راستش خب من به اندازه بعضی از بچه ها خودمو نکشته بودم و خودمو اجبار نکرده بودم که خیلی برام مهم باشه قبول شم، ولی تلاشمو برای کلاسام کرده بودم و آزمون شبیه سازا رو تقریبا خوب میدادم روزای اخر خیلی خوب خوندم و سعی کردم روز قبل آزمون خودم رو روی تعادل نگه دارم و همه استرسا رو خارج کنم. تو حوزه من هیچکدوم از دوستام نبودن برای همین از یه طرف هم استرس داشتم که نکنه یه وقت نفهمم باید برم کجا و اینا.. ولی خداروشکر از این لحاظ مشکلی نبود و رفتم آزمون دادم. بعد از آزمون که اومدم بیرون و بد نداده بودم. دیدم خیلی بچه ها ناراحتن بعضی هاشون هم خوشحال بعضی هاشونم که اصلا معلوم نبود چیکار کردن
یکم اعتماد به نفسم اومد بالا چون خیلی از بچه ها اون سوالای انحرافی رو دقت نکرده بودن. و از اون روز امیدوار بودم قبول شم و خیلی نگران بودم.
خلاصه که بعضی روزا میومدم اینجا خاطرات رو میخوندم. و میگفتم چقدر حسش لذت بخشه که جای شما حرف بزنم.
روزای آخر بود و نتایج باید میومد. منم چون دوروز منتظر بودم و نیومده بود ناامید شده بودم دیگه چک نمیکردم
تا اینکه یروز از خواب پاشدمو...
دیدم یا خدا. ۲۴۰ نفر پیویم ازم پرسیدن قبول شدی یا نه
منم هنگ داشتم نگاه میکردم یهو از جام پریدم که وایییی نتایج اومده
مامان دوستمم به مامانم زنگ زده بود که قبول شده و مامانم استرس داشت من قبول شدم یا نه خودمم خیلییی استرس داشتم و اصلا سایت باز نمیشد. اگر قبول نمیشدم چطوررییییی باید به اون ۲۴۰ نفر جواب نمیدادم اخهههه
بعد دیگه بدون باز کردن هیچ پیامی به دوستم گفتم برام چک کنه و بعد..
بهممم گفتتت قبول شدممم تازه اونم بهترینننن ناحیه هههه
خیلیییییی خوشحال شدممم ولی ریلکس نشون دادم تا بتونم مامانمو گول بزنم
بعد با خنده های شیطانی رفتم جلوی مامانم گفتم قبول نشدم
ناراحتیییی میباریددد ولییی گفتم قبوللل شدممم اونم ناحیه ۲۲۲
وای خیلی لحظه خوبی بود. خیلی از اونایی که خیلی ادعاشون میشد قبول نشدن
به اون ۲۴۰ نفر هم با خوشحالی کامل گفتم قبول شدم بهترین ناحیه تازه چند تا از صمیمی ترین دوستامم باز شدن هم مدرسه ایم
شنبه نتایج اومد و الان پنجشنبست.روزای اول خیلی ذوق داشتم و منتظر بودم اکانتم درست شه تا بیام و اینو تایپ کنم.
و چند روز دیگه قراره برم برای ثبت نام و واقعا به جمع سمپادیا بپیوندم
این خیلیییییی برام لذت بخشه که واقعا دارم بجای اون روزا که دلم میخواست به جای شما بودم تایپ میکنم و هنوز باورم نشده. امیدوارم همه اونایی که هنوز نکردن و دارن این پیامو میخونن تجربه کنن چون واقعا ارزششو داره
_سلام سمپاد_