Shadow!
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
- شهر
- مشهد
پاسخ : سمپادی های مشهد

عزیزم اسلام واقعا خطرناکه ! طالبان ! القاعده ! اوضاع فعلی سوریه ! لیبی ! همه اینها نمونه هایی از خطرناک بودن اسلامه !
بعد این فیلم هم که به هرچی سفارت بود حمله کردن ماشالله ! حتی تو لبنان به رستورانای مک دونالد هم حمله کردن و شیشه هاشو آوردن پایین و آتیشش زدن ! خشم مسلمانان !
من نمی دونم اگه شما به اینا نمیگین وحشی گری پس وحشی گری دقیقا واستون چه تعریفی داره !
پس منم میام
من موندم شماها چرا اینقدر چشاتونو رو همه چی بستین ! انگار فقط زدن تو سرتون که بگین الله اکبربه نقل از He3am :نميان از بودايىها فيلم بسازن و سرکوبشون کنن چون دين اونا مشکلى براشون ايجاد نميکنه و خطرى براشون نداره,مسلمونا رو بد جلوه ميدن ک جلوى گرايش مردمو بش بگيرن و به ملت بقبولونن ک اسلام دين مزخرفيه و به اهداف خودشون برسن,مث اين دوست عزيزمون ک الان باورش شده دفاع از اسلام وحشى گريه...

عزیزم اسلام واقعا خطرناکه ! طالبان ! القاعده ! اوضاع فعلی سوریه ! لیبی ! همه اینها نمونه هایی از خطرناک بودن اسلامه !
بعد این فیلم هم که به هرچی سفارت بود حمله کردن ماشالله ! حتی تو لبنان به رستورانای مک دونالد هم حمله کردن و شیشه هاشو آوردن پایین و آتیشش زدن ! خشم مسلمانان !
من نمی دونم اگه شما به اینا نمیگین وحشی گری پس وحشی گری دقیقا واستون چه تعریفی داره !

این یکی دیگرو ! مثلا چه جوابی عزیزم ؟ همه جا رو به آتیش کشیدین ! چند تا دیپلماتو کشتین ! دیگه جواب از این کوبنده تر ؟به نقل از ALI.Z :من معتقدم که جوابی باید به سازندگان وحمایت کنندگان این فیلم توهین آمیز بدهیم که دیگر دوباره جرئت توهین به پیامبراسلام واسلام ناب محمدی رانداشته باشند.
تابه حال توهین های زیادی به پیامبراسلام کرده اند(ازجمله کاریکاتوریست دانمارکی،سوزاندن قرآن،وفیلم های توهین آمیز) که اگر جواب قاطعی میگرفتند دیگر جرئت توهین دوباره به پیامبر واسلام ناب محمدی رانداشتند و به نظرمن مردم بنغازی جواب خوبی به آنها دادند که دیگر جرئت توهین دوباره نکنند و همه ی اینها به خاطر ترسی است که از اسلام وگسترش اسلام درسراسر جهان وبیداری اسلامی دارند.
راستی اون کشورهایی که سلاح ونیرو به بحرین میفرستند وازکشتن نوزاد های چند ماهه نیز ترسی ندارند،چه اعتراضی به این توهین کرده اند؟؟؟
شربت میدن ؟به نقل از کوزت :بهداد شربتم میدن خبر نداشتی ?![]()
پس منم میام

), و اینکه کتابی که ی عده بهش معتقدن رو هویجور در حالی که تو عمرتون ندیدش حتی بانگ تحریف شده تحریف شده بودنشو برمیدارید و بعد هم با اعتقادات خودتون به توجیهش میپردازید و از بر حق بودن خودتونو این که ما اگه کاری میکنیم برحقیم حرف میزنید,اینا توهینه؛شاید از نظر شما که مسلمونید نباشه اما حقیقت اینه در دنیای ادیان همه مث هم فک نمیکنن,همینطور که خط کش شما دینتونه خط کش بقیه دین خودشونه