حقیقت لینکی که دادم فایله وگرنه میفرستادم براتونمیشه لینک تلگرام ندید و پیام رو کپی کنید همینجا؟
میخواید رفتم خونه براتون تایپ کنم
حقیقت لینکی که دادم فایله وگرنه میفرستادم براتونمیشه لینک تلگرام ندید و پیام رو کپی کنید همینجا؟
اگه دانلودش کنید بعد بذاریدش اینجا نمیشه؟حقیقت لینکی که دادم فایله وگرنه میفرستادم براتون
میخواید رفتم خونه براتون تایپ کنم
https://uupload.ir/view/zareeb1404_ri9j.pdf/اگه دانلودش کنید بعد بذاریدش اینجا نمیشه؟
اگه دانلودش کنید بعد بذاریدش اینجا نمیشه؟
سلام علل حساب بگم کل کتاب زمین شناسی پایه یازدهم تغییر کردهسلام
یه چندتا سوال...
فیزیک قضاتی خوبه آیا ؟ برای سطح ضعیف
برای فیزیک بعد از تک پایه های خیلی سبز منبع دوم آزمونی کار کنم مثل موج آزمون یا یه چیزی مثل سه سطحی ؟
به جز قلمچی و ماز چه آزمون هایی خوب هستن و ارزش داره که در طول هفته برای حل سوالاشون وقت بزاریم ؟ اگه بگید هر آزمون تو چه درسی بهتر عمل کرده ممنون میشم
برای زمین من کتاب خیلی سبز رو وقتی یازدهم بودم گرفتم کتابا چقدر تغییر کردن ؟
فیزیک ۳ سطحی خیلی آبکیه ؛ پیشنهاد نمیشه اگر تجربی هستید خیلی سبز ۱۲ و پایه خوبهسلام
یه چندتا سوال...
فیزیک قضاتی خوبه آیا ؟ برای سطح ضعیف
برای فیزیک بعد از تک پایه های خیلی سبز منبع دوم آزمونی کار کنم مثل موج آزمون یا یه چیزی مثل سه سطحی ؟
به جز قلمچی و ماز چه آزمون هایی خوب هستن و ارزش داره که در طول هفته برای حل سوالاشون وقت بزاریم ؟ اگه بگید هر آزمون تو چه درسی بهتر عمل کرده ممنون میشم
برای زمین من کتاب خیلی سبز رو وقتی یازدهم بودم گرفتم کتابا چقدر تغییر کردن ؟
من فقط سرفصلا رو چک کردم یکی از فصلا ۱۰ صفحه اضافه شده صرفاسلام علل حساب بگم کل کتاب زمین شناسی پایه یازدهم تغییر کرده
اینطوری که من شنیدم، هم ترمیم یازدهم هم ثبت سوابق دوازدهم توی خرداده و دیر و زود نمیشه.. ولی از فرجه بین امتحانا کم میشه مثلا اگر شنبه دینی ۳ داشته باشی دوشنبه عربی۳، دیگه برای عربی تایم زیادی نداری چون وسطش دینی ۲ میگیرن از ترمیمیا (شایدم این خبر اشتباهه نمیدونم معاون و مشاور میگن)با سلاممم
بچه ها شما پلنتون برای نهاییا چیه؟ مخصوصا اگه میخواین یازدهم رو ترمیم کنین یا ثبت سوابق کنین، بنظرتون اکشلی ممکنه که امتحانا زودتر برگزار بشن؟
مرسی عزیزم واقعا منطقی و کامل بوداینطوری که من شنیدم، هم ترمیم یازدهم هم ثبت سوابق دوازدهم توی خرداده و دیر و زود نمیشه.. ولی از فرجه بین امتحانا کم میشه مثلا اگر شنبه دینی ۳ داشته باشی دوشنبه عربی۳، دیگه برای عربی تایم زیادی نداری چون وسطش دینی ۲ میگیرن از ترمیمیا (شایدم این خبر اشتباهه نمیدونم معاون و مشاور میگن)
من خودم نصف درسای یازدهمم ترمیم لازمن:")) البته شرایط برای هرکسی متفاوته ولی چون حسابان هندسه گسسته پایهام قویه و نصف کتاب رو برای کنکور توی تابستون خوندم، از وقتش کم میکنم و به ازای هر یه درسی از فارسی۳، دوتا درس از فارسی۲ میخونم (یه بار خونده شده بههرحال و وقت خیلی زیادی نمیگیره). برای زمین و محیطزیست هم به ازای هر یه درس هویت و سلامت دوتا ازشون میخونم
کتاب که تموم بشه دوباره و دوباره دوره میکنم و ایندفعه ۲ تا از دوازدهم یکی از یازدهم برمیدارم (انشااله)
ترم ۱ رو حتما جمعش کن و فرض کن دی آزمونا نهایین تا حداقل نصف کتابو فول باشی
برای ترم دوم چون از اوایل اسفند عمومی خوندن عملا قطع میشه از یه ماه و نیم فرجه میتونی خیلی فشرده استفاده کنی^^
من از صدرا شنیدممن فقط سرفصلا رو چک کردم یکی از فصلا ۱۰ صفحه اضافه شده صرفا
نگید با ثابت نگه داشتن تعداد صفحه، مطالب توشو تغییر دادن...
من تازه دوفصل حفظ کرده بودم یعنی چی:"))))
به هیچ عنوان دیر یا زود نمیشهبا سلاممم
بچه ها شما پلنتون برای نهاییا چیه؟ مخصوصا اگه میخواین یازدهم رو ترمیم کنین یا ثبت سوابق کنین، بنظرتون اکشلی ممکنه که امتحانا زودتر برگزار بشن؟
من از صدرا شنیدم
به گفته یکی از مولف های کتاب ۵۰ ۶۰ درصد تغییرات داشته و سخت تر شدهمن فقط سرفصلا رو چک کردم یکی از فصلا ۱۰ صفحه اضافه شده صرفا
نگید با ثابت نگه داشتن تعداد صفحه، مطالب توشو تغییر دادن...
من تازه دوفصل حفظ کرده بودم یعنی چی:"))))
ولی به نظر من چون کارای احمقانه تو کنکور زیاد هست احتمال اینم هست+به هیچ عنوان دیر یا زود نمیشه
چون ترمیمی ها با یازدهمی های اصلی باهم قراره امتحان بدن