• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات غیردرسی کنکور 1402

سلام به نظرتون برای کسی که زیستش خیلی ضعیفه برای کلاسای نکته و تست کلاس انلاین دکتر حنیف عظیمی رو ببینه یا کلاس خصوصی تو شهر خودشون بره؟
من پشت کنکوری هستم نیاز به تدریس دوباره ندارم زیستم به نسبت درسای دیگم خیلی ضعیفه در حد ۳۰ درصد به نظرتون کدومش مفید تره؟. کسی کلاسای نکته تست حنیف عظیمی شرکت کرده؟
قطعا نکته و تست عظیمی بیشتر از خصوصی شهرتون کمک میکنه البته اگه تهران بودین و موسسه هدف قضیه فرق داشت

اینکه هر روز بلند شی و ببینی وضع همونه خیلی دردناکه
اینکه ببینی واقعا هر روز جامعه داره تغییر میکنه ولی تو باید طبق چیزی که هست پیش بری دردناکه
اینکه به خودت قول بدی فردا فلان و بهمان و باز فردا صبح بگی گور بابای حرفات و چیکار داری اخه
اینکه ندونی چیکار کنی
اینکه سست باشی برای تصمیمت یا حتی فکر کنی به چیزی علاقه نداری
و چیزای دیگه
واقعا مبهمه خیلی مبهم
کسی صبحتی داشت ممنون میشم حرف بزنیم:) یا تجربه موفق

دوستان یک سوال.
میگم راسته میگن مستمر نوبت اول و دوم توی کنکور و نمره نهایی موثره؟یا مدیر سادیسمی ما فقط میخواد استرس بیخود بده به بچه ها؟: ))))

دوستان یک سوال.
میگم راسته میگن مستمر نوبت اول و دوم توی کنکور و نمره نهایی موثره؟یا مدیر سادیسمی ما فقط میخواد استرس بیخود بده به بچه ها؟: ))))
مدیر سادیستِتون می‌خواد استرس بده.

بچه ها من میخوام آزمون سنجش رو ثبت نام کنم بعد تو ثبت مشخصات میگه آدرسم اشتباهه !
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

از بین چند کنکور و کنکوریم ...کدومشون به صورت دفترچه ای هست؟

از بین چند کنکور و کنکوریم ...کدومشون به صورت دفترچه ای هست؟
هردو
کنکوریوم شکل دفترچه ها و فونت و ایناشم عین دفترچه کنکوره ولی چندکنکور نه. تا پارسال که اینجوری بود.

بچه ها من میخوام آزمون سنجش رو ثبت نام کنم بعد تو ثبت مشخصات میگه آدرسم اشتباهه !
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
کدپستیم میخواد؟
شاید داری کدپستی رو اشتباه میزنی و با ادرست نمیخونه

دوستان میگم مهلت ثبت نام آزمون 25 فروردین سنجش تموم شده؟
(فاکینگ هل )

دوستان یک سوال.
😂😂😂😂
مستمر آخه
چرا واقعا اینطوری میکنن؟!

screenshot_20230404-204735_samsung_internet_n3ly.jpg

سلام؛ ببخشین من سر این قضیه واسه کنکور دی خیلی اذیت شدم آخرشم معدل یازدهممو زدم جای هر دو تاشون ولی الان نمی‌دونم. یعنی نمی‌تونم.
میشه اگه می‌دونین بگین که باید چی بزنیم جای معدل دیپلم و معدل نهایی؟ آخه ما که هنوز دیپلم نگرفتیم بدونیم معدلش چنده :‌[

میشه اگه می‌دونین بگین که باید چی بزنیم جای معدل دیپلم و معدل نهایی؟ آخه ما که هنوز دیپلم نگرفتیم بدونیم معدلش چنده :‌[
معمولا میگن یه عدد الکی بزنین که ثبت نام نهایی بشه. بعدا میشه ویرایش کرد

سلام دوتا سوال داشتم برای ثبت نام کنکور کد سوابق تحصیلی همون قبلیه هست؟
و دیگه اینکه من دی ترمیم معدل کردم نمره نهایی و اینا رو همون قبلی رو باید وارد کنم؟

screenshot_20230404-204735_samsung_internet_n3ly.jpg

سلام؛ ببخشین من سر این قضیه واسه کنکور دی خیلی اذیت شدم آخرشم معدل یازدهممو زدم جای هر دو تاشون ولی الان نمی‌دونم. یعنی نمی‌تونم.
همش رو همون معدل یازدهم وارد کن تا بعد

الان ما داشتیم ثبت نام می‌کردیم واسه کسایی که قبلی رو می‌زدن، کد سوابق قبلی جواب نداد
من وارد سایت هم نمیتونم بشم میگه سریال شناسنامه اشتباهه از مدرسه اقدام کنید
سایتی که سال قبل رفتم هم میگه عبارت امنیتی منقضی شد

من وارد سایت هم نمیتونم بشم میگه سریال شناسنامه اشتباهه از مدرسه اقدام کنید
سایتی که سال قبل رفتم هم میگه عبارت امنیتی منقضی شد
فتوکپی از شناسنامه قبلی نداری؟ یا تو اطلاعاتی که واسه کنکور دی ثبت کردی، سریال قدیمی نوشته نشده؟

Back
بالا