- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
چون آدم تضاد میبینع پسر خوب،واسه ی دیدگاه جامعه به ی اقلیت توی این دهه اخیر چقدر هزینه میشه؟آی حقوق بشر آی حقوق بشر،خب از اون طرف هزاران نفر از یمن و فلسطین و... از تعرض و استثمار و جنگ میمیرن کسی نمیگه حقوق بشر؟
من از تو میپرسم،نگران برابری حقوقن باشه اوکی قوانینی مثل«نپرس و نگو» رو لغو کردید باشه،چرا تبلیغات همجنس بازی این همه هست،از رژه های همجنس بازی،از شبکه های اجتماعی،این همه اقلیت مورد ظلم دیگه،چرا سکوت...؟
هزاران دلیل واهی,که آی این ژنتیکه هرکسی کمی جستجو کنه میبینع هیچ ژن مسئولی برای همجنس بازی نیست،آی در حیوانات هم هست،خب آی بیوه سیاه هم جفتشو میخوره چ ربطی داره،اگر مشکلی نیست بگید قانع شیم چرا داستان سرایی؟
فرانسه وقتی ازدواج همجنس بازا به رسمیت شناخت،کاخ الیزه توسط صدها هزار نفر محاصره شد،شعار چی بود؟گادز مریج وان وومن اند وانمن و...مهد دموکراسی چرا اینا رو نادیده گرفت؟
علتش چیه،هزاران چیز!!!
یه شبه اومدن گفتن metoo،از خواننده و بازیگر و پارلمانی،چیشد یشبع فهمیدن بهشون تجاوز شده این همه سال سکوت چی بود؟ی دفعه میبینی داره ی شکاف بزرگ بین مرد و زن پیش میاد،مرد اینه مرد اخه،وحشیه فلانه و...
اونایی که واسه ی دلار هم هزار فکر اقتصادی میکنن،چیشده ی دفعه علیه ی چیز مقبول اکثریت،میلیون ها دلار هزینه و هزاران فیلم و...میسازن؟کسایی ک با راه انداختن داعش و... هزاران نفر میکشن چطور الان نگران چند نفر شدن،این هزینه چطور میخواد برگرده؟
و هزاران مورد دیگه ک اگر دیدی و فکر کردی و سوال پیش نیومد بحثش جداست...!همون کارتنه ک میگی میشه ک باید بشینی و نگاه کنی
چرا همجنس بازی؟از اقتصاد تا قدرت؟
۱.فروش همجنس بازی!
سرمایه داری اساسش چیه؟ازادی از هرگونه قید و شرط،امروز تو جامعه غربی زن لخت تکراری شده،یه تغییر هویت فردی چقدر سود میتانه بیاره؟اساس سرمایه داری هنجارشکنیه،عادت شکنیه،از توریسم های همجنس بازی تا هزاران مورد دیگه
و ده ها علت دیگه که مخالف های زیادی خواهد داشت من جمله
چ بخوای چ نخوای کسایی ک در قدرتن در هر کشوری فلسفه ی ابرانسانی نیچه رو پیاده میکنن،قشر خاکستری باید تا حد ممکن تضعیف بمونه،و درگیر سطحی ترین مسائل بشن،
مثلا همین الان کشور ما،اکر بخواد یک هفته تمام شبکه های قاچاق مواد مخدر رو میتونه شناسایی و جمع کنه،اما چرا نمیشه؟دستگیری سر شبکه های توزیع مواد هر محله کار سختیه؟نه بجز بحث سود،بحث اینه ک برای کشوری مثل ایران با این حجم بیکاری و...اون مسئول بی مادر میاد میگه ک این دو جوون معتاد باشن صبح تا شب درگیر دو گرم و خمار،خطرش کمتره واس من تا اینک فردا بفهمه دورش چ خبره و خیلی از مسائل ک موقعیتش بخطر بندازع
چه بخوای چ نخوای از بعد روانشناختی فرد همجنس باز یک فرد پذیرنده است که آماده پذیرش هرگونه خواسته و دستوریه فقط کافیه به همجنس بازهای معروف عرصه سیاست و هنر نگا کنی...
#یه متلکی وسط بحث جدی
تو حرفات ارتباطی بین این که ذهن مردم رو درگیر حواشی کنن و نابودی بنیان خانواده پیدا نکردم.
گادز مریج وان وومن اند وان من؟؟ این جمله اصلا معنی داره؟
زن لخت تکراری شده؟ فکر نمیکنم بیشتر مردای دنیا باهات هم نظر باشن
چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا؟ به شخصه از حرفات آنگوزمان شدم.
حسن عباسی و رائفی پور آینده خودتی