• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات غیردرسی کنکور 1402

برای بچه های فارغ التحصیل سال های قبل باید وارد سایت مای دیپکد بشن گزینه والدین و سایر رو بزنن تا بتونن وارد شن بعد اطلاعاتشونو بدن تا کد جدید بده برای من با پارسال فرق داشت

برای بچه های فارغ التحصیل سال های قبل باید وارد سایت مای دیپکد بشن گزینه والدین و سایر رو بزنن تا بتونن وارد شن بعد اطلاعاتشونو بدن تا کد جدید بده برای من با پارسال فرق داشت
ببخشید میشه آدرس سایتشو بدی؟
رمز چیز خاصیه؟من نمیدونم باید چه شماره موبایلی رو بزنم

یک سوال بسیار مهم.
میگم که باید همه شعر حفظیای کتاب درسی رو برای امتحان نهایی حفظ کنیم؟؟

کد سوابق تحصیلی با اونی که برای کنکور دی استفاده کردیم فرق داره ؟

یه سوال.توی دروس عمومی برای امتحان نهایی از پاورقی ها هم سوال میدن؟(خصوصا دینی منظورمه)

یه سوال.توی دروس عمومی برای امتحان نهایی از پاورقی ها هم سوال میدن؟(خصوصا دینی منظورمه)
عربی رو که قطعاً می‌دن، اون لغاتی که تو پاورقی‌ان مهمن.
دینی هم پاورقی‌هارو بخون؛ فقط تو فضای کار باشی.
خواستی محض احتیاط حفظ کن.

تو مقدمه‌های کتاب دینی مگه نمی‌نویسن از پاورقی سوال طرح نشه؟
مستقیم سوال نمیدن؛ ولی ممکنه تو جواب دادن به سوالایی که پاسخ تشریحی کامل می‌خوان، کمک کنه.

من ندیدم تو درس دینی سوال بدن .اما عربی سوال میدن . نهاییا رو بررسی کن بعد نتیجه کلی بگیر .

عربی پاورقی ها مهمه اتفاقا از لغات خیلی سوال میاد ولی دینی نه خود کتاب گفته سوال نمیاد برای فهم بهتره برای اینکه متن روو بفهمی یه دوز بخونش

سلام بچه‌ها، اگه موقع ثبت نام و بارگذاری عکس میگه فایل خالیه ولی حوزه و سریال و اس‌ام‌اس اومده، یعنی ثبت نام انجام شده یا نه؟!
چرا عکسه اونجوری می‌شه:-?

سلام بچه‌ها، اگه موقع ثبت نام و بارگذاری عکس میگه فایل خالیه ولی حوزه و سریال و اس‌ام‌اس اومده، یعنی ثبت نام انجام شده یا نه؟!
چرا عکسه اونجوری می‌شه:-?
شاید باگ سنجش ه قاعدتا وقتی پیامک میاد اطلاعات کامل بوده که پرینت هم داده دیگه
یکی دوبار دیگه امتحان کنن شاید درست شد خود به خود. :-"

برای شما هم شماره پرونده و کدپیگیری نداد بعد از ثبت نام؟
آره فقط حوزه و شماره سریال می‌ده.

شاید باگ سنجش ه قاعدتا وقتی پیامک میاد اطلاعات کامل بوده که پرینت هم داده دیگه
یکی دوبار دیگه امتحان کنن شاید درست شد خود به خود. :-"
خیلی ممنون

Back
بالا