- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
واقعا دلسوزی داره اگر که قصهشو بگم ))) قصهی ۱۰ ساله)))))دلم برای پسره سوختتت
واقعا دلسوزی داره اگر که قصهشو بگم ))) قصهی ۱۰ ساله)))))دلم برای پسره سوختتت
آخ الان یادم اومد یکی از پسرای خوابگاهیمون واسه من شلهزرد پخت آورد که روزهمو افطار کنم باهاش و من بازم نفهمیدم این بچه روی من کراش داره و منظوردارن کاراش
بگو بگوواقعا دلسوزی داره اگر که قصهشو بگم ))) قصهی ۱۰ ساله)))))
جوری که کراشم نمیگیره من دارم بهش نخ میدم:آخ الان یادم اومد یکی از پسرای خوابگاهیمون واسه من شلهزرد پخت آورد که روزهمو افطار کنم باهاش و من بازم نفهمیدم این بچه روی من کراش داره و منظوردارن کاراش
الهی :”( واقعا ناراحتش شدم دیگهواقعا دلسوزی داره اگر که قصهشو بگم ))) قصهی ۱۰ ساله)))))
دیگه ایشالا قبل از اینکه من آبروریزی کنیم و میزان خنگیم در فهمیدن احساسات مردمو براتون توصیف کنم نتایجو بدنبگو بگو
احتمالا پورعباسم داره اینجارو میخونه یادش رفته بده نتایجودیگه ایشالا قبل از اینکه من آبروریزی کنیم و میزان خنگیم در فهمیدن احساسات مردمو براتون توصیف کنم نتایجو بدن
خدا خیرت بده)))دوستان نن جون ما حرمت داره نه لذت کافیه
البته دوستان به اینم دقت کنین که سازوکار سنجش اینجوریه که دقیقا همون لحظه ای که نا امید میشی نتایج اعلام میشهبعید میدونم حداقل تا صبح نتایج و بدن
این اصلا خبر خوبی نیست!متاسفانه سایت سنجش همچنان به چابکی تمام لود میشه:"-
میتونین کیسه فریز بکشین رو بشقاب غذا رو بکشین و بخورین از ظرف یبار مصرف ارزونتره بشقاب هم کثیف نمیشهیکی از نکتههای فان خوابگاهم الان یادم افتاد بگم
ما هیچ وقت بعد از غذا خوردن ظرفامونو نمیشستیم. شستن ظرفا کار قبل از غذا بود(چون عملاً ظرفی نداشتیم که توش غذا بخوریم مجبور میشدیم بشوریمشون)
غذای داغ ممنکه اثر خوبی روی پلاستیک فریزر نداشته باشهمیتونین کیسه فریز بکشین رو بشقاب غذا رو بکشین و بخورین از ظرف یبار مصرف ارزونتره بشقاب هم کثیف نمیشه
به شما تو دانشگاه غذای داغ میدادن؟غذای داغ ممنکه اثر خوبی روی پلاستیک فریزر نداشته باشه
مگه همه با این داستان مشکل ندارن؟ مگه قراره سر سفره رعایت نکنن؟تازه چون من از باد گلو بدم میومد تا وقتی من پای سفره بودم کسی باد گلو بیرون نمیداد.. (تا ترم 6 هم که اصلاً این موضوع تو اتاق مطرح نبود!)
واقعا؟ :|هماتاقیای من پسر میاوردن تو خوابگاه
دقیقامامان بابای من اگر خلافهای ممکن توی خوابگاه که اینجا گفتبم رو بفهمن ترجیح میدن تا آخر عمر ماهانه بهم خرجی بدن و نفرستنم درس بخونم
چطور ممکنه یه قاشق ازش نخورین؟ چطور ممکنه حقی برای خودتون بر ندارین؟وای یه بار دوستم میخواست برای دوستپسرش سالاد ماکارونی درست کنه بلد نبود بعد من و چند نفر دیگه براش درست کردیم و خودمون یه قاشقم ازش نخوردیمم
هنوزم یادم میفته میسوزم