سمپادی های مشهد

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
مشهد

آقای ای دوتا ام تو اعتقادی تاپیک داشت کلی حرف زدیم،لطفا بفهم هر تاپیکو انجمن برا چه کاریه،اونجا توضیحات بیشترم هست که بخونید
حالا بریم سفیر بکشیم بگیم ما وحشی نیستیم چشتون دراد
عزای عمومی؟!!!
زهرا:جدا جاشه خدایی؟(آقا من شجره نامه بدم میشه یک صفه،چهار نسل مختلف دارم بعد هیچ ربطیم به مشد نداریم)

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : سمپادی های مشهد

به نقل از Shadow! :
عزای عمومی ؟ :)) آره سینه زنی هم داریم حتما شرکت کن :))

بهداد شربتم میدن خبر نداشتی ? :))

عزا عمومی شه هم خوبه هاااا :-?
میخوابیم :-<

ALI.Z

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

من معتقدم که جوابی باید به سازندگان وحمایت کنندگان این فیلم توهین آمیز بدهیم که دیگر دوباره جرئت توهین به پیامبراسلام واسلام ناب محمدی رانداشته باشند.
تابه حال توهین های زیادی به پیامبراسلام کرده اند(ازجمله کاریکاتوریست دانمارکی،سوزاندن قرآن،وفیلم های توهین آمیز) که اگر جواب قاطعی میگرفتند دیگر جرئت توهین دوباره به پیامبر واسلام ناب محمدی رانداشتند و به نظرمن مردم بنغازی جواب خوبی به آنها دادند که دیگر جرئت توهین دوباره نکنند و همه ی اینها به خاطر ترسی است که از اسلام وگسترش اسلام درسراسر جهان وبیداری اسلامی دارند.
راستی اون کشورهایی که سلاح ونیرو به بحرین میفرستند وازکشتن نوزاد های چند ماهه نیز ترسی ندارند،چه اعتراضی به این توهین کرده اند؟؟؟

mohamad.ahmadi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان هاشمی نژاد ١
شهر
مشهد

دوستان عزای عمومی اعلام شد میتینگ کنسله؟ :))

اونا گفتن اسلام وحشیه...
عربا با اون کشتار نشون دادن اصن وحشی نیستن...!

ZAHRA!

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
Debrecen
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
اینستاگرام

امروز رفتم مدرسمون! :-"
روز اول مدرسه برنامه ی کلاسمون:ریاضی-فیزیک-فیزیک-زیست! ~X(
از کلاس بندی ها راضی بودم! :-"زهره تو کلاس هم هستیم! سوم تجربی B! :-"بدون اکیپ ف.م! :-"

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها برنامه رو دادن؟!
اگه دادن مال سوما رو يه نفر بذاره بي زحمت! :D :-"

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

ما فقط یه شنبه ها تعطیلیم :(
همه دو روز تعطیلن :((

ZAHRA!

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
Debrecen
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
اینستاگرام

نه هنوز که ندادن! :-"
منم رفتم اون جا،دادن!باید چهارشنبه زنگ بزنین بپرسین! :-" :-"
------------------------
آخی!! :-<
اما خب سال دیگه راحت میشی دیگه...دانشگاه...! :-"

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از zahra ;;) :
آخی!! :-<
اما خب سال دیگه راحت میشی دیگه...دانشگاه...! :-"

حالا دانشگاهم که پاریس نیس بریم حال کنیم :))
اما امسالو خدا به خیر بگزرونه :(
بعدش دانشگاه :-" به قول تو :))

AAM

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ه. ن. د.
شهر
م. م.

sghl ugd;l
ممنون از همه ی بچه هایی که پاسخ هایی رو برای دفاع از اسلام دادن. میخواستم خودم جواب بعضیا رو بدم ولی خب بچه های با فهم و شعوری مثل شما اومدن و البته جواب های خوبی رو هم دادن (کسایی رو که باید، لایک دادم).
اول که باید هنگام صحبت کردن لحن خوبی رو پیشه کرد.
دوم، بدونید این کسایی که اومدن و جنبش هایی رو انجام دادن، آدمای خوبی بودن. چرا که اونا می خواستن از دین و پیامبر اسلام دفاع کنن.
دلیل ایجاد آشوب داخل این سفارت خونه ها هم اینه که اگر واقعا آمریکا و صهیونیست مدعیه که اونها دستی تو این قضیه نداشتن، چرا نمیان با این حرکتها (انواع توهین ها به اسلام، مسلمانان، قرآن، پیامبر و ...) مبارزه کنن؟ این وسط داره حقوق یه عده ای (حدود یک هفتم مردم جهان)
زیر پا گذاشته میشه و داره بهشون توهین میشه. آیا حقوق بشر فقط مال اینه که به آمریکا و انگلیس و صهیونیست و یهود و ... توهین نشه؟
پس معلومه این کارا (حقوق بشر و ...) همش ادا بازی و علکیه. مردمی هم که اینا رو متوجه شدن دیگه نمی خوان سفارت همچین کشورایی تو کشورشون باشه. این به معنیه تعصب نیست. به این معناست که این افراد به دنبال حق و دوری از باطل هستند.

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

به نقل از He3am :
نميان از بودايىها فيلم بسازن و سرکوبشون کنن چون دين اونا مشکلى براشون ايجاد نميکنه و خطرى براشون نداره,مسلمونا رو بد جلوه ميدن ک جلوى گرايش مردمو بش بگيرن و به ملت بقبولونن ک اسلام دين مزخرفيه و به اهداف خودشون برسن,مث اين دوست عزيزمون ک الان باورش شده دفاع از اسلام وحشى گريه...
من موندم شماها چرا اینقدر چشاتونو رو همه چی بستین ! انگار فقط زدن تو سرتون که بگین الله اکبر :))
عزیزم اسلام واقعا خطرناکه ! طالبان ! القاعده ! اوضاع فعلی سوریه ! لیبی ! همه اینها نمونه هایی از خطرناک بودن اسلامه !
بعد این فیلم هم که به هرچی سفارت بود حمله کردن ماشالله ! حتی تو لبنان به رستورانای مک دونالد هم حمله کردن و شیشه هاشو آوردن پایین و آتیشش زدن ! خشم مسلمانان !
من نمی دونم اگه شما به اینا نمیگین وحشی گری پس وحشی گری دقیقا واستون چه تعریفی داره ! :))
به نقل از ALI.Z :
من معتقدم که جوابی باید به سازندگان وحمایت کنندگان این فیلم توهین آمیز بدهیم که دیگر دوباره جرئت توهین به پیامبراسلام واسلام ناب محمدی رانداشته باشند.
تابه حال توهین های زیادی به پیامبراسلام کرده اند(ازجمله کاریکاتوریست دانمارکی،سوزاندن قرآن،وفیلم های توهین آمیز) که اگر جواب قاطعی میگرفتند دیگر جرئت توهین دوباره به پیامبر واسلام ناب محمدی رانداشتند و به نظرمن مردم بنغازی جواب خوبی به آنها دادند که دیگر جرئت توهین دوباره نکنند و همه ی اینها به خاطر ترسی است که از اسلام وگسترش اسلام درسراسر جهان وبیداری اسلامی دارند.
راستی اون کشورهایی که سلاح ونیرو به بحرین میفرستند وازکشتن نوزاد های چند ماهه نیز ترسی ندارند،چه اعتراضی به این توهین کرده اند؟؟؟
این یکی دیگرو ! مثلا چه جوابی عزیزم ؟ همه جا رو به آتیش کشیدین ! چند تا دیپلماتو کشتین ! دیگه جواب از این کوبنده تر ؟ :D
به نقل از کوزت :
بهداد شربتم میدن خبر نداشتی ? :))
شربت میدن ؟ 8->
پس منم میام :))

ZAHRA!

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
Debrecen
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
اینستاگرام

عجب نام اکانت طولانیه...! :-"
منم کامل باهتون موافقم!!
اما :
چه چشم پاسخ است از این دریچه های بسته
برو که هیچ کس ندا به گوش کر نمی زند :-"

• لایک
امتیازات: AAM

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

حس میکنم چرتو پرت گویی تو این تاپیک بسه
بهتره این تا پیک رو حتما مطالعه کنید چون جایی هست که این بحث باید اونجا انجام بشه و خیلی حرف ها زده شده(فعلا بدلیل دعوای کاربران قفل هست اما مطالب رو میشه خوند)
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,95238.0.html

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

به نقل از White Lord August :
حس میکنم چرتو پرت گویی تو این تاپیک بسه
بهتره این تا پیک رو حتما مطالعه کنید چون جایی هست که این بحث باید اونجا انجام بشه و خیلی حرف ها زده شده(فعلا بدلیل دعوای کاربران قفل هست اما مطالب رو میشه خوند)
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,95238.0.html
الان دقیقا تو چیکاره ای این وسط ؟ :-?

ZAHRA!

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Farzanegan 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
Debrecen
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
اینستاگرام

به نقل از Shadow! :
من موندم شماها چرا اینقدر چشاتونو رو همه چی بستین ! انگار فقط زدن تو سرتون که بگین الله اکبر :))
عزیزم اسلام واقعا خطرناکه ! طالبان ! القاعده ! اوضاع فعلی سوریه ! لیبی ! همه اینها نمونه هایی از خطرناک بودن اسلامه !
بعد این فیلم هم که به هرچی سفارت بود حمله کردن ماشالله ! حتی تو لبنان به رستورانای مک دونالد هم حمله کردن و شیشه هاشو آوردن پایین و آتیشش زدن ! خشم مسلمانان !
ببخشید اما قول میدم حرفه آخرم باشه!
به این نمیگن اسلام خطرناکه به این میگن شما بزدلی و بس! :-"
در ضمن وحشی گری ها خیلی زیاده اما نمیدونم چرا چشم هامون رو به وحشی گری های اون بستیم و تک تک وحشی گری های مسلمانان رو میگیم!
وحشی گری اینه که هزاران کودک میمیرن با دست همین آشغالا،وقتی من و شما تو خواب نازیم!! ~X(
---
به نقل از Shadow! :
الان دقیقا تو چیکاره ای این وسط ؟ :-?
مسئول پخش حلوا هستن! :-"

• لایک
امتیازات: AAM

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

ببینید الان یک توهین به مسلمانان شده(البته فیلم رو ندیدیم) الان داریم طوری جلوه میدیم که مثلا اونا بد بد بد هی به ما توهین میکنن هی فلان میکننو ما هم فرشته هایی که آسمون باز شده افتادیم پایین معصوم از خطا و اشتباهیم
حقیقت اینه که ما هم زیاد توهین کردیمو میکنیم,از نام کاربری شخصی که این تاپیکو زده تا منبر رفتنای بسیاری از شیخ ها و مستند های شیطان پرستی که تو ایران انگار جدیدا از نون شب واجبتر شده رسما به یهودیت توهین میکنن,از فیلم شکار چی شنبه و تشکری که امام جمعه مستقیما ازش به عمل میاره(عاغا جدا از اینا تو این فیلمه این یارو میخاس با اون ژاکلین(دختر مسیحیه,در مورد اسم مطمئن نیستم) ازدواج کنه که فرزندان زیادو حکومت یهود ایجاد کنه ولی یهودیت که از مادر منتقل میشه نه از پدر :-/ ), و اینکه کتابی که ی عده بهش معتقدن رو هویجور در حالی که تو عمرتون ندیدش حتی بانگ تحریف شده تحریف شده بودنشو برمیدارید و بعد هم با اعتقادات خودتون به توجیهش میپردازید و از بر حق بودن خودتونو این که ما اگه کاری میکنیم برحقیم حرف میزنید,اینا توهینه؛شاید از نظر شما که مسلمونید نباشه اما حقیقت اینه در دنیای ادیان همه مث هم فک نمیکنن,همینطور که خط کش شما دینتونه خط کش بقیه دین خودشونه
توهین اینها هم بسیار زشت و ناپسند و توهین های ما هم تافته ی جدا بافته ای نیست و اونها و هم بده و از نظر من توجیهاتمون نمیتونه
بحرحال توهینی به پیامبر اسلام شده و مسلمانان نباید ساکت بشینن بقول زهره,البته ساکت ننشستن این نیست که با یک اقدام وحشی گرایانه سفیر رو بقتل برسونن(همونطور که بارها هم گفته شد فیلم شخصی و شخص حقوقی درش نقش نداشته,جایی اکران نشده,...؛مث اینه من یک فیلم بسازمو رو سمپادیا آپ کنم بعد ملت مدیرای اینجارو بقتل برسونن),من ولی تظاهرات امروز رو کاملا تایید میکنم و این اعتراضی به "اون فیلم" هستش و یک اقدام منطقی و درست و متمدانه,زهره ازت سوال میکنم اگه برگردی به یکی که بهت فحش داده حمله کنیو بعد یک دعوای حسابی بشه و یکی این وسط آسیب ببینه تا آخر عمرش دچار نقص عضو بشه از نظر اون آقای سخنران بهتره آیا؟,مطمینم هیشکی نمیتونه اقدام مصریا رو تایید کنه البته اخبار مث یک افتخار در مورد این حرکت ها خبر میره,اما حقیقت این این اقدامات درست نیست,به دشمن بودن آمریکا معتقدی و نقشه کشی و مکار بودنش؟خب چرا شما مکر نشون نمیدیدو زرنگی نمیکنید,سفارت آمریکا رو گرفتیمو کارکنانشو گروگان گرفتیم,همون موقع ما آمریکا سفارت داشتیم,کاری داشت که اونم گروگان بگیره و تقاضای معاوضه کنه؟اما تنها اخراج سفیر کرد و چقد با اینکه تو کشور ما جاسوسی کرده بود چهره ی موجه دیپلوماتیکی برای خودش ساخت
دیشب ی شیخی شبکه سه برنامه داشت گفت اگه میخاین پیامبریرو به بقیه بشنسونین باید با فطرت انسان ها سخن بگین.خب آیا با فطرت سخن گفتن اینه که بزنیم سفیر یک کشورو بکشیم،اینکه از تاثیر اون فیلمو بدتره,باید الان رفتاری بکنین که شایسته ی پیامبر اسلام باشه.
ببینید من اعتقادی به اسلام ندارم توهینیم بش نمیکنم اما اگه دشمن بنظرتون زرنگ و فلان چرا شما اینطور نباشید,اگه به پیمغمرتون توهین شده باید با قتلو کشتو کشتار جوابشو داد یا با منطق و فطرت,من به عنوان ی آمریکایی اگه این فیلمو دیده باشم کاری که مصریا با سفیرمون کردن باعث میشه رو صحت اون فیلم مطمین بشم,اگه معتقدی دینت برتره و میخای به همه بشناسونیش این راهش نیس,راهش شناسوندن پیامبرتون بقیه و انجام کاریه که اونو در شائن پیامبرتون میدونید نه کشتن,بنظر من اقدام مصر محکومه
ببنید انجیل در مورد روش تبشیر دین چی میگه:
نقل قول

متی باب ۱۰ آیه ۱۶ «من شما را همانند گوسفندان به میان گرگان می‌فرستم. پس همچون مارْ هوشیار باشید و مانند کبوتربی آزارباشید

اگه میخاید از تاثیر بذاره و توهین جبران بشه باید با فطرت انسان سخن بگید باید همچون مار هشیارو چون کبوتر بی آزار باشید و اونموقس که وجدان هیچکی بهش اجازه نمیده نسبت به پیامبر اسلام توهینی رو وارد بدونه,قتل یک سفیر آیا باعث میشه من بگم چقد اسلام پیامبر خوبی و صلح دوستی داره؟
دوباره میگم که
نقل قول

متی باب ۵ آیه ۴۴ امّا من به شما می‌گویم دشمنان خود را محبت نمایید و برای آنان که به شما آزار می‌رسانند، دعای خیر کنید،۴۵تا پدر خود را که در آسمان است، فرزندان باشید. زیرا او آفتاب خود را بر بدان و نیکان می‌تاباند و باران خود را بر پارسایان و بدکاران می‌باراند.۴۶

:)
هیچی دیگه صرفا نظرم بود ;;)

این کپی نظرم تو اونجاست
این جا جاش نیست

sjmmc

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
داشتم سابقه دار می شدم ولی حیف.