من هر چی میخونم ترازم قفل کرده و خیلیی پایینه و اصلا بالا نمیره
پایین میادو بدتر میشه ولی بهتر نمیشه
ساعت مطالعه و تعداد تستم به حدی که باید نرسیده هنوز
اما مشکل اینه به همون میزانی که میخونم و میزنم هم نتیجه نمیگیرم
یعنی دیدم افرادی که با همین ساعت مطالعه و تست و کمتر از این نتیجه خیلی بهتری میگیرن.
نمیدونم چیکار باید بکنم و نمیدونم کجای روش مطالعم ایراد داره که نتیجه نمیگیرم
سر جلسه سوالا رو حل میکنم اما اشتباه حل میکنم و منفی میشه و درصدم میاد پایین
یا مثلا از مطالب بودجه بندی همین آزمون ۷ تا آزمون از نشرالگو به طور زماندار تو خونه زدم و پایین ترین درصدم ۴۵ بود و ۳،۴ تاش هم ۶۰ ،۷۰ شد
اما تو آزمون ۳۰ و ۱۰ درصد زدم
تحلیل اکثر تست ها هم از رو پاسخنامه انجام میدم اما نمیدونم مشکلم کجاست
البته کتاب درسی رو خیلی کم میخونم و بعد بار اول که خوندم و بعدش فیلم دیدم یا درسنامه خوندم و بعد تست زدن نکات رو واردش کردم دیگه مرور چندانی روش ندارم و بیشتر با تست و آزمون مرور میکنم . (مشکل همینه؟:")
برای بقیه دروس هم اکثر تست ها رو تک به تک صحیح میکنم و برای ریاضی و فیزیک خیلی وابسته به پاسخنامه ام و درواقع انگار همه تست هام آموزشیه
چون خودم که میرم حل کنم همش وسط راه حل گیر میکنم و نیاز دارم برا ادامش پاسخنامه رو چک کنم تا ببینم چیکار کنم و نمیتونم بدون اینکه پاسخنامه جلوم باز باشه تست بزنم
و نهایتا بعد اینکه کل تستاش رو تک به تک صحیح کردم ازموناشو زماندار از فصل ازمون و اینا میزنم .
اینکه نمیتونم تست هارو تا تهش حل کنم یعنی آموزشم ناقصه ؟
چون من برا ریاضی و فیزیک درسنامه نمیخونم و مستقیم بعد دیدن فیلم یا کلاس میشینم سر تست تا با حل سوال یادش بگیرم .
تیپ بندی هم انجام نمیدم و نمیدونم اصلا از کجا باید شروع کنم تیپ بندی کردن چون وقت زیادی رو میگیره و تا به حال هم نکردم. ):