رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

اما واقعا چطور ممکنه دختر بودن یه بچه به اینکه بچه قبلی پسر بوده یا نه ربط داشته باشه ؟؟ ~X(
اگه صورت سوال گفته بود احتمال اینکه بچه اول پسر و دومی دختر باشه چقدره میشه 2/3 ولی اصل سوال می گه که احتمال دختر بودن چقدره ک میشه 1/2! به بچه ی اول هم هیچ ربطی نداره.
منبع:کمپبل . فصل 13

به نقل از ❀خـــوب❀ :
اما واقعا چطور ممکنه دختر بودن یه بچه به اینکه بچه قبلی پسر بوده یا نه ربط داشته باشه ؟؟ ~X(
اگه صورت سوال گفته بود احتمال اینکه بچه اول پسر و دومی دختر باشه چقدره میشه 2/3 ولی اصل سوال می گه که احتمال دختر بودن چقدره ک میشه 1/2! به بچه ی اول هم هیچ ربطی نداره.
منبع:کمپبل . فصل 13
ربطی ندارن و مستقلند،اما اینکه بخوایم خواستهی مسيله رو بدست بیارین،باید هردورا رعایت کنید،
اگه گفته بود اولی دختر باشه دومی پسر،میشه یک چهارم،و اصل سوال احتمال دختر بودن به تنهایی نیست،به شرطپسر بودن فرزند دیگره!یعنی احتمال شرطی!!و خواسته نه دختر بودن به تنهایی!!یعنی باید ترتیب رو هم رعایت کنیم

به نقل از zizipatala :
من یک سوال ژنتیک دارم لطفاهرکس می تونه این سوالوحل کنه
خانواده ای دوفرزند دارند یکی ازآنهادختراست ودرروزدوشنبه به دنیا آمده است چه قدراحتمال دارد فرزنددیگردختر باشد؟ :-/
[/quote]

جوابش نه یک دومه ونه یک سوم ماهم این جوابودادیم ولی گفتن اشتباهه ودوشنبه توجواب تاثیرداره ولی بازهم من هنوز روجواب خودم یعنی یک سوم اصراردارم

منبع سوال کجاست.؟اگه دختره بچه اول نباشه جواب1/3اگرم بچه اول باشه1/2.اصلا به ذهنم نمیرسه جواب دیگه ای داشته باشه.شاید یک نکته علمی تو دوشنبست؟> ~X( :o

بچه ها چرا خودتونو گیج می کنید ؟؟
جواب 1/2 ه . یا دختره یا پسر . و احتمال دختر بودن هم 1/2 ه.من رفتم از استادمون پرسیدم . آخه دوشنبه و بچه ی اول به جنسیت بچه ی دوم چه ربطی داره؟؟ مثل این می مونه بگن2+2 میشه چن بعد بیایم از تانژانت کتانژانت حلش کنیم :|

زیاد زحمت نکشید خودم حلش کردم میشه 27/13 معلمون هم گفت درسته :D

راه حلش رو هم بگو بیزحمت مستفیض شیم :|

به نقل از zizipatala :
من یک سوال ژنتیک دارم لطفاهرکس می تونه این سوالوحل کنه
خانواده ای دوفرزند دارند یکی ازآنهادختراست ودرروزدوشنبه به دنیا آمده است چه قدراحتمال دارد فرزنددیگردختر باشد؟ :-/

اولا سلام
دوما این سوال رو می توانید به راحتی با احتمال شرطی حل کنید یعنی چی یعنی اینکه طراح می خواد بگه احتمال دختر بودن فرزند دوم به شرط دختر بودن یکی از دو فرزند چقدر است مسئله ای که اینجا پیش می آید ما نمی دونیم فرزند اول دختره یا فرزند دوم پس کل فضای نمونه ای مون (که شامل یک فرزند دختر است) برابر 3 است :
(د ، د) - (پ،د) - (د،پ)
حال احتمال که برابر با حالات مساعد تقسیم بر کل حالات است رو محاسبه می کنیم که می شود یک سوم یا 33%

• لایک
امتیازات: MHO

سلام یک سوال جالب در بخش مسائل بیوشیمی قرار داده ام!
لطفا ببینید! حل کنید! بحث کنیم!!!

به نقل از hamed.yas :
یک نورون حرکتی در پاسخ به محرک به کجا پیام میفرستد؟؟
1.نورون وابران
2.گیرنده
3.نورون آوران
4.نورون بینابینی
5.عمل کننده
سوال بعدی.
گیرنده های میانجی عصبی اغلب:
1.کانال های یونی وابسته به ولتاژند
2.به یون های کلر اجازه ی عبور مسدهند
3.از طریق پیامبر ثانویه کار میکنند
4.باز جذب میانجی های عصبی را مهار میکنند
5.کانال های یونی همیشه بازند.
بازهم پذیرای پخ هاتون هستم.
اینجا که خیلی خلوت شده. :-((

سلام
سوال یک می شود گزینه ی 2 ، ببین می دونیم که نورون حس پیام رو دریافت می کند و از ریشه پشتی وارد نخاع می شود و در جسم خاکستری یا با نورون رابط (بینابینی) سیناپس می دهد و سپس با نورون حرکتی(وابران) سیناپس می دهد یا مستقیم با نورون وابران سیناپس می دهد و این نورون در پاسخ به محرک پیام را به گیرنده منتقل می کند.

سوال دوم گزینه 1، علتش هم واضحه!!!

سلام، من در یک مسئله ژنتیک مشکل دارم لطفا من را یاری کنید!
فراوانی آلل زالی در جامعه ای ۲/۰ (دو دهم)است و جامعه در تعادل هاردی-واینبرگ است.اگر یک زن سالم از نظر فنوتیپی با مرد زال ازدواج کند و از سه فرزند آن ها دو پسر و یک دختر باشد و نیز هیچ کدام از آن ها مبتلا به زالی نباشد. مطلوب است احتمال هتروزیگوت بودن مادر فرزندان؟

ویرایش میشود. :-"
الان جوابو میگم

به نقل از shzc :
سلام، من در یک مسئله ژنتیک مشکل دارم لطفا من را یاری کنید!
فراوانی آلل زالی در جامعه ای ۲/۰ (دو دهم)است و جامعه در تعادل هاردی-واینبرگ است.اگر یک زن سالم با مرد زال ازدواج کند و از سه فرزند آن ها دو پسر و یک دختر باشد و نیز هیچ کدام از آن ها مبتلا به زالی نباشد. مطلوب است احتمال هتروزیگوت بودن والد؟
خب با توجه به فراوانی الل ها احتمال Aa بودن مادر یک سوم و AA بودن دو سومه و اگر هترو باشه فرزندا یک دوم احتمال داره Aa یک دوم aa
فک کنم جوابش میشه یک سوم ضربدر یک دوم به توان 3

یک هفدهم :-/

احتمال شرطی:فرمول احتمال شرطی:(p(A اشتراک با(p(B,تقسیم بر(p(B!که A میشه احتمال هترو بودن و Bمیشه احتمال داشتن این فرزند ها با این شرایط!
1-احتمال هترو بودن مادر,با 2pqمیشه 0.32 ,حالا باید احتمال داشتن فرزند هارو حساب کنیم,باید هم احتمال دختر بودن و هم احتمال سالم بودن رو حساب کنیم..که میشه 6تا یک دوم..این عددو در 0.32 ضرب میکنیم که میشه ا دویستم!(این میشه احتمال این فرزندا با وجود هترو بودن والد,صورت کسر یا (p(A اشتراک با(p(B
2-احتمال همو غالب بودن والد رو حساب میکنیم ک میشه0.64!حالا در احتمال فرزندا رو حساب میکنیم!چون همه فرزند ها سالم هستن فقط در یک دوم های دختر یا پسر بودن ضرب میکنیم!که میشه 0.08!
حالا فرمول احتمال شرطی بودنو مینویسیم!که میشه احتمال هترو بودن اشتراکش با داشتن این فرزند ها,تقسیم بر داشتن این فرزند ها.......1/200+8/100=17/200(مخرج)و 1/200(صورت)...............تقسیم بر هم=1/17(به عبارتی احتمال شرطی میشه احتمال هتروبودن علاوه بر داشتن این فرزند ها تقسیم بر احتمال داشتن این فرزند ها !)
امیدوارم متوجه شده باشین :)

بچه ها بهتون پیشنهاد میکنم که کتاب وزارتی های زیست کل سال ها و شیمی پیش دانشگاهی رو بخونید...بهتون کمک میکنه درک بهتری پیدا کنین و مطالبو عمیق تر یاد بگیرید...از شیمی پیش,اسید و باز خیلی مهمه و توی خیلی از مسایل مثل تیتراسیون و درک مسایل انزیم و ساز و کار های انزیمی و غیره کمکتون میکنه(اگه ب عقب بر میگشتم این کارارو میکردم!)
و اینکه امتحاناتونو دو در نکنین البته تاریخ و زمین و امار و اگه تونستین ندین چون بدرد نمیخوره :-"ولی بقیشو جدی بگیرین و سرسری نخونین برای اینکه صرفا "نیوفتید" چون در زمان امتحان نهایی جمع کردن این حجم مطالب خیلی سخته و امتحان نهایی سال به سال داره مهمتر میشه!و همچنین هیچ کس جز خدا نمیتونه بکه ک شما قبول میشید یا نه!چه بسا خییییییییییییییییییلیییییییییییییی خفن باشید!
ی چیز دیگم اینکه به حرف های ی عده از دبیرا ک میگن تو احتمال قبولیت کمه یا اینکه زیاده اصلن اصلن گوش نکنین..کار خودتونو بکنین نه ناامید بشین و نه خوشی کاذب بگیرید! :|
اینا نصیحتای دوستانه من بود,امیدوارم بدردتو بخوره :)

به نقل از MHO :
احتمال شرطی:فرمول احتمال شرطی:(p(A اشتراک با(p(B,تقسیم بر(p(B!که A میشه احتمال هترو بودن و Bمیشه احتمال داشتن این فرزند ها با این شرایط!
1-احتمال هترو بودن مادر,با 2pqمیشه 0.32 ,حالا باید احتمال داشتن فرزند هارو حساب کنیم,باید هم احتمال دختر بودن و هم احتمال سالم بودن رو حساب کنیم..که میشه 6تا یک دوم..این عددو در 0.32 ضرب میکنیم که میشه ا دویستم!(این میشه احتمال این فرزندا با وجود هترو بودن والد,صورت کسر یا (p(A اشتراک با(p(B
2-احتمال همو غالب بودن والد رو حساب میکنیم ک میشه0.64!حالا در احتمال فرزندا رو حساب میکنیم!چون همه فرزند ها سالم هستن فقط در یک دوم های دختر یا پسر بودن ضرب میکنیم!که میشه 0.08!
حالا فرمول احتمال شرطی بودنو مینویسیم!که میشه احتمال هترو بودن اشتراکش با داشتن این فرزند ها,تقسیم بر داشتن این فرزند ها.......1/200+8/100=17/200(مخرج)و 1/200(صورت)...............تقسیم بر هم=1/17(به عبارتی احتمال شرطی میشه احتمال هتروبودن علاوه بر داشتن این فرزند ها تقسیم بر احتمال داشتن این فرزند ها !)
امیدوارم متوجه شده باشین :)

سلام، یک سوال ی مشکلی است احتمال دو پسر و یک دختر میشه 8/3 ، بعد احتمال سالم بودن همه فرزندان هم میشه 8/1 .
والد هم سالمه پس اگر از بین سالم ها انتخاب کنیم میشه 3/1 پس احتمال کل میشه 64/1 تقریبا همون 015/0.
درسته یا نه ؟
خوب احتمال هموزیگوس بودن میشه 08/0 اینکه شکی نیست، حالا هترو تقسیم بر همو + هترو که میشه تقریبا 16%

Back
بالا