• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات غیردرسی کنکور 1402

دوستان خیراندیش بهتره یا فرهمندنیا برای زیست؟؟
این دو تا استاد خیلی به هم نزدیک خیلیییی
یعنی نمیتونی بینشون فرق بذاری و به خاطر همون بعضی از کلاسشون با هم برگزار میشه مثل همایش ها.لحن اساتید خیلی به هم نزدیکه و اصلا کسل کننده نیست.دو تا کلاسو ببین تا بفهمی با کدوم راحت تری

دوستان من اخیرا ساعت مطالعم افت کرده از 11 الی 12 ساعت به 8 الی 10ساعت رسیده. حوصله درس خوندن ندارم و اتلاف وقتم خیلی زیاده انگار دیگه اون شوق قبلی برای کنکور و درس خوندن و ندارم و از حال و هوای رقابت خارج شدم و با زور 10 ساعت میخونم این وضعیت خیلی نگرانم کرده میترسم با این روند این ماه های آخر نتونم درست جمع بندی کنم به نظرتون چیکار بکنم؟ ممنونم

دوستان من اخیرا ساعت مطالعم افت کرده از 11 الی 12 ساعت به 8 الی 10ساعت رسیده. حوصله درس خوندن ندارم و اتلاف وقتم خیلی زیاده انگار دیگه اون شوق قبلی برای کنکور و درس خوندن و ندارم و از حال و هوای رقابت خارج شدم و با زور 10 ساعت میخونم این وضعیت خیلی نگرانم کرده میترسم با این روند این ماه های آخر نتونم درست جمع بندی کنم به نظرتون چیکار بکنم؟ ممنونم
خدا بده برکت!
همین ۸ تا ۱۰ ساعت رو باکیفیت حفظ کن

بچه ها کسی از اصفهان برای ترمیم معدل سوال پرسیده ؟
اگه آره بگین مهلت ثبت نامشو تا چه تاریخی بهتون گفتن ؟

این حالت تو این موقع سال طبیعیه،اردیبهشتم این طوری ممکنه بشی ولی مدیریتش کن
ساعت مطالعتو به زور به یه عددی مثل ۱۰نرسون چون فایده ای نداره و کیفیت نداره فقط خسته ترت میکنه
اگر خسته ای یه نصف روز حتی یه روز رو کامل استراحت کن بعد دوباره شروع کن
۱۰ساعتم خیلی خوبه ولی وقتی توان خوندن ۱۲ ساعت رو داری و میتونی مدیریتش کنی کیفیت بالایی داری پس چه بهتر که همون ۱۲ ساعت رو بخونی
یه نصفه روز حداقل به مغزت استراحت بده و این استراحت فضای مجازی نباشه ترجیحا بیرون و اینا...

دوستان کسی طرح درس کلاس سالیانه فرهمندنیا رو داره (دوازدهم مسلما)؟
چون من پرسیدم گفتن فقط برای شاگردای خودشون فعاله...

دوستان در ازمون 7 فروردین از کدوم مباحث ریاضی سوال طرح میشه؟ چون نوشته از مباحث مشترک با ریاضی 3 سوال نمیاد یعنی از حد و مثلثات و...سوال طرح نمیشه؟

سلام
باتوجه به نهایی شدن زمین شناسی برای دوازدهم ها، بچه هایی که دیپلم نظام جدید دارند و قصد ترمیم ندارن، باید این درس رو جداگانه خرداد امسال باز امتحان بدن یا نیازی نیس؟ (چون تاثیر سوابق تحصیلی هم اومده میترسم مشکل ایجاد کنه،سال یازدهمِ من زمین شناسی نهایی نبود)
نظام جدید اصلا ترمیم زمین نداره
اگه نظام قدیم بودی چون سوم دبیرستان زمین خوندین و دیپلمت مال اون درسه آره باید ترمیم شرکت میکردی
اما واسه نظام جدید ها زمین ترمیم نداره
خودمم تعجب کردم چون خود زمین تو کنکور هست

قبلن اینجوری بود ولی امسال چون دوازدهم ها قراره زمین رو نهایی بدن ، فارغ التحصیل ها هم میتونن این درس رو ترمیم کنن(برنامه امتحانات خرداد اومده)
من دیپلم نظام جدید رو دارم ولی چون تو یازدهم (سال ۹۹) زمین شناسی برای ما نهایی نبود تو کارنامه دیپلمم این درس نیس، برای همون برام سوال شد
نه اصلا مهم نیست
ولی اگه کلا مشکل داری،بهترین کار اینه که به آموزش و پرورش بری چون الان هیچ مشاوری اطلاعات کاملی نداره

دوستان در ازمون 7 فروردین از کدوم مباحث ریاضی سوال طرح میشه؟ چون نوشته از مباحث مشترک با ریاضی 3 سوال نمیاد یعنی از حد و مثلثات و...سوال طرح نمیشه؟
نه،
تابع و حد و مثلثات نمیان.

نه اصلا مهم نیست
ولی اگه کلا مشکل داری،بهترین کار اینه که به آموزش و پرورش بری چون الان هیچ مشاوری اطلاعات کاملی نداره
۲۱خرداد ترمیم معدل زمینه اگه پایین ۱۸هستی و رشته خوبی میخوای حتما آزمون رو بده

بچه ها برای کسی که زیست رو تموم کرده(به جز یه تعداد فصل محدود)، نکته تست حنیف رو برای جمع بندی پیشنهاد میدید یا خودش بخونه بهتره؟ درصد کنکور دی اش ۶۵ بوده
*جوابش رو برای یکی از دوستام میخوام اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه*
خوب درصد۶۵فوق العادست
خودشم جمع کنه واقعا اوکیه ولی اصولا دوره جمع بندی یه دوره ای هست که برای دانش آموزان با سطح متوسط رو به بالا ساعت مطالعه کاهش پیدا میکنه چون حجم مطالب براشون مختصر میشه
نکته و تست طلایی و حل تست پیشرفته ماز رو هم یه بررسی کنه ببینه با حنیف عظیمی راحت تره یا با ماز
ولی شرکت کنه نقشه راه خوبی میتونه واسش باشه

۲۱خرداد ترمیم معدل زمینه اگه پایین ۱۸هستی و رشته خوبی میخوای حتما آزمون رو بده
خب وقتی معدل زمین‌شناسی توی درصد زمین‌شناسی کنکور تیر ماه تاثیر نداره برای چی ترمیم معدلش رو شرکت کنه؟

خب وقتی معدل زمین‌شناسی توی درصد زمین‌شناسی کنکور تیر ماه تاثیر نداره برای چی ترمیم معدلش رو شرکت کنه؟
منظورت نمره کله‌؟
چون معدل رو درصد تاثیر نمیذاره
متاسفانه گفتن تاثیر نداره منم موندم اگه تاثیر نداشت پس چرا ترمیم گذاشتن واسش به نظرم ریسک رو پایین میاره
چون اولشم میخواستن برای یازدهمی ها زمین رو نهایی بذارن اما الان تغییر کرده و بین یه روز میگن از ریاضی و عربی نهایی میاد یه روز میگن از ریاضی و فارسی
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
پس نمیشه اعتماد کرد چون خودشونم نمیدونن دارن چی کار میکنن
مطمئن ترین راه همینه

منظورت نمره کله‌؟
چون معدل رو درصد تاثیر نمیذاره
متاسفانه گفتن تاثیر نداره منم موندم اگه تاثیر نداشت پس چرا ترمیم گذاشتن واسش به نظرم ریسک رو پایین میاره
چون اولشم میخواستن برای یازدهمی ها زمین رو نهایی بذارن اما الان تغییر کرده و بین یه روز میگن از ریاضی و عربی نهایی میاد یه روز میگن از ریاضی و فارسی
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
پس نمیشه اعتماد کرد چون خودشونم نمیدونن دارن چی کار میکنن
مطمئن ترین راه همینه
این ترمیم معدل نیست در واقع. یک جور ایجاد سوابق تحصیلی هست و خیلیم ربطی به ۴٠ درصد تاثیر سوابق در ورود به دانشگاه نداره و یک چیز نسبتا جدایی محسوب میشه. توی جدول سوابق تحصیلی ١۴٠٢ هم زمین‌شناسی نداریم یعنی عملا برای امسال یک چیز ناکارآمدی محسوب میشه.

این ترمیم معدل نیست در واقع. یک جور ایجاد سوابق تحصیلی هست و خیلیم ربطی به ۴٠ درصد تاثیر سوابق در ورود به دانشگاه نداره و یک چیز نسبتا جدایی محسوب میشه. توی جدول سوابق تحصیلی ١۴٠٢ هم زمین‌شناسی نداریم یعنی عملا برای امسال یک چیز ناکارآمدی محسوب میشه.
میدونم
ولی سوابق برای چی؟
اصولا اگه مهم نبود نباید میذاشتن و اینکه برای اون هایی که مدرک دیپلم سوم دبیرستان یعنی نظام قدیم دارن باید باشه
حالا این اطلاعاتی بود که من داشتم ولی بازم به نظرم درست ترین کار مراجعه به آموزش و پرورشه

سلام به نظرتون برای کسی که زیستش خیلی ضعیفه برای کلاسای نکته و تست کلاس انلاین دکتر حنیف عظیمی رو ببینه یا کلاس خصوصی تو شهر خودشون بره؟
من پشت کنکوری هستم نیاز به تدریس دوباره ندارم زیستم به نسبت درسای دیگم خیلی ضعیفه در حد ۳۰ درصد به نظرتون کدومش مفید تره؟. کسی کلاسای نکته تست حنیف عظیمی شرکت کرده؟

Back
بالا