- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
قبلا اینجوری بودم کی دلش میخاد راجع به یه کاربر جدید بدونه ؟ولی خب خیلی خوشم میومد به امید اینکه بمونه برای چند سال بعد و بعدا متوجه تغییرات بشم
• اسم:فاطمه
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی:آدم بدی نیستم
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن:خوش خنده تراپیست
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته:قدیمی ترینش مربوط به زمانیه که کار خرابی کردم رو فرش تازه از پوشک رها شده بودم
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت:خبر فوت پدربزرگم و وقتی تقلبم رو تو مدرسه گرفتن
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن:ویژگی بدم اینه که یه کوچولو افکار به اصطلاح سنتی دارم ویژگی خوبم اینه که اگر بخوام اهمیت بدم صدمو میذارم از هر چی فک کنی براش کم نمیذارم
• تعریفت از زندگی:فعلا پوچ به نظرم .
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:اینکه از ته دل ارزوی یه زندگی خوب براش داشته باشی
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی:نه فکر نکنم فعلا
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد مستقل شدن
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بیشتر اوقات باحاله
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:فعلا فقط کنکوری حساب میشم چیز دیگ ای به ذهنم نمیاد
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:ترس از شکست ؟
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری:وجود مامانم
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی:فقط با نگاه کردن به آسمون و فکر کردن به بزرگیش همه چیو در یک آن فراموش میکنم
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری:اتاقمو مرتب کنم .نظرات مختلف ادما رو راجع به موضوعات مختلف بخونم .سکوت .همه چیز های قدیمی و گشتن راجع بهشون
• تفریح موردعلاقهات:فعلا همینجا بهترین تفریحمه
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب:خیلی هست ولی عقاید یک دلقک
فیلم:Interstellar(اینطوری نیست که خیلی مورد علاقم باشه فعلا همین اومد ذهنم )
موسیقی:گوش نمیدم فعلا
شعر:اونجوری که دلم بخاد چیز زیادی از شعر نمیدونم تو آینده با درک کامل مورد علاقمو توش پیدا میکنم
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی:
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی:فعلا هیچی قبلا نقاشییی و در اینده مطمینم نقاشی
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی:نه
• از نظر خودت چه رنگیای:سبز
• گیلتی پلژرت چیه:تقریبا همه چی البته فعلا حتی نوع قدم گذاشتن پیش بقیه ...
• وجه ترسناکت چه شکلیه:برام بیشتر موضوعات اهمیتی ندارن و به راحتی اب خوردن فراموش میکنم به نظرم تو زمان خاص میتونه خیلی ترسناک شه .
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی:چیزی که دست ساز باشه و زحمتش با خود طرف و از ته دل باشه .همیشه واسه هدیه واسه همه کسایی که دوسشون داشتم نامه نوشتم و براشون نقاشی کشیدم و ساعت ها سعی در خوشگل کردنشون داشتم .به نظرم زیباتر از این هدیه وجود نداره .
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:راستش فعلا کاربر جدیدیم و خجالتم اجازه نمیده همچین کاری کنم.
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه:نوع نگاهشون و خنده روی لبشون .
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی:کسایی که فک میکنن میدونن ولی هیچی نمیدونن!
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو:یه روزی میمیری اهمیتی نداره چی بشه دست بردار از نگرانی های بی مورد
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:نمیدونم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:همینجا دارم یه بار دیگ اینو پر میکنم و ریپلای میزنم
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن:آدم بزرگی بود میفهمید .
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:اعتماد به نفسم اینجا روی صد و یکه نمیدونم چرا احساس امینت زیبایی که هیچ جا نداره برام .
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقهی خودت بنویس و جواب بده:
1:
2:
3:
• اسم:فاطمه
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی:آدم بدی نیستم
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن:خوش خنده تراپیست
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته:قدیمی ترینش مربوط به زمانیه که کار خرابی کردم رو فرش تازه از پوشک رها شده بودم
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت:خبر فوت پدربزرگم و وقتی تقلبم رو تو مدرسه گرفتن
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن:ویژگی بدم اینه که یه کوچولو افکار به اصطلاح سنتی دارم ویژگی خوبم اینه که اگر بخوام اهمیت بدم صدمو میذارم از هر چی فک کنی براش کم نمیذارم
• تعریفت از زندگی:فعلا پوچ به نظرم .
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:اینکه از ته دل ارزوی یه زندگی خوب براش داشته باشی
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی:نه فکر نکنم فعلا
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد مستقل شدن
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بیشتر اوقات باحاله
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:فعلا فقط کنکوری حساب میشم چیز دیگ ای به ذهنم نمیاد
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:ترس از شکست ؟
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری:وجود مامانم
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی:فقط با نگاه کردن به آسمون و فکر کردن به بزرگیش همه چیو در یک آن فراموش میکنم
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری:اتاقمو مرتب کنم .نظرات مختلف ادما رو راجع به موضوعات مختلف بخونم .سکوت .همه چیز های قدیمی و گشتن راجع بهشون
• تفریح موردعلاقهات:فعلا همینجا بهترین تفریحمه
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب:خیلی هست ولی عقاید یک دلقک
فیلم:Interstellar(اینطوری نیست که خیلی مورد علاقم باشه فعلا همین اومد ذهنم )
موسیقی:گوش نمیدم فعلا
شعر:اونجوری که دلم بخاد چیز زیادی از شعر نمیدونم تو آینده با درک کامل مورد علاقمو توش پیدا میکنم
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی:
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی:فعلا هیچی قبلا نقاشییی و در اینده مطمینم نقاشی
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی:نه
• از نظر خودت چه رنگیای:سبز
• گیلتی پلژرت چیه:تقریبا همه چی البته فعلا حتی نوع قدم گذاشتن پیش بقیه ...
• وجه ترسناکت چه شکلیه:برام بیشتر موضوعات اهمیتی ندارن و به راحتی اب خوردن فراموش میکنم به نظرم تو زمان خاص میتونه خیلی ترسناک شه .
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی:چیزی که دست ساز باشه و زحمتش با خود طرف و از ته دل باشه .همیشه واسه هدیه واسه همه کسایی که دوسشون داشتم نامه نوشتم و براشون نقاشی کشیدم و ساعت ها سعی در خوشگل کردنشون داشتم .به نظرم زیباتر از این هدیه وجود نداره .
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو:راستش فعلا کاربر جدیدیم و خجالتم اجازه نمیده همچین کاری کنم.
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه:نوع نگاهشون و خنده روی لبشون .
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی:کسایی که فک میکنن میدونن ولی هیچی نمیدونن!
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو:یه روزی میمیری اهمیتی نداره چی بشه دست بردار از نگرانی های بی مورد
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:نمیدونم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:همینجا دارم یه بار دیگ اینو پر میکنم و ریپلای میزنم
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن:آدم بزرگی بود میفهمید .
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:اعتماد به نفسم اینجا روی صد و یکه نمیدونم چرا احساس امینت زیبایی که هیچ جا نداره برام .
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقهی خودت بنویس و جواب بده:
1:
2:
3: