• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دیسکوگرافی [سری ششم]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Maia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
• اسم: نرگس خانوم =))
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: بانمک، درسخون، خوش‌صحبت
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: موقعی که خاله‌م یه عروسکی رو که بعد ها اسمشو گذاشتم "کیس می" و دو سه تا چیز دیگه بهم داد. احتمالاً چهار-پنج سالم بود. هم‌اکنون اینو یادم میاد، چون کیس‌ می عشق دیرینه‌مه قشنگ یادم مونده. :D
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: هنوز چیزی اون‌قدر شگفت‌انگیز برام اتفاق نیفتاده که بشه فراموش نشدنی‌ترین، ولی حس می‌کنم داره می‌رسه. ;‌)
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: بقیه یعنی بچه‌های سایت؟
ویژگی خوب: [باز کردن نوشابه برای خود] خوش‌صدام :,‌)

ویژگی بد: خیلی زود عصبانی می‌شم.
• تعریفت از زندگی: زنده بودن؟ :D
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: خیلی سعی کردم اینو جواب بدم، ولی نتونستم.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: فکر نمی‌کنم؛ یا حداقل الآن به یاد نمیارم.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: برهه‌ی قبل مدرسه‌م، برهه‌ی کلاس اول تا هفتم، کلاس هشتم تا الآن.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: برخلاف جریان زندگی یعنی چی؟ یعنی برخلاف بقیه؟ خب، در این باره فکر کنم توی بعضی از افکارم سعی کردم شبیه باقی جامعه نباشم.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: توی شرایط حاضر، جایگاه خوب؛ در کل، جایگاهِ بهتری می‌تونستم داشته باشم. فکر می‌کنم بیشترمون در کل می‌تونستیم جایگاه بهتری داشته باشیم و عموماً به واسطه‌ی جغرافیامون.
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: ترس از باخت.
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: زحمتایی که کشیدم. :'‌)
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: چیزایی که به دست آوردم، به آخرش، به این‌که وضعیت خیلی بهتر از قبل شده، به این‌که چقدر "بیشتر" می‌تونم به دست بیارم.
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: دوچرخه سواری، شیمی خوندن، ورزش کردن، گیتار زدن، آهنگ نوشتن، کتاب خوندن، به پادکستای علی بندری گوش دادن ( :‌) )
• تفریح موردعلاقه‌ات: رقصیدن!
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقه‌ات:
کتاب: هری پاتر و تالار اسرار، وقتی نیچه گریست هم جدیداً عاشقش شدم.
فیلم: سریال بگیم حسابه؟ ایرانی شهرزاد، خارجکی فرندز
موسیقی: یه شب مهتاب از فرهاد مهراد.
شعر: غزل ۶ حافظ(به ملازمان سلطان که رساند این دعا را...)، غزل ۵۷۸ مولانا(مرا عهدیست با شادی، که شادی آن من باشد...)
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: وقتی یه چیزی رو خیلی دوست داشته باشم، یادم می‌ره عکس بگیرم. به نظرم همینه که از اون موقعایی که تهِ تهِ لذتم، هیچ‌وقت عکس ندارم!
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: گیتارو دارم یاد می‌گیرم، دوست داشتم بازیگری هم بلد باشم.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: کلکسیونِ نوشته و شعر حسابه؟ :-"
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: آبیِ آسمونی.
• گیلتی پلژرت چیه: آهنگِ "سانسور" و "من عاشقشم می‌دونی خاله، خاطرخواهم زیاد داره‌‌‌..." رو گوش می‌دم و قر می‌دم ;))
• وجه ترسناکت چه شکلیه: همه چیزم اُمیدمه، فکر می‌کنم موقعی ترسناک‌ترین وجه خودم رو نشون بدم که ناامید بشم.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: یه بلیط سفر به یه جایی. خودم دوست دارم اکسسوری طلا/نقره هدیه بدم.
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:
@melina03
@golden babe
@Mahsa_j
@hypnos
@zeynabgol
ازتان خوشم می‌آید. :))

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: ادبشون.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: آدم‌هایی که به بقیه احترام نمی‌ذارن، آدم‌های بی‌ادب، آدم‌هایی که همش فاز منفی‌ان و حس ناامیدی به بقیه می‌دن.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: نرگسِ عزیز گذشته، بابت کارهایی که کردی ازت راضی‌ام، حتی اگه یه سری جاها کم گذاشتی. ای کاش کم‌تر به چیزهای بی‌اهمیت اهمیت می‌دادی، ولی اشکال نداره. به واسطه‌ش اینی شدیم که هستیم. نرگسِ آینده، امیدوارم اونی باشی که می‌خوام.
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: چندتان. ولی فکر می‌کنم مهم‌ترینش آینده‌ی تحصیلیم باشه. یا مدال المپیاد و یا کنکور. امیدوارم توی هر کدوم که دست سرنوشت منو برد به سمتش، موفق باشم.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: دانشگاه!
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: با علم، یا با هنر و ادب.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: تو سمپادیا بود که متوجه شدم باید "شنید"، علاوه بر این‌که شنیده شد.
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده:
1: آیا خوشحالی؟ گاهی!
2: همین الآن دوست داشتی کجا بودی؟ ویرجینیا. :‌,)
3: دوست داری چه تغییری توی خودت ایجاد می‌کردی؟ نسبت به مسائل بی‌اهمیت‌تر می‌شدم. الآن هم البته تا حدودی هستم، ولی بیشتر.

• اسم: فائزه
اسم ، سن و اینکه از کدوم شهر اومدم رو بهش میگم
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: مهربون(؟) ، دمدمی مزاج ، مرتب
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: به کودکیم زیاد فکر نمیکنم. هیچی یادم نیست ... به جز اینکه عاشق بازی کامپیوتری بودم.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: احتمالا لحظه قبول شدنم تو سمپاد
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: اینکه بعضی وقتا باسیاست رفتار میکنم(؟!)
• تعریفت از زندگی: اومدی تو این دنیا لذت ببری ،البته از رنج هایی که واسه چیزی که دوست داری میکشی.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: اگه کسی رو دوست دارم یعنی میخوام بخش زیادی از روزهامو باهاش بگذرونم. اگه کسی دوستم داره یعنی حواسش به جزئیات راجب من هس.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نه، من تلفیقی از همه چیزم.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: زندگی من یک تابع ثابت و پیوسته بوده . فقط سنم‌ بالا رفته و مشکلاتم بزرگسالانه تر (؟) شده وگرنه شرایط و‌ محیط زندگیم همون قبلی هاست.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: نه هیچوقت ، من آدم ریسک پذیری نیستم.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: یه آدم افسرده که تلاش داره همه مشکلاتو درست کنه ولی همش داره دست دست میکنه و امروز فردا میکنه.
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: اینکه‌ بقیه سرزنشم کنن و‌من واقعا حرفاشون باورم بشه.
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: فکر کردن به کسایی که دوسشون دارم.
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: همینی که بالا گفتم.
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: خرید کردن، فیکشن خوندن، تلفنی حرف زدن، آهنگ‌گوش دادن و بیرون رفتن
• تفریح موردعلاقه‌ات: خرید کردن
کتاب: عقاید یک دلقک، همه کتابهای چارلز بوکسوفسکی
فیلم: proposal 2009 , need for speed, a long way down
موسیقی: سبک های مختلف گوش میدم ولی جدیدا آهنگ های ایزاک دانیلسون
شعر : شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ... از حامد عسگری
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: نمیخوام نشون بدم ۱ :))
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: گیتار رو حرفه ای یاد بگیرم‌
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: نه
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: زرد
• گیلتی پلژرت چیه: فیکشن خوندن در ملاعام
• وجه ترسناکت چه شکلیه: اگه از کسی دلخور بشم رابطه ام رو یهویی قطع میکنم و هیچوقت هم برنمیگردم.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: من حتی با یه پفک هم خوشحال میشم ، انتظار هدیه خاصی ندارم. بیشتر خودم هدیه میدم تا اینکه از کسی هدیه بگیرم. بسته به موقعیتش چیزهای مختلف میخرم.
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:
@Strawberry @اَشی مَشی @پرواز @hosam.r @Aynazi
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: تو دخترها چهره و تو پسرها مدل مو.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: کسی که‌ منفعت طلب باشه ، کسی که تلاشگر نباشه.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: سرت تو کار خودت باشه‌.
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: از نظر شغلی جای پام محکم شده باشه.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: ازدواج کردم و دارم به درس خوندن یا کار کردنِ بیشتر فکر میکنم.
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: بگن آدم خوبی بود. ازش بدی ندیدیم.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: نمیدونم. بزرگترین تاثیرش تاثیر اخلاقی مثبت (؟) بود. از شخصیت یه نفر خیلی خوشم اومد و دلم خواست منم اون ویژگی ها رو داشته باشم . اینجا دوست های مجازی هم پیدا کردم که حرف زدن باهاشون در یه مقاطعی برام تسکین آور بود.
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده:
1: فکر میکنی چه قدر زندگی مجازیت و واقعیت بهم شبیهه؟ ۵۰ـ۵۰ ، زیاد از واقعیت دور نیست ولی شاید زیادم شبیه نیس(؟!)
2: دلت میخواست یه زندگی دیگه داشتی یا جای کس دیگه ای بودی؟ نه ، من خیلی وقتها تو‌ ح ب ها آه و ناله میکنم از زندگیم و شرایطم اما بخوام صادق باشم یک درصد هم حاضر به تعویض خودم و زندگیم نیستم.
3: اگه برگردی عقب بازم تو سمپادیا عضو میشی؟ آره.

• اسم: مائده.
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: معمولا یه لیست از اسم‌هایی که باهاشون صدام می‌کنن می‌دم و می‌گم با هرکدوم که راحتن صدام کنن.
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: ADHD متحرک، سخت‌گیر، پایه برای هرکاری.
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: تو بازه 1 تا 2 سالگیم نصف لیوان چای داغ رو یهو می‌خورم و گلوم می‌سوزه‌.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:
روزی که یکی از عزیزترین آدم‌های الان زندگیم رو برای اولین‌بار دیدم.
سال دهم سرکلاس ادبيات آهنگ "پرتقال من" رو خوندم.

• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: نمی‌دونم خوبه یا نه ولی آدم "اهمیت نده‌"ای هستم معمولا.
• تعریفت از زندگی: تجربه‌ی تحمیل شده‌ای که فقط یک‌بار اتفاق می‌افته‌ و پوینتش همین یک‌باره بودنه.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: تعریف خاصی ندارم، گاهی زیباست.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نه.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل و بعد از افسردگی؟
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: تصمیم گرفتم ولی انجامش ندادم. شاید بعدا؟
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: مبهم‌. وابسته به عمل خودم.
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: ترس از شکست.
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: حرف زدن با آدم‌های موردعلاقه‌ام. فکر به کارهایی که دوست دارم در آینده تجربه‌شون کنم.
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: طبیعت و حیوون‌ها.
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: نقاشی کشیدن، رقصیدن، پیاده‌روی زیر بارون و دوچرخه‌سواری.
• تفریح موردعلاقه‌ات: مسافرت با آدم‌هایی که دوست دارم.
کتاب: انتخاب‌هام رو محدود کردم ولی سخته.
فیلم: نمی‌تونم انتخاب کنم.
موسیقی: "دل اسیره" فرامرز اصلانی و آرشیو چنلم.
شعر: شعر "گناه" فروغ فرخزاد تو ذهنمه الان.
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: واقعا تنبلیم میاد آپلود کنم. یه سری از عکس‌های چنل تلگرامم.
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: کمی نقاشی، موسیقی.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: نه، ولی بچه بودم کلکسیون پاک‌کن‌ و سنگ داشتم.
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: بین آبی و خاکستری شناورم.
• گیلتی پلژرت چیه: گاسیپ و جاج کردن.
• وجه ترسناکت چه شکلیه: ساکت و غیرقابل پیش‌بینی.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: دوست دارم چیزهایی هدیه بگیرم و هدیه بدم که معنای خاصی داشته باشن و یا رنگی از اون آدم داشته باشن‌.
@Krypton نوع نگاه خاصی به زندگی داری. عکس‌ها و نوشته‌هات خیلی زیبا هستن.
@mani.. جالب‌انگیز.
@دوزیست جمله‌ی خاصی ندارم، تحسین‌برانگیز هستید.
@پوریا تجربه‌گر و آدم بزرگ.
@Lament of silence همواره صمیمی‌ و شبیه‌ترین.
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: چشم‌ها و نوع صحبت کردن.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: دراما کوئین‌ها، آدم‌های بهونه‌گیر و توجیه‌گر.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:
گذشته: باور کن اونقدر سخت نیست و نترس.
آینده: خودت رو اذیت نکن.

• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: به یه ثباتی چه شخصیتی و چه شغلی رسیده باشم.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: نمی‌دونم، امیدوارانه مهاجرت کردم.
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: به عنوان آدمی که از تمام زندگیش استفاده کرد‌.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: با آدم‌های جالبی آشنا شدم، ارتباط‌های ارزشمندی ساختم و بالعکس.
1:
2:
3:

از ۱۹ سالگیم دارم دیسکوگرافی پر می‌کنم واقعا خجالت داره.
• اسم: یگانه
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: بسیار کوچکم.
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: عجیب، لطیف، خلاق
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: خواب دیدم تو غار هیولاهام و با داییم بهشون سنگ پرتاب می‌کنیم‌.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: آن شب کوچک، شب میعاد/ آن اتاق کوچک سرشار از سعادت‌های بی‌بنیاد
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: دستمال کاغذی استفاده شده رو از سطل آشغال درمیارم دوباره استفاده می‌کنم.
• تعریفت از زندگی: **شر
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: اتصال کمیاب‌ترین گوهر جهانه در تنهاییِ ناگزیر زیستن.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: جنسیتم برام لیبل پررنگیه.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: بر اساس آدم‌هایی که خیلی بهشون نزدیک بودم.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: تقریبا همیشه اون ماهیه بودم که با باله‌های کم‌جون خلاف جریان رودخونه شنا می‌کنه ولی متاسفانه به اندازه‌ی تصمیماتش قوی نیست.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: من پر از وسوسه‌های رفتنم/رفتن و رسیدن و تازه شدن
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: ناتوانی در مدیریت مسائل
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: خودشیفتگی
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: به احتمال وجود خدا
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: کتاب خوندن، نوشتن، دیدن، شنیدن، مصاحبت
• تفریح موردعلاقه‌ات: گاسیپ، غیبت
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقه‌ات: وا چقدر سخت! هر چیزی که صرفا الان تو ذهنم حاضره رو میگم.
کتاب: از کتاب‌های زیادی لذت برده‌م ولی بار هستی کوندرا رو زیر بالشتم قایم کردم، جلد پلیس حافظه‌ی یوکو اوگاوا رو بوسیدم و ده ساله به لیدی ال رومن کاری فکر می‌کنم.
فیلم: فیلمای مورد علاقه‌م رو از سال‌های پیش یادمه ولی فکر می‌کنم اخیرا از a little princess که داستان سارا کورو بود خوشم اومد و قلب‌قلبی و پرستاره شدم.
موسیقی: موردعلاقه که نه، ولی invisible strings تیلور بهم احساس آرامشی حاکی از این میده که که رشته‌های نامرئی منو به نیمه‌ی گم‌شده‌م وصل می‌کنن :))
شعر: شعرهایی که وقتی حوصله‌م سر میره با خودم می‌خونم اینان: کاروان فریدون مشیری، خبر به دورترین نقطه‌ی جهان برسد نجمه زارع و در خیابان‌های سرد شب فروغ فرخزاد
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: حس می‌کنم برای این سوال، زیادی زندگی کردم، زیادی خاطره دارم و بخش زیادیش رو فراموش کردم.
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازید: گاهی نوشته‌ام. از وقتی خودمو شناختم دوست داشتم شاعرتر و نویسنده‌تر باشم.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ نه اگه آره کلکسیون چی:
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: یاسی
• گیلتی پلژرت چیه: اون خانمه که میگه مردها همه قیافه‌ها عوضی و هیولاهای خیلی جذابی نیستند.
• وجه ترسناکت چه شکلیه: فکر کنم پتانسیل دورو بودن داشته باشم.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: واقعا چیزهای زیادی خوشحالم می‌کنه ولی از وقتی بزرگ شدم پول می‌خوام. دوست دارم نقاشی بکشم برای بقیه.
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: می‌ترسم چیزی پیش بیاد که بعدا از تگ کردنشون خجالت بکشم. سو...
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: شنونده بودن و داشتن نقطه‌نظرهای عمیق و انتزاعی.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: تویی که اینو می‌خونی.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: به ۱۷ سالگیم میگم با ممد رل نزن. به ۱۸ سالگیم میگم با ممد کات کن. به ۱۹ سالگیم میگم به ممد برنگرد. به ۲۰ سالگیم میگم با ممد کات کن.
به آینده‌م میگم ممدو دیدی فرار کن
.
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: می‌خوام رسانه‌ی خودمو داشته باشم : (
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: خارج یا تو قبر
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: بگن چقدر خوب می‌نویسه. واقعا بال درمیارم اینو می‌شنوم.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: آدم‌های بسیار، احساسات بسیار
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو
به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده:
1: همینا هم زیاد بودن.
2:

• اسم:پوریا
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:بیا با هم دوست شیم خودت میفهمی.
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:عجیب.بیشعور.چاق
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:بچه بودم بازی استقلال رو تلویزیون نشون میداد. رفتم دیدم تلویزیون داغ کرده. از این قدیمی ها بود که پشتش سوراخ داشت. یه کاسه آب سرد از تو سوراخ ها ریختم توش تا حالش خوب شه. خوشبختانه چیزیش نشد ولی حالش هم عوض نشد.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:به جزییاتش نمیپردازم ولی کسی که برام اهمیت داشت رو عمیقا آزردم و احتمالا باید با این قضیه همیشه کنار بیام.
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:حافظه ی بی نهایت ضعیفی دارم.
• تعریفت از زندگی:جایی بی اندازه زیبا که میشه توش تا ابد مطمئن نبود و پرسید.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:دوست داشتن برای من یه جور «دوست داشتم یه روز جات زندگی کنم» هست. دوست داشته شدن هم یه جور «همینی که هستی بدک نیست لازم نیست کلشو عوض کنی» هست.
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی:لجباز. من بدجوری لجبازم.
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:از تولد تا پونزده سالگی که برا اولین بار عاشق شدم بازه ی اول. تو این بازه چیز خاصی نمیخواستم. یه جور دوره ی نهفتگی. از ۱۵ سالگی تا حوالی ۲۰ سالگی که اوایل دانشگاهه و رویاپرداز بودم برای آینده م بازه ی دوم. اینجا تمرکزم کاملا رو چیزهایی که خیلی شدید میخواستم و مفهوم معنا بود. از ۲۰ تا حوالی ۲۵ که اواخر اینترنیمه دوره ی سوم. اینجا مطلقا ناامیدم چون به هیچ کدوم از چیزهایی که میخواستم نرسیدم و زندگی رو فقط ادامه میدم چون متعهدم به علایق شدید قبلی. حوالی ۲۵ تا الان هم بازه ی چهارم که شغلمو تغییر دادم، باز عاشق شدم و مسئولانه تر با زندگی برخورد کردم.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:آره از سوشال مدیا کندم خودمو. همین فروم مونده کلا. با تعداد خیلی زیادی ارتباطم قطع شده. شاید بعدا تغییرش بدم اما حس کردم هیچ چیزی به هم نمیدیم. حضورمون برا هم محدود به اینه که هی فلانی من زنده م هنوز. ایول.
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: در حال مدیریت.
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:آشوبناک شدن زیست در ایران
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری:فکر کردن
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی:هندونه
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:عمدتا کارهای فکری. بازی ها. پیاده روی. آدم بازی. خوردن
• تفریح موردعلاقه‌ات:پوکر
کتاب:سری هری پاتر
فیلم:into the wild
موسیقی:کارهای ویوالدی
شعر:چندان مخاطبش نیستم
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی:اهل عکس نیستم
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:ادبیات. عاشق نوشتنم.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی:نمیدونم حسابه یا نه ولی آدم. تنوعشون برام جالبه
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: همین رنگی دیگه
• گیلتی پلژرت چیه:جومونگ میبینم هی
• وجه ترسناکت چه شکلیه:وقتیه که یه گندی زدی تو زندگیت. میای پیش من که آرومت کنم و بگم اصلا تقصیر تو نبوده و .. بدترین آدمم تو این لحظات. مطمئن میشم که فهمیده باشی کاملا تقصیر تو بوده تا شاید دفعه بعد بهتر عمل کنی.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی:کتاب. همیشه کتاب.
@SinaSabetifard آدم جدی ایه.
@Krypton آدم خلاقیه.
@Karenn آدم باهوشیه.
@مهربان آدم قوی ایه.
@f@him آدم جالبیه.
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:اینکه ازم میترسن یا نه. اگه نترسن میتونیم با هم دوست شیم چون معمولا منم ازشون نمیترسم.
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی:قربانی.
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:بعدا همه چی بهتر میشه عزیزم. بعدا هیچی بهتر نمیشه عزیزم.
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:حس سلامتی. به نظرم با بدنم بد تا کردم. دوست دارم یکم بش برسم.
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:با شرایط و روند فعلی، احتمالا آمریکا پیش خواهرم مشغول نوسان گرفتن از سهام آمازون.
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:بی طرف. دوست دارم آدمی دیده بشم که میتونه بی طرف باشه.
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:دیوانه وار زیاد. من از یک آدم منزوی اینجا به یک آدم اجتماعی تبدیل شدم. اینجا فهمیدم باهوشم و بعد کم کم دیدم مهم نیست. اینجا فهمیدم تایید شدن رو دوست دارم اما نبود هم اوکیه.
1:چرا انقدر بی احساسی؟ چون نیستم فقط معتقدم احساسات هدف نیستن. احساسات راه هایی هستن که سیستم شناختی ما تو این همه هزار و میلیون سال یاد گرفته که بتونه بهمون بگه بهتره چیکار کنیم. احساسات ابزارن. همین. مقدس نیستن، هدف نیستن و مطلقا درست هم نیستن. در خدمتمونن.
2:
3:

اسم: فاطمه ولی دوستام از اینجا میگن پری و that's nice 🥰
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: سلام من فاطمه فلانی هستم و آنقدر برای کار خودم معرفی کردم که فقط اون میاد تو ذهنم بیوتکنولوژی خوندم ....
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: مهربون ،عجیب ، پایه
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: من چون پدر و مادرم شاغل بودن فکر می کنم مهدکودک رو از سه سالگی شروع کردم دعوا ها و قهر و آشتی ها با پسرای هم کلاسیم رو یادمه و کراشم فکر می کنم اسمش امیر محمد بود :)) که تا پیش از دبستان باهم بودیم ومن تا چند سال پیش از مامانم می‌پرسیدم چیکار می کنه :)) چون مهد کودک ما وابسته به محل کار مادرم بود و مادر امیر محمد هم شاغل بود آخی چه روزگارانی
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:روز عقدم و بله برونم روز اومدن نتیجه کنکورم
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: بعضی وقتا از ترس فاجعه جرئت نمیکنم حتی بفهمم چی شده یعنی اصلا سراغش نمیرم مثلا غذام سوخته باشه فقط زیر قابلمه رو خاموش می کنم جرئت ندارم عمق فاجعه رو ببینم
• تعریفت از زندگی:غوطه ور در افکار خویش در جهانی بیشتر ساخته اندیشه هامان
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: لرزیدن قلبت، خواستن همه چیزای خوب براش، یه جور خاصی مراقب طرف باشی میل شدید ب بغلش کردن، یه حس شیرینی وقتی خود واقعیش رو بهت نشون میده داری به شوخی های بی نمکش میخندی، وقتی بدون خودش میری بیرون دنبال چیزی هستی براش بخری
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نه
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: اتفاقاتی که منجر به تفکر عمیق شدن مثل مرگ نزدیکانم، به دنیا اومدن برادرم، اینا
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: اینکه ازدواج کردم اصلا به نظر اطرافیانم عادی نبود و من اصلا انتظار نداشتم خانواده ام قبول کنن
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:نیمه راهم بعضی چیزا مشخص شده
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: تلاشم بیهوده باشع
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: مادرم و ادامه زندگی روزهای خوبی که در راهه و خانواده ام
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: خانواده ام
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: کتاب خوندن فیلم دیدن گردش گفتگو
• تفریح موردعلاقه‌ات:
کتاب: شوالیه ناموجود
فیلم: زندگی زیباست
موسیقی: چشمه طوسی
شعر: اشعار فروغ فرخزاد فریدون مشیری اشعار @Karenn :-"
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: احتمالا عکسایی هستن که توش یه نفر الان بین ما نیست
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: نقاشی سه بعدی رو خیلی دوست دارم شروع کنم
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی: دکمه
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: لیمویی آروم ولی ترش
• گیلتی پلژرت چیه: لواشک خوردن زیاد
• وجه ترسناکت چه شکلیه: رها می کنم همه چیزو
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: گوشی و ماشین :-" خارج از شوخی کتاب و هر چیزهایی کلا خوبه هدیه
@Miniall آخی میگم که یادم رفت در کل میخواستم بگم چقد نایس و حس خودم رو توی دبیرستان و راهنماییم میدی در این حد خوره کتاب و افکار کیوت اصلا کلمه پیدا نمی کنم توصیفت کنم نرمولی و پیشولی
@فائزه! روزای خوب میاد
@*ترلان* دختر شاد دوست داشتنی
@anaana251223 آهای رفیق قدیمی
@matin320
@SinaSabetifard
صادقه و صادقانه زندگی می‌کنه تا الان که زندگیش پر از ماجرا بوده ولی مطمئنم دنیا بهش یه زندگی خفن بدهکاره و یه روزی میرسه بهش و انتقامشو از کنکور لعنتی می‌گیره منظورم این نیست دوباره کنکور میده ها ولی یه جوری:-?

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: لبخندشون
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: خودشیفته و کسی که میگه فرقی نداره میگی پس نظر منو اجرا کن میگه نه دیگه نشد ://
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: نترس از چیزایی که انجام میدی بعدا حسرت کارایی رو میخوری که انجام ندادی و خودخوری نکن فقط تلاش کن به خودت باور داشته باش
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: شغل که دوست دارمو پیدا کنم و به چند تا یا حداقل یه کشور سفر کنم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: دکترا گرفتم بچه هامو بزرگ می کنم سرکار میرم اینا
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: آدم خوبی بود و مطالب زیادی ازش یاد گرفتم یعنی یه انسان مفید
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: تاثیر شگرفی داشته
1: اسم چند نفر تگ می کنم شرکت کنن همون بالایی ها
2:
3:

• اسم:امیرحسین
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی:سلام من امیرحسینم،شما چطور؟
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:بابابزرگ،تکیه گاه،دیوانه کتاب
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:۲.۵ ساله بودم و داشتیم اسباب کشی میکردیم کامل یادمه :))
مورد بعدی هم ۳ ساله بودم تو مهد کودک با یکی از بچه ها دعوام شده بود خوابونده بودمش زمین با مشت میزدمش مثل این فیلما :))

• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:وقتی که دیدمش :)
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:اینکه تا حد زیادی رک ام :)) نمیدونم خوبه یا بد(البته که خودم حال میکنم باهاش)
• تعریفت از زندگی:تئاتر مورد علاقه خدا
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:وقتی از جسم فراتر میری و روحت با روحش تماس پیدا میکنه
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی:پاترهد(اگه از ما نیستی اینورا نیا)
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد انتخاب رشتم(انقدر که وحشتناک تاثیرگذار بود تو زندگیم)
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بلی،اونجایی که همه گفتن نمیتونی و حقیقتش هم همین بود اما تسلیم نشدم و پای هدفم وایسادم
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:در آستانه دومین تحول بزرگ زندگیم
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:اینکه حقم پایمال شه
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری:تصور آینده
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:کتاب و سریال،کافه گردی،بازدید از بناهای تاریخی و موزه ها
• تفریح موردعلاقه‌ات:گیم و کافه
کتاب:جک لندن و کنت مونت کریستو
فیلم:گات و هری پاتر
موسیقی:تابستون کوتاهه...
شعر:رباعیات خیام
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:دوست دارم به سنتور نواختن بپردازم
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی:سکه و سنگ های خاص
• از نظر خودت چه رنگی‌ای:سبز کمرنگ
• گیلتی پلژرت چیه:کارتون های دوران کودکیمو دیدن(مگه جرمههه؟)
• وجه ترسناکت چه شکلیه:خیلی سخت ترسناک و عصبانی میشم ولی وای به حال طرف وقتی که از کوره در برم :))
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی:دوست دارم ساعت جیبی یا دستبند هدیه بگیرم،و دوست دارم کتاب هدیه بدم
@Hecate وایب رنگ رنگی ازش میگیرم و حالم رو خوب میکنه
@saba.hjm دورانی که تو سایت بود خیلی شاد و فان بود
@رحمتی! اون اوایل که اومده بودم سایت با فازش خیلی حال میکردم

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:حالت چهرشون وقتی سعی میکنن خود واقعیشون رو پنهان کنن
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی:دو رو،سخن چین،مغرور و خودبین
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:خطاب به خود گذشته:کاری که فکر میکنی درسته رو بکن و به حرف بقیه گوش نکن
خطاب به خود آینده:من نهایت تلاشم رو کردم،ببخش اگر نشد :/

• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:شاید یه رابطه عمیق و کاملا مستقل شدن
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:در شهری که وجود خارجی ندارد...
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:شوخ و تکیه گاه
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:بیشتر از اونی که تصورش رو کنید تاثیر داشته
دوستی هایی طلایی در دوران سیاه و غمبار نجاتم دادن

1:آیا با سیاست فعلی سایت موافقی؟خیر
2:چه پیشنهادی برای بهتر شدنش داری؟گفتنی ها رو دوستان گفتن
3:مورد دیگری نیست؟خیر،ممنون بابت وقت گران بهاتون 🩵

• اسم: نهال
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: سلام من نهالم ^^ بنا به موقعیت ممکنه جملاتم و اون چیزی که باهاش خودم رو معرفی میکنم فرق کنه
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: منطقی ، مستقل ، خوشحال!
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: نمیتونم تشخیص بدم که کدوم اولینه
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: من حافظم خوبه معمولا و خیلی چیزا فراموش نشدنین برام
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: زیاد میترسم
• تعریفت از زندگی: یه تجربه باحال که همواره بودنش از نبودنش بهتره ^^
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: احساس امنیت ؟؟
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ فکر نکنم اگه آره چی:
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: بر اساس موقعیت های جدید زندگیم تقسیم میکنم
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: آره سعی کردم بیشتر موارد ایستادن جلوی فرهنگ ها و روزمره هایی بوده که به نظرم غلطن
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: در مسیر کشف مسیر !
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: نرسیدن و باخت
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: یادآوری اینکه همه اینها فقط یه تجربه اس
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: آسمان فکر هوا عشق زمین مال من است
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: راه رفتن ، آهنگ گوش دادن ، شنیدن و صحبت با آدمها ، (اگه ازش نترسم) نوشتن
• تفریح موردعلاقه‌ات: بسته به موقعیت میتونه چیزای مختلف باشه
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقه‌ات: هیچ وقت نمیتونم به این سوالا جواب بدم چون " ترین" ندارم
کتاب:
فیلم:
موسیقی:
شعر:
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: بهترین که ندارم چون عکسای من دلین نه اصولی . خاطره انگیز دارم بعدا میذارم
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: هرچیزی مربوط به موسیقی . الان ندارم تو برنامه ام ولی امیدوارم بعدا بهش بپردازم
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ نه اگه آره کلکسیون چی:
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: مخلوط درهم پیچیده بنفش و مشکی شاید یکم سفید و نارنجی
• گیلتی پلژرت چیه: دختربس !
• وجه ترسناکت چه شکلیه: خیلی ترسناک ! حس میکنم اگه یه روزی دچار فروپاشی روانی شم خیلی آدم خطرناکی میشم
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: کلا کانسپت هدیه دادن رو دوست دارم فارغ از چیزی که باشه . اما توی هدیه دادن تجه میکنم که طرف مقابلم چی دوست داره و سعی میکنم چیز مرتبط به خودش رو بگیرم براش و دوست دارم همین توجه رو هم بگیرم
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون می‌گیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: من اونایی که باهاشون دوست هستم و میشناسم رو نمیذارم
میشه من بیشتر بگم؟ تازه خیلیارو هم نذاشتم

@Leo
طرز فکرش خیلی برام جالبه
@امیرحسین
آدم عمیقیه و سلیقه موسیقی خیلی خوبی داره
@حمیده
نایس و روشن و گوگولی
@f@him
حس خواهر بزرگتر میده عاقل و آروم و مهربون
@پرنیان.ک
دوست داشتم معلم این شکلی داشتم
@Samandoon :D
فان و باحاله حس میکنم کنارش خیلی خوش میگذره
@پرواز
کلا حس مثبت میده !
@دوزیست
فکر میکنم از اون آدماییه که میشه ساعت ها باهاش حرف زد و خسته نشد

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: طرز برخوردشون با آدمای دیگه
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: 1 آدم بی وجدان 2 کسی که نتونه بپذیره "من" هستم
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: نترس و کاری که باید انجام بدی رو انجام بده
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: ساخت و کسب درآمد از ایده شماره 1
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: زندگی خیلی غیرقابل پیش بینی تر از این حرفاست
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: دوست دارم توی زندگیم باشن و بهم بگن نه اینکه ازم در غیابم یاد کنن !
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: سمپادیا و آدم هاش خیلی خیلی توی طرز فکر من و کسی که امروز هستم تاثیر داشتن
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقه‌ی خودت بنویس و جواب بده: بهش فکر میکنم جواب میدم ^^
1:
2:
3:

• اسم: سانای
سلام بیا اول یه چایی قهوه‌ای بخوریم بعد...
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن:
هیجان‌زده، "بریم قهوه"، ادایی/مشتی
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته:
ادکلن مامانم رو پیس کردم تو دهنم.
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت:
شبی که با سروش تو حیاط دوتایی قدم زدیم و راجع به اینده‌‌هامون خیال پردازی کردیم
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن:
الویت اولم خودمم
• تعریفت از زندگی:
گذر
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:
تکیه‌گاه بودن، حامی بودن، همراه بودن
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: فعلا نه
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:
تابستان ۹۷ و تمایلم به درونگرایی/ پاییز ۰۲ و تمایلم بیش‌ترم به درون‌گرایی
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:
فاصله گرفتن‌هایی که به وقتش سخت بودن و آزارنده
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:
در حال تحکیم پایه‌های سست زندگیم، جهت جلوگیری از فروریزش‌های دوباره
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:
دچار  روزمرگی شدن
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری:
اجازه سرکشی دادن به احساساتم در اون لحظه
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی:
این‌که می‌شه از ته دل خندید
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری:
دیپ تاک با ادمای مورد علاقه‌م
• تفریح موردعلاقه‌ات:
راه رفتن، تنها نشستن در محیط‌های شلوغ
کتاب: پاریس جشن بی‌کران
فیلم: الان به ذهنم the double life of Veronica می‌رسه
موسیقی: در حال حاصر hundred Times از Charlie Cunningham
شعر: حافظ رو دوست دارم :)
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی:
یه نیمکت خیس که فقط جای نشستن من و دوستم خشکه.
آبچکان خونه که پره از میوه‌های رنگی رنگی (دقیقا لحطه قبل از اوندن مهمونا، بنده عاشق میزبان بودنم). تولدت یکی از بچه‌ها و کیکی که به کمک لیوان‌های یک‌بار مصرف قاچ شده!

• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی:
دوست داشتم عکاس‌تر بودم.
• کلکسیون جمع‌آوری می‌کنی؟ اگه آره کلکسیون چی:
زمانی سنگ
• از نظر خودت چه رنگی‌ای:
یک سالیه که
قرمز شدم .
• گیلتی پلژرت چیه:
جلو آینه قربون صرقه خودم می‌رم!
• وجه ترسناکت چه شکلیه:
سرد می‌شم خیلی زیاد.
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی:
کتاب، غذایی که خودم پختم یا خودشون پختن :)
• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه:
نگاه، رنگ‌ لباس
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی:
اونایی که فکر می‌کنن قربانی‌ان!
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو:
به خود گذشته‌م:
عجله نکن و لذت ببر:)!
خود آینده‌م:
بشقابای رنگی بخر
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:
خونه مستقل و میزبانی از دوستام :)
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:
لب ساحل می‌بودم کاش ولی احتمالا بیمارستانم!
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن:
"از زندگیش لذت برد"

• اسم: سارا
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف می‌کنی: حقیقتا فکر نمیکنم تو یکی دو تا جمله بگنجم
• سه تا کلمه‌ای که فکر می‌کنی بقیه باهاش توصیفت می‌کنن: (متاسفانه) ساکت و درونگرا ، شاید از نظر بعضی ها خلاق و باهوش
• اولین خاطره‌ای که از کودکیت تو ذهنته: مجموعه ای از خاطرات محو و دوست داشتنی از مهدکودکم
• فراموش نشدنی‌ترین خاطره‌ی زندگیت: یادگرفتن دوچرخه سواری در 17 سالگی و همزمان با آغاز سال کنکور!! + یه روز خیلی معمولی انقلاب گردی با مامانم به هدف خریدن کتاب برای کنکور که به طور خیلی جالبی به شدت برام دلنشین بود
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمی‌دونن: ویژگی خوب اینکه خیلی منعطفم و از هر تغییر و شرایط جدیدی استقبال میکنم ، ویژگی بد اینکه گاها خیلی سریع و به شدت وابسته میشم
• تعریفت از زندگی: احساس میکنم برای جواب دادن به این به اندازه کافی پخته و با تجربه نیستم ، فقط میتونم تا اینجا بگم که از غیرمنتظره بودنش خیلی لذت میبرم (گاها هم خیلی رنج میبرم)
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن: قطعا برای جواب دادن به این یکی هم تجربه کافی ندارم ، به نظرم میاد که دوست داشتن کاریه که اکثر انسان ها اگر بخوان میتونن در اون فوق العاده عالی عمل کنن ، ولی این خواستن به ندرت اتفاق میفته
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار می‌دی؟ اگه آره چی: نه ، دوست ندارم تحت لیبل خاصی باشم چون به نظرم لیبل ها یه وجه از محدودیت هستن و من از هر نوع محدودیتی متنفرم
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه: قبل از دبیرستان ، سال های دبیرستان و بعد از آن
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا: خیلی جاها و موقع ها سعی کردم و نمیدونم تا چه حد موفق شدم ، دلیلش هم اینه که حقیقتا از این کار لذت میبرم
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن: پنجاه درصد آرزوهای محقق شده، بیست و پنج درصد آرزوهای بر باد رفته (و جایگزین شده) و بیست و پنج درصد دستاوردهای غیرمنتظره و شگفت انگیز زندگی : به طور کلی به نظر خودم رضایتبخش
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه: بهترین و کامل ترین نبودن ، تنها شدن
• چی باعث می‌شه تو روزهای سخت دوام بیاری: یادآوری اینکه وقتی موفق بشم چقدر مامانم خوشحال میشه ، و اینکه الان از خود کوچکترم به خاطر بعضی کارها خیلی سپاسگزارم پس اگه دوام بیارم بعدا از خود الانم تشکر خواهم کرد
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش می‌کنی: مجموعه ای از خاطرات و حرف های کوچیک ولی عمیقا دوست داشتنی :‌)
• از انجام دادن چه کارهایی لذت می‌بری: حرف زدن طولانی مدت با مامانم ، موسیقی ، سفر کردن ، یاد گرفتن زبان های جدید و آشنا شدن با فرهنگ هاشون و البته در تماس بودن با فرهنگ خودم
• تفریح موردعلاقه‌ات: کتاب خوندن ، فیلم دیدن ، انقلاب گردی
کتاب: مسیحای تلماسه
فیلم: pulp fiction
موسیقی: نمیتونم یدونه انتخاب کنم پس top 3 انتخاب کردم ( fuo - shahin najafi , la parole lontane - måneskin , idemo do hodnika - buč kesidi )
شعر: متاسفانه خیلی اهل شعر نیستم فقط از این غزل بسیار لذت میبرم
• سه تا از بهترین و خاطره‌انگیزترین عکس‌هایی که گرفتی: خیلی اهل عکاسی نیستم
18-10-23-172039sara-ghafoori.jpg

این عکس برام خیلی خاطره انگیزه چون چند سال پیش توی یه مسابقه مربوط به کتاب با این عکس نفر سوم شدم
• به چه هنری می‌پردازی یا دوست داری بپردازی: دوست دارم نقاشی رو حرفه ای ادامه بدم ... و موسیقی رو شروع کنم *اشک
• از نظر خودت چه رنگی‌ای: لیمویی
• گیلتی پلژرت چیه: استاک کردن
• وجه ترسناکت چه شکلیه: در این مورد خیلی مطمئن نیستم چون روی عصبانیم به ندرت غلبه پیدا میکنه ... که شاید شامل تلخ صحبت کردن و ایگنور کردن باشه
• دوست داری چه هدیه‌ای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیه‌ای به بقیه بدی: بستگی به هدیه دهنده یا گیرنده داره ، اگه فرد نزدیکی باشه دوست دارم هدیه شخصی سازی شده و منحصر به فرد باشه و ترجیحا یادآور خاطره خاصی باشه ؛ اگه خیلی صمیمی نباشه پول!
@hypnos قلم فوق العاده زیبا ، صدای زیبا ، کلا بهترین آدم برای توصیف وایب خوب
@Miniall باید یه لطفی در حق بشریت بکنه و نویسنده بشه
@Krypton کلا وایب خوب و دوست داشتنی و از جالب ترین مردمی که در فضای مجازی دیدم
@...Again و @Elsaest صحبت کردن باهاشون رو خیلی دوست دارم و منتظرم دوباره فرصتی برای این کار پیش بیاد :‌)

• اولین چیزی که تو برخورد با آدم‌ها توجهت رو جلب می‌کنه چیه: چشم ها ، لحن صحبت کردن
• چه تایپ آدم‌هایی رو نمی‌تونی تحمل کنی: افراد تک بعدی به خصوص تک بعدی در مورد درس و علم و فلان ، کسایی که زیاد غر میزنن
• یه جمله به خود گذشته و آینده‌ات بگو: صبر داشته باش!
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی: اینکه زبان هایی که بلدم از 2 تا و نصفی به حداقل 5 یا 6 تا برسه ، شغلی که دوست دارم داشته باشم و یه آرزوی شخصی
• به نظرت ده سال دیگه کجایی: آرزوم اینه که زندگیم بر مبنای سفر باشه ، پس دوست دارم ده سال دیگه هم در حال گشت و گذار توی یه قسمت دنیا باشم ... از اونجا که احتمالا اون موقع اولین سال های شروع سفرم باشه ، پس ترجیحا یه کشور آمریکای جنوبی :‌)
• دوست داری آدم‌ها چطوری ازت یاد کنن: به عنوان یه همنشین خوب که از زمانی که باهاش گذروندن لذت بردن
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت: نمیدونم حقیقتا ، من مثل هر قسمت دیگه فضای مجازی ، منتها محدود به موضوعات درسی و تحصیلی میبینمش (شاید خیلی طرز فکر درستی نباشه در موردش) به همین دلیل فکر نمیکنم تاثیر خاصی داشته باشه تو زندگیم

Back
بالا