بله یه ایده پو جبهه رو مثبت در نظر گرفتم و اون یکیو منفی، مشکلش چیه؟ شما همین الان خودتونم دارید "تحمل همه افراد و همه عقاید به هر قیمتی" رو مثبت در نظر میگیرید و کنسل کالچر رو هم منفی. من هم حمایت از جمهوری اسلامی/نژادپرستی/سکسیسم/هموفوبیا و... رو منفی میدونم و مخالفت باهاشونم مثبت. گاهی بین دو عقیده، یکی مطلقا مثبت یا منفی نیست، و خیلی اوقاتم هست.
بحث کردن با شما خیلی جالبه
یعنی ادم قشنگ می افته توی غلتک پارادوکس
کنسل کالچر تعریفش به یه حرکت قبیله ای برمی گرده
ایده ها مثبت و منفی نیستن در حالت تئوری ولی اگر کاربردی کنیم همون ایده هارو بله مثبت و منفی می شن
ایده اش می تونه بلاک کردن یه نفر توسط گروهی از افراد باشه که خب خیلیییییی مسالمت امیز طور تره چون این جوری نه طرف اسیب می بینه نه گروه
ولی راه پیشرفت و رشد اون گروه گرفته می شه ازش تا وقتی اینقدر نااطمینان هستن به عقایدشون چرا باید یه نفرو بلاک کنن؟
اصلا خود سازش با افراد یه پختگی روانی بالایی لازم داره
هیچ کس 100 درصد حرف احمقانه نمیزنه و منظور از احمق هم این نیست. بلکه احمق یعنی کسی که بیشترین و یا اصلی ترین نظراتش احمقانه باشن، نه همشون.
من در این مورد واقعا نظری ندارم
چون حس می کنم تعریفی هست که خودتون برای خودتون تعریف کردین
وگرنه ناخوداگاهانه تعریف من و اطرافیان و بیش تر افرادی که می بینم ههمینه که فرد احمق حرف های احمقانه می زند
چون احمق بودن یه لیبل مطلق عه نمی شه گفت تو 10 درصد احمقی
ولی می شه گفت حرفات به طور 50درصد احمفانه هستن
خب این حرف که خودش توهین به آدمای دگمه (((((= من مشکلی باهاش ندارم چون توهین به شخصیت رو هم همیشه غیراخلاقی نمیدونم، ولی تناقض جالبی با نظر خودتون داره.
هممون دربخشی دگم هستیم بله
منم اشکال شمارو تکرار کردم باید می گفتم فردی که در بخشی گنگه
چجوری "محدودش کردن"؟ محدود کردن برای چیزیه که حق بدیهی و انسانی یه نفر باشه؛ و "محبوب بودن" و "موافق بودن" هم جزو این حقوق نیستن. حتی کار کردن توی یه جای خاص هم حقوق بدیهی نیست، برای همین هم اخراج وجود داره. با این کلی گویی ها، فقط دارید کلمات رو از معنا تهی میکنید.
از جایی بیکار شدن نیست فقط
گفتم که ممکن هست هیچ جا نتونه مشغول به کار شه
منم نگفتم که حق طبیعی فرد عه که محبوب باشه
گفتم منزوی کردن فرد و قطع ارتباطات باهاش به طوری که یه گروه برحق باشه
در مورد تهی کردن کلمات از معنا بیش تر و بهتر منظورتون رو می گید ؟
+بله، اما این حرف خودتون بود که گفتید "برحسب تجربه می تونین تک تک شون رو تو زندگی روزمره درک کنین". منم تجربه کاملا متفاوتمو بازگو کردم.
تجربه تون با توجه به چیزایی که گفتم نامربوط بود