- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- پزشکی
همین کارارو میکنن سطح توقعات میره بالای هم اتاقی داشتم شیرموز درست میکرد واس دوست پسرش میبرد
اگه گفت براش قورمه سبزی درست کنم ببرم چی؟؟
همین کارارو میکنن سطح توقعات میره بالای هم اتاقی داشتم شیرموز درست میکرد واس دوست پسرش میبرد
اسنپ فود )همین کارارو میکنن سطح توقعات میره بالا
اگه گفت براش قورمه سبزی درست کنم ببرم چی؟؟
پسران سرزمين خيلى پى اين فرصت نيستن.وقتشه همه دست به دست هم بدیم و این چرخهی غذا درست کردن رو برعکس کنیم تا به پسران سرزمینمون هم این فرصت داده بشه. ^___^
همونايى كه مى گفتن زديم تو گوش فرمانده.کیا توی گوش متصدی خوابگاهشون زدن؟
کی گفته؟ من چشمم اب نمیخورهگفتن امروز میدن نتایج رو ولی خب سایت هنوز پر قدرت داره یکه تازی میکنه
دریغ از کند شدن
والا چيزايى كه اينجا شنيدم براى منم بعضا خيلى تازگى داشت چه برسه به اون طفل معصوم.خوب شد @DarkLightI بن شد و این تاپیک و ندید بیچاره سکتهای چیزی میکرد
نه ضعف تو کارش نیست دانشگاه و تعطیل میکرد چه معنی داره اصلا دانشگاه رفتن جز ترویج فحشا و اختلاط جنس مخالف مگه کاری میکنه×_÷خوب شد @DarkLightI بن شد و این تاپیک و ندید بیچاره سکتهای چیزی میکرد
والانه ضعف تو کارش نیست دانشگاه و تعطیل میکرد چه معنی داره اصلا دانشگاه رفتن جز ترویج فحشا و اختلاط جنس مخالف مگه کاری میکنه×_÷
میومد اسکرین شات های اینجا رو میفروخت به رائفی پور سرمایه میلیاردی به جیب میزد ،حیف شد واقعا ))والا چيزايى كه اينجا شنيدم براى منم بعضا خيلى تازگى داشت چه برسه به اون طفل معصوم.
برنامه جديد رائفى پور:ضرورت بازگشت به دوران طلايى انقلاب(ر.ك دوران اكبر پونز) و رهنمود حكيمانه مرحوم امام مبنى بر تعطيلى دانشگاه ها به عنوان مراكز ترويج فساد و فرهنگ آمريكايى.میومد اسکرین شات های اینجا رو میفروخت به رائفی پور سرمایه میلیاردی به جیب میزد ،حیف شد واقعا ))
خصوصا پست های fahim واقعا دارک بودن قشنگ میتونست چند قسمت شیطان پرستی، ترویج همجنسگرایی و توطئه آمریکا و... رو ازشون در بیاره بعد با جمع و تفریق و انتگرال گرفتن از تاریخ پست ها چهارتا عدد ۶۶۶ و ۶۹۶۹ در بیاره بزنه زیر گریه بگه خدایا بسه دیگه )
نافرمانی کردن و جلوشون واستادن می تونه دردسر درست کنه؟یک سری خاطرات دارکی داره از تهران یادم میاد که اصن هیچی... قشنگ حس میکنم بارها ممکن بوده بمیرم و نمردم. یه بار بالای پل هوایی وایساده بودم و داشتم یه جمعیتی رو نگاه میکردم. پلیس اومد گفت خانوم اینجا واینسا برو. گفتم: وایسادن روی پل هوایی جرمه؟ گفت: وقتی پرتت کردم از این بالا میفهمی جرمه یا نه. همینجوری بهتزده نگاهش کردم. اشاره کرد به خانم همکارش که بیاد جلو. خانومه اومد جلو گفت: بندازمت پایین یا میری؟ اگر فکر میکنی نمیندازمت امتحانش مجانیه. رفتم. با سرعت هرچه تمامتر رفتم و دور شدم...
کچل کرد؟((:بیاید در مورد کله کچل رائفی پور نظر بدید
نیاد که بیشتر حرف میزنیم کهفکر کردم نتایج اومده این قدر حرف زدین
استرس منطق سرش نمیشهنیاد که بیشتر حرف میزنیم که