- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی سنندج
- شهر
- سنندج
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- سنندج
- رشته دانشگاه
- پرستاری
قلم چی شرکت کنیم یا نکنیم مسئله این است : ) و اینکه میگن خیلی سخت کرده امسال قلمچی آره ؟
عععع پس قرارع کنکور بخونیقلم چی شرکت کنیم یا نکنیم مسئله این است : ) و اینکه میگن خیلی سخت کرده امسال قلمچی آره ؟
هیچیدوستان میگم چه رابطه ای بین تراز ماز و قلمچی وجود داره؟(چجوری تبدیلشون کنم ینی؟: )))
عههه چشم چشم. 😗 😂هیچی
بشین درس خوندن ادامه بده درگیر تراز نباش!
تراز رو طبق میانگین کل و انحراف معیار آمار حساب میکنن و در این صورت باید کل آمار رو داشته باشی. :)دوستان میگم چه رابطه ای بین تراز ماز و قلمچی وجود داره؟(چجوری تبدیلشون کنم ینی؟: )))
اگه شهرتون امسال دبیری زیست بگیره که تو انتخاب رشته میزنی و اگه مصاحبه دعوت شی میری اونم انجام میدی و اینا.سلام دوستان
میخواستم بدونم نحوۀ پذیرش دانشگاه فرهنگیان چهجوریه. مثلن من که توی استان هرمزگان تحصیل میکنم؛ اصلن امکان اینکه آموزش زیست شناسی دانشگاه پردیس شهیدرجایی شیراز یا پردیس شهیدبهشتی مشهد قبول بشم وجود نداره؟ فقط میتونم توی دانشگاه فرهنگیان استان خودم درس بخونم؟
بازه های درسی رو کوتاه کنچطور درس بخونیم.یعنی کلا چطوری میشه درس خوند.شماها دقیقا چطور درس میخونین.خودمونو چگونه بشونیم پای کتاب؟
جوگیر نشوسوال:چگونه گاو نباشیم و منفی نزنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنینننننن: )))
سوالت خیلی کلیه باید ازمونت و تحلیل کنی تا بفهمی ایرادت کجاست.سوال:چگونه گاو نباشیم و منفی نزنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنینننننن: )))
ملاک پورسلام
کسی آریان حیدری یا ملاک پور شرکت کرده؟
کدوم بهتره
با کدوم بهتر جواب میگیرن

تا یه مبحث و کامل مسلط نشدی تو آزمون تستاشو جواب ندهسوال:چگونه گاو نباشیم و منفی نزنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنینننننن: )))
هیچیالان ی سوال
اگه تفاوت رتبه دی و تیر خیلی زیاد باشه چی میشع
در حد چندین کا