رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

هسته های قاعده ای دقیقا کجا هستند؟کورتکس مخ را هم شامل میشوند؟

نه توی عمق ماده سفید مخ اند.

بعضی از گلبول های سفید وقتی صدمه ببینه بافت میتونن از دیواره رگ ها ردبشن و از خون وارد بافت بشن.بش میگن دیاپدز

wbc برای این که از دیواره رگ ها رد بشن یه حرکاتی میزنن که مثلا بهش میگن "پا در اوردن" !
تناقضی ندارن الان باهم که،دارن؟!

نه کلا گلبول سفیده.
مشکل چیه؟ 8-}
گلبول های سفید با دیاپدز وقتی بافت اسیب ببینه یا کلا لازم باشه از دیواره رگ رد میشن.
مشکل اینه ک برای رد شدن یا نشدن از رگ ِ هست عایا؟!

الان حل شد؟ شاید من منظورمو بد میگم؟! :-??
ص8سوم

ببخشین ی سوال داشتم...
همونطور که میدونین تو قلب دوزیستا خون تیره و روشن مخلوط میشه.اما تو کتابا نوشتن خون تیره رو بطن میفرسته برای تبادل گاز و خون روشنو میفرسته برای اندام ها.
اوقتی میگیم خون مخلوط میشه،چطور خون روشن به اندام ها میره و تیره برای تبادل گاز؟چطور جدا میشن این خونا؟ :-?

همش نه،بیشتر خون روشن میره انداما و بیشتر خون تیره میره که تصفیه شه.ساختار قلبشونو ببینید،انشعابی که میره از ائورت به انداما نزدیک تره به دهلیز چپ و درنتیجه خون روشن.

به نقل از shnk :
ای بابا منم که گفتم گفتم واکوئل غذایی ندارن!
سر یه مسعله!!!!!! اینقدر بحث کردید؟؟؟؟؟ بابا گیاهان نه واکویل غذایی دارن و نه لیزوزوم.فقط پراکسی زوم دارند!!! تمام شد و رفت

میشه یکی دقیقا بگه اکتوپلاسم چیه و کجاست؟؟؟ تو گایتون ص21گفته به شبکه های اکتینی اطراف سلول که نوعی خاصیت ارتجاعی ایجاد میکنه میگن اکتوپلاسم و ص31 گفتهاکتوپلاسم جسم سلولی یعنی جایی که شبکه ی اکتینی از قبل زیر غشای سلولی وجود داشته!!!! از آخر کجاست؟؟؟؟ بیرون یا داخل؟؟؟ ~X(

سلام دوستان...
یه سوال داشتم ...
من تو خیلی سبز و چن جای دیگ درمورد نوار قلب اینو خودنم ک انقباض بطن ها از S شروع میشه...
اما میگن تازگیا R رو شروع انقباض بطن ها میدونن ک ترتیب رو کلا بهم میزنه...
حتی یه کتاب تست جامع زیست گاج ک ماله همین ساله R رو شروع انقباض گرفته...
اگه بشه کمک کنین ما از این بلا تکلیفی دربیایم چون واقعا گیج شدم حالا R یا S ؟
با توجه ب کتاب درسی جدید کدوم درسته؟

به نقل از reza9 :
ببخشین ی سوال داشتم...
همونطور که میدونین تو قلب دوزیستا خون تیره و روشن مخلوط میشه.اما تو کتابا نوشتن خون تیره رو بطن میفرسته برای تبادل گاز و خون روشنو میفرسته برای اندام ها.
اوقتی میگیم خون مخلوط میشه،چطور خون روشن به اندام ها میره و تیره برای تبادل گاز؟چطور جدا میشن این خونا؟ :-?

من کلا اینجوری فهمیدم...
هر کدوم از دهلیزا خون رو که به یه بطن پر میکنن واسه دوتا دلیل خون کم اکسیژن و پراکسیژن ترکیب نمیشه ...
اولیش اینکه خون کم اکسیژن قبل از اینکه خون پر اکسیژن وارد بطن بشه از اون خارج میشه...
دومیشم اینکه (تو مرحله بعدی) خون از سرخرگی به نام مخروط شریانی که تا خورده عبور میکنه و تا خوردگی ش باعث میشه جزا بمونن...

سلام به همگی... :-h

ph سلول بیشتر به سمت بازی بودن میل می کنه یا اسیدی؟
مکانیسم انتقال HCO3 در گلبول قرمز؟

به نقل از zey#nab :
سلام به همگی... :-h

ph سلول بیشتر به سمت بازی بودن میل می کنه یا اسیدی؟
مکانیسم انتقال HCO3 در گلبول قرمز؟
6.8 بود فکرکنم ولی اصلا درست نیس خیلی متفاوتن سلولا باهم و دذ شرایط مختلف.،معنی نمیده اصلا:-".co2 وارد گلبول قرمزمیشه و به وسیله انزیم کربنیک انیدراز با اب ترکیب میشه و H2co3 میسازه و اونم +H و -Hco3 میسازه هاش مثبت با هموگلوبین ترکیب میشه ک خون اسیدی نشه و بیکربنات منتشر میشه تو خون.تو ریه هم بیکربنات وارد گلبول میشه و با یون هیدروژن ترکیب میشه و میشکنه به اب و کربی دی اکسید و کربن دی اکسید هم میره بیرون.غلطت co2پلاسما که کم شه واکنش توی گلبول قرمز به سمت تولید اب و co2 پیش میره

چطوری میتونیم با استفاده از تورنسل.NAOH,H+. پی اچ دقیق چند محلولو تعین کرد؟

در ساختار دوم پروتئین ها پیوند هیدروژنی بین گروه های جانبی هم هست؟
یکی بیاد تعریف دقیق مولاریته.اسمولاریته.مولالیته رو به من بگه.تعریف مولاریته مول حل شونده بر لیتر محلوله یا حلال؟

مولاریته میشه تعداد مول حل شونده بر لیتر محلول.
مولالیته میشه همون بر کیلوگرم حلال.
اسملاریته میشه تعداد مول از حل شونده که میتونه توی محلولمون فعالیت اسمزی داشته باشه، بر لیتر محلول. بنابراین مثلا اگه توی ظرف با یه حجمی آب، نمک NaCl بریزیم، اسملاریته ش میشه دو ضرب در مولاریته اش. (چون هر مولکولش به دو یون تفکیک میشه که هر کدوم توی محلول آبی، فعالیت اسمزی دارن.)
اسملالیته هم میشه همین تعریف ولی بر کیلوگرم حلال طبیعتا!

لاله گوش پیوسته چه جوری به ارث می رسه؟
غالب یا مغلوب ؟
اتوزوم یا ..؟

قطر تنه درخت تو تابستون کوچیکتر میشه؟چرا؟
سلول معبر هم تو تک لپه هاست هم تو لپه ها؟
منشا مغز ریشه ی تک لپه ها کجاست؟کلا منشا کدوم بافت های پارانشیمی مریستم زمینه نیست؟
تلاف غلظت با فاصله چه رابطه ای دارد؟
بافت اسکار چیه؟(زیاد مهم نیست که بدونم.من این طوری فک میکنم)
کلی سوال دیگه هم دارم ولی کلا اون فصلش یلدم نمیاد #:-S

میشه گف چون یاخته ها کوچیک میشن؟

Back
بالا