• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانستنیهای پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sohaaaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانستنیهای پزشکی

به نقل از ROzhiN :
من شنیدم بهتره موقعی که میخواهید به مانیتور نگاه نکنید، به دور ترین نقطه ای که میتونین نگاه کنید تا چشمتون تطابق بده.
درضمن یادتون باشه نور صفحه هم باید متناسب با نور اتاق باشه.

مانیتور که تخته دور و نزدیکش چیه؟ ما درکمون نمی رسه ;D

خب در مورد sekseke [nb]نمیشد فارسی بنویسم...:سوت[/nb] چن تا نکته بگم...: ;D

* در اثر انقباضات‌ ناخودآگاه‌ و مکرر عضله‌ دیافراگم‌ به وجود میاد... در ایجادش دیافراگم‌ عضله‌ بزرگ‌ و نازکی‌ که‌ قفسه‌ سینه‌ رو از شکم‌ جدا می‌کنه و عصب‌ فرنیک‌(عصبی‌ که‌ دیافراگم‌ رو به‌ مغز وصل‌ می‌کنه) نقش‌ دارن.... تقریباً همه‌ ممکن‌ است‌ دچارش بشن، حتا جنین داخل رحم مادرش...

* دو شکل کوتاه مدت و بلندمدت داره...
در صورت تداوم باید حتمن به پزشک مراجعه کرد...

* چند تا راه برای متوقف کردنش در حالت کوتاه مدت:

-- خوردن مواد شیرین، مث شکر، می تونه با خراش دادن مری، منجر به تحریک اعصاب و ماهیچه ها بشه و عمل انقباضی اونارو متوقف کنه...

-- چشیدن مواد ترش مث سرکه و یا حتی آبلیمو هم میتونه در قطع ناگهانیش موثر باشه...

-- یکی از روشهای قدیمی برای توقفش، خوردن کره بادوم زمینیه... خوردن یک قاشق پر از اون باعث میشه همزمان روند چشیدن، جویدن، تنفس و بلعیدن، وقفه ای در این انقباض ایجاد کنه که می تونه اونو به طور کامل متوقف کنه...

-- یک قاشق مرباخوری عسلو توی مقداری آب گرم هم بزنین و اونو در انتهای زبونتون نگه دارین... این مایع شیرین، مث سرکه، میتونه منجر به تحریک اعصاب و رفعش بشه...

-- به آرومی توی یه پاکت کاغذی تنفس کنین... سعی کنین نفس هایی عمیق بکشین... این مساله به تدریج باعث می شه که میزان دی اکسید کربن توی پاکت و بعد از اون خون شما افزایش پیدا کنه و دیافراگم برای دریافت اکسیژن بیشتر، انقباض عمیق تری انجام ده... در نهایت همون(!) در این نبرد عقب نشینی کرده و دست از سرتون بر می داره...!

-- مقداری بذر شوید را به آرامی بجوید. این روش قدیمی بیشتر از بقیه موثره. رایحه بذر این گیاه با درگیر کردن اعصاب و عضلات ِ وابسته، بین دفعاتش وقفه میندازه و در پایان منجر به قطعش میشه !

* یه سری روش سنتی مث آب خوردن و ترسوندن هم هس که خب چون مبنای علمی واسشون پیدا نکردم اینجا نیاوردم...!

كفش‌هاي‌تان ديگر بو نمي‌دهد
•بوي بد پا را با سودا برطرف كنيد
برخي از افراد به‌رغم استحمام مكرر و استفاده از وسايل بهداشتي مناسب، باز هم از بوي بد پاي خود ناراحت هستند مشكل بسياري از اين افراد با آب گازدار و سودا حل مي‌شود. براي اين كار مي‌توانيد پاي خودتان را در يك تشت سودا قرار دهيد اما حواس‌تان باشد، مدت زيادي پاي‌تان را در اين محلول قرار ندهيد. يك راه ديگر اين است كه در كفش‌هاي‌تان قرص يا پوست پرتقال قرار دهيد. يك شب تا صبح قرص پرتقال يا پوست‌پرتقال تازه را در كفش خودتان بگذاريد تا بوي بد كفش‌تان برطرف شده و بوي مناسبي در كفش‌‌تان ايجاد شود.
ديگر نخارانيد
•جاي گزيدگي حشرات را با سركه سيب درمان كنيد
يك دستمال كاغذي يا پارچه تميز و ترجيحا ضدعفوني‌شده را در سركه سيب خيس كرده و آن را روي جاي گزيدگي حشرات بگذاريد. سركه سيب يك اسيد است و اسيدي‌بودن اين مايع باعث كاهش تورم موضع گزيده‌شده مي‌شود. در عين حال سركه سيب نوعي مواد طبيعي در خود دارد كه باعث كاهش احساس خارش در موضع گزيدگي شده و باعث مي‌شود از گسترش ضايعه كه بر اثر خاريدن مدام ايجاد مي‌شود جلوگيري شود.

بهتر نبود جای این همه کپی یه موردشو کامل بررسی میکردی و توضیح میدادی تا هم کامل باشه هم مفید باشه هم بچه ها بخونن ؟ :)

نباید ویتامین ث رو با میگو و ماهی بخورید..
مخصوصا" میگو رو.. ینی مثلا" نباید لیمو بریزید روش! این 2 تا واکنش میدن با هم و به شـــــــــــــــــــــــــــــــدتــــــــــــــــــ سرطان زاست!
گفتم به جاست که بگم! :)

● ابهام در مورد تاثیر ویتامین C در درمان سرماخوردگی
برخی در زمان ابتلا به سرماخوردگی آب مرکبات را به منظور درمان مصرف می نمایند، در مواردی چنین اقدامی جواب می دهد اما همواره این طور نیست و بر این اساس نمی توان رابطه قطعی بین مصرف ویتامینC و درمان سرماخوردگی ترسیم کرد.
پس فلن نخورین تا ببینیم چی میشه!

به نقل از خروس زری :
● ابهام در مورد تاثیر ویتامین C در درمان سرماخوردگی
برخی در زمان ابتلا به سرماخوردگی آب مرکبات را به منظور درمان مصرف می نمایند، در مواردی چنین اقدامی جواب می دهد اما همواره این طور نیست و بر این اساس نمی توان رابطه قطعی بین مصرف ویتامینC و درمان سرماخوردگی ترسیم کرد.
پس فلن نخورین تا ببینیم چی میشه!
اما تو همه دارو های سرماخورگی مثه adult cold و cold stop ویتامین ث هست
علاوه بر این من خودم هروقت حس میکنم دارم سرما میخورم یه کم آب لیمو با آب و عسل قاطی می کنم که مثه شربت شه و میخورم. واقعا موثره و جلو سرماخوردگی رو میگیره

به نقل از ROzhiN :
من شنیدم بهتره موقعی که میخواهید به مانیتور نگاه نکنید، به دور ترین نقطه ای که میتونین نگاه کنید تا چشمتون تطابق بده.
درضمن یادتون باشه نور صفحه هم باید متناسب با نور اتاق باشه.
به نقل از Captain.Pisko :
مانیتور که تخته دور و نزدیکش چیه؟ ما درکمون نمی رسه ;D

دور ترین نقطه ای که می تونید ، توی فضایی که هستید ، مانیتور نه .

مسمومیت آب !!

با نوشیدن بیش از اندازه آب به وجود می‌آید . در این صورت تعادل طبیعی الکترولیت در بدن به هم خورده باعث اختلال در عملکرد مغز می‌شود. نوشیدن آب برای افرادی که عمدا" مقدار بسیار زیادی آب بنوشند می‌تواند خطر مرگ به همراه داشته باشد.

یک کلیه سالم در حال استراحت می تواند ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی‌ لیتر آب در هر ساعت دفع کند. در نتیجه فرد می تواند آب را با نرخ ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی لیتر در هرساعت بنوشد .

نوشیدن بیش از ۴ لیتر آب در مدت کمتر از ۲ ساعت و یا ۱۴ لیتر آب در ۱۲ ساعت , با شستن نمک و املاح ضروری و حیاتی بدن میتواند به مرگ فرد منجر شود .

منبع : ویکی پدیا

آيا ميدانيد مصرف داروهاي مسكن به مقدار زياد و نوشيدنيهاي انرژي زا ضربان قالب را نامنظم ميكنند؟

Back
بالا