- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- علوم پزشکی بیابون
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلاممن هر چی میخونم ترازم قفل کرده و خیلیی پایینه و اصلا بالا نمیره
پایین میادو بدتر میشه ولی بهتر نمیشه
ساعت مطالعه و تعداد تستم به حدی که باید نرسیده هنوز
اما مشکل اینه به همون میزانی که میخونم و میزنم هم نتیجه نمیگیرم
یعنی دیدم افرادی که با همین ساعت مطالعه و تست و کمتر از این نتیجه خیلی بهتری میگیرن.
نمیدونم چیکار باید بکنم و نمیدونم کجای روش مطالعم ایراد داره که نتیجه نمیگیرم
سر جلسه سوالا رو حل میکنم اما اشتباه حل میکنم و منفی میشه و درصدم میاد پایین
یا مثلا از مطالب بودجه بندی همین آزمون ۷ تا آزمون از نشرالگو به طور زماندار تو خونه زدم و پایین ترین درصدم ۴۵ بود و ۳،۴ تاش هم ۶۰ ،۷۰ شد
اما تو آزمون ۳۰ و ۱۰ درصد زدم
تحلیل اکثر تست ها هم از رو پاسخنامه انجام میدم اما نمیدونم مشکلم کجاست
البته کتاب درسی رو خیلی کم میخونم و بعد بار اول که خوندم و بعدش فیلم دیدم یا درسنامه خوندم و بعد تست زدن نکات رو واردش کردم دیگه مرور چندانی روش ندارم و بیشتر با تست و آزمون مرور میکنم . (مشکل همینه؟:")
برای بقیه دروس هم اکثر تست ها رو تک به تک صحیح میکنم و برای ریاضی و فیزیک خیلی وابسته به پاسخنامه ام و درواقع انگار همه تست هام آموزشیه
چون خودم که میرم حل کنم همش وسط راه حل گیر میکنم و نیاز دارم برا ادامش پاسخنامه رو چک کنم تا ببینم چیکار کنم و نمیتونم بدون اینکه پاسخنامه جلوم باز باشه تست بزنم
و نهایتا بعد اینکه کل تستاش رو تک به تک صحیح کردم ازموناشو زماندار از فصل ازمون و اینا میزنم .
اینکه نمیتونم تست هارو تا تهش حل کنم یعنی آموزشم ناقصه ؟
چون من برا ریاضی و فیزیک درسنامه نمیخونم و مستقیم بعد دیدن فیلم یا کلاس میشینم سر تست تا با حل سوال یادش بگیرم .
تیپ بندی هم انجام نمیدم و نمیدونم اصلا از کجا باید شروع کنم تیپ بندی کردن چون وقت زیادی رو میگیره و تا به حال هم نکردم. ):
امیدوارم خوب باشی.
ببین در مورد ریاضی فیزیک که میگی وابسته پاسخنامه ای،کتاب تستت رو چندبار حل کن با فاصله زمانی تا الگو های حل سوالات تو ذهنت بشینه.مهم نیست که مثلا جواب اخر سوال حفظت شده،تمرکزت رو بذار روی راه حل و دوباره حلش کن تا یادگیریت عمیق تر بشه.کلا سوال زیاد حل کن و سوال هارو چندبار حل کن تا تو ذهنت طبقه بندی بشن و الگو هاشون و ایده هاشون یادت بمونه.اینجوری عملکردتم سر جلسه بهتر میشه.
در مورد اینکه ترازتم قفل کرده در مورد درس زیست اگه بخوام بگم چون خودم زیستم قفل کرده بود باید بگم که دو سه روز قبل ازمونت، سوال های قلمچی و ماز و گزینه دو پارسال رو (من واسه مباحث بدون تغییر پیارسالشم میزدم) زماندار از خودت بگیر. بعد تک به تک سوالاشو با پاسخنامه تحلیل کن و نکاتشو یادداشت کن.سرجلسه میبینی خیلی از ایده ها تکرارین و درست میزنیشون.من درصد زیستم با اینکار خیلی بالا اومد.