رفع اشکال زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفع اشکال زیستی

من یه سوالِ چرت دارم. :-" ممنون میشم جواب بدین. :-"

اگر در ترجمه mRNA اپران لک، 300 tRNA در جایگاه A قرار بگیرد چند tRNA در جایگاه P قرار میگیرد؟

به نقل از Suspicious Girl :

اگر در ترجمه mRNA اپران لک، 300 tRNA در جایگاه A قرار بگیرد چند tRNA در جایگاه P قرار میگیرد؟
سلام.بستگی داره،اگه قبل از جابجایی باشه که میشه سیصد تا از p رد شدن!چون اولین trnaفقط از p گذشه ولی از a رد نشده،میشه299(مشترک ها بین aوp)باعلاوه ی یکی که فقط از pگذشته!اگه بعد از جابجایی باشه هم میشه 301!

به نقل از Suspicious Girl :

سلام
می دونیم که هر tRNA ای که در جایگاه A قرار بگیرد حتما در جایگاه P قرار خواهد گرفت(برای خروج از ریبوزوم) و تنها tRNA ای که در جایگاه A قرار نمی گیرد مربوط به کدون آغاز ترجمه است یعنی اولین آمینواسید!
خوب پس جواب می شود 301

به نقل از shzc :
سلام
می دونیم که هر tRNA ای که در جایگاه A قرار بگیرد حتما در جایگاه P قرار خواهد گرفت(برای خروج از ریبوزوم) و تنها tRNA ای که در جایگاه A قرار نمی گیرد مربوط به کدون آغاز ترجمه است یعنی اولین آمینواسید!
خوب پس جواب می شود 301

استدلال خودمم همین بود، ولی از یکی دیگه که پرسیدم گفت 301 اونم بخاطر اپران لک که فقط سه تا رشته ی پلی پپتیدی میسازه. نفهمیدم ربطشو! :-"

سلام..ببخشید میشه در مورد غدد بدن یکم صحبت کنید ممنون میشم :-h >:D<

به نقل از جواد عباسی :
سلام..ببخشید میشه در مورد غدد بدن یکم صحبت کنید ممنون میشم :-h >:D<
اين قصه سر بسيار دراز دارد ! :-"
جلد ٦ كمپبل رو بخون اگه بازم خواستى فراتر بخونى گايتون بخون .

سلام، یک سوال خفن! :دی ؛ دریابید سوال را!!!!
نفوذ یک بیماری در زنان 100% و در مردان 50% است.یک مرد بیمار با زنی ظاهرا سالم ازدواج می کند آن ها صاحب دو فرزند می شوند یک دختر بیمار و یک پسر ظاهرا سالم(ممکنه بیمار باشه چون نفوذ 50% است.)، حال این پسر با زنی سالم ازدواج می کند و صاحب یک دختر سالم می شود؛
چقدر احتمال دارد این صفت مورد بررسی در شجرنامه ی فوق وابسته به X مغلوب باشد؟؟؟

به نقل از shzc :
سلام، یک سوال خفن! :دی ؛ دریابید سوال را!!!!
نفوذ یک بیماری در زنان 100% و در مردان 50% است.یک مرد بیمار با زنی ظاهرا سالم ازدواج می کند آن ها صاحب دو فرزند می شوند یک دختر بیمار و یک پسر ظاهرا سالم(ممکنه بیمار باشه چون نفوذ 50% است.)، حال این پسر با زنی سالم ازدواج می کند و صاحب یک دختر سالم می شود؛
چقدر احتمال دارد این صفت مورد بررسی در شجرنامه ی فوق وابسته به X مغلوب باشد؟؟؟

يه حسى ميگه صفر ميشه :)) :-"

مگه زن اگه الل بیماری رو دریافت کنه 100بیمار نمیشه :-/
از گفتن ظاهرا بیمار منظور چیه یعنی فنوتیپ بیمار نداره؟

به نقل از notebook :
لابد رد گم كنيه :د

به نقل از notebook :
خوب اگه صفتش مغلوب باشه و زنه هم يك آلل ازش داشته باشه سالم مي مونه و لي باطنن يه دونه از ارن صفته داره .

خو ما نمی دونم رابطه ی بین الل های بیماری چه جوریه
بعد توی دودمانه ها اونجوری من یادمه اگه وابسته به xمغلوب بود دختر بیمار پدرش هم بیمار بود حتما دیگه ؟!
بعد تازه ما تو صفات مغلوب AA /Aa رو سالم میگیریم اما ظاهرا سالم یعنی اینکه ناخالص بود؟
تازه اخر سوالم میگه سالم خو الان هم همو ها حسابن هم هترو ها ؟!
:-/

به نقل از Hossein9021 :
خوب اگه صفتش مغلوب باشه و زنه هم يك آلل ازش داشته باشه سالم مي مونه و لي باطنن يه دونه از ارن صفته داره .
اينجا سالم بودن ظاهر و باطن نداره ها. ظاهرا منظور اينه كه شايد ناقل باشه؟

فك كنم يا مغلوبيه كه زنه يكي يا هيچي ازش داره و يا غالبيه كه زنه اصلا ازش نداره،ففط در اين صورت هاست كه ظاهرش سالم ميشه .

اگه مغلوب بگیریم دختر بیمار یx بیمار از پدر گرفته و باید یه xبیمار هم از مادر بگیره پس مادر احتمال ناقل بودن هست پسره هم میتونه xسالم رو بگیره همxبیمار
که اگه xسالم رو بگیره پس بیمار نیست و زنش می تونه ناقل باشه یا خالص که در هر 2صورت دخترشون سالمه
اما اگه xبیمار رو بگیره بیمار میشه و زنش چه خالص جه ناخالص دخترشون حتما بیماره دیگه

درس میگم یا ........=))

!!!!unfortunately all of you answered wrong
:D
وقتی سوال فراوانی آللی رو نمی دهد، یعنی جامعه در تعادل هاردی - واینبرگ است و نسبت مرد به زن 1:1 است!!! حله!!!!؟

• لایک
امتیازات: riant

٢٥ يا ٥٠ ميشه به نظرم :-?

به نقل از ماهِ ـشاد :
٢٥ يا ٥٠ ميشه به نظرم :-?

No,unfortunately you answered wrong
:( :|

سلام دوستان عزیز
می دانیم که تترا کلرید کربن در اثر اکسیداسیون به رادیکال تری کلرید کربن تبدیل می شود. این رادیکال ریبوزوم های RER را به SER تبدیل می کند.
اثر این رادیکال را در بیماری کبد چرب توضیح دهید لطفا

به نقل از shzc :
سلام دوستان عزیز
می دانیم که تترا کلرید کربن در اثر اکسیداسیون به رادیکال تری کلرید کربن تبدیل می شود. این رادیکال ریبوزوم های RER را به SER تبدیل می کند.
اثر این رادیکال را در بیماری کبد چرب توضیح دهید لطفا
کبد چرب ینی عدم توانایی کبد در شکستن چربی ها و تجمع چربی در اون.
حالا وقتی شبکه آندوپلاسمی زبر یا (rer)که وظیفه ش پروتیین سازیه تبدیل بشه به (ser)یا شبکه آندوپلاسمی صاف در این صورت اون پروتیین هایی که مسعول شکستن چربی ها هستند کمتر تولید میشن و فرد دچار کبد چرب میشه.

Back
بالا