• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیزهوشان قبول شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hany
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تیزهوشان قبول شدم !

دوست مامانم :))زنگ زد گفت که راهنمایی قبول شدم . منم راستش نمیدونم چرا ولی اون موقع خیلی هم برام مهم نبود :-?جیغ نکشیدم و بالا پایینم نپریدم ولی خیلی خوشحال شدم و به کل دنیا زنگ زدم که قبول شدم =))
ولی راستش یه کم هم میترسیدم چون هی همسایه مون میگفت سخته؛بچه ها میرن اونجا مریض میشن از درس زیاد X_X
شبا به این فکر میکردم که برم یا نرم ;Dمیگفتم خدایا من امشب میخوابم تو آینده مو تو تیزهوشان نشون بده اگه بد بود نمیرم :)) :)) :))

از شانسم وقتی خبر دادن نتایج روی نت اومده همه ی فامیل خونه ی ما بودن ;D حالا فرض کن قبول نمی شدم [-( خوشحال شدم و همه دست زدن و اینا <:-P بعد یکی از دوستام زنگ زد و گفت که اینترنتشون قطغه و از من خواست که برم براش ببینم ;) منم چک کردم و دیدم اونم قبول شدن <:-P حالا هی من بهش می گفتم قبول شدی هی میگفت دروغ میگی ~X( از من اصرار و از اون انکار X_X بعد که اون قبول کرد یکی دیگه از دوستام زنگ زد B-) اون یکی هم میخواست براش چک کنم ولی اون فامیلش دو قسمتی بودو من سرهم میزدم و نمی آورد. بهش گفتم کدشو بده و توی این هیر و دار خواهر کوچیکش هی جیغ و داد میکرد ~X( اونم قطع کرد تا بره کدشو پیدا کنه و وقتی اون قطع کرد من فامیلشو جدا زدم و اومد <:-P اونم قبول شده بود بعد بهش زنگ زدم و گفتم قبول شدی اون بیچاره هم مضظرب و هول شده بود بعد پرسید مطمینی منم؟ گفتم اسم بابات حمیده؟ گفت والا نمیدونم =)) :)) سر همین موضوع تا یه مدت سوژه شده بود >)

من داشتم كتاب مي خوندم كه يك دفعه دوستم زنگ زد كه نتايج اومده منم هول شده بودم هى مى رفتم تو سايت نمى فهميدم كجا ست چون نمى دونستم نتايجو كجا زدن زده بودم زير گريه ~X( :)) بد خواهرم اومد پيدا كرد مامانمم زنگ زد به دوستم كه اون بره نگاه كنه كه بد فهميدم قبول شدم <:-P اول از همه ام به خالم زنگ بزنم كه چشمه پسر خالم در بياد >) :-"

مرحله اول ورودی راهنمایی معلمم زنگ زد گفت> من خیلی رله تشکر کردم.
مامانم شاگرد سرخونه داشت در زدم . مامانم اومد در گفت چیه؟ گفتم قبول شدم!
همین!
مرحله 2 باحال بود.
خواب بودم.
داداشم اومد صدام زد. گفت: پاشو دوست مامان زنگ زد گفت تیزهوشان قبول شدی!
گفتم : بیا برو بابا اذیتم نکن! خوابم میاد!
گفت: ن جدی میگم!
باور نکردم اونقدر قسم و آیه اومد تا پاشدم!
شانس اون روز کامپیوترمون خراب بود!
یکی دیگه هم زنگ زد و گفت قبول شدی!
همه ی چه های مدرسه اتون که مرحله 1 قبولیده بودن این مرحله هم قبول شدن!
مامانم مدرسه بود!
اومد خونه زنگ مدرسه تیزهوشان زد.
گفتن آره نتایج اومده!
مامانم گفت آذین...... قبول شده!
اسم من نفر اول میزدن!
3 ساعت معطل کرد!
اشکم دراومد! گفتم پس قبول نشدم که هیچی نمیگه!
بعد 3 ساعت گفت پسره که؟
مامانم: نه! دختره!
طرف: آره قبول شده!

من هم راهنمایی هم دبیرستان یه نفر ناشناس که هیچوقت هویتش کشف نشد زنگ زد خونمون گفت قبول شدم! ;D

هیچ کدومشم خودم تو نت ندیدم.

بعد وسطای سال اول راهنمایی هر موقع میرفتیم کلاس کامپیوتر nodet رو با بچه ها باز میکردیم و اسم خودمونو که میدیدیم میذوقیدیم!;

D ;Dیعنی از همون دوران هم این رگه ی سرخوشی من فعال بوده! :))

من ظهر از مدرسه اومدم خونه مرحله اول بهم گفته بودن قبول شدم داشتیم ناهار میخوردیم بامامانم
مامانم رفت در حیاطوببنده سرخورد دستش شکست!!! :((
مرحله دوم تئاتر داشتیم استان برگشتم خونه خسته وکوفته
29شهریور ازمدرسه زنگ زدن گفتن.

من خودم رفتم نتایجو بگیرم ;D البته با مامان و خواهرم :-*
خالم میگفت نگران نباش قبول میشی ولی من لحظه اخر دیگه استرس گرفتم در حد مرگ >:p 8-^
یه دقیقه قبل از گرفت کارنامه مامانم گفت اگه قبول نشدی فدا سرت...
من گفتم نکنه این یه چیزی میدونه!نکنه من قبول نشدم ;D
بعد اشک تو چشام جمع شد 8-^
صفحه رو باز کردم کارنامه قبولی ام را دیدم ;D
اونقدر خوشحال شدم که فقط جیغ کشیدم ;D
بعد مامانم فهمید چی شد =)) :))
تبریک گفت و محکم بغلم کرد >:D<
بعدشم خواهرم >:D<
منم همونجوری داشتم گریه میکردم ;D
یادش بخیر چه روز قشنگی بود 8-^
به بابام نگفتم میخواستم سوپرایز شه ;D
ولی به خالم اینا گفتم ;D
یهو دیدم صدای ماشین میاد رفتم پایین دیدم بابامه ;D
اینجوری :-w تو نباید به من میگفتی قبول شدی :> بعدم=> >:D< :-*
میگم بابا تو از کجا فهمیدی؟! >:p
میگه خاله زنگ زد به من تبریک گفت =))
به لطف خبرگزاری خاله جونی ;D فهمیده بود :P

من خودم زیاد حال نکردم ولی مامانم ازخوشحالی نمیدونست چیکار کنه بعدشم که زنگ زد به تک تک فامیلامون گفت!!!!! :)

مرحله اول معلمم زنگ زدخبرداد.اون لحظه انقدخوشحال بودم كه فكركنم سكته اوليموزدم.اول يه جيغ كشيدم بعددورخونه رودويدم.يه خيارهم برداشتم نصف كردم چپوندم تودهنم.
واسه مرحله دوم ميدونستم قبول نميشم.به همه گفته بودم اگه قبول شدم اسمموبذاري صغري.آخه سوالاهمش تشريحي بود.ولي قبول شدم.اين دفعه خيلي خونسردانه برخودكردم.تايه سال بهم ميگفتن صغري

والله ما هم قبول شدیم ولی متمدنانه تر از شما برخورد کردیم ;;) ;;)
چون در کل ایمان داشتم ،قبول میشم B-) B-)
25 نفر میخواستن ولی همش 24 نفر اومدن ازمون دادن ;D ;D :>

Back
بالا