پزشکی، مقبولیت، سختی

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
پزشکی خوندن اونقدرا هم سخت نیست. واسه اینکه بقیه رشته ها نسبتا علاف هستند و یا سختیشون به چشم نمیاد پزشکی سخت به نظر میرسه. حتی کشیک ها و شب بیداری ها و ... واقعا به نظرم سخت حساب نمیشن. راحت نیستند ولی چیز غیرقابل تحمل نیستند و عادت میکنی. مگر واقعا دوست نداشته باشی. وگرنه که همین که چیزهای جدید تجربه میکنی و یاد میگیری و محیط های متنوع و شرایط مختلف تجربه می کنی خودش جذاب هم میتونه باشه.
یعنی چی عادت می‌کنی آخه؟ :))
شب‌بیداری به علایق و آرمان‌ها ربطی نداره. خواب یه موضوع کاملاً جسمانیه. آدم اگه شب تا صبح تو بغلِ معشوقه‌اش باشه هم سلامتش توی بلندمدت تهدید می‌شه. حالا شما این نخوابیدن‌ها رو بسط بده به 5-6 سال! کم‌خوابی تو این بازه‌ی زمانی طولانی، خیلی راحت می‌تونه سلامت پزشک‌ها رو به فاک بده. اون خطراتی که به خاطر تمرکز و انرژی پایینِ پزشک‌ها مستقیماً بیماران رو تهدید می‌کنه به کنار.

[جهت کسب اطلاعات بیشتر]

پ.ن: البته این موضوع فقط مختص پزشکی نیست. کلاً late-hour work چیز سالمی نیست و خطرات زیادی داره.

خِیزَران

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر ستاره ها
سال فارغ التحصیلی
2020
آقای مطهری جسارتا شما چند بار کشیک دادین که از سختیش میگین؟
در خصوص علاقه هم بگم اره خود پزشکی ها و دندان ها ام یسری درس ها رو دوست ندارن....خودم حالم از هیستولوژی بهم میخوره یا درسی مثل فارماکو رو خیلی از دانشجو ها ازش متنفر هستن
اگه قرار بود ینفر به همه رشته ها علاقه داشته باشه چرا آزمون تخصص گذاشتن براش؟؟

reyna

MelloW
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
پردیس هاشمی‌ نژاد مشهد
رشته دانشگاه
آموزش ریاضی
یعنی چی عادت می‌کنی آخه؟ :))
شب‌بیداری به علایق و آرمان‌ها ربطی نداره. خواب یه موضوع کاملاً جسمانیه. آدم اگه شب تا صبح تو بغلِ معشوقه‌اش باشه هم سلامتش توی بلندمدت تهدید می‌شه. حالا شما این نخوابیدن‌ها رو بسط بده به 5-6 سال! کم‌خوابی تو این بازه‌ی زمانی طولانی، خیلی راحت می‌تونه سلامت پزشک‌ها رو به فاک بده. اون خطراتی که به خاطر تمرکز و انرژی پایینِ پزشک‌ها مستقیماً بیماران رو تهدید می‌کنه به کنار.

[جهت کسب اطلاعات بیشتر]
البته فقط پزشک‌ها نیستن که کشیک شب دارن. آتش‌نشان ها هم شیفت شب دارن. استرس شغل اونا هم اگه بیشتر از پزشکی نباشه کمتر نیست. اما خب اونا هیچوقت نمیتونن یه روزی مثل یه پزشک حقوق بگیرن.
(هرچند نمی‌دونم این مقایسه درسته یا نه)

Lincoln

کاربر فوق‌فعال
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی دانشگاهی
رشته دانشگاه
کارشناسی ارشد_مهندسی هوافضا
البته فقط پزشک‌ها نیستن که کشیک شب دارن. آتش‌نشان ها هم شیفت شب دارن. استرس شغل اونا هم اگه بیشتر از پزشکی نباشه کمتر نیست. اما خب اونا هیچوقت نمیتونن یه روزی مثل یه پزشک حقوق بگیرن.
جالب من هیچ وقت از کسی نشنیدم بگه پرستاری خیلی سخت هست در صورتی که بار عظیمی از مسئولیت ها بیمارستان رو دوش اوناست

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
حقوق پزشکی صرفاً به خاطر سختی‌هاش نیست. برای هر شغلی، ما هزار هزار تا عنصر تعیین‌کننده‌ی درآمد داریم. مدت زمان و سرمایه‌ای که برای تولید نیروی کار اون شغل صرف می‌شه، مهارتی که شغل‌های مختلف نیاز دارن، تعداد کسانی که اون مهارت رو دارن، نیازِ جامعه به اون مهارت، جایگاه اجتماعی‌ای که در طول چند صد سال ایجاد شده، سیاست‌گذاری‌های درست یا غلطِ دولت‌ها، و کلی چیز دیگه که من توی ذهنم ندارم.
البته قصد مقایسه ندارم. فقط خواستم بگم درست نیست صرفاً 1 جنبه از پزشکی رو بولد کنیم و بگیم به این خاطر درآمدش زیاده. (هر چند، زیاد نیست واقعاً :)))

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
پزشکی
تقریبا در همه مشاغل غیر آزاد تحصیلات باعث افزایش درآمد میشه. تحصیلات دکترای سایر رشته ها در حیطه مربوط به خودشون درآمدی هم سطح یک پزشک عمومی دارن.

reyna

MelloW
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
پردیس هاشمی‌ نژاد مشهد
رشته دانشگاه
آموزش ریاضی
حقوق پزشکی صرفاً به خاطر سختی‌هاش نیست. برای هر شغلی، ما هزار هزار تا عنصر تعیین‌کننده‌ی درآمد داریم. مدت زمان و سرمایه‌ای که برای تولید نیروی کار اون شغل صرف می‌شه، مهارتی که شغل‌های مختلف نیاز دارن، تعداد کسانی که اون مهارت رو دارن، نیازِ جامعه به اون مهارت، جایگاه اجتماعی‌ای که در طول چند صد سال ایجاد شده، سیاست‌گذاری‌های درست یا غلطِ دولت‌ها، و کلی چیز دیگه که من توی ذهنم ندارم.
البته قصد مقایسه ندارم. فقط خواستم بگم درست نیست صرفاً 1 جنبه از پزشکی رو بولد کنیم و بگیم به این خاطر درآمدش زیاده. (هر چند، زیاد نیست واقعاً :)))
درسته قبول دارم کلا هر شغلی انقدر منحصر به فرد و متفاوت هست که نمیشه بدرستی با بقیه مقایسه بشه.
منظور اصلی من این بود که سختی شیفت شب فقط برای پزشک نیست و واقعا نمیشه ادعا کرد که سختی های شغل پزشکی از همه شغل ها بیشتره.

خِیزَران

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر ستاره ها
سال فارغ التحصیلی
2020
درسته قبول دارم کلا هر شغلی انقدر منحصر به فرد و متفاوت هست که نمیشه بدرستی با بقیه مقایسه بشه.
منظور اصلی من این بود که سختی شیفت شب فقط برای پزشک نیست و واقعا نمیشه ادعا کرد که سختی های شغل پزشکی از همه شغل ها بیشتره.
نه فقط برای پزشکی ، وکالت ، رشته های هنری و.... ولی من که رشته م هنر نیست نمیتونم بگم هنر سخت نیست چون تجربه نکردمش

Lincoln

کاربر فوق‌فعال
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی دانشگاهی
رشته دانشگاه
کارشناسی ارشد_مهندسی هوافضا
شاید موضوع رو باید طوری دیگه ای نگاه کنیم درآمد پزشک ها بالا نیست، این درآمد سایر رشته هاست که واقعا پایین هست و متناسب با شرایط اقتصادی و تورم کشور نیست یه جوری این توهم برای ما ایجاد میشه که عده ای دارن زیاد پول در میارن و تهش نتیجه گیری غلط از اینکه اونا انگار حق بقیه رو میخورن.
رشته های پزشکی و پیراپزشکی از این نظر خوش شانس بودن که زیر نظر وزارت بهداشت هستن نه وزارت علوم و از وقتی که زیر نظر وزارت بهداشت در اومدن متناسب با ظرفیت و نیاز کشور شروع به پرورش نیرو متخصص کردن الان شاید خیلی از شما ها کنکوری باشید و میدونید ظرفیت پذیرش سه رشته دندون و دارو و پزشکی ممکن کمتر ۹ هزار نفر باشه که این ظرفیت به گفته وزارت بهداشت بر حسب نیاز کشور و اینکه چقدر ما بیمارستان و تجهیزات داریم داره تربیت میشه ( بگذریم حتی از اینم شکایت میشه که نیاز کشور بیشتر از این هست)
ولی در مورد رشته های مهندسی وزارتخانه های صنعت و معدن و نفت … چقدر نظرشون تاثیر گذار هست برای تربیت نیرو از این بگذریم چقدر نیرو متخصص مه دارن در مهندسی پرورش پیدا میکنن خروجیشون متناسب با صنعت و رفع نیاز های کشور هست ؟!
واقعا هیچ رشته ای نمیشه بی اهمیت و کم ارزش دونست بی تعارف بگم اگر مهندسی رو از پزشکی و بیمارستان بگیریم عملا چیزی از پزشکی مدرن باقی نمیمونه تهش میشه تجویز چایی نبات برای هر بیماری !
امروز میگن مثلا برای تجهیزات مثل کلونوسکپی و اندوسکپی و حتی خیلی تجهیزات دیگه تصویر برداری و … بهتر هست بریم به سمت هوش مصنوعی چرا که انسان همیشه خطا میکنه ولی با تکنیک های پردازش تصویر و هوش مصنوعی در تشخیص تومور و پولیپ های مثلا روده هوش مصنوعی دقت بالاتر از انسان رو داره و تشخیص به هنگام جان یک بیمار رو نجات میده ! در اینکه هر رشته ای واقعا زحمت و سختی خودش رو داره شکی ندارم
ولی متاسفانه اوضاع کشور بخاطر تحریم ها و حتی خود مسئولین کشور شکایت دارن از سو مدیریت مارو به اینجا رسونده که عملا در حوزه مهندسی وضعیت افتضاح
و کشوری مصرف گرا شدیم فقط نفت میفروشیم و خرج می‌کنیم
تهش مجبوریم خودرویی سوار بشیم به اسم تولید ملی که هیچ استاندارد و کیفیتی نداره ! اینا ضعف های عدم توجه به نیاز های صنعتی و مهندسی کشور هست و دودش تو چشم همه ماها داره میره چه پزشک چه مهندس …
تو قرن ۲۱ دیگه ما همونطور که نمیتونیم بگیم تنهایی و جدا از دنیا میخوایم زندگی کنیم همونطور هم نمیتونیم بگیم که بقیه رشته ها سختی یا اهمیت ندارن و فقط چند رشته مهم هست. همه تخصص ها بهم نیاز دارن تا بتونن زندگی با رفاه بیشتر رو به مردم اون جامعه ارائه بدن .
بیکاری رشته های مهندسی و سایر رشته ها خودش نظام سلامت و بهداشت کشور رو به خطر میندازه و همینطور که افتاده فقر و درآمد پایین سیستم بهداشت کشور رو فلج میکنه طرف ممکن بگه نون شبم مهمتر از چکاپ و دکتر رفتن با هزینه های بالاست این خودش به ضرر جامعه پزشکی هم میشه در دراز مدت
از طرفی نبود زیرساخت های صنعتی و تحریم بیمارستان هارو مجبور میکنه که تجهیزات پزشکی که خود کشور قادر به ساختش نیست (حتی دارو) با کلی هزینه وارد کنه و این خودش بازم باعث بالا رفتن هزینه های درمان میشه
خلاصه من به این قضیه اصلا به چشم کی برتر کی مهم تر نگاه نمیکنم بنظرم واقعیت موجود یه نا عدالتی که بعضی از تخصص ها و رشته ها کار و درآمد ندارن
در نهایت آرزو میکنم حقوق پزشک ها چند برابر بشه در کنارش هم حقوق سایر افراد جامعه هم بالا بره تا بشه زندگی کرد
واگرنه شاید رفتگر های شهرداری از دید خیلی ها اهمیت نداشته باشه نه تخصص دارن نه تحصیلاتی ولی کافیه ۱ ماه کار نکنن اون موقع میفهمیم این شغل هم در حد یه متخصص قلب ارزشمند و مفید هست!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
آقای مطهری جسارتا شما چند بار کشیک دادین که از سختیش میگین؟
تو سربازی، شب ها تنها تو بیابون وایستادم نگهبانی دادم :))

نمیگم کشیک اینا سخت نیست. حرفم اینه که سختی اونقدر نیست نسبت به سایر کارها. همین الان هر روز چندصدهزار نفر ساعت 5 صبح بیدار میشن که برسن به مترو کرج تهران و بیان سر کار. روزی سه چهار ساعت تو مسیر رفت و آمد سرپا هستند! کشیک با استانداردهای فعلی خیلی سخت حساب نمیشن!
پزشکیا باید خدا رو شکر کنند که همین فرصت یادگیری و کار و زندگی و درآمد رو دارند نسبتا. بقیه حاضرن ده برابر بیشتر سختی بکشن ولی کار داشته باشند!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اشباح
سال فارغ التحصیلی
1405
البته که سربازی سخته ولی تو کشیک وانمیستن نگهبانی بدن یا مشابهش. کلی بدو بدو و کار و فعالیت میکنن. بعلاوه نگهبانی سربازی چندساعته؟ چون کشیک‌ها مثلا ۲۴ ساعته‌ن ۲۴ساعت بدو بدو و فعالیت و بیخوابی، ۱۲ ساعت بعدشم باز راند و فلانه و درگیرن. و البته اینا برای کشیک اینترنی بود، رزیدنتی کشیک‌هاش سخت ترم هستن.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
البته که سربازی سخته ولی تو کشیک وانمیستن نگهبانی بدن یا مشابهش. کلی بدو بدو و کار و فعالیت میکنن. بعلاوه نگهبانی سربازی چندساعته؟ چون کشیک‌ها مثلا ۲۴ ساعته‌ن ۲۴ساعت بدو بدو و فعالیت و بیخوابی، ۱۲ ساعت بعدشم باز راند و فلانه و درگیرن. و البته اینا برای کشیک اینترنی بود، رزیدنتی کشیک‌هاش سخت ترم هستن.
اتفاقا قسمت دیوانه کننده نگهبانی سربازی اینه که تنها هستی و هیچ کاری هم نمیکنی و هر ثانیه ش یک سال میگذره. کاش واقعا یه کاری باشه انجام بدی اصلا :))

آقا بیخیال. پزشکی هم سخته. کلا تو این مملکت از بس حق همه خورده میشه و سیستم غلطه، همه حق دارند ناراضی باشند. همه. سر اینکه کی بدبخت تره دعوا نکنیم :))

البته اینم اضافه کنم که هم برادرم هم دوستانم دانشجوی پزشکی هستند و اگر برمیگشتم به دبیرستان بدون شک میرفتم تجربی و حاضرم تمام دردسرها و کشیک ها و تحصیل طولانی و ... پزشکی رو به جان بخرم.

Mahdi ostoori

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
آيت الله خامنه اي
شهر
سيرجان
سال فارغ التحصیلی
98
دانشگاه
ع.پ.کرمان
رشته دانشگاه
پزشکی

نمیگم کشیک اینا سخت نیست. حرفم اینه که سختی اونقدر نیست نسبت به سایر کارها. همین الان هر روز چندصدهزار نفر ساعت 5 صبح بیدار میشن که برسن به مترو کرج تهران و بیان سر کار. روزی سه چهار ساعت تو مسیر رفت و آمد سرپا هستند! کشیک با استانداردهای فعلی خیلی سخت حساب نمیشن!
پزشکیا باید خدا رو شکر کنند که همین فرصت یادگیری و کار و زندگی و درآمد رو دارند نسبتا. بقیه حاضرن ده برابر بیشتر سختی بکشن ولی کار داشته باشند!
۲۰۰ ۳۰۰ ساعت شیفت در ماه در دوران رزیدنتی ، اونم با ۲ تومن حقوق فکر نمیکنم چیز نرمالی باشه ، یه جورایی بردگی در شرایط آکادمیک حساب میشه
چه در دوران رزیدنتی و چه در دوران اینترنی ، حضور شما در بیمارستان ، در اکثر موارد برا خدمت بکار میره نه آموزش
پس عملا فرصتی هم برای آموزش به شما داده نمیشه
شما حالا در نظر بگیر شیفت ۳۰ و خوردی ساعت برداری ، مغز آدم به نفس نفس میوفته ، شما حالا باید درمان رو هم چاشنی کار کنی
شما در در دوران اینترنی ، پادوی بیمارستان حساب میشی ، که هر روز با این جمله روبرو میشین( تو دانشجو چی میفهمی؟!)
با این شرایط دلیلی برای شکر کردن خدا هم دیده نمیشه

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
هیچ جبهه ای نمیگیرم و امیدوارم با لحن بدی نخونید
ولی در نظر داشته باشید همون پزشک ۱۰-۲۰ سال با کلی سختی و موانع راه پیش روش از بهترین سالهای عمرش و جوونی و خانواده ش زده و اکثراوقات شبش رو تو بیمارستان و کشیک صبح کرده.
حداقل حداقل این مقدار درآمد میتونه ثمره این سالهایی که براش تلاش کرده رو دریافت کنه.
چه بسا واقعا اگه بخوایم متناسب در نظر بگیریم درآمد اکثر پزشکا به جز بعضی تخصص ها کم هم هست‌.
هرگونه هیتی میگیرن چون پزشکن و در نظر بقیه پولشون اضافی کرده.اما هیچوقت سایر مشاغلی که با تحصیلات کمتر و چه بسا بدون تحصیل تخصصی مثل ناخن کاری که ماهیانه بالای ۶۰ میلیون درآمد داره قضاوت نمیشه.

خودم نزدیکترین آدمهارو میشناسم که ماهیانه حاضره ۳۰۰ تومن پول ترمیم ناخن بده بدون و
درنظر گرفتن سایر خرجهایی که داره، اما چهارماهه نمیره دندونپزشکی و دندونش رو درست کنه به بهانه پول نداشتن.
متاسفانه همه اینا از فقر فرهنگی نشات میگیره و فکر میکنن افراد موفق اطرافشون این راه رو یه شبه طی کردن.

دوباره بگم که مخاطب خاصی نداشتم : ))))
اوهوم...
اونوقت پزشکی که فوق تخصص بود و برای معاینه دست من یک و دویست گرفت و شکسته تشخیص داد و بعد معلوم شد فقط در رفته بوده، چه زحمتی کشیده دقیقا؟
پول رو من دادم، ولی خدمتی دریافت نکردم(من هیچی از پزشکی نمیدونم). دقیقا این پزشک کاری جز خالی کردن جیب من کرده؟
یا پزشکی که مادر منو با اسم بیماری نادر سارکوییدوز چهار سال علاف بیمارستان ها کرد و چندین میلیون خانواده منو تیغ زد و آخرش معلوم شد رماتیسم ارثی بوده، چه زحمتی کشیده؟ چجوری واقعا زحمت کشیده که الان نتیجه اینه که قد یاکریم هم بارش نیست؟
یا پزشکی که از مادر من حین بارداری نپرسید دارو میخوره یا نه، و نتیجه این شد که خواهر من تا پای سقط شدن رفت.

اینا واقعا چجوری زحمت کشیدن؟!
و من چندین میلیون تومان خرج میکنم برای درمان، و چیزی که گیرم میاد از هیچی هم کمتره!
اینا پزشکی رو برای چیزی غیر از عنوان خانوم دکتر یا آقای دکتر انتخاب کردن؟

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
اوهوم...
اونوقت پزشکی که فوق تخصص بود و برای معاینه دست من یک و دویست گرفت و شکسته تشخیص داد و بعد معلوم شد فقط در رفته بوده، چه زحمتی کشیده دقیقا؟
پول رو من دادم، ولی خدمتی دریافت نکردم(من هیچی از پزشکی نمیدونم). دقیقا این پزشک کاری جز خالی کردن جیب من کرده؟
یا پزشکی که مادر منو با اسم بیماری نادر سارکوییدوز چهار سال علاف بیمارستان ها کرد و چندین میلیون خانواده منو تیغ زد و آخرش معلوم شد رماتیسم ارثی بوده، چه زحمتی کشیده؟ چجوری واقعا زحمت کشیده که الان نتیجه اینه که قد یاکریم هم بارش نیست؟
یا پزشکی که از مادر من حین بارداری نپرسید دارو میخوره یا نه، و نتیجه این شد که خواهر من تا پای سقط شدن رفت.

اینا واقعا چجوری زحمت کشیدن؟!
و من چندین میلیون تومان خرج میکنم برای درمان، و چیزی که گیرم میاد از هیچی هم کمتره!
اینا پزشکی رو برای چیزی غیر از عنوان خانوم دکتر یا آقای دکتر انتخاب کردن؟
من خودم خطاهای پزشکی کم ندیدم اما اینکه چند تا رو به همه تعمیم بدیم هم درست نیست درسی که میخونند فشار روانی زیادی بهشون وارد میکنه و هیچ اینده ای تا ۳۰ سالگی ندارن
من فکر میکنم مشکل اینجاست که هیچکس جایگاه خودشو نداره

نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
یکبار با یه خانمی؛که دوسال پشت کنکور مونده بودن و همیشه از حسرت پزشک نشدن میگفتن؛صحبت میکردم میگفت:
پرستاری میاورده اما چون کشیک های سخت و طولانی داشته نرفته
بهش گفتم:
پزشکی که کشیک های بیشتر و سخت تری داره پس چرا اینقدر آرزو داشتی پزشکی قبول بشی؟
با حالتی حق به جانب در جواب گفت:
پرستیژ و احترام پزشک رو با پرستار یکی میکنی!؟

دیدین دوستان!بحث اصلی کشیک موندن و شب بیداری نیست چون خیلی از مشاغل کشیک دارن(از نگهبان پارک گرفته تا آتش نشان و...)
من خودم در رشته خودم عددی نیستم اما تا به حال شده تمام ساعات شب بدون اینکه حتی روی صندلی بشینم کنار بنچ منتظر نتیجه بودم[شاید بگین خب میشستی مگه مجبورت کردن که بایستی! آره!یک جورایی مجبور بودم!چون من نمیدونستم نقطه اکی والان تیتراسیون ها کی هست و باید تمام مدت مثل فانوس دریایی سرم رو در تمام زوایا میچرخوندم!نمیشد رو صندلی بشینم و دور چراغ بونزن چرخ بزنم پس محکوم به ایستادن بودم]
از دانشگاه های دیگه خبر ندارم اما خیلی از بچه های تحصیلات تکمیلی شریف کلیدکارگاه ها و آزمایشگاه هارو دارن و بعضی از کارها رو الزاما باید در شب انجام بدن و صبح همون روز باید با هوشیاری کامل به استاد جواب پس بدن...نه کسی براشون دلسوزی میکنه و از سختی کارشون میگه و نه شندرغاز بخاطر شب بیداری میذارن کف دستشون

نمیخوام دخالت کنم ولی بت سازی که الان شاهدش هستیم با چندتا تاپیک برطرف نمیشه...

....!...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
........
شهر
.........
سال فارغ التحصیلی
0000
الان پزشک فقط قاتل بی‌ناموس مفت‌خور بی‌شرف ه که باید رایگان ویزیت کنه و کسی کتکش رد و فحش جنسی داد بهش چیزی نگه. :))
الان پزشک یعنی بازاریابی به سبک پورسانت...البته تو تمام حرفه ها ادم شریف هست ادم فاقد شرافت هم هست

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
neverwhere
سال فارغ التحصیلی
1400
نمی دونم ولی اگه علاقه نداشته باشیو بری عملا خودتو بدبخت کردی...
روحیه میخواد... تعلق خاطر میخواد...تمرکز میخواد... بحث جون ادماست شوخی که نیست... خیلیا با علاقه میرن اخرشم پشیمون میشن و با جون کندن فارغ التحصیل میشن...
حیفه این اوضاع واقعا
چون یه کسایی هستن که به شدت علاقه دارن ولی خیلی چیزا جلوشونو میگیره که یکی از اون چیزا دانش اموزایین که علاقه ندارن ولی با پول و بیش از حد درس خوندن و این حرفا میرن جای اونا رو میگیرن..

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
پزشکی
یکبار با یه خانمی؛که دوسال پشت کنکور مونده بودن و همیشه از حسرت پزشک نشدن میگفتن؛صحبت میکردم میگفت:
پرستاری میاورده اما چون کشیک های سخت و طولانی داشته نرفته
بهش گفتم:
پزشکی که کشیک های بیشتر و سخت تری داره پس چرا اینقدر آرزو داشتی پزشکی قبول بشی؟
با حالتی حق به جانب در جواب گفت:
پرستیژ و احترام پزشک رو با پرستار یکی میکنی!؟

دیدین دوستان!بحث اصلی کشیک موندن و شب بیداری نیست چون خیلی از مشاغل کشیک دارن(از نگهبان پارک گرفته تا آتش نشان و...)
من خودم در رشته خودم عددی نیستم اما تا به حال شده تمام ساعات شب بدون اینکه حتی روی صندلی بشینم کنار بنچ منتظر نتیجه بودم[شاید بگین خب میشستی مگه مجبورت کردن که بایستی! آره!یک جورایی مجبور بودم!چون من نمیدونستم نقطه اکی والان تیتراسیون ها کی هست و باید تمام مدت مثل فانوس دریایی سرم رو در تمام زوایا میچرخوندم!نمیشد رو صندلی بشینم و دور چراغ بونزن چرخ بزنم پس محکوم به ایستادن بودم]
از دانشگاه های دیگه خبر ندارم اما خیلی از بچه های تحصیلات تکمیلی شریف کلیدکارگاه ها و آزمایشگاه هارو دارن و بعضی از کارها رو الزاما باید در شب انجام بدن و صبح همون روز باید با هوشیاری کامل به استاد جواب پس بدن...نه کسی براشون دلسوزی میکنه و از سختی کارشون میگه و نه شندرغاز بخاطر شب بیداری میذارن کف دستشون

نمیخوام دخالت کنم ولی بت سازی که الان شاهدش هستیم با چندتا تاپیک برطرف نمیشه...
بیشتر مثال هایی که زدی تا الان چه ح.ب و چه اینجا درباره کسی بوده که میخواسته پزشک بشه نه دانشجوی پزشکی یا خود پزشک. این پرستیژ رو خود مردم به پزشک میدن. انکار نمیکنم که بعضی از دانشجوها ممکنه همچین رفتارهایی داشته باشن ولی چیزی که من دیدم بیشتر افرادی که واردش نشدن یه غول از این رشته و تحصیل کرده هاش ساختن و حالا تا وقتی داخلش نباشن میخوان سر به تن پزشک ها نباشه ولی در عین حال "پرستیژ" رو میخوان و اگر هم که داخل بشن دیگه قضیه فرق کرده.
از روی اطرافیان محدود هم نمیشه تعمیم داد هرچقدر هم که به نظر زیاد برسن. دانشجوهای شریف کم ندیدم که به نظرشون دانشجوهای بقیه دانشگاه ها خنگن یا اینکه فکر میکنن از بقیه بالاترن. پرستیژ دانشگاه شریف رو هم که فکر نکنم پزشکی خیلی از دانشگاه ها داشته باشن :)

علی.

لنگر انداخته ⚓⚓⚓⚓⚓
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1401
پس تا اینجای تاپیک باور کنیم که دانشجو های ترم های آخر پزشکی خیلی فشار روشونه در حد خودکشی و به خاطر خونواده و هدر نرفتن زحمتاشون و اینا اون شرایط‌و ادامه میدن و پولی هم که دستشونو نمی گیره (تازه بعد از این همه سختی غیر قابل باور آزمون تخصص هم میدن).
ما هم که راحت و خوشحال داریم زندگی‌مونو می کنیم و "هزار راه هست برا پول درآوردن" و دکترای رشته های دیگه هم که زحمت‌شون نسبت به پزشکی اصلا هوچ.
ادامه تاپیک

بالا