• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

هسته های قاعده ای دقیقا کجا هستند؟کورتکس مخ را هم شامل میشوند؟

نه توی عمق ماده سفید مخ اند.

بعضی از گلبول های سفید وقتی صدمه ببینه بافت میتونن از دیواره رگ ها ردبشن و از خون وارد بافت بشن.بش میگن دیاپدز

wbc برای این که از دیواره رگ ها رد بشن یه حرکاتی میزنن که مثلا بهش میگن "پا در اوردن" !
تناقضی ندارن الان باهم که،دارن؟!

نه کلا گلبول سفیده.
مشکل چیه؟ 8-}
گلبول های سفید با دیاپدز وقتی بافت اسیب ببینه یا کلا لازم باشه از دیواره رگ رد میشن.
مشکل اینه ک برای رد شدن یا نشدن از رگ ِ هست عایا؟!

الان حل شد؟ شاید من منظورمو بد میگم؟! :-??
ص8سوم

ببخشین ی سوال داشتم...
همونطور که میدونین تو قلب دوزیستا خون تیره و روشن مخلوط میشه.اما تو کتابا نوشتن خون تیره رو بطن میفرسته برای تبادل گاز و خون روشنو میفرسته برای اندام ها.
اوقتی میگیم خون مخلوط میشه،چطور خون روشن به اندام ها میره و تیره برای تبادل گاز؟چطور جدا میشن این خونا؟ :-?

همش نه،بیشتر خون روشن میره انداما و بیشتر خون تیره میره که تصفیه شه.ساختار قلبشونو ببینید،انشعابی که میره از ائورت به انداما نزدیک تره به دهلیز چپ و درنتیجه خون روشن.

به نقل از shnk :
ای بابا منم که گفتم گفتم واکوئل غذایی ندارن!
سر یه مسعله!!!!!! اینقدر بحث کردید؟؟؟؟؟ بابا گیاهان نه واکویل غذایی دارن و نه لیزوزوم.فقط پراکسی زوم دارند!!! تمام شد و رفت

میشه یکی دقیقا بگه اکتوپلاسم چیه و کجاست؟؟؟ تو گایتون ص21گفته به شبکه های اکتینی اطراف سلول که نوعی خاصیت ارتجاعی ایجاد میکنه میگن اکتوپلاسم و ص31 گفتهاکتوپلاسم جسم سلولی یعنی جایی که شبکه ی اکتینی از قبل زیر غشای سلولی وجود داشته!!!! از آخر کجاست؟؟؟؟ بیرون یا داخل؟؟؟ ~X(

Back
بالا