- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرراز
- سال فارغ التحصیلی
- 98
ملاک پورسلام
کسی آریان حیدری یا ملاک پور شرکت کرده؟
کدوم بهتره
با کدوم بهتر جواب میگیرن
ملاک پورسلام
کسی آریان حیدری یا ملاک پور شرکت کرده؟
کدوم بهتره
با کدوم بهتر جواب میگیرن
تا یه مبحث و کامل مسلط نشدی تو آزمون تستاشو جواب ندهسوال:چگونه گاو نباشیم و منفی نزنیم؟ممنون میشم راهنمایی کنینننننن: )))
هیچیالان ی سوال
اگه تفاوت رتبه دی و تیر خیلی زیاد باشه چی میشع
در حد چندین کا
نه فکر کنم منظورشون از این جهت بود که توی سالهای قبل، طبق بررسیها اگر میدیدن که خیلی اختلاف وجود داره بین دو تا کنکور شخص (البته گویا نمرات امتحانات نهایی رو هم بررسی میکردند و اینها) یه راستیآزمایی ممکن بود برگزار کنن و امثالهم.هیچی
یکی از اون دوتا رتبه انتخاب میشه و یکبار انتخاب رشته انجام میشه
میگن ۵۰۰ رو در نظر میگیریممن سوالم اینه الان
مثلا یکی رتبه کنکور دیش شده 10 هزار
تیرش شده ۵۰۰
موقع انتخاب رشته همون ۵۰۰ رو در نظر میگیرن ؟
و ازش ممکنه راستی آزمایی هم بگیرن ؟
اگه زدن زیرش چیمیگن ۵۰۰ رو در نظر میگیریم
راستیآزمایی رو هم نمیدونم...
+طرف دوازدهم باشه خب احتمال اینکه تیر رو بهتر بده بیشتره دیگه... دوازدهمی که تا کنکور دی نمیرسه کل دوازدهم رو بخونه
تو ۵۰۰ بیاراگه زدن زیرش چی
یا ی میانگین در نظر گرفتن
+ افکار مسموم + :)
من مثال زدم :)تو ۵۰۰ بیار
چشم
یه کاریش میکنیم
فقط همون یازدهمعاام سلام
من یازدهم ریاضی ام
و میخواستم بدونم توی دی غیر خوندن واسه امتحانا واسه دهم و یازدهمم چیکارایی باید بکنم؟
هیچ ایده ای ندارم حقیقتا "-:
شاید تستایی که تو خونه میزنی سطحش آسونتره و کتاب اشتباهی رو انتخاب کردیمیشه لطفا راهنمایی کنین بگین چرا من قلمچیام هی داره بد تر میشه؟بابا تو خونه که تحلیل میکنم همه رو 70 80 میزنم بعد میرم تو ازمون منفی میزنم بعضیا رو .اصن بذارین این جوری بپرسم:چگونه ازمون قلمچی خوبی دهیم و رتبه دو رقمی در کنکور بیاوریم؟: ) البته باز با وجود این موضوع نمیدونم چرا استرس ندارم چون میدونم واقعا تو درس کم نمیذارم.پ.ن:روزی 10 11 ساعت درس خوندن کمه بگین بیشترش کنم.
چون یازدهمی تمرکزت به نظرم فقط رو یازدهم باشه و در کنار خوندم برای امتحانات مدرسه یه مقدار تست هم حتما برای درسای اختصاصی کار کنعاام سلام
من یازدهم ریاضی ام
و میخواستم بدونم توی دی غیر خوندن واسه امتحانا واسه دهم و یازدهمم چیکارایی باید بکنم؟
هیچ ایده ای ندارم حقیقتا "-:
کلاس شیمی دکتر بابایی واقعا فوق العادسسلام برای ارتقای وضعیتِ افتضاح توی شیمی چیکار میتونیم بکنیم؟ من حتی ادبیات سوالهای شیمی رو نمیفهمم. کلا متوجه سوال نمیشم که بعدش بخوام ببینم حلشو بلدم یانه
بعد عید هم اگه بتونی دوپینگ ماز شرکت کن یه جمع بندی حرفه ای با کلی مطلب آموزشی هستسلام برای ارتقای وضعیتِ افتضاح توی شیمی چیکار میتونیم بکنیم؟ من حتی ادبیات سوالهای شیمی رو نمیفهمم. کلا متوجه سوال نمیشم که بعدش بخوام ببینم حلشو بلدم یانه
امسال ماز تطابق ۷۸درصدی با کنکور داشت به نظرم ماز رو حتما ثبت نام کن هم کیفیت سوالاش بالاس هم امکان تغلب نداره هم پاسخ نامه تشریحیش واقعا خیلی کاملهقلم چی شرکت کنیم یا نکنیم مسئله این است : ) و اینکه میگن خیلی سخت کرده امسال قلمچی آره ؟