1- لطفا در نظر داشته باش که استایل درس خوندن زمان کنکور غیرقابل تکرار در زمان دانشگاهه. پس بطور کلی درس خوندن الان رو با مدل درس خوندنت در زمان کنکور مورد سنجش قرار نده.
2- همواره یه حدی از اجبار باید باشه، یعنی اگه به دنبال این هستی که یه شرایط ایدهال پیش بیاد که بتونی مشتاقانه و با عشق و علاقه درس بخونی، این حالت هیچوقت نمیتونه اتفاق بیفته. همیشه یه حدی از تحمل سختی باید باشه.
3- به دنبال یه الگوی ساعتی تکراری نباش، در الگوی ساعت مطالعه منعطف باش و در عوض حجم محور شو. برای خودت بازه های حجمی منطقی از درسهایی که باید بخونی تعیین کن (مهمه که این حجم درسی معقول و غیرکمالگرایانه باشه) و بعد خودت رو متعهد به اجرای اون کن.
4- برای خودت هدیه های کوچک (حتی در حد یه میوه خوردن) تعیین کن و در صورتی که به هر پارت حجمی که رسیدی یه جایزه بده به خودت.
5- اگه خیلی به بازهای زمانی از قبل میخکوب شده اصرار داری، دو مدل مناسبتر رو بهت معرفی میکنم اما همچنان تاکید میکنم بازه مطالعاتی و استراحت خاص خودت رو پیدا کنی.
8 تا 9:15
9:45 تا 11
11:30 تا 12:45
14:30 تا 15:45
16:15 تا 17:30
18 تا 19:30
21 تا 22
9 تا 9:30
9:40 تا 10:10
10:20 تا 10:40
11:20 تا 11:40
11:50 تا 12:20
12:30 تا 12:50
14:30 تا 14:50
15 تا 15:20
15:30 تا 15:50
16:30 تا 16:50
17 تا 17:20
17:30 تا 17:50
18:30 تا 18:50
19 تا 19:20
19:30 تا 19:50
21 تا 21:20
21:30 تا 22
اگه یه پارت از این زمانبندیها رو جاموندی و اون پارت خراب شد اشکالی نداره، زمابندی رو تغییر نده، سعی کن از پارت بعدی خودت رو منطبق کنی.
6- یوتوب قطعه اما میتونی از study with me های تنظیم بازار در آپارات استفاده کنی (در ایجاد نظم حتما کمک کننده است)
راستش این زمانبندی رو واسه مطالعه کنکور ارشد + امتحانای دانشگاه نیاز دارم. تجربه ثابت کرده من تو شرایطی که زمانبندی نداشته باشم اتلاف وقت زیاد و بازدهی کم دارم. و چون ضرورتی به تموم شدن کار در یه پارت هم ندارم همش کار رو لفت میدم. برای همین زمانبندی لازم داشتم. مدل دوم که نوشتید خیلی به دلم نشست ، از فردا امتحانش میکنم. ممنون از توضیحات کاملتون و اینکه اینقدر وقت میذارید.
ضروری نیست به خصوص اگه میتونی برنامهی روزانهت رو تنظیم کنی و... . منتها با توجه به اینکه مسیریه که پیچیدگیهای خاص خودشو داره، به نظرم زیاد پیش میاد حالتهایی که ندونی دقیقا چیکار کنی و بخوای مطمئن بشی که کاری که داری انجام میدی و روندی که طی میکنی درسته یا نه و به نظرم تو همچین موقعیتی، کسی اگر کنارت باشه که راهنماییت کنه خوبه. یعنی در واقع بیشتر حالت منتورینگ داشته باشه. به خصوص تو بازههای مرور و در مورد آزمون زدن و در مجموع چطوری خوندن و تست زدن و اینها.
ضروری نیست به خصوص اگه میتونی برنامهی روزانهت رو تنظیم کنی و... . منتها با توجه به اینکه مسیریه که پیچیدگیهای خاص خودشو داره، به نظرم زیاد پیش میاد حالتهایی که ندونی دقیقا چیکار کنی و بخوای مطمئن بشی که کاری که داری انجام میدی و روندی که طی میکنی درسته یا نه و به نظرم تو همچین موقعیتی، کسی اگر کنارت باشه که راهنماییت کنه خوبه. یعنی در واقع بیشتر حالت منتورینگ داشته باشه. به خصوص تو بازههای مرور و در مورد آزمون زدن و در مجموع چطوری خوندن و تست زدن و اینها.
دوستان عزیزدلم به نظرتون این واقعاً مهمه که می بخوابی و کی درس بخونی و اینا ؟ من نمیتونم خودمو پایبند یه ساعت خاص کنم. مثلا بگم حتما باید صبح بخونم. یه وقتایی نصف شب میخوندم :) و واقعاً مشکلی ندارم اما همه میگن بعداً به مشکل میخوری این چیزا
آخه الان چجوری خودمو مجبور کنم سر یه ساعتی به چیزی بخونم وا
دوستان عزیزدلم به نظرتون این واقعاً مهمه که می بخوابی و کی درس بخونی و اینا ؟ من نمیتونم خودمو پایبند یه ساعت خاص کنم. مثلا بگم حتما باید صبح بخونم. یه وقتایی نصف شب میخوندم :) و واقعاً مشکلی ندارم اما همه میگن بعداً به مشکل میخوری این چیزا
آخه الان چجوری خودمو مجبور کنم سر یه ساعتی به چیزی بخونم وا
اگه واقعا عادت کردی به این روش درس خوندن، به نظر من تغییر نده نزدیکای کنکورو امتحاناتت سعی کن خوابت رو منظم کنی
منم هیچ وقت عادت نداشتم صبحا درس بخونم و کلا عصر به بعد بازدهی بهتری داشتم ،خودت رو سرزنش و اذیت نکن از این بابت.
اگه واقعا عادت کردی به این روش درس خوندن، به نظر من تغییر نده نزدیکای کنکورو امتحاناتت سعی کن خوابت رو منظم کنی
منم هیچ وقت عادت نداشتم صبحا درس بخونم و کلا عصر به بعد بازدهی بهتری داشتم ،خودت رو سرزنش و اذیت نکن از این بابت.