• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رئال مادرید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arman aria
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رئال مادرید

فردا شب بازی رئال و دورتمونده
میگم ب نظرم دورتموند با توجه ب بازی ک جلو مالاگا داش باخ میده ولی همه چی فردا معلوم میشه
کریسم ک برای اینکه بهترین شه قتعدتا فک کنم ی گلی بزنه :x :x
77977341502441375251.jpg

به نقل از Fateme.RMA :
+من نتو زير و رو كردم هيچ فايل صوتي و تصويري و كلا هيچي از اين موضوع نيس!
من خودمم تو ف.ب دیدم چون موثق نبود از شما پرسیدم.

http://bit.ly/11yyOsv
هيچي نميتونم بگم جز اينكه ايكر مقدس ترين بازيكن دنياس... 8-^

+ خوب يكي از كسايي كه اسمش تو ليست بود واسه فصل بعد پريد...! گوتزه رفت بايرن! :-<
+رونالدو نازاریو در مورد بازیهای مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ گفت :" رئال فینالیست می شود ، همین طور بارسا هر چند که فکر کنم کار مشکلی برای بازی در مونیخ دارند . اگر اتفاق بدی برایشان در آلیانس نیافتد ، صعود می کنند . من هم در لندن خواهم بود و امیدوارم که رئال قهرمان شود چرا که رئالی هستم هر چند که بارسلونا مسلما دو تقابل قبلی خود با رئال را به یاد دارد . " >:D< >:D<

مورینیو تصمیم نداره دیگه کاسیاسو بیاره تو زمین؟؟؟؟؟؟؟

بترسیداز امشب.... ;D 2 تا رو میخوره رئال؟

امشب بازی سختی در پیشه!!
بازی هایی که یک طرفش تیم آلمانی باشه و یک طرفش تیم اسپانیایی همیشه سخت و غیر قابل پیشبینیه!!
ولی امیدوارم هر تیمی که خوب بازی رو اداره میکنه ببره!!
البته زیاد مشتاق نیستم که تو فینال بازم بایرن به دورتمند بخوره!!

به نقل از nikta phelps :
مورینیو تصمیم نداره دیگه کاسیاسو بیاره تو زمین؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به چیزی که میبینم فکر نکنم تو این چند بازی آینده هم ببینیمش! احتمالی که من میدم بنا به شایعات اگه مورینیو بره به احتمال قریب به یقین تو رئال میمونه ولی اگه مورینیو نره و فصل بعد هم بخواد این کار رو بکنه فکر نکنم کاسیاس بازم بخواد مرام بزاره و مردونگی کنه تا حاشیه درست نشه(با اینکه به وجود اومده) و به همین خاطر دور از ذهن نیست که بره!
ولی به جز این مساله سیاست هایی که من از رئال دیدم تو این چند سال اخیر! مخصوصا دوران پرس! مدیران رئال اونقدر به فکر اسطوره هاشون نیستن مثل قبل!( مثل قبل!! بعدا جنجال درست نکنید) ولی با توجه به این که مورینیو مثل همیشه تو یه تیم پایدار نمیشه فکر کنم کاسیاس بمونه

به نقل از Captain.Pisko :
بترسیداز امشب.... ;D 2 تا رو میخوره رئال؟
حتي فكرشم نكن! ;D بارساييم مگه؟! :))
به نقل از no one :
با توجه به چیزی که میبینم فکر نکنم تو این چند بازی آینده هم ببینیمش! احتمالی که من میدم بنا به شایعات اگه مورینیو بره به احتمال قریب به یقین تو رئال میمونه ولی اگه مورینیو نره و فصل بعد هم بخواد این کار رو بکنه فکر نکنم کاسیاس بازم بخواد مرام بزاره و مردونگی کنه تا حاشیه درست نشه(با اینکه به وجود اومده) و به همین خاطر دور از ذهن نیست که بره!
ولی به جز این مساله سیاست هایی که من از رئال دیدم تو این چند سال اخیر! مخصوصا دوران پرس! مدیران رئال اونقدر به فکر اسطوره هاشون نیستن مثل قبل!( مثل قبل!! بعدا جنجال درست نکنید) ولی با توجه به این که مورینیو مثل همیشه تو یه تیم پایدار نمیشه فکر کنم کاسیاس بمونه
مطمئن باشين ديگه تا آخر اين فصل شماره يك تو دروازه رئال ديده نميشه! :(( :((
ولي احتمال رفتن ايكر كمه، اول به خاطر اينكه مورينيو 99% آخر اين فصل ميره و دومم اينكه مطمئنم كاسياس بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكني مرام ميذاره واسه رئال... (ارجاع ميدم به كتاب قهرمان متواضع، زندگينامه كاسياس!)
آره موافقم... رئال اون رفتاري رو كه بايد با اسطوره هاش داشته باشه نداره... بارز ترين نمونه هم كه كاپيتان رائول... =(( =(( =((

+دقيقا به اندازه اي كه از برد ديشب بايرن مطمئن بودم از برد امشب رئالم مطمئنم! مورينيو براي اولين بار تركيبو اعلام كرده، ديگو فيكسه 8-| ، سرخيو دفاع راست (خوشحالم كه شاهد سوتي هاي آلوارو نخواهيم بود...!) و هيگواين هم فيكسه (اين دوتا كه هر كدومشون تو بازي باشن بالاخره يه جوري بايد رو اعصاب ما رژه برن! ~X( ) دي ماريام مشخص نيست بازي كنه يا نه پسرش به دنيا اومده و با تيم نرفت آلمان ولي بازم احتمال بازي كردنش هست!
اين بازيو هم كه اصلا نميشه با بازي مرحله گروهي مقايسه كرد اون موقع وضعيت دفاع تيم در حدي بود اسين مجبور شده بود دفاع چپ بازي كنه، پس مسلما بازيي مشابه بازي قبلي تو وست فالن رو نخواهيم ديد، ولي خوب چيزي كه واضح و مبرهنه استفاده دورتموند از تكنيك گوتزه و سرعت نسبتا بالاي رويس و البته شوتهاي خوبش هست به اضافه ارسال هاي بلندي كه واسه لواندوفسكي خواهند داشت! اگه اشتباه نكنم تو برنابئو يك گل دوتموند همينجوري زده شد ايضا دو گلشون در برابر مالاگا، و امشب واران نبايد اجازه تكرار اين اتفاقو به لواندوفسكي بده! از نقطه ضعف حل نشدني رئال تو اين فصل يعني كرنرها و ضربات آزادم كه نميشه صرف نظر كرد...! 8-|

در كل، به پيش براي دهمين قهرماني...! /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

فعلا که بازی مساوی است!!
ولی امیدوارم رئال ببره!!
چون فینال تمام آلمانی رو زیاد نمیپسندم!

بچه ها داریم میبازیم!!!! :-s
وووووااااااییییی نه!!!!

• لایک
امتیازات: Niya
Back
بالا