میشه واسه یک ماه دیگه صبر بنمایی تا من جمع کنم بفهمم چی به چیه بعد بگیم بهم؟سلام کیا۴۰۱ کنکور دارن؟کسی هست تل با هم وویس چت بریم برای زیست دهم توضیح بدیم نکاتی و که من بلدم بگم نکاتی رو هم طرف مقابل ؟؟؟کسی نیست؟خسته شدم اینقدر برا در و دیوار توضیح دادم
برا ترمیم معدل باید از مدیرتون یدونه کارنامه کلی یا دیپلم موقت بگیرید و ازشون بپرسید میگن کجا ببرینبرای ترمیم معدل چ کنم؟
معدل نیستا ی چیزی اونورتر از افتضاح
و کی باید اقدام کنم چون میترسم بگذره بعد بفهمم
دوستانی ک راجب این قضیه میدونن یاری کنید ):
بصورت آزمونی و با روش بازیابی بزن و فصلهای مختلف رو جمعبندی کنسلام
اول اینکه من کار با موج آزمون ها رو بلد نیستم. به جز شیمی که از تابستون کارش میکردم، بقیه رو تازه دارم کار میکنم و حجمشون خیلی زیاد به نظر میرسه. چطور باید کارشون کرد؟ اینطور وسواسی دارم که مبادا اگه از الآن شروعشون کنم، بعدتر فراموش کنم و اگه دیرتر شروع کنم، نرسم به تکمیل کردنشون. گیج و درمونده.
درصد معقولی داری و توی این مدت میتونی حتی بیشترش کنیو در مورد عمومی ها، در مورد عربی که واقعا نه خوندمش و نه تستش رو زدم، درصد نوسانگری بین 60-75 دارم و قواعد رو نمیتونم جواب بدم که خب طبیعیه :)) مشکلی که هست اینه که الآن که دارم سعی میکنم قواعد رو بخونم، باز هم نمیتونم تست هاشو جواب بدم و چیکار باید کرد؟
اره واژهنامه آخر کتابها کافیهدیگرمطلب اینکه برای لغات[و نه املا] فارسی، همین کلمات واژه نامۀ کافیه دیگه؟ "-:
من معصومه خانکی رو شنیدم ولی خودم اصلا باهاش مشاوره نداشتمکسی مشاور تحصیلی خوبی میشناسه؟ صرفا کسی که کمک به افزایش درصد و تراز کنه .
@Cloudyمن معصومه خانکی رو شنیدم ولی خودم اصلا باهاش مشاوره نداشتم
ممنونمن معصومه خانکی رو شنیدم ولی خودم اصلا باهاش مشاوره نداشتم
@Cloudy
ببینید اصولا هرچیزی رو شنیدید خودتون هم با پرس و جو امتحانش کنید.
خانکی که خودم اصلا موافقش نیستم و پر از نمایش و حرفهای مسخره ست.
اما درکل از چیزی که شناخت چندانی ندارید یا میخواید عیب های روالی کاریش رو متوجه بشید میتونید به چنل یا صفحه کیوان اسدی هم مراجعه کنید که کارشون بررسی این چیزا با نظرات خود دانش آموزاشونه.
هرچند با یه قسمتی از حرفهای ایشون هم موافق نیستم و درگیر حواشی و مسائل شخصی میشه اما درکل نظراتی که مستقیم از خود دانش آموز رو نقل قول میکنه ارزشمندتر از حرفهای دیگران و حداقل حرفهای گول زننده اکسپلور اینستاگرامه : )))))
درکل هر سیستمی بد و خوب داره باید خودتون هم پیگیر مشکلتون بشید اگه راضی نیستید از همکاری با مشاورتون.
ولی مجموعا بنظرم الورتبه مدیکال استوز و تیم نوتروفیل گزینه های مناسب تری ان ولی بدون مشکل و تازه کار هم نیستن.
مثلا من خودم چندبار عوض کردم تا به فرد مناسب خودم رسیدم که بتونه راهنماییم کنه و این حرفا.
خلاصه که انتخاب اینجور موارد یه انتخاب بین بد و بدتره.زمان بزارید روی انتخاب مشاورتون و ایده آل شخصی تون رو خودتون امتحان کنید.
منم الورتبه و مدیکال استوز رو فالو دارم و به نظرم محتوای مفیدتر و بدون شوآف تری دارن@Cloudy
ولی مجموعا بنظرم الورتبه مدیکال استوز و تیم نوتروفیل گزینه های مناسب تری ان ولی بدون مشکل و تازه کار هم نیستن.
مثلا من خودم چندبار عوض کردم تا به فرد مناسب خودم رسیدم که بتونه راهنماییم کنه و این حرفا.
خلاصه که انتخاب اینجور موارد یه انتخاب بین بد و بدتره.زمان بزارید روی انتخاب مشاورتون و ایده آل شخصی تون رو خودتون امتحان کنید.
سلامسلام
بچه ها برای افزایش سرعت تست زنی باید چیکار کنم ؟
تو دروس تخصصی به جز زیست سرعتم پایینه و چون قوی هم نیستم معمولا باید کلی تست آموزشی بزنم تا بتونم خودمسوالا رو حل کنم و سرعتمم همچنان پایینه
تکنیک های تست زنی خاصی وجود داره که تو کتابای تست نیست؟
اگر آره از کجا میتونم پیداشون کنم و یاد بگیرم ؟
کلاس یا استاد نکته و تست خوبی میشناسید که معرفی کنید ؟
برای عمومی ها هم همینطور
عمومی هارو هنوز تست نمیزنم
ولی مثلا فارسی رو تو ۱.۵ برابر زمان خودش ۷۰،۸۰ میزنم
و عربی و زبانم تو زمان خودش حدود ۶۰ میزنم ولی وقت کم میارم و نمیرسم همه رو بخونم یا از استرس زمان غلط میزنم
چطور سرعتمو افزایش بدم ؟
شدیدا نسبت به چن ماه قبل افت کردم و هر کاری میکنم نمیتونم برگردم به حالت قبل
درسته که دارم اندازه پشه! هر بار پیشرفت میکنم ولی مث اینه که دارم سعی میکنم دریای خشک شده رو با پارچ پُرش کنم و حتی یه انسان کور هم میتونه ببینه که دارم دست و پا میزنم سر جام و اتفاقی نمیفته
و این داره نا امیدم میکنه
این داره عذابم میده
با مشاور در میون میزارم چیزی حل نمیشه
با خونواده درمیون میزارم چیزی نمیشه
با معلمام در میون میزارم چیزی نمیشه
همه شون حرفای تکراری، همه شون راهکارای تکراری
هی میگن خودتو با بقیه مقایسه نکن و خب منم با بقیه مقایسه نمیکنم که! دارم میگم افت کردم نسبت به گذشته خودمممم
دارم خودمو با خودم مقایسه میکنم؛ با خودم
و واقعا دارم دیوونه میشم
اره؛ در حدی هستم که قبول بشم؛ ولی نه جایی که میخوام؛ نه با رتبه ای که میخوام
کم کم ساعت مطالعه مم سر همین قضیه داره کم میشه
و واقعا کلافه شدم ....