننده اکسپلور اینستاگرامه : )))))
درکل هر سیستمی بد و خوب داره باید خودتون هم پیگیر مشکلتون بشید اگه راضی نیستید از همکاری با مشاورتون.
ولی مجموعا بنظرم الورتبه مدیکال استوز و تیم نوتروفیل گزینه های مناسب تری ان ولی بدون مشکل و تازه کار هم نیستن.
مثلا من خودم چندبار عوض کردم تا به فرد مناسب خودم رسیدم که بتونه راهنماییم کنه و این حرفا‌.
خلاصه که انتخاب اینجور موارد یه انتخاب بین بد و بدتره.زمان بزارید روی انتخاب مشاورتون و ایده آل شخصی تون رو خودتون امتحان کنید.

Cloudy

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مرند
سال فارغ التحصیلی
1400
من معصومه خانکی رو شنیدم ولی خودم اصلا باهاش مشاوره نداشتم
ممنون

@Cloudy
ببینید اصولا هرچیزی رو شنیدید خودتون هم با پرس و جو امتحانش کنید.
خانکی که خودم اصلا موافقش نیستم و پر از نمایش و حرفهای مسخره ست.
اما درکل از چیزی که شناخت چندانی ندارید یا میخواید عیب های روالی کاریش رو متوجه بشید میتونید به چنل یا صفحه کیوان اسدی هم مراجعه کنید‌ که کارشون بررسی این چیزا با نظرات خود دانش آموزاشونه.
هرچند با یه قسمتی از حرفهای ایشون هم موافق نیستم و درگیر حواشی و مسائل شخصی میشه اما درکل نظراتی که مستقیم از خود دانش آموز رو نقل قول میکنه ارزشمندتر از حرفهای دیگران و حداقل حرفهای گول زننده اکسپلور اینستاگرامه : )))))
درکل هر سیستمی بد و خوب داره باید خودتون هم پیگیر مشکلتون بشید اگه راضی نیستید از همکاری با مشاورتون.
ولی مجموعا بنظرم الورتبه مدیکال استوز و تیم نوتروفیل گزینه های مناسب تری ان ولی بدون مشکل و تازه کار هم نیستن.
مثلا من خودم چندبار عوض کردم تا به فرد مناسب خودم رسیدم که بتونه راهنماییم کنه و این حرفا‌.
خلاصه که انتخاب اینجور موارد یه انتخاب بین بد و بدتره.زمان بزارید روی انتخاب مشاورتون و ایده آل شخصی تون رو خودتون امتحان کنید.

درسته. من خودم هم مشاور عوض کردم تا اینکه با برنامه مشاور الانم خوب پیشرفت کردم . به خاطر همین از نظر برنامه و پیشروی مشکل ندارم. ولی همین مشاورم درمورد تاکتیک های زمانی و مارک کردن تست ها و راه های ازمونی خوب نیست‌. به خاطر همین دنبال یه مشاورم تا درمورد مدیریت ازمون و اینجور چیزها راهنمایی بخوام.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
یه مرحله دو ادبی :)
دانشگاه
UMSHA
رشته دانشگاه
ANS
@Cloudy

منم الورتبه و مدیکال استوز رو فالو دارم و به نظرم محتوای مفیدتر و بدون شوآف تری دارن
کلیپ های طولانی و اینا نمی‌زارن و اغلب تو قالب پست‌های اسلایدی مطلب رو ارائه میدن که خب من این قالبشون رو دوست دارم
چون ترجیح میدم چیزهای گنگ و طولانی رو بخونم و ببینم تا بشنوم
چندبار از ادمین مدیکال سوال پرسیدم و جوابم رو خوب داده

خانکی قبلا خیلی خوب بود الان خیلی درگیر حاشیه شده دنبال نمی‎‌کنم
تاج کنکورم قبلاتر خوب بود الان حس می‌کنم فقط داره تبلیغ پکیجش رو می‌کنه که به درد کنکوری تو این بازه زمانی نمی‌خوره
کلیپ‌هاش هم به شدت طولانیه
کلا خیلی پرحرفه و من حالم نمی‌گیره نگاه کنم کپشن می‌خونم :-"
البته ادمین های فعالی داره و به دقیقه نکشیده جواب دایرکتتون رو میدن (از این بابت من پسندیدم خداییش چون گوشی هی دستم بگیرم پرت میشم:)))
حالا خیلی سلیقه ایه
بازم به خودتون مربوطه

کنکوری1401

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
ساری
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام من تا الان خیلی جدی نخونده بودم و پیوسته نبود خوندنم نمره هامم متوسطه ولی از عید دارم از حدکثر زمانم استفاده میکنم توصیه یا تجربه ای دارین که از تایم باقی مونده چطور استفاده کنم؟هدفم هم داروسازی هست

Scarlett

✷‿✷
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2025
کسی در مورد گروه آموزشی اوج برتر و مشاوره هاش اطلاعی داره؟
ممنونم

merfan x1

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد
علیرضا افشار هم خوبه
البته من فقط کلاس مشاوره اش رو دارم که مشاوره عمومی همراه با کوئیز های هفتگیه و گروه رقابت درسی هم داره، ۲۵۰ تومن

مشاوره خصوصیش گرونه.... قبلاً هشتصد بود الان شاید یک تومن. من تا حالا خصوصیش رو نرفتم

تو کانالش کلی پادکست رایگان از همایش های هست که کارتون رو را میندازه بجز برنامه ریزی اختصاصی

reyhaneh24

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
دو تا برنز کارآفرینی
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روانشناسی
سلام
بچه ها برای افزایش سرعت تست زنی باید چیکار کنم ؟
تو دروس تخصصی به جز زیست سرعتم پایینه و چون قوی هم نیستم معمولا باید کلی تست آموزشی بزنم تا بتونم خودم‌سوالا رو حل کنم و سرعتمم همچنان پایینه

تکنیک های تست زنی خاصی وجود داره که تو کتابای تست نیست؟
اگر آره از کجا میتونم پیداشون کنم و یاد بگیرم ؟
کلاس یا استاد نکته و تست خوبی میشناسید که معرفی کنید ؟

برای عمومی ها هم همینطور
عمومی هارو هنوز تست نمیزنم
ولی مثلا فارسی رو تو ۱.۵ برابر زمان خودش ۷۰،۸۰ میزنم
و عربی و زبانم تو زمان خودش حدود ۶۰ میزنم ولی وقت کم میارم و نمیرسم همه رو بخونم یا از استرس زمان غلط میزنم

چطور سرعتمو افزایش بدم؟

hesam.kh

حرکات خاموش , نتایج بلند
نام مرکز سمپاد
علامه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علم و (:
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
سلام
بچه ها برای افزایش سرعت تست زنی باید چیکار کنم ؟
تو دروس تخصصی به جز زیست سرعتم پایینه و چون قوی هم نیستم معمولا باید کلی تست آموزشی بزنم تا بتونم خودم‌سوالا رو حل کنم و سرعتمم همچنان پایینه

تکنیک های تست زنی خاصی وجود داره که تو کتابای تست نیست؟
اگر آره از کجا میتونم پیداشون کنم و یاد بگیرم ؟
کلاس یا استاد نکته و تست خوبی میشناسید که معرفی کنید ؟

برای عمومی ها هم همینطور
عمومی هارو هنوز تست نمیزنم
ولی مثلا فارسی رو تو ۱.۵ برابر زمان خودش ۷۰،۸۰ میزنم
و عربی و زبانم تو زمان خودش حدود ۶۰ میزنم ولی وقت کم میارم و نمیرسم همه رو بخونم یا از استرس زمان غلط میزنم

چطور سرعتمو افزایش بدم ؟
سلام
حقیقتا منم همین مشکلو داشتم سر زمان و خب راهکاری که بهم کمک کرد رو میگم شاید برای شما هم جواب بده ((:
اول اینکه باید بین تست های آموزشی و زماندار تعادل ایجاد کنید نشه که یه درس رو فقط تست آموزش یا فقط زماندار بزنید
اول با تست های آموزشی شروع کنید مضربی از اون فصل تا ته حل کنید مثلا مضرب پنج و آموزشی بزنید (بازم بستگی به خودتون داره) بعد مضرب های دیگه رو آروم آروم زمان قاطیش کنید
در مورد سرعت پایین هم بگم به طور مثال توی درس ریاضیات یه بسته ده تایی تست بذارید جلو خودتون ببینید تو چه زمانی حل میکنید مثلا ده تست در ۳۰ دقیقه !
بعد دفعه بعدی ده تست دیگه رو به صورت زماندار توی ۲۹ دقیقه بزنید (یا سی ثانیه الی یک دقیقه کمتر از زمان قبل)
همین طوری آروم آروم سی ثانیه ای یک دقیقه ای از زمان کم کنید بعد یه مدت میبینید سرعت تست زدنتون به شدت خوب میشه(دلیلشم اینه که سی ثانیه کمتر از دفعه قبل واقعا به چشم نمیاد و انگار چیزی کم نشده ) و میتونید کمتر از زمان استاندارد هم حتی جواب بدید حتی با این روش به مرور زمان (((:

در مورد تکنیک ها هم بگم اون تکنیک ها بیشتر به درد آزمون و جلسه آزمون میخوره که من استفاده میکردم که احتمالا اسمش رو شنیدید
تکنیک ضربدر منفی
و تکنیک زمان نقصانی (زمان نقصانی تا زمانی که سرعتتون به حد خوبی نرسیده باشه به کارِتون نمیاد !)
این روش ها هم توی سایت قلمچی کامل توضیح داده شده(:
موفق باشید ((:

DLF

Beyond
نام مرکز سمپاد
Farzanegan.
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
eror404 :)
دانشگاه
not yet
شدیدا نسبت به چن ماه قبل افت کردم و هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به حالت قبل
درسته که دارم اندازه پشه! هر بار پیشرفت میکنم ولی مث اینه که دارم سعی میکنم دریای خشک شده رو با پارچ پُرش کنم و حتی یه انسان کور هم میتونه ببینه که دارم دست و پا میزنم سر جام و اتفاقی نمیفته
و این داره نا امیدم میکنه
این داره عذابم میده
با مشاور در میون میزارم چیزی حل نمیشه
با خونواده درمیون میزارم چیزی نمیشه
با معلمام در میون میزارم چیزی نمیشه
همه شون حرفای تکراری، همه شون راهکارای تکراری
هی میگن خودتو با بقیه مقایسه نکن و خب منم با بقیه مقایسه نمیکنم که! دارم میگم افت کردم نسبت به گذشته خودمممم
دارم خودمو با خودم مقایسه میکنم؛ با خودم
و واقعا دارم دیوونه میشم
اره؛ در حدی هستم که قبول بشم؛ ولی نه جایی که میخوام؛ نه با رتبه ای که میخوام
کم کم ساعت مطالعه مم سر همین قضیه داره کم میشه
و واقعا کلافه شدم ....

Cloudy

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مرند
سال فارغ التحصیلی
1400
شدیدا نسبت به چن ماه قبل افت کردم و هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به حالت قبل
درسته که دارم اندازه پشه! هر بار پیشرفت میکنم ولی مث اینه که دارم سعی میکنم دریای خشک شده رو با پارچ پُرش کنم و حتی یه انسان کور هم میتونه ببینه که دارم دست و پا میزنم سر جام و اتفاقی نمیفته
و این داره نا امیدم میکنه
این داره عذابم میده
با مشاور در میون میزارم چیزی حل نمیشه
با خونواده درمیون میزارم چیزی نمیشه
با معلمام در میون میزارم چیزی نمیشه
همه شون حرفای تکراری، همه شون راهکارای تکراری
هی میگن خودتو با بقیه مقایسه نکن و خب منم با بقیه مقایسه نمیکنم که! دارم میگم افت کردم نسبت به گذشته خودمممم
دارم خودمو با خودم مقایسه میکنم؛ با خودم
و واقعا دارم دیوونه میشم
اره؛ در حدی هستم که قبول بشم؛ ولی نه جایی که میخوام؛ نه با رتبه ای که میخوام
کم کم ساعت مطالعه مم سر همین قضیه داره کم میشه
و واقعا کلافه شدم ....

به نظرم تست ازمونی کار کن و روی اشتباه هات تمرکز کن که کجای کتاب از دستت در رفته یا کجا نقص داری و اموزش خوب اتفاق نیوفتاده. اینطوری وقتی میای مرور کنی خوب میدونی کجا اهمیت داره یا برای کدوم مبحث وقت بیشتری لازم داری. اینجوری مطالعت هدفدار میشه.برای افزایش درصد راهش اینه روی نقاط ضعف کار کنی و تقاط قوت رو خوب نگه داری. و اینکه تست های ازمون ها خیلی مفیدن چون سوالات متنوع و جدیدی دارند. اگه سوالات منابع کتابیت تموم شدن برو ازمون های مختلف رو کار کن نه فقط قلمچی.

• دابل‌لایک
امتیازات: DLF
بالا