رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

یه سوال
minichromosome چیه دقیقا؟
کمپبل میگه: در ویروسی مثل herpesvirus (تب خال) زمانی که به بدن میاد و واسه خودش مهمونی میگیره و تقسیم میشه هی هی، یکمیش به عنوان minichromosome توی هسته پنهان میمونه و بعدا با استرس و اینا بروز میکنه.
سلول چجوری این مینی کروموزوم هارو نمیشناسه و از بین نمیبره؟
این ها یچیز تو مایه های همون prophage ها عمل میکنن؟

به نقل از mcbh77 :
یه سوال
کمپبل میگه: در ویروسی مثل herpesvirus (تب خال) زمانی که به بدن میاد و واسه خودش مهمونی میگیره و تقسیم میشه هی هی، یکمیش به عنوان minichromosome توی هسته پنهان میمونه و بعدا با استرس و اینا بروز میکنه.

میشه آدرس بدی؟؟؟؟

به نقل از mcbh77 :
یه سوال
در ویکی پدیا همین را سرچ ککنید می اید..همون جوری ک یک پلاسمید با زن وارد شده،نمیفهمه ی چیزی اضافه داره!!همینminchromosomeها در مهندسی زنتیکم کاربرد داره...

به نقل از Z.Arabpour :
میشه آدرس بدی؟؟؟؟
کمپبل چپتر ۱۹. فکر کنم بین فیگور ۱۹.۷ و ۱۹.۸ باشه.

به نقل از mcbh77 :
یه سوال

یه مقدار کمی از کروماتین سلول که محتوای اضافی نداره ینی اطلاعات ژنتیکیش اضافی نیست سانترومر و تلومر و ایناهم داره درباره همانند

سازیشم میدونم که یا از بالا به پایینه یا از پایین به بالا...همین کافیه؟؟؟؟؟من سرچ نکردم ولی اگه سرچ بشه شاید کاملتر باشه... :-" :-" :-" :-"

درباره شناسایی هم بگم که این ویروس تو پوشش غشای سلول میزبان پیچیده میشه وشناسایی هم که از روی غشا انجام میشه و سلول که

غشای خودشو داغون نمیکنه....

اون سوال آخریم که اصن نمیدونم چیه والا....

به نقل از Z.Arabpour :
یه مقدار کمی از کروماتین سلول که محتوای اضافی نداره ینی اطلاعات ژنتیکیش اضافی نیست سانترومر و تلومر و ایناهم داره درباره همانند

سازیشم میدونم که یا از بالا به پایینه یا از پایین به بالا...همین کافیه؟؟؟؟؟من سرچ نکردم ولی اگه سرچ بشه شاید کاملتر باشه... :-" :-" :-" :-"

درباره شناسایی هم بگم که این ویروس تو پوشش غشای سلول میزبان پیچیده میشه وشناسایی هم که از روی غشا انجام میشه و سلول که

غشای خودشو داغون نمیکنه....

اون سوال آخریم که اصن نمیدونم چیه والا....

ها؟ درسته که غشا دارن. اما وقتی میاد تو بدون غشا میان. من منظورم این بود که این مینیکروموزوم ها چجوری صحیح وسالم تو هسته قاطی مرغا (!)(کروموزوم های سلول) باقی میمونه و سلول نمیبردش اعدامش کنه؟؟!
prophage هم تو باکتری هاست.
ماده وراثتی باکتریوفیج ها میره تو سلول ممکنه دو اتفاق بیفته. یا افسار سلول رو بدست بگیره و تولید مثل کنه و بعد هم سلول و طلاق بده و تیکه تیکش کنه. یا اینکه ماده وراثتیش بره قاطی مرغا(کروموزوم باکتری) و بشه قسمتی از اون. به اون کروموزوم جدیده میگن پروفیج و معمولا سلول اسیبی نمیبینه. و طی تقسیم ها به سلول های بعدی میرسه وتقسیم میشه. و بعدا که بزرگ شد و درساشو خوند و کنکورشو داد، اگر صلاح بود، یه سیگنالی رادیواکتیوی چیزی میاد بهش اجازه ورود به دانشگاه و کار کردن رو میده که میتونه مثل حالت اول تو سلول تولید مثل کنه و بعد هم طلاقش بده و تیکه پارش کنه.
سوال پرسیدم که مثل این عمل میکنه مثلا، واسه این بود که هردو تو سلول میمونن و بعدا بروز میکنن تحت شرایط.
چقد حرف زدم.

به نقل از mcbh77 :
ها؟ درسته که غشا دارن. اما وقتی میاد تو بدون غشا میان. من منظورم این بود که این مینیکروموزوم ها چجوری صحیح وسالم تو هسته قاطی مرغا (!)(کروموزوم های سلول) باقی میمونه و سلول نمیبردش اعدامش کنه؟؟!
prophage هم تو باکتری هاست.
ماده وراثتی باکتریوفیج ها میره تو سلول ممکنه دو اتفاق بیفته. یا افسار سلول رو بدست بگیره و تولید مثل کنه و بعد هم سلول و طلاق بده و تیکه تیکش کنه. یا اینکه ماده وراثتیش بره قاطی مرغا(کروموزوم باکتری) و بشه قسمتی از اون. به اون کروموزوم جدیده میگن پروفیج و معمولا سلول اسیبی نمیبینه. و طی تقسیم ها به سلول های بعدی میرسه وتقسیم میشه. و بعدا که بزرگ شد و درساشو خوند و کنکورشو داد، اگر صلاح بود، یه سیگنالی رادیواکتیوی چیزی میاد بهش اجازه ورود به دانشگاه و کار کردن رو میده که میتونه مثل حالت اول تو سلول تولید مثل کنه و بعد هم طلاقش بده و تیکه پارش کنه.
سوال پرسیدم که مثل این عمل میکنه مثلا، واسه این بود که هردو تو سلول میمونن و بعدا بروز میکنن تحت شرایط.
چقد حرف زدم.

ببین درسته غشاشو از دست میده ولی دوباره تو غشای دستگاه گلژی پیچیده میشه...

کاش بقیه هم نظر بدن بفهمیم داریم درست میگیم یانه...

به نقل از Z.Arabpour :
ببین درسته غشاشو از دست میده ولی دوباره تو غشای دستگاه گلژی پیچیده میشه...

کاش بقیه هم نظر بدن بفهمیم داریم درست میگیم یانه...

حرفت عین متن کمپبله. اما فک کنم کمپبل اونو(گلژی و اینا رو) برای موقعی میگفت که ویرس ها میخان بیان بیرون چون در ادامه ی بحث بیرون اومدن ویروس از سلول اینجوری گفت: همه ی ویروس ها از غشای پلاسما، غشا نمیگیرن. بلکه گاهی از هسته و گلژی میگیرن. و گفت که از هسته میگیره بعد که از هسته میاد بیرون اونو میندازه و میره از گلژی میگیره. منظورش واسه بیرون اومدن بود. در هر صورت حرف من ربطی نداره به این. من گفتم مینی کروموزوم های ویروسی که توی هسته سلول میمونن چرا از بین نمیرن(دیگه اونا که غشا و اینا ندارن که).
باز هم شاید اشتباه فهمیدم. خانم MHO اگه بودن جواب میدادن یکم.

به نقل از mcbh77 :
حرفت عین متن کمپبله. اما فک کنم کمپبل اونو(گلژی و اینا رو) برای موقعی میگفت که ویرس ها میخان بیان بیرون چون در ادامه ی بحث بیرون اومدن ویروس از سلول اینجوری گفت: همه ی ویروس ها از غشای پلاسما، غشا نمیگیرن. بلکه گاهی از هسته و گلژی میگیرن. و گفت که از هسته میگیره بعد که از هسته میاد بیرون اونو میندازه و میره از گلژی میگیره. منظورش واسه بیرون اومدن بود. در هر صورت حرف من ربطی نداره به این. من گفتم مینی کروموزوم های ویروسی که توی هسته سلول میمونن چرا از بین نمیرن(دیگه اونا که غشا و اینا ندارن که).
باز هم شاید اشتباه فهمیدم. خانم MHO اگه بودن جواب میدادن یکم.

حرف من اینه که شاید برای همیشه این غشا اطرافش میمونه...من این جلد کمپلو نخوندم که از قبل و بعدش خبر داشته باشم و فقط چیزیو که تو ی اون قسمتی که گفتی خوندم

سلام.ببینید ویروس تبخال کبسبد داره .اولش envelopeش با غشا ترکیب میشه..بعد زنومش با capsidوارد سلول میشه..و capsidزنوم رو به داخل هسته تزریق میکنه..ویروسایی مثل HIVبا ابنتگراز با DNAمیزبان ترکیب میشه ولی اینو فک نکنم چون خودش همه چیز داره و خودش همانند سازی میکنه...بازم زنگ بزنین از ی استاد ببرسین...حالا سلول میدونه و میفهمه ک ی چیزی اضافست...حالا ابن زن هاش میان ی miRNAتولید میکنه از opoptosisسلول جلوگیری میکنه و همچنین از بروز انتی زنها توسط MHC Iجلوگیری میکنه...دیگه همین اصلا توی کتابای سلولی امیری و ...هم نبود.

به نقل از hamed.yas :
4..اوه اوه چه حواس پرتی داغونی!!! :-" :-" :-" X_X X_Xاین و که با خجالت بسیار فهمیدم!!
اما واسه سوال5 من از بخش قلب گایتون اینطوری فهمیدم که ( تو مبحث تشخیص بیماریای قلبی از روی اشنقاق ها)نوشته بود چون این نا حیه ی قلب هنوز دپلاریزه س پس بار منفی داره و بقیه قسمتا که هنوز دپلار نشدن بارشون مثبته :o :o
منظورش بار سطح[بیرون] سلول نسبت به داخلشه.تو الکتروکاردیوگرام که بار داخل سلول مشخص نمیشه،بار سطحش معلوم میشه

Phمحلولی حاوی.۱۲mo/lصدم ازnh4clو۰.۰۳mol/lازnaohچقدره؟pka nh4+برابر۹.۲۵.میشه یکی این سوال خوب برام توضیح بده؟

سلامی دوباره :-h :-h :-h
1.سه عملکرد اصلی ساقه......هستند
الف.پشتیبانی.هدایت.فتوسنتز
ب.پشتیبانی.ثابت نگه داشتن گیاه در خاک.تولید بافت های زنده جدید
ج.هدایت آب و مواد.تولید بافت های زنده جدید.تولید مثل جنسی
د.هدایت.تولید مثل جنسی.تولید مثل رویشی
ه.پشتیبانی.هدایت آب و مواد.تولید بافت های زنده جدید
سوال2 ;D ;D ;D
کدوم غلطه؟؟
الف.رشد نخستین، افزایش طول گیاهه
ب.رشد نخستین در مریستم های انتهایی و جانبی اتفاق میفته
ج.همه گیاها رشد نخستین دارن
د.ساقه های علفی رشد نخستین دارن.در حالی که ساقه های چوبی هم نخستین و هم پسین.
ه.جوانه ها اندام های هوایی رویانی حاوی مریستم های راسی هستند
پ.خ هم کنین خوبه.
بدرود :-h :-h :-h :-h :-h :-h

وقتی فشار زیاد میشه رگ گشاد میشه یا تنگ؟عروق غیر فعال گشاد میشن؟
سمپاتیک باعث کاهش کمپلیانس میشه؟این یعنی با تغییر حجم کم تغییر فشار زیاد داریم؟اگه اینطوری باشه چرا برای کاهش حجم در یک قسمت از گردش خون بسیار ارزشمنده؟
خواهشا جواب بدین

چرا تمام ماهیچه های بندپایان مخططه؟؟ حتی لوله گوارش؟؟ :-?? :-?? :-/

به نقل از hamed.yas :
چرا تمام ماهیچه های بندپایان مخططه؟؟ حتی لوله گوارش؟؟ :-?? :-?? :-/
سلام.
شاید چون جانوران فعالی هستند و یک ویبره نسبی دارن،برای راند همولنف،غذا و...غیره، از انقباض ماهیچه های دیواره بدنشون استفاده میکنن..این گار به نظرم نوعی صرفه جویی هست و ماهیچه قلبی هم ندارن.

به نقل از MHO :
سلام.
شاید چون جانوران فعالی هستند و یک ویبره نسبی دارن،برای راند همولنف،غذا و...غیره، از انقباض ماهیچه های دیواره بدنشون استفاده میکنن..این گار به نظرم نوعی صرفه جویی هست و ماهیچه قلبی هم ندارن.
خوب مگه ما واسه این ماهیچه ی صاف نداریم که انقباضش طولانیه و انرژیه کمتری میخواد ؟؟؟ پس این مکانیسم به نفع اونا نیس دیگه!!

به نقل از hamed.yas :
خوب مگه ما واسه این ماهیچه ی صاف نداریم که انقباضش طولانیه و انرژیه کمتری میخواد ؟؟؟ پس این مکانیسم به نفع اونا نیس دیگه!!
درسته اما با یک تیر دو تا نشون میزنن.هم حرکت میکنن و هم نقل و انتقال مواد رو در بدنشون انجام میدن...مثلا اچه ما هم همش می دویدیم،نیازی به دیافراگم برای تنفس نداشتین چون محتویات شکم به شش فشار وارد میکردن..

وقتیKeq( ثابت تعادل )خیلی زیاد باشه.واکنش اصن به تعادل نمیرسه دیگه! ینی منظورم اینه که یه مقدار از این و یه مقدار از اون نداریم.چون واکنش کامله! درسته؟
سوال دیگه هم اینکه چرا هر چی موجود زنده پیچیده تر باشه نسبت بیشتری از ژنوم اون صرف تنظیم فعالیت های سلولی و نسبت کمتری صرف سنتز پروتیین وatpمیشه؟

به نقل از hamed.yas :
وقتیKeq( ثابت تعادل )خیلی زیاد باشه.واکنش اصن به تعادل نمیرسه دیگه! ینی منظورم اینه که یه مقدار از این و یه مقدار از اون نداریم.چون واکنش کامله! درسته؟
سوال دیگه هم اینکه چرا هر چی موجود زنده پیچیده تر باشه نسبت بیشتری از ژنوم اون صرف تنظیم فعالیت های سلولی و نسبت کمتری صرف سنتز پروتیین وatpمیشه؟
سلام.درباره اولی:اگه بزرکتر از یک باشه،تراکم محصولات بیشتره از واکنش دهنده ها..

درباره دومیم این به نظرم میرسه:یک جانور زمانی پیچیدست که بین اجزاش تقسیم کار بیشتری داشته باشه و یا با محیطش سازگارتر باشه.حالا اگه اولی تعریف یک جاندار پیچیده باشه،مسلما زن های ی باید برای تنظیم اینکه هر سلول قراره برای جاندار چیکار کنه باشه تا بهترین ترکیب و بصرفه ترین حالت پیش بیاد..یعنی مثلا دهتا سلول برای محکم کاری،کار xرو انجام ندن و یک سلول به بهترین وجه اون کارو انجام بده..
اگه دومی باشه:جانور پس از جهش های زیادی به این مرحله رسیده بنابراین بهترین تلاششو میکنه تا این پایدارترین حالتو حفظ کنه...
ولی در هرصورت بنظرم در پروتیین سازیشون تغییری ایجاد نمیشه..امیدوارم توجیه شده باشید ولی فردا یکی از استادارو میبینم،از ایشون هم میپرسم..
جوابی ک برای سوال قبل دادم رو قبول کردید؟

Back
بالا