• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنیس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع arash-1993
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنیس

سلام.من تازه تنیس را شروع کردم.ولی عاشقشم :x >:D<
من امسال یک کم اضافه وزن پیدا کردم بعد مامانم میگه عوض تنیس برو بدمینتون که تحرکش بیشتره.بنظر شما تنیس کمکی به کم کردن وزن میکنه؟ (نه اینکه صرفا واس لاغری،در حد 2-3کیلو >:D<)

Roland Garros 2014
8>

به نقل از Parniyan_A :
سلام.من تازه تنیس را شروع کردم.ولی عاشقشم :x >:D<
من امسال یک کم اضافه وزن پیدا کردم بعد مامانم میگه عوض تنیس برو بدمینتون که تحرکش بیشتره.بنظر شما تنیس کمکی به کم کردن وزن میکنه؟ (نه اینکه صرفا واس لاغری،در حد 2-3کیلو >:D<)
تنیس ورزش سنگینیه. انرژی زیادی میگیره.
اگه تنیس میرید بدمینتون نرید و برعکس. چون بدمینتون با حرکت مچ راکت به حرکت درمیاد ولی تو تنیس باید بازو به حرکت بیاد. به هرکدومشون عادت کنید انجام اون یکی براتون مشکل میشه.
تنیس هم اندازه ی بدمینتون تحرک داره. حتی بیشتر. به علاوه راکت سنگین تره فشاری که وارد میکنه بیشتره.

تخصص ندارم ولی فک میکنم بدمینتون نفس بیشتری میخواد و تنیس انرژی بیشتری

به نقل از امــیـــررضـــا :
تنیس هم نفس و هم انرژی بیشتری میخاد ؛؛)

به نقل از امــیـــررضـــا :
منظورتون از نفس چیه؟ :د

به نقل از MALICE :
منظورتون از نفس چیه؟ :د
فکر کنم منظورش اینه که دیدی میگن یارو از نفس افتاده؟بازیه که زود ادمو از نفس میندازه

به نقل از MALICE :
تنیس ورزش سنگینیه. انرژی زیادی میگیره.
اگه تنیس میرید بدمینتون نرید و برعکس. چون بدمینتون با حرکت مچ راکت به حرکت درمیاد ولی تو تنیس باید بازو به حرکت بیاد. به هرکدومشون عادت کنید انجام اون یکی براتون مشکل میشه.
تنیس هم اندازه ی بدمینتون تحرک داره. حتی بیشتر. به علاوه راکت سنگین تره فشاری که وارد میکنه بیشتره.

تنیس هم که فقط با مچ میشه اسپین داد، اتفاقن بیشترین مصدومیت ها هم توی تنیس مچ و آرنجه

ولی اگه کسی بخواد لاغر کنه به نظر من بره تو پارک بدوه بهتره، چون تنیس اگه اصولی بازی نشه درد آرنج و مچ دست و کمر و کشاله ران توی پیری میاره، تنیس واسه کسی خوبه که بهش علاقه داشته باشه نه صرفن برای لاغر کردن

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
تنیس هم که فقط با مچ میشه اسپین داد، اتفاقن بیشترین مصدومیت ها هم توی تنیس مچ و آرنجه

ولی اگه کسی بخواد لاغر کنه به نظر من بره تو پارک بدوه بهتره، چون تنیس اگه اصولی بازی نشه درد آرنج و مچ دست و کمر و کشاله ران توی پیری میاره، تنیس واسه کسی خوبه که بهش علاقه داشته باشه نه صرفن برای لاغر کردن
فقط برای زدن سرویس از مچ استفاده میشه. وگرنه فورهند و بک هند و والی و اسمش فقط با حرکت بازو انجام میشه. اگه با مچ انجام بدید امکان شکستگی و درد شدید هست.

به نقل از MALICE :
فقط برای زدن سرویس از مچ استفاده میشه. وگرنه فورهند و بک هند و والی و اسمش فقط با حرکت بازو انجام میشه. اگه با مچ انجام بدید امکان شکستگی و درد شدید هست.

قبول دارم که با مچ ضربه زده نمیشه، ولی مچ توی کنترل ضربه ی حریف خیلی مهمه

شما اگه مچتو توی مثلن یه فرهند که میخوای بریک کنی شل بگیری تا دو روز نمیتونی تکونش بدی ;D

یا مثلن اگه چند درجه زاویه مچ تغییر کنه توپ میره به سمت آسمون

به نظر من با استفاده از گشتاور دستتون اگه ضربه بزنین فشار خیلی کمتری به بازو میاد

× من تاحالا تو عمرم ندیدم کسی از ماهیچه بازوش برای زدن فرهند یا بک هند (چه دو دسته چه یک دسته) استفاده کنه، همیشه از حرکات کتف استفاده میکنن، معمولن وقتی جایگیری خوبی نداشته باشن مجبورن از ماهیچه پشت بازو کمک بگیرن

ماهیچه های بازو چه دوسر و چه سه سر فقط برای جایگیری پشت توپ و آماده شدن برای زدن ضربه کاربرد دارن (مثلن اون لنگری که قبل از زدن سرویس راکت باید بندازه عمود بشه به سمت زمین)

Back
بالا