ErfanDK
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ارومیه
پاسخ : جهان های موازی
خوب من اولین دلیلم اثبات راجر پنروز هست.این فیزیکدان ثابت کرده که از بین تمام حالات ممکنی که یک جهان (جهان خودمون) می تونسته وجود داشته باشه،فقط 1 از [tex]10^{10^{123}}[/tex] احتمال وجود جهانی که بتونه بشری در اون تکامل پیدا کنه که دارای تمدن و شعور و هوش باشه و بتونه خواص جهانش رو اندازه گیری کنه.این خیلی کمه.پس جهان های موازی دیگه چطور می تونن باشن وقتی احتمال جهانی مثل جهان ما این همه کمه؟!
B-)
به نقل از رؤیا کریمی :خوب شما منو قانع کنید مدرک شما واسه رد این قانون چیه؟
خوب منم هنوز 100% این اثبات رو قبول ندارم ولی گفتم نمیشه تا یه چیزی به مرحله ی اثبات رسید باهاش مخالفت کنیم همینا باعث به تعویق افتادن اثبات نظریه های جدید میشن مثل نظریه ی گردش زمین به دور خورشید که قرن ها اثباتش طول کشید وبعدش پذیرفتن این اثبات!!!
خوب من اولین دلیلم اثبات راجر پنروز هست.این فیزیکدان ثابت کرده که از بین تمام حالات ممکنی که یک جهان (جهان خودمون) می تونسته وجود داشته باشه،فقط 1 از [tex]10^{10^{123}}[/tex] احتمال وجود جهانی که بتونه بشری در اون تکامل پیدا کنه که دارای تمدن و شعور و هوش باشه و بتونه خواص جهانش رو اندازه گیری کنه.این خیلی کمه.پس جهان های موازی دیگه چطور می تونن باشن وقتی احتمال جهانی مثل جهان ما این همه کمه؟!
B-)