• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانستنیهای پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sohaaaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانستنیهای پزشکی

آدما هرشب خواب میبینند اما یادشون نمیاد.(همه میدونستید.نه؟!) من شنیدم اگه کسی یه هفته خواب نبینه میمیره.کسی اطلاعاتی داره میشه بگه؟! اصلا راجع به چگونگی خواب دیدن.درسته که وقتی مغز اطلاعات و حوادث روزانه رو فایل بندی میکنه ما خواب میبینیم؟

به نقل از Captain. Pisko :
چرا باید گیاها تو اعماق سیاره ی مریخ باشند؟ ???
سوال خوبیه.اصلا شرایط مورد نیاز برای گیاه برای رشد در مریخ هست؟جوش که با زمین متفاوته،خاک و سایر مواد معدنیش هم به شرح ایضا(اگه اشتباه میکنم،یه نفر تصحیح کنه)

به نقل از Captain. Pisko :
چرا باید گیاها تو اعماق سیاره ی مریخ باشند؟ ???
ب همون دلیل ک تو اعماق زمین هم میتونه باشه ???

فسیل میدونی چیه ؟؟ فسیل سنگوارست ???

مولکول دی ان ای ساختار پایدار و با دوامی داره ... بستگی ب شرایط فسیل میتونن dna رو بدست بیارن بعدشم توالی یابی ژنومشو ک هدف این پروژست بدست بیارن (صرفا لازم نیست زنده باشه) B-)

به نقل از amir.mr :
این دیگه خیلی جکه(البته ببخشیدا)من که خودم ماه،ماه خواب نمیبینم،هنوزم زنده ام!
بابا جک چیه!! اینکه آدما هرشب خواب میبینید که دیگه همه میگن!بگو یکی نصفه شب بیدارت کنه ببین داشتی خواب میدیدی یا نه! اما وقتی بلند میشی سریع یادت میره!

منظورم اینه که مثلا اگه 8 ساعت بخوابی حدود 6-7 ساعتشو خواب میبینی.(مرحله REM-sleep) حالا وقتی صبح پا میشی حداکثر فقط اونایی که آخر دیدیرو یادت میمونه.همونا هم اگه سریع بهشون فکر نکنی تا یادت بمونه،یه ربع بعد یادت میره!مگر اینکه کابوسی رویایی چیزی دیده باشی! (البته اینا اطلاعات منه کسی اطلاعات دیگه ای داره بذاره)

لایه ی پوستی که آرنج را پوشانده است ، هر ده روز یک بار عوض می شود ، در حالیکه سلول های پوست سمت داخلی ساعد که به اندازه ی آرنج فرسوده نمی شوند ، هر صد روز یک بار جایگزین می شوند.

طی 65 تا 70 سال ، غدد بزاقی دهان ، بیش از 25 هزار لیتر بزاق تولید می کنند.

مقاومت استخوان های بدن به اندازه ی مقاومت سنگ خاراست. به همین جهت ، استخوان ها می توانند وزن بدن را به خوبی تحمل کنند. اگر قالبی از استخوان به اندازه ی قوطی چوب کبریت بسازیم ، قادر است نه تن سنگینی را تحمل کند. این مقدار چهار برابر بتن است.

×من از این تاپیک خوشم اومده ;D

بچه ها میشه بحث خوابو اینجا ادامه ندین؟
یک تاپیک توپ مخصوص همین چیزا با دلایل و شرح وقایع مربوط به ضمیر ناخوداگاه توی انجمن فراسرشت هست ;)
در ضمن همتون همیشه خواب میبینید فقط تعداد محدودیشون در ذهن میمونن
;D

یه سوال دیگه :
کسی میدونه چرا وقتی سردمون میشه میلرزیم؟!! ;D
هورمونیه یا از طریق پیام عصبی؟
من فکر میکنم به خاطر گرم شدن مفاصله.چون با تحرک گرم میشن دیگه.اما من ترجیح میدم وقتی سردمه نلرزم!

به نقل از R0zh!n D :
یه سوال دیگه :
کسی میدونه چرا وقتی سردمون میشه میلرزیم؟!! ;D
هورمونیه یا از طریق پیام عصبی؟
من فکر میکنم به خاطر گرم شدن مفاصله.چون با تحرک گرم میشن دیگه.اما من ترجیح میدم وقتی سردمه نلرزم!
هورمون تیروئید که هورمون محرک رشده باعث انقباض ماهیچه ها میشه و سوخت و ساز تو ماهیچه ها زیاد میشه(با لرزیدن) برای همین بدن رو گرم میکنه.
چون یکی از وظایف تیروئید تنظیم سوخت و ساز در بدن است.

چرا بعضی وقتا پلک آدم هی میپره؟! دیدین آدم حس میکنه برای چند لحظه غیر ارادی پلکش میپره؟!(میبینید چه سوالایی میپرسم!؟ ;D)

به نقل از R0zh!n D :
چرا بعضی وقتا پلک آدم هی میپره؟! دیدین آدم حس میکنه برای چند لحظه غیر ارادی پلکش میپره؟!(میبینید چه سوالایی میپرسم!؟ ;D)
عصبیه!

یک چیز جالب ، جدیدا درباره لرزیدن یهویی بدن موقعی که سردتم نیست از یکی از دوستام چیزی شنیدم
خیلی باحال بود جدا
میگفت پیام های عصبی با اینکه سرعت فوق العاده ای دارن با این حال گاهی این سرعت هم براشون کمه
یعنی باید با سرعت بیشتری منتقل بشن
بعد جای اینکه از تو رشته عصبیا برن یهو از جاهای دیگه بدن رد میشن
تنها مشکلش این بود که به نظر میاد کلی از جاهای بدن پر چربیه و این پیام احتمالا باید با اختلال رد شه
پس چجوریه که رد میشه؟

Back
بالا