رئال مادرید

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : رئال مادرید

صادقانه بگويم او به بارسا نخواهد آمد! ااا... خودت فهميدي يا كسي بهت كمك كرد؟! =))
واقعا فكر نميكنم ديگه كسي باشه كه ژاوي رو نشناخته باشه...!‌ اگر شكي هم در مورد دورويي ژاوي براي كسي وجود داشت پارسال بعد از منتشر شدن خبر اون حرفاش تو پشت صحنه برنامه تلويزيوني از بين رفت...!
ژاوي كلا حرف مفت زياد ميزنه، يني بارساييا كلا حرف مفت زياد ميزنن! اول كه همه بازيكناشون يكي پس از ديگري گير داده بودن به سرخيو و الانم كه ايكر!
فك كن كه يه درصد... ايكر تو پيراهن بارسا...! =))

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ها ها!

امیر نمیدونم واقعا خودت رو به اون راه میزنی یا واقعا تو باغ نیستی!

ژاوی رفیق شیش ایکر کاسیس هه! همیشه تو کمپ اسپانیا با همن و تویه اتاقن!

بعد این واضحه که مورینیهو با کاسیاس مشکل داره و اگه مورینیهو بمونه(که نمیمونه) ایکر 100 درصد با این وضعیت میره! حالا هرجا باشه! بارسا هم باشه به نظر من عیبی نداره! درسته دشمن خونین ولی فوتبال حرفه ای هست و طرف هرجا عشقش بکشه میتونه بازی کنه!

خیلی دوست دارم ببینم مدیر بارسا عرضه جذب 1 دروازه بان خوب و 2 تا مدافع رو داره یا نه! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

اَه که چقد بدم میاد از این رسانه های اسپانیایی :rolleyes: ولی خیلیم بد نبود موجبات خنده و شادیمون رو فراهم کردن. خب بارسا دروازه بان میخواد،کاسیاس هم تو رئال نیمکت نشینه،این دو تا چه ربطی به هم دارن؟ بارسا میخواد یه دروازه بانی بخره انشاا... و کاسیاس هم دوباره برمیگرده به دروازه رئال.البته خب خیلی شایعه جالبیه دیگه،ایکر کاسیاس و بارسا،خودش کلی فروش اون روزنامه ها و مجلات رو بالا میبره.
هر وقت پویول رفت رئال کاسیاسم میاد بارسا سرالکس فرگوسن هم میره لیورپول :)) حرفشم خنده داره حتی
بعد میشه بگین ژاوی چه حرف بدی زده؟ خب ازش پرسیدن نظرت در مورد اومدن کاسیاس به بارسا چیه اونم این جوابو داده که جواب کاملا درخوری بود.واضحه که هر آدم عاقلی از اومدن کاسیاس به تیمش استقبال میکنه و خب ژاوی هم مستثنی نیس.تازه کاملا مشخصه از جمله ش که وقتی میگه از اومدنش استقبال میکنم و در اون صورت همه چیز عالی خواهد شد داره شوخی میکنه و بعدشم میگه که خب حالا که کاسیاس نمیاد و قضیه تموم میشه
بعد نه که اصلا رئالیا و مطبوعاتشون دوس ندارن رئال رو ببرن تو حاشیه؟ رئال همین الانشم تو حاشیه هست همین روی نیمکت بودن کاسیاس خودش حاشیه محسوب میشه لازم نیس کسی رئالو ببره تو حاشیه! و ژاوی هم صرفا نظر شخصیشو در مورد نیمکت نشین بودن کاسیاس گفته حرف بدی نزده به کسی هم نگفته چیکار کنه.در ضمن واضحه که کاسیاس همه کاری میکنه(و در گذشته کرده) که رئال از حاشیه دور بمونه و روابطش با مورینیو رو خوب و حسنه نشون بدن و نمیاد در مورد نیمکت نشینیش حرفی بزنه که رو جو تیم و شدت شایعه پراکنی مطبوعات اثر بذاره
به نقل از Fateme.RMA :
صادقانه بگويم او به بارسا نخواهد آمد! ااا... خودت فهميدي يا كسي بهت كمك كرد؟! =))
واقعا فكر نميكنم ديگه كسي باشه كه ژاوي رو نشناخته باشه...!‌ اگر شكي هم در مورد دورويي ژاوي براي كسي وجود داشت پارسال بعد از منتشر شدن خبر اون حرفاش تو پشت صحنه برنامه تلويزيوني از بين رفت...!
ژاوي كلا حرف مفت زياد ميزنه، يني بارساييا كلا حرف مفت زياد ميزنن! اول كه همه بازيكناشون يكي پس از ديگري گير داده بودن به سرخيو و الانم كه ايكر!
فك كن كه يه درصد... ايكر تو پيراهن بارسا...! =))
چه بد شد.کاشکی هر چی زودتر کاسیاس رو از دس این رفیق ناباب نجات بدین :| که دست بر قضا حرف "مفت" هم زیاد میزنه،مثه بقیه هم تیمی هاش :|
اگه کسی در مورد بازیکنای رئال چنین حرفی بزنه چه حسی بهتون دس میده؟ لطفا وقتی دارین به اسطوره و بقیه اعضای یه تیم دیگه توهین میکنین اینو در نظر داشته باشین که هواداری اون تیم هم همین حس بهشون دس میده :|
کسی گیر نداده بود به راموس چون همه میدونن بارسا دنبال هوملزه.راموس هم اون موقه گفت دوس داره بوسکتس رو بخره واسه رئال. و بعد اظهار نظرات بقیه.چیز جدی نبود در کل از این حرفا زیاد زده میشه و فک نکنم قابلیت جدی گرفته شدن داشته باشن اصن

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
اگه کسی در مورد بازیکنای رئال چنین حرفی بزنه چه حسی بهتون دس میده؟ لطفا وقتی دارین به اسطوره و بقیه اعضای یه تیم دیگه توهین میکنین اینو در نظر داشته باشین که هواداری اون تیم هم همین حس بهشون دس میده :|
دقيقا همون حسي بهم دست ميده كه همين چند وقت پيش هم تراز هاي شما بازيكن مارو سيب گلو صدا ميزدن و هيچ مشكلي هم وجود نداشت...! :|
حالا همچين مسئله بغرنجيم نيس... ژاوي سخنان بي ارزش زياد ميزنه! :))

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

نه بابا! آیدا ژاوی که کسی نیست! اصلا بازیکن مهمی هم نیست! به خاطر اخلاقشم هست که کاپیتان بارسا و کاپیتان دوم اسپانیاست! =))

آخه یکم به جا خزعبل گویی فکر کنید بعد حرف بزنید! همیشه از این حرفا هست مخصوصا در مورد این 2 تیم تو اسپانیا!

حس برام مهم نیست! تو اصلا بهش فحش بده به من چه؟ مهم اینه که خیلیا حتی رئالیا عاشقشن به خاطر همین اخلاق( که گویا اشتباه هست و خیلی بد ئه نامرد (:|) حالا شما فحش بده! از ارزش اون کم میشه؟ کسی بهش بر میخوره؟

فقط کمی فکر کنید و حرفای بی ارزش که موجب کلکل های مسخره میشه نزنید!

کلکل شیرینی فوتباله اما به موقع و به جا!

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

این سانتیاگو جدیده ک منبع دراامد جدید رئال شده::
6aa90cfff0d3fc70ca24d12993006f5be613a052.jpg

هیئت مدیره رئال مادرید از میان چهار طرح نهایی‌ یکی‌ را برای نو نوار کردن برنابئو انتخاب می‌کند. طراحی برنابئو، آن مدلی‌ خواهد بود که از نظر درامد در آینده از همه پیشرو تر باشد.

به گزارش مارکا، برنامه‌ای که با هدف ایجاد یک معماری فوق العاده میان ورزشگاهای دیگر اروپا در دست طراحی بود، حالا به یک پروژه مالی تبدیل شده که در آینده پتانسیل درامد زایی زیادی برای سفید پوشان خواهد داشت. داشتن یک ورزشگاه سود آور حالا در صدر خواسته‌های باشگاه رئال مادرید است زیرا این باشگاه به دنبال یافتن منابع جدید مالی برای برنامه‌های آینده خود است.

آینده رئال مادرید و بارسلونا آنچنان که به نظر می‌‌آید، امیدوار کننده نیست. منبع اصلی‌ درامد این دو باشگاه حق پخش تلویزیونی است که این دو باشگاه به تنهایی‌ نیمی از این مبلغ را دریافت می‌‌کنند اما با قانون جدید حق پخش تلویزیونی که رئال مادرید نیز با آن موافقت کرده، این دو باشگاه مبلغ کمتری را دریافت خواهد کرد.

۳۱% از درامد ۵۱۴ میلیون یورویی رئال مادرید در فصل گذشته از طریق حق پخش تلویزیونی به دست آمده است. با بررسی‌ تمامی‌ این جوانب رئال مادرید حالا به ورزشگاه جدیدی نیاز دارد که نه تنها در روز‌های که در آن مسابقه برگزار می‌‌شود بلکه در تمام روزهای هفته بتواند از آن درامد داشته باشد.
1366266103_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

1366266103_extras_mosaico_noticia_2_g_0.jpg

1366266103_extras_mosaico_noticia_3_g_0.jpg

حال کردین؟؟؟
08381712041585541900.png

55133819884192653747.gif

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

کسی نگفت ژاوی درباره انتقال کاسیاس حرف بدی زده

ولی در مورد نیمکت نشینی کاسیاس قطعا" دخالت بیجا کرده و تنها هدف این کار ایجاد حاشیه برای رئال میتونه باشه و این کار کاملا" هم سزاوار توهینه!
هر بازی کنی از رئال هم اومد گفت فلان بازیکن تو بارسا چرا نیمکت نشینه شما میتونید بهش توهین کنید
که البته بازیکنای رئال هیچوقت همچین حرفی نمیزنن چون سیاست باشگاها یه کم فرق داره

همونطور که رئال تا حالا وقتی نتیجه به نفعش بوده توپ جمع کناشو از ورزشگاه جمع نکرده!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
دقيقا همون حسي بهم دست ميده كه همين چند وقت پيش هم تراز هاي شما بازيكن مارو سيب گلو صدا ميزدن و هيچ مشكلي هم وجود نداشت...! :|
حالا همچين مسئله بغرنجيم نيس... ژاوي سخنان بي ارزش زياد ميزنه! :))
1-یک نفر مشخص رونالدو رو اینجوری صدا میزد و نه چندین نفر که میگین "هم تراز ها"
2-از کجا فهمیدین بنده و اون فرد هم تراز هستیم؟ ینی از چه لحاظی هم تراز محسوب میشیم؟!
3-من کار اون آدم رو تایید نکردم و همونجا هم،هم به اون فرد هم به طرف مقابلشون(که بازیکن مارو "کوتوله" صدا میزدن) گفتم توهین نکنید
4-ربط رونالدو به رئال به هیچ وجه مثل ربط ژاوی به بارسا نیست.کاملا واضحه =>البته این توجیه نمیکنه چیزی رو
نه اصلن مسئله بغرنجی نیس،شما میتونین به حرفای ژاوی صفت "مفت" یا "بی ارزش" رو نسبت بدین و مطمئنن تاثیری روی ارزش ژاوی نداره،به منم بر نمیخوره.ولی وقتی این کارو میکنین راه رو برای توهین به بازیکنای خودتون باز کردین و بعدا نمیتونین معترض بشین.

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

قضیه ی شعارایی که به ایکر دادن چیه؟جاسوس؟

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Breeze :
قضیه ی شعارایی که به ایکر دادن چیه؟جاسوس؟
خودت يكم فكر كن درموردش... خندت نميگيره واقعا؟!
باو اين اراجيف جنون آميز گلو باور نكنين! نوشته هاي غزال زياري كه ديگه واقعا واسه همه مشخصه ارزششون...! [-(
معلوم نيس واقعا اين خبرو از كجا آوردن...
صرفا يه خبرايي رو شبكه هاي اجتماعي مختلف بوده! هيچ منبع موثقي نداشته و آس هم كاملا تكذيب كرده!
و نوشته بود كه ال موندو اعلام كرده، من كه كل صفحه هاي سايت الموندو رو زير ورو كردم چيزي دستگيرم نشد (اگه كسي لينك داره به من بده!) تازه اگرم ال موندو گفته باشه قبلنم امثال اين شايعه هارو (و حتي مسخره تر!) از روزنامه هاي كاتالان شنيديم!
جالبه كه نوشته ضلع جنوبي ورزشگاه...! ضلع جنوبي جاييه كه هميشه متعصب ترين و دو آتيشه ترين هوادارا ميشينن... اونجا مخصوص يه سري افراد خاصه كه اعضاي اصلي كانون هواداراي رسمي باشگاهن! همونان كه دقيقه هفتم همه ي بازيا خوانيتو رو صدا ميكنن! (اگه از شبكه هاي خارجي بازيو ببينين صداشون به وضوح شنيده ميشه كه يك دقيقه كامل اسم خوانيتو رو ميگن!) يني ميخوام بگم تا اين حد دو اتيشه و اسطوره پرستن! بعد ممكنه بياد به ايكر بگن جاسوس؟! اين خبر بيشتر از اينكه بخواد جدي گرفته بشه خنده داره! :))

+من نتو زير و رو كردم هيچ فايل صوتي و تصويري و كلا هيچي از اين موضوع نيس!

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

فردا شب بازی رئال و دورتمونده
میگم ب نظرم دورتموند با توجه ب بازی ک جلو مالاگا داش باخ میده ولی همه چی فردا معلوم میشه
کریسم ک برای اینکه بهترین شه قتعدتا فک کنم ی گلی بزنه x: x:
77977341502441375251.jpg

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Fateme.RMA :
+من نتو زير و رو كردم هيچ فايل صوتي و تصويري و كلا هيچي از اين موضوع نيس!
من خودمم تو ف.ب دیدم چون موثق نبود از شما پرسیدم.

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

http://bit.ly/11yyOsv
هيچي نميتونم بگم جز اينكه ايكر مقدس ترين بازيكن دنياس... 8->

+ خوب يكي از كسايي كه اسمش تو ليست بود واسه فصل بعد پريد...! گوتزه رفت بايرن! :-<
+رونالدو نازاریو در مورد بازیهای مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ گفت :" رئال فینالیست می شود ، همین طور بارسا هر چند که فکر کنم کار مشکلی برای بازی در مونیخ دارند . اگر اتفاق بدی برایشان در آلیانس نیافتد ، صعود می کنند . من هم در لندن خواهم بود و امیدوارم که رئال قهرمان شود چرا که رئالی هستم هر چند که بارسلونا مسلما دو تقابل قبلی خود با رئال را به یاد دارد . " >:D< >:D<

niki123

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
frz 2
شهر
مشهد

مورینیو تصمیم نداره دیگه کاسیاسو بیاره تو زمین؟؟؟؟؟؟؟

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

بترسیداز امشب.... :D 2 تا رو میخوره رئال؟

...............

کاربر فوق‌فعال

امشب بازی سختی در پیشه!!
بازی هایی که یک طرفش تیم آلمانی باشه و یک طرفش تیم اسپانیایی همیشه سخت و غیر قابل پیشبینیه!!
ولی امیدوارم هر تیمی که خوب بازی رو اداره میکنه ببره!!
البته زیاد مشتاق نیستم که تو فینال بازم بایرن به دورتمند بخوره!!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از nikta phelps :
مورینیو تصمیم نداره دیگه کاسیاسو بیاره تو زمین؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به چیزی که میبینم فکر نکنم تو این چند بازی آینده هم ببینیمش! احتمالی که من میدم بنا به شایعات اگه مورینیو بره به احتمال قریب به یقین تو رئال میمونه ولی اگه مورینیو نره و فصل بعد هم بخواد این کار رو بکنه فکر نکنم کاسیاس بازم بخواد مرام بزاره و مردونگی کنه تا حاشیه درست نشه(با اینکه به وجود اومده) و به همین خاطر دور از ذهن نیست که بره!
ولی به جز این مساله سیاست هایی که من از رئال دیدم تو این چند سال اخیر! مخصوصا دوران پرس! مدیران رئال اونقدر به فکر اسطوره هاشون نیستن مثل قبل!( مثل قبل!! بعدا جنجال درست نکنید) ولی با توجه به این که مورینیو مثل همیشه تو یه تیم پایدار نمیشه فکر کنم کاسیاس بمونه

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Captain.Pisko :
بترسیداز امشب.... :D 2 تا رو میخوره رئال؟
حتي فكرشم نكن! :D بارساييم مگه؟! :))
به نقل از no one :
با توجه به چیزی که میبینم فکر نکنم تو این چند بازی آینده هم ببینیمش! احتمالی که من میدم بنا به شایعات اگه مورینیو بره به احتمال قریب به یقین تو رئال میمونه ولی اگه مورینیو نره و فصل بعد هم بخواد این کار رو بکنه فکر نکنم کاسیاس بازم بخواد مرام بزاره و مردونگی کنه تا حاشیه درست نشه(با اینکه به وجود اومده) و به همین خاطر دور از ذهن نیست که بره!
ولی به جز این مساله سیاست هایی که من از رئال دیدم تو این چند سال اخیر! مخصوصا دوران پرس! مدیران رئال اونقدر به فکر اسطوره هاشون نیستن مثل قبل!( مثل قبل!! بعدا جنجال درست نکنید) ولی با توجه به این که مورینیو مثل همیشه تو یه تیم پایدار نمیشه فکر کنم کاسیاس بمونه
مطمئن باشين ديگه تا آخر اين فصل شماره يك تو دروازه رئال ديده نميشه! :(( :((
ولي احتمال رفتن ايكر كمه، اول به خاطر اينكه مورينيو 99% آخر اين فصل ميره و دومم اينكه مطمئنم كاسياس بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكني مرام ميذاره واسه رئال... (ارجاع ميدم به كتاب قهرمان متواضع، زندگينامه كاسياس!)
آره موافقم... رئال اون رفتاري رو كه بايد با اسطوره هاش داشته باشه نداره... بارز ترين نمونه هم كه كاپيتان رائول... =(( =(( =((

+دقيقا به اندازه اي كه از برد ديشب بايرن مطمئن بودم از برد امشب رئالم مطمئنم! مورينيو براي اولين بار تركيبو اعلام كرده، ديگو فيكسه :rolleyes: ، سرخيو دفاع راست (خوشحالم كه شاهد سوتي هاي آلوارو نخواهيم بود...!) و هيگواين هم فيكسه (اين دوتا كه هر كدومشون تو بازي باشن بالاخره يه جوري بايد رو اعصاب ما رژه برن! ~X( ) دي ماريام مشخص نيست بازي كنه يا نه پسرش به دنيا اومده و با تيم نرفت آلمان ولي بازم احتمال بازي كردنش هست!
اين بازيو هم كه اصلا نميشه با بازي مرحله گروهي مقايسه كرد اون موقع وضعيت دفاع تيم در حدي بود اسين مجبور شده بود دفاع چپ بازي كنه، پس مسلما بازيي مشابه بازي قبلي تو وست فالن رو نخواهيم ديد، ولي خوب چيزي كه واضح و مبرهنه استفاده دورتموند از تكنيك گوتزه و سرعت نسبتا بالاي رويس و البته شوتهاي خوبش هست به اضافه ارسال هاي بلندي كه واسه لواندوفسكي خواهند داشت! اگه اشتباه نكنم تو برنابئو يك گل دوتموند همينجوري زده شد ايضا دو گلشون در برابر مالاگا، و امشب واران نبايد اجازه تكرار اين اتفاقو به لواندوفسكي بده! از نقطه ضعف حل نشدني رئال تو اين فصل يعني كرنرها و ضربات آزادم كه نميشه صرف نظر كرد...! :rolleyes:

در كل، به پيش براي دهمين قهرماني...! /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

...............

کاربر فوق‌فعال

فعلا که بازی مساوی است!!
ولی امیدوارم رئال ببره!!
چون فینال تمام آلمانی رو زیاد نمیپسندم!

shinymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
tbriiizzzz