- توقیف شده
- #2,021
ili
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- حوزه علمیه قم
- رشته دانشگاه
- شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
مرسی امیرحسین جانمن اومدم اینجا سر بزنم و تصورم این بود به بخش نینی سایت این فروم وارد شدم ولی در عمل حس میکنم دارک وب خوندم.
در واقع طی 7 سالی که خوابگاهی بودم و و به دلایل مختلف نظیر خونه گرفتن هماتاقی، ازدواج، اخراج، انصراف، مهمانی گرفتن به دانشگاه دیگه و... هماتاقیهای متفاوت و زیادی داشتم. هم از نظر عقیدتی و هم از نظر مواد مصرفی طیف گستردهای بودند ولی چیزهایی که اینجا خودم بهم نشون که چقدر همشون آدمهای نایسی بودند
در واقع بزرگترین مشکل من از جانب هماتاقی بیشتر سر ساعت خواب بود که اونم با جنگ سرد (طولانی مدت با همدیگه صحبت نکردن) حلش کردیم.
نه کسی تو اتاق سیگار کشید نه کسی با کسی شوخی دستی کرد نه پوشش کسی خارج از عرف بود نه تو اتاق کسی تلفن صحبت میکرد. اتاقمون هم به نوبت جارو میکردیم ظرفها رو همون روز بعد از وعده غذایی گروهی میشستیم.
همچنان هم با بیش از نصفی از هماتاقیها در ارتباطم.
تازه چون من از باد گلو بدم میومد تا وقتی من پای سفره بودم کسی باد گلو بیرون نمیداد.. (تا ترم 6 هم که اصلاً این موضوع تو اتاق مطرح نبود!)
دیگه فکر کنم بهتره از هماتاقی نگم آره خلاصه امیدوارم کسایی که از شرایط خوابگاه میترسند هماتاقیهای بهتر از هماتاقیهای من گیرشون بیاد و خود اتاق و امکاناتش هم تمیز باشه.