- ارسالها
- 981
- امتیاز
- 22,074
- نام مرکز سمپاد
- تنگ ماهی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- مدیریت مالی
کسی دقت کرده از هردوجانب مسئله از بوم افتادید؟
هیچ کس نگفت بقیه سختی نمیکشن. کسی هم ادعا نکرد که رشتههای دیگه گُل و بلبله و فقط سختیهای پزشکی زیاده. منم به یاد ندارم کسی گفته باشه پزشکهای بد تک و توک هستن. شما الآن دارید جواب حرفهایی رو میدید که اصلاً اینجا مطرح نشده! مخاطبتون کیه؟من مشکلم با این بود که اومدن سختیهاشو گفتن انگار بقیه سختی نمی کشن. منکر پزشک بد هم میشن (میگن تک و توک هست، که تک و توک نیست).
این که سیاستگذاریهای آموزش پزشکی تو ایران مشکل داره، دلیل نمیشه که شما برای توجیه مشکلات دانشجوهای پزشکی بخواید از قوانین احمقانهی ایران مایه بذارید. یک اینترن یا دانشجوی رزیدنتی، عملاً داره کارهایی رو انجام میده که استادها و پزشکها و پرستارها برای عینِ همون کارها حقوق زیادی رو دریافت میکنن. شما الان به یک تعریف اشتباه و نامعقول از "آموزش" که حاصل سیاستگذاریهای اشتباه تو ایرانه تکیه میکنید و با همین معیار میگید شکایت دانشجوهای پزشکی از شرایط سخت تحصیل مورد قبول نیست.گیر هم دادن به این که حقوقشون تو دوره دانشگاه پایینه (شاید خودتونو دانشجو حساب نکنین و بگین شغله، ولی تا اونو نگذرونین که نمی ذارن مدرک بگیرین. پس اونم بخشی از آموزشه).
شما کلاً متوجه موضوع نیستی فکر کنم کسی نمیگه سخته. میگیم به صورتِ غیرمعقولی سخته. طوری سخته که برای پزشک تو بلندمدت کلی آسیبهای جسمی و روانی خواهد داشت. و خب اگه خوشحال شدید که "ایول این پزشکای مفتخور قراره کونشون پاره شه"، باید بگم که خیر متأسفانه مسئله به همین جا ختم نمیشه هر چقدر شرایط کاری پزشک سخت باشه، به همون اندازه تعداد خطاهای پزشکی بالا میره و مستقیماً بیماران ضربه خواهند دید. و اگه فکر کردید قراره یقهی پزشک رو به خاطر این موضوع بگیرن، باید بگم که خیر باز هم این طور نیست. چون طبیعیه کسی که تمرکز و انرژی کافی نداره و چند روز بیخوابی کشیده، اصلاً در توانش نیست که بتونه خدمات خوبی رو ارائه بده. کسی هم که بخواد انتظارِ الکی ازش داشته باشه، فقط قراره از حماقت خودش ضربه بخوره و یهو مثلاً یه مریض از دنیا بره.میان میگن کار تو بیمارستان سخته. خب پس فکر کردین پزشکی چه خبره؟ اگه این کارا رو نکنین دیگه چی کار کنین؟ (سخته. معاملهس. انگیزه پشت انتخابتون در ازای سختیهاش)
چرا؟ چون تو سال 1984 یه نوجوان بدبخت 18 ساله به اسم Libby Zion به این خاطر که شب تحت مراقبت رزیدنت بدبختی بود که بهش گفته بودن باید مراقب 40 تا بیمارِ دیگه باشه، به خاطر تداخل دارویی از دنیا رفت. حالا شما فکر میکنی چرا رزیدنتِ بدبختِ قصه دارویی تجویز کرده بود که منجر به مرگ بشه؟ آیا مرض داشت؟ آیا فکر میکرد پرستیژش خیلی بالاتر از بقیهست؟ خیر. به این خاطر بود که طرف چند شب شیفت وایساده بود و اون شب هم دهها بیمار دیگه رو بهش سپرده بودن و تمرکزِ کافی رو نداشت تا بتونه به خوبی مراقب Libby Zion باشه.
- An 80-hour weekly limit, averaged over 4 weeks, inclusive of all in-house call activities;
- A 10-hour rest period between duty periods and after in-house call;
- A 24-hour limit on continuous duty, with up to 6 additional hours for continuity of care and education;
- No new patients to be accepted after 24 hours of continuous duty;
- One day in 7 free from patient care and educational obligations, averaged over 4 weeks, inclusive of call; and
- In-house call no more than once every 3 nights, averaged over 4 weeks.
غُر زدن از جانب همه پذیرفتهست. هر کسی که احساس کنه اذیت میشه یا انتظاراتش برآورده نمیشه، ناله میکنه! مگه از این موضوع بدیهیتر توی کائنات داریم؟خلاصه که غر الکی و بی صداقت بودن ممنوع (از سمت هیچ شغلی پذیرفته نیست)
این که سیاستگذاریهای آموزش پزشکی تو ایران مشکل داره، دلیل نمیشه که شما برای توجیه مشکلات دانشجوهای پزشکی بخواید از قوانین احمقانهی ایران مایه بذارید.
شما کلاً متوجه موضوع نیستی فکر کنم کسی نمیگه سخته. میگیم به صورتِ غیرمعقولی سخته. طوری سخته که برای پزشک تو بلندمدت کلی آسیبهای جسمی و روانی خواهد داشت.
من با غر زدن مخالف نیستم. پس تا همین الان دارم چی کار می کنم؟غُر زدن از جانب همه پذیرفتهست. هر کسی که احساس کنه اذیت میشه یا انتظاراتش برآورده نمیشه، ناله میکنه! مگه از این موضوع بدیهیتر توی کائنات داریم؟
وقتی به اختیار دارن میرن به سمت سختیهایی (ساعت شیفت بالا. حقوق کم) که می دونن سمتشونه و میان تعریف می کنن از این سختی ها چه معنی به جز "ما سختمونه" داره؟ و این که یه جا بشینی به یه نفر بگی "ما سختمونه" چه معنی جز "ولی شما سختتون نیست" داره؟هیچ کس نگفت بقیه سختی نمیکشن. کسی هم ادعا نکرد که رشتههای دیگه گُل و بلبله و فقط سختیهای پزشکی زیاده. منم به یاد ندارم کسی گفته باشه پزشکهای بد تک و توک هستن. شما الآن دارید جواب حرفهایی رو میدید که اصلاً اینجا مطرح نشده! مخاطبتون کیه؟
مخاطبینم:منم به یاد ندارم کسی گفته باشه پزشکهای بد تک و توک هستن. شما الآن دارید جواب حرفهایی رو میدید که اصلاً اینجا مطرح نشده! مخاطبتون کیه؟
@علی. شما هم از این تعمیم دادنهای مسخره زیاد انجام دادی. خب وقتی من 100 تا پزشک خوب دیدم و 5 تا بد، و شما 10 تا بد دیدی و 5 تا خوب، چرا استقرای خودت رو معتبر میدونی ولی استقرای من رو نه؟ یعنی اونهایی که فکر میکنن پزشکهای بد(!) تعداد کمی دارن، توانایی فکر کردن و تحلیل اطلاعات رو ندارن؟ اسکلن؟ یا چی؟
شباهت معنی "تعمیم خطاهای پزشکی" با این که مستقیم بگی "پزشکهای بد تک و توک هستن" هم نیاز به توضیح نداره.والا تا اینجا بغض و نفرت نسبت به دانشجوهای پزشکی و حقوق پزشکا و تعمیم خطاهای پزشکی و این دست مسائل رو مشاهده کردیم.
نه، معنی این دو تا یکی نیست. منم پزشک بد دیدم. پزشک خوب هم دیدم. و پزشکهای بد تعداد خیلی کمتری بودن. خطاهای پزشکی هم نسبت به موفقیتهاشون، یا اصلا موفقیت نه، نسبت به انجام صحیح مراقبتهای پزشکی میزان خیلی کمتریه. به عبارتی شمایی که میگیشباهت معنی "تعمیم خطاهای پزشکی" با این که مستقیم بگی "پزشکهای بد تک و توک هستن" هم نیاز به توضیح نداره.
تعمیم درستیهای پزشکی؟ به نظرم بگو تعمیم خطاهای پزشکی. خیلی بیشتر از این که دکتر و بیمارستان اشتباه کنن درست کار میکنن.تعمیم خطاهای پزشکی؟ به نظرم بگو تعمیم درستی های پزشکی. خیلی بیشتر از این که دکتر و بیمارستان درست کار کنن اشتباه می کنن. در واقع ما به جای این که بیایم از خطاهای پزشکی مثال بزنیم باید بیایم از درستی های پزشکی مثال بزنیم و بعد بگیم تعمیم نده
- تو "شیفت پزشکی زیاده" رو ربط نمیدی به "شیفتها باید اصلاح شه"، ولی "پزشکی سخته" و "ما سختمونه" رو یکسان با "بقیهی شغلها راحتن" و "شما سختتون نیست" میدونی.والا تا اینجای کار اولین پست تاپیک هست که میگه این شیفتا باید اصلاح بشه. وگرنه بدون پیشفرض پستا رو بخونیم هر کسی اومده گفته شیفتا زیاده و اینا اومده اینو جزو شرایط پزشکی در نظر گرفته و تعریف کرده و بعدشم اومده گفته علاقه به تحصیل علم و این جور چیزا ما رو نگه داشته. منم با همون دیدگاهی که "این جزو شرایطه"ی پستای همین تاپیک اومدم گفتم خب شرایطشو در نظر بگیر.
وگرنه همون دانشجو های آمریکا هم غر به جا می زنن و میگن تو اروپا این شیفتا ساعتش کمتره.
من با غر زدن مخالف نیستم. پس تا همین الان دارم چی کار می کنم؟
من با غر زدن الکی مخالفم. الان تو میای میگی این میزان از شیفت معقول نیست و قوانین ایران ناقصه، میگم بله اصلا درست نیست.
بقیه میان میگن اومدیم پزشکی باید کلی شیفت وایسیم، میام میگم وقتی شرایطو پذیرفتن و وارد اون رشته شدن و منافعی که براشون داره باعث شده با وجود اون مضرات باز هم اون سمتی برن دیگه نیان سختیهایی که پذیرفتن رو تعریف کنن بعد بگن آره ما سختی می کشیم.
اینجاس که من میگم یه جوری میگن انگار بقیه سختی نمی کشن.
وقتی به اختیار دارن میرن به سمت سختیهایی (ساعت شیفت بالا. حقوق کم) که می دونن سمتشونه و میان تعریف می کنن از این سختی ها چه معنی به جز "ما سختمونه" داره؟ و این که یه جا بشینی به یه نفر بگی "ما سختمونه" چه معنی جز "ولی شما سختتون نیست" داره؟
بالا هم که گفتم تا قبل این پستت هر کسی اومده از شیفت های طولانی حرف زده اینو جزو شرایط پزشکی در نظر گرفته.
مخاطبینم:
شباهت معنی "تعمیم خطاهای پزشکی" با این که مستقیم بگی "پزشکهای بد تک و توک هستن" هم نیاز به توضیح نداره.
والا... همین الان به شباهت معنی "تعمیم خطاها" و "تک و توکن" اشاره کردیقرار نیست برای مخالفت با تعمیم خطاها بگیم تک و توک و نادر هستن. همین که بخش کوچیکی از مجموعهی اصلی هستن کافیه که بگیم کم ان و تعمیم نده.
وقتی ی چیزی نمیدونید لطفا نشر ندیددکتر شهاب اناری رتبه 1 کنکور -تحصیل کرده پزشکی - نویسنده کتاب زبان مبتکران در حال حاضر در کشور کانادا مشغول برگزاری کلاس های موفقیت
دکتر کیاسالار -تحصیل کرده پزشکی - در حال حاضر نویسنده کتاب زبان خیلی سبز
دکتر هامون سبطی -تحصیل کرده پزشکی - در حال حاضر نویسنده کتاب های ادبیات کنکور مدیر نشر دریافت
و.........................
نمونه هایی از کسانی که به زور پزشکی خوندن اما علاقشون چیز دیگه ای بود
لب مطلب رو فراموش کردید چسبیدید به حواشی !!!!وقتی ی چیزی نمیدونید لطفا نشر ندید
من هم شاگرد استاد سبطی بودم هم شاگرد استاد کیاسالار و هم اگر اقای اناری رو دنبال کرده باشید میفهمید که دلیل خوندن پزشکی در این افراد اصلا و ابدا اجبار نبوده.متاسفم براتون که کذب مینویسید
مسئله اینه که وقتی میرن پیش پزشک می بینن کلا چند دقیقه ویزیت میشن و پول ویزیت ازشون گرفته میشه. برا همین این حرفا راجع به وکیلا هم که عموم مردم یه ذهنیتی نسبت به وضع مالیشون دارن زده نمیشه. چون فکر می کنن کار پزشک راحته که کلا چند دقیقه ویزیت شدن.آقاا
من امروز به این نتیجه رسیدم شاید یک علت عمده که مردم فکر میکنن پزشک ها خیلی درآمد دارن این هست که مردم خودشان به پزشک ها پول میدهند و میتوانند درآمد را بطور مستقیم محاسبه کنند وگرنه قضات نیز درآمد های میلیونی نجومی دارند[در فامیل نزدیک چند قاضی داریم که رقم های واقعا قابل توجهی میگیرند]اما کمتر کسی را دیده ام که آنگونه که پشت سر پزشک میگوید برای قاضی بگوید
یه آدم نمیتونم هم به پزشکی علاقه داشته باشه هم به ادبیات؟! نمیتونه تو هر دو استعداد داشته باشه؟!کاملا بدیهی است که اقای سبطی با عشق کتاب تناسب مفهومی رو نوشته اما من میگم کسی که در جایی دیگر استعداد و علاقه دارد چرا وقت خود را ...........
اولا وکیل با قاضی خیلی فرق دارهمسئله اینه که وقتی میرن پیش پزشک می بینن کلا چند دقیقه ویزیت میشن و پول ویزیت ازشون گرفته میشه. برا همین این حرفا راجع به وکیلا هم که عموم مردم یه ذهنیتی نسبت به وضع مالیشون دارن زده نمیشه. چون فکر می کنن کار پزشک راحته که کلا چند دقیقه ویزیت شدن.
وگرنه اگه به درآمد بالای خارج از دید عموم باشه که میشه لیست درست کرد
می دونم فرق داره. همون طور که گفتید راجع به قاضی صحبتی نمیشه. ولی وکیل رو به عنوان کسی که مردم باهاش سر و کار دارن و یه نظری هم راجع به درآمدش داشته باشن مثال زدم. انتخاب بیشتر رتبه برتر های رشته انسانی هم هست. مثل رشته های پزشکی که انتخاب رتبه برتر های رشته تجربی هست.اولا وکیل با قاضی خیلی فرق داره
خیر اصلا هم.حواشی چیه.اصل مطلب شما این بود که این اساتید با زور پزشکی خوندند و شما این رو از روی اگاهی ننوشتید.چه بسیارند پزشکانی ک هم طبابت دارند و هم شعر میگن هم کتاب مینویسن.لزوما فقططط ب یکی علاقه مند نیستن و اون یکی رو با زور خونده باشن.تاسف برای شما که هر نظر مخالفی رو تعصب میخونیدلب مطلب رو فراموش کردید چسبیدید به حواشی !!!!
کاملا بدیهی است که اقای سبطی با عشق کتاب تناسب مفهومی رو نوشته اما من میگم کسی که در جایی دیگر استعداد و علاقه دارد چرا وقت خود را ...........
من مشکلی با این اقایان ندارم اما شما از روی تعصب این متن را نوشتید
خب الان این بزرگواران طبابت هم میکنن؟خیر اصلا هم.حواشی چیه.اصل مطلب شما این بود که این اساتید با زور پزشکی خوندند و شما این رو از روی اگاهی ننوشتید.چه بسیارند پزشکانی ک هم طبابت دارند و هم شعر میگن هم کتاب مینویسن.لزوما فقططط ب یکی علاقه مند نیستن و اون یکی رو با زور خونده باشن.تاسف برای شما که هر نظر مخالفی رو تعصب میخونید
بله ، اما کشور برای پزشک شدن این افراد کلی هزینه کرده و منتظر بوده نتیجشو ( معالجه و درمان بیماران ....) ببینهیه آدم نمیتونم هم به پزشکی علاقه داشته باشه هم به ادبیات؟! نمیتونه تو هر دو استعداد داشته باشه؟!
چون آدم از اولش نمیتونه با قطعیت بگه چی دوست داره و چی دوست نداره. سلیقه ها و علاقه ها هم در گذر زمان تغییر میکنند. ترجیحات تغییر میکنه. کسی که داره کنکور میده تا قبلش فقط یه نوجوون بوده که احتمالا مساله ی خاصی تو زندگی نداشته و هنوز با بطن زندگی بین آدم بزرگ ها آشنا نیست. یه نفر که به هر دلیلی رشته ای رو انتخاب میکنه، قرار نیست تا آخرش عاشق اون رشته بمونه. این همه آدم که با یه چیزی شروع کردن اما بعدش دیدن استعداد و علاقشون چیز دیگه ای هست.لب مطلب رو فراموش کردید چسبیدید به حواشی !!!!
کاملا بدیهی است که اقای سبطی با عشق کتاب تناسب مفهومی رو نوشته اما من میگم کسی که در جایی دیگر استعداد و علاقه دارد چرا وقت خود را ...........
من مشکلی با این اقایان ندارم اما شما از روی تعصب این متن را نوشتید
حالا بگید ببینم