- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
شریف کلا قضیه ش جداس!این رو خودشون هم قبول دارن!بیشتر مثال هایی که زدی تا الان چه ح.ب و چه اینجا درباره کسی بوده که میخواسته پزشک بشه نه دانشجوی پزشکی یا خود پزشک. این پرستیژ رو خود مردم به پزشک میدن. انکار نمیکنم که بعضی از دانشجوها ممکنه همچین رفتارهایی داشته باشن ولی چیزی که من دیدم بیشتر افرادی که واردش نشدن یه غول از این رشته و تحصیل کرده هاش ساختن و حالا تا وقتی داخلش نباشن میخوان سر به تن پزشک ها نباشه و اگر هم که داخل بشن دیگه قضیه فرق کرده.
از روی اطرافیان محدود هم نمیشه تعمیم داد هرچقدر هم که به نظر زیاد برسن. دانشجوهای شریف کم ندیدم که به نظرشون دانشجوهای بقیه دانشگاه ها خنگن یا اینکه فکر میکنن از بقیه بالاترن. پرستیژ دانشگاه شریف رو هم که فکر نکنم پزشکی خیلی از دانشگاه ها داشته باشن :)
فکر میکنن از آسمون افتادن و بعضی از دوستای من ریکوئست دانشجوهای دیگر دانشگاه هارا قبول نمیکنن چه برسه بخوان باهاشون هم کلام بشن!چون فکر میکنن که در حدشون نیستن!
و همین توهم پوشالی شریف فکر میکنید برای چیه؟!رقابت سخت تر کنکور ریاضی برای این دانشگاه
بله!قطعا یک تریلی 18 چرخ هم نمیتونه جبروت مهندسی برق و کامپیوتر شریف رو بکشه و پزشکی شهرهای منطقه 2درکنارِEE@SUTوCE@SUT به چشم نمیان چه برسه آزاد ارغوزآباد اما من دارم راجع به دانشجوهای دانشکده علوم ریاضی؛شیمی،فیزیک و...حرف میزنم
شریف که فقط برق و کامپیوتر نیست
همین ابهت پوشالی مهندس های کامپیوتر شریف میدونید برا چیه؟!خیلی ها فکر میکنن کامپیوتر شریف مساوی هست با هک و فیشینگ و پول و خوشبختی!درصورتی که نصفشون حتی بلد نیستن رمز وایفا همسایه هک کنن:/
خیلی ها رو دیدم که فکر میکنن اینا میتونن جاهای خفن اپلای کنن و به سودای زندگی بهتر میرن باهاشون رل میزنن!
چون تو خیلی از فیلم ها و سریال ها مهندس های کامپیوتر همه شون خفن و باهوش بودن و میتونستن(حالا غیرقانونیش زیاد مهم نیس)به پول زیاد برسن!
مثال هایی که زدم هم دید دوستام که پزشکی بودن بود و هم کسی که میخواسته پزشکی بشه
دقیقا!من از این غول خیالی حرصم میگیره!
مدیر اون مدرسه ای که دیروز راجع بهش گفتم یک دبیر عربی بوده و تصوری راجع به درس های پزشکی و سختی هاش نداره و فقط به لفظ«پزشک»اکتفا میکنه