کدام کنسول؟

به نظر شما کدوم کنسولِ نسل جدید بهتره ؟

• Play Station 4

رای‌ها: 64 57.7%
  • Xbox One

رای‌ها: 36 32.4%
  • Wii U

رای‌ها: 0 0.0%
  • PS Vita

رای‌ها: 2 1.8%
  • 3DS

رای‌ها: 1 0.9%
  • Ps5

رای‌ها: 7 6.3%
  • Xbox series x

رای‌ها: 2 1.8%
  • Nintendo switch

رای‌ها: 1 0.9%

• رای‌دهندگان
    111

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه
هر جا خدا بخواد............
پاسخ : کدام کنسول؟

به نقل از Nima_MO360 :
ببین نمک منظورش از (اون اقا که اصلا از صحبتاش معلومه سر دسته ی فنای ps هست) همون پست اول خودت هست همون یاهویی(مهندسه) به قول خودت بود که دادی!بعد مجله رو نقل کرد.....
نمک همیشه پست های قبلی رو میخونه خیبی های دیگه هم میخونن نمیدونم چرا شما هر چیزی رو به این ربط میدی!!!!!!
اخه من بهت چی بگم.............
منظو من این بود که: پروژه ی ناتال تو e309 توسط میکروسافت معرفی شد ولی تو e310 میکروسافت نامش رو به کینکت تغییر داد که کاملا با کارایی های ناتال مخالف بود
و بهبود یافته بود

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :
ببین نمک منظورش از (اون اقا که اصلا از صحبتاش معلومه سر دسته ی فنای ps هست) همون پست اولت راجع به همون یاهویی(مهندسه) به قول خودت بود که دادی! بعد مجله رو نقل کرد.....
نمک همیشه پست های قبلی رو میخونه خیبی های دیگه هم میخونن نمیدونم چرا شما هر چیزی رو به این ربط میدی!!!!!!
اخه من بهت چی بگم.............
منظو من این بود که: پروژه ی ناتال تو e309 توسط میکروسافت معرفی شد ولی تو e310 میکروسافت نامش رو به کینکت تغییر داد که کاملا با کارایی های ناتال مخالف بود
و بهبود یافته بود

:P

شما لطف کن چیزی رو که مربوط به خودت میشه رو جواب بده نه چیزی رو که خطاب به دیگرانه . ملت خودشون زبون دارن میان جواب میدن لازم نیست شما زحمت بکشی
در مورد حرفای خودت هم باید بگم که :
کدوم کارایی ناتال با کینکت متفاوت بود ؟ یعنی الان جلوی کینکت پرواز کنی هم تشخیص میده ؟ :))
به غیر از اینه که مایکروسافت فقط اسم ناتال رو عوض کرده و گذاشته کینکت ؟

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از NADIMATRIX :
شما لطف کن چیزی رو که مربوط به خودت میشه رو جواب بده نه چیزی رو که خطاب به دیگرانه . ملت خودشون زبون دارن میان جواب میدن لازم نیست شما زحمت بکشی
کدوم کارایی ناتال با کینکت متفاوت بود ؟ یعنی الان جلوی کینکت پرواز کنی هم تشخیص میده ؟ :))
اقای پنکه ps :-w تمام اون کارهایی که گفتی مثل عدم کارکرد تو حالت نشسته و تشخیص ندادن افراد سیاه پوست و.......تو ناتال بود ولی تو کینکت این مشکل ها حل شده....
در ضمن کی گفته کینکت به فضای زیاد احتیاج داره؟؟؟؟؟؟

• لایک
امتیازات: namak

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Nima_MO360 :
اقای پنکه ps :-w تمام اون کارهایی که گفتی مثل عدم کارکرد تو حالت نشسته و تشخیص ندادن افراد سیاه پوست و.......تو ناتال بود ولی تو کینکت این مشکل ها حل شده....
حتی اگه این مشکلا رو نداشته باشه،به هر حال کینکت بچه بازیه و موو خیلی از کینکت بهتره

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Nima_MO360 :
اونایی گفتن که ژیمناستیک می رن جوگیر شدن می خوان تو اتاق کمبو های مورتال کمبتی بزنن!(شوخی نمی کنم یه لحظه فکرشو بکنید چه فضایی لازم داره!!!!)
راستی یه توصیه به عزیزان آپارتمان نشین: موقعی که دارید بازی می کنید دشک بزارید زیر پاتون احتمالا به صرفه باشه چون ممکنه داد همسایه در بیاد(قصد تمسخر نداشتم حقیقتی که هست البته اگه طبقه همکف باشید مشکلی نیست!)

Nima_MO360

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دانش
شهر
شیراز
مدال المپیاد
المپیاد سکوت(نفر اول)
دانشگاه

به نقل از amir.mr :
حتی اگه این مشکلا رو نداشته باشه،به هر حال کینکت بچه بازیه و موو خیلی از کینکت بهتره
برای حرفت دلیل بیار geow3 بچه بازیه به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟

• لایک
امتیازات: namak

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Nima_MO360 :

تمام این حرف ها رو کسایی که تو کنفرانس مایکروسافت بودن و مجلات و..... زدن . من همینجوری که از خودم نگفتم.
من 100 دفعه دیگه هم بگم باز شما از روی تعصبت حرف خودت رو میزنی

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
جناب نمک از همه انتظار داشتم بدون خوندن پست های قبلی نظر بدن ولی از شما نه
این اشکالاتی رو که گفتم همش مربوط به مجله است و ربطی به اون مهندسه نداره . اون مهندس بدبخت کی این چیزا رو گفته بود ؟ پست های بالایی رو انگار نخوندی
در ضمن ناتال هیچ فرقی با کینکت نداره . بغیر از اسمش

اگه خونده بودی که دیگه باز حرف خودت رو نمیزدی . من این چیز هایی که گفتم عینا از مجله نقل کردم که اونم ماله E3 2010 بود نه 2009
در ضمن باره اخرت باشه منو به اسمی به غیر از اسمه خودم صدا میزنی

پست ها تکیب شد.
در ضمن اینجا فیست کشتی کژ نیست! کنترول کنید خودتونو!
من حرفای اون اقای مهندس رو نقد نکردم من اون گفته های توی مجله رو جواب دادم که عدم کارایی در حالت نشسته داره و...(کسی که پست رو نخونه نقل قول نمیکنه (; ) البته اشتباه تایپی من بود اول اون جمله باید میگفتم (کی)یا چه کسی( ببخشید)
البته اون مجله هم زیاد حرفاش درس نیست والا ما که تا الان هرچی دیدیم بر خلاف حرفای اون مجله بوده
به نقل از NADIMATRIX :
دوست عزیز منکه جواب شما رو دادم اون مشکلات توی نسخه ی قبلی کینکت بود که الان حل شده (با توجه با تریلر هایی که من دیدم)
به نقل از amir.mr :
به چه دلیل؟
دوستان از پیش قضاوت نکنید وقتی چیزی رو متحان نکردین در موردش نظر ندین
شما یک دفعه کینکت بازی بکن بعد بیادربارش نظر بده
میبینی که کسی هنوز توی این بحث نگفته که کینکت بهتر از موو هست یا موو بهتر از موو هست داریم این دوتا رو مقایسه میکنیم
شما با کینکت بکس بازی کن بعد بیا نظر بده danc بازی کن بعد بیا نظر بده kinekt animals بازی کن بعد بیا نظر بده tenis بازی کن بعد بیا نظر بده forza 4 بازی کن بعد بیا نظر بده (;

xx در ضمن برای بازی کردن 2 نفره با موو باید دوتا موو خرید ولی برای کینکت نه

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
من حرفای اون اقای مهندس رو نقد نکردم من اون گفته های توی مجله رو جواب دادم که عدم کارایی در حالت نشسته داره و...(کسی که پست رو نخونه نقل قول نمیکنه (; ) البته اشتباه تایپی من بود اول اون جمله باید میگفتم (کی)یا چه کسی( ببخشید)
البته اون مجله هم زیاد حرفاش درس نیست والا ما که تا الان هرچی دیدیم بر خلاف حرفای اون مجله بوده
دوست عزیز منکه جواب شما رو دادم اون مشکلات توی نسخه ی قبلی کینکت بود که الان حل شده (با توجه با تریلر هایی که من دیدم)

در رابطه با مجله باید بگم که معروفترین مجله بازی تو ایران همین مجله ی *بازی رایانه* است و من خودم سال هاست که میخونمش . اعضای این مجله هر سال به نمیشگاه های بازی تو آلمان و دبی میرن و گزارش تهیه میکنن ولی نمایشگاه E3 رو کلا نمیرن ( ممکنه بخاطر دلایل سیاسی یا هزینه ی بسیار بالای صفر تا آمریکا باشه. من نمیدونم ) ولی همیشه از طریق تریلر های نمایشگاه این واقعه رو پیگیری میکنن . توی اون شماره ای هم که مربوط به E3 2010 بود از طریق همون تریلر ها و نظرات سایت های معتبر خارجی که تو اون نمایشگاه بودن این مقاله رو نوشته بود و گفته شده بود اشکالاتی که ناتال داشته تو کینکت هم وجود داشته و هنوز رفع نشدن . حالا اینکه کینکت 2 نفر یا 3نفر رو پشتیبانی میکنه فرق چندانی نداره اما بقیه ی اشکالاتش چی ؟
شما که میگین کینکت اساسا با ناتال فرق داره فرقشون تو چیشونه ؟ تغییری تو ظاهر یا سخت افزارش دیدین ؟
تا اونجایی که ما خبر داریم مایکروسافت فقط اسم ناتال رو به کینکت تغییر داده

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
در رابطه با مجله باید بگم که معروفترین مجله بازی تو ایران همین مجله ی *بازی رایانه* است و من خودم سال هاست که میخونمش . اعضای این مجله هر سال به نمیشگاه های بازی تو آلمان و دبی میرن و گزارش تهیه میکنن ولی نمایشگاه E3 رو کلا نمیرن ( ممکنه بخاطر دلایل سیاسی یا هزینه ی بسیار بالای صفر تا آمریکا باشه. من نمیدونم ) ولی همیشه از طریق تریلر های نمایشگاه این واقعه رو پیگیری میکنن . توی اون شماره ای هم که مربوط به E3 2010 بود از طریق همون تریلر ها و نظرات سایت های معتبر خارجی که تو اون نمایشگاه بودن این مقاله رو نوشته بود و گفته شده بود اشکالاتی که ناتال داشته تو کینکت هم وجود داشته و هنوز رفع نشدن . حالا اینکه کینکت 2 نفر یا 3نفر رو پشتیبانی میکنه فرق چندانی نداره اما بقیه ی اشکالاتش چی ؟
شما که میگین کینکت اساسا با ناتال فرق داره فرقشون تو چیشونه ؟ تغییری تو ظاهر یا سخت افزارش دیدین ؟
تا اونجایی که ما خبر داریم مایکروسافت فقط اسم ناتال رو به کینکت تغییر داده
اون بازی مردن در حالت نشسته رو چی میگین؟؟
در نمایشگاه e3 از عمد/امد مایکروسافت یک سیاه پوست رو اورد که با کینکت بازی کنه
در ضمن کینکت نتها فرقش با ناتال اینکه مشکلاتی که در ناتال وجود داشت در کینکت وجود نداره و صد در صد برای رفع این مشکلات مجبود شدن نرم افزار ها و سخت افزار هارو عوض کنن یا اضافه کنن
این مطلب برای معرفی کینکت در سایت بازی نما بود)
کینکت قادر است به طور همزمان تا 6 نفر انسان را شناسایی کند
نه4 نفر نه 8 نفر بلکه 6 نفر
به نقل از Black fire :
اونایی گفتن که ژیمناستیک می رن جوگیر شدن می خوان تو اتاق کمبو های مورتال کمبتی بزنن!(شوخی نمی کنم یه لحظه فکرشو بکنید چه فضایی لازم داره!!!!)
راستی یه توصیه به عزیزان آپارتمان نشین: موقعی که دارید بازی می کنید دشک بزارید زیر پاتون احتمالا به صرفه باشه چون ممکنه داد همسایه در بیاد(قصد تمسخر نداشتم حقیقتی که هست البته اگه طبقه همکف باشید مشکلی نیست!)
حد اکثر فضای مورد نیاز برای کینکت 3.5 متر و حد اقل فضا 1.5 متر هست

nima007

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
مدال المپیاد
کوشا

کینکت نیاز به نور کافی داره اما نه اونقدر که شما میگین اگر نور کافیب نباشه ممکنه توی چهره پردازی یکم کم بیاره

در کل من کینکت رو به موو ترجیح میدم چون غیر گیمر ها که درست نمیتونن دسته تو دست بگیرن راحت میتونن با کینکت بازی کنن

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
اون بازی مردن در حالت نشسته رو چی میگین؟؟
در نمایشگاه e3 از عمد/امد مایکروسافت یک سیاه پوست رو اورد که با کینکت بازی کنه
در ضمن کینکت نتها فرقش با ناتال اینکه مشکلاتی که در ناتال وجود داشت در کینکت وجود نداره و صد در صد برای رفع این مشکلات مجبود شدن نرم افزار ها و سخت افزار هارو عوض کنن یا اضافه کنن
این مطلب برای معرفی کینکت در سایت بازی نما بود)
کینکت قادر است به طور همزمان تا 6 نفر انسان را شناسایی کند
نه4 نفر نه 8 نفر بلکه 6 نفرحد اکثر فضای مورد نیاز برای کینکت 3.5 متر و حد اقل فضا 1.5 متر هست
این درست که از یه سیاه پوست استفاده کردن ولی اینکه کینکت تو همون نمایشگاه یه جا قد یه نفر رو یه اندازه گرفته جای دیگه یه اندازه دیگه چی ؟
در ضمن ممکنه مایکروسافت اون یارو رو با دستگاه مچ کرده باشه و یا نمایش fake بوده باشه چون بعد از کنفرانس که برای اولین بار اجازه ی بازی با کینکت داده شد تمام این مشکلات وجود داشته نمونش هم همون اشتباه تشخیص دادن قد

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از NADIMATRIX :
این درست که از یه سیاه پوست استفاده کردن ولی اینکه کینکت تو همون نمایشگاه یه جا قد یه نفر رو یه اندازه گرفته جای دیگه یه اندازه دیگه چی ؟
در ضمن ممکنه مایکروسافت اون یارو رو با دستگاه مچ کرده باشه و یا نمایش fake بوده باشه چون بعد از کنفرانس که برای اولین بار اجازه ی بازی با کینکت داده شد تمام این مشکلات وجود داشته نمونش هم همون اشتباه تشخیص دادن قد
هنوز برای قضاوت کلی زوده... هم برای کینکت هم برای موو نمی شه گفت کدوم عملکرد بهتری داشته و یا یه چیز دیگه باید صبر کرد 1-2 تا بازی (بازی، نه آشغال) بیان تا بشه قضاوت کرد.
به نقل از namak :
نه4 نفر نه 8 نفر بلکه 6 نفرحد اکثر فضای مورد نیاز برای کینکت 3.5 متر و حد اقل فضا 1.5 متر هست
بستگی به خود طرف هم داره... مثلا من تو 1.5 متر به زور جا می شم(چرت گفتم) راستی 1.5 تا 3.5 چی متر؟ متر مربع؟ قطر؟ البته یه عده ای هم ممکنه 3.5 خالی نداشته باشن! در هر صورتچیزی نیست که بخواد زیاد مشکل ایجاد کنه.
راستی یه سوا فنی: بردش چند متره؟ منظورم اینه که تلوزیون مثلا اگه گنده باشه فاصله نزدیک چشم رو اذیت می کنه البته می شه جای دوربین رو هم تغییر داد...

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

به نقل از NADIMATRIX :
یعنی توی اون نمایشگاه بزرگ برای تست کردن کینکت تنها یک سیاه پوس بوده؟ که اونم با دستگاه مچ کردن؟
بازم اون موضوع قد؟
بابا گفتم که سه نفر با قد های متفاوت یکی قدش کوتاه بود به اندازه بچه های 9 ساله یکی بهش 17 سال میخورد یکی دیگه هم که همون اندازه قدش بود اصلا اندازه قد معنی نمیده چون خود کینکت ادم رو نبال میکنه (چپ راس بالا پایین)
به نقل از Black fire :
هنوز برای قضاوت کلی زوده... هم برای کینکت هم برای موو نمی شه گفت کدوم عملکرد بهتری داشته و یا یه چیز دیگه باید صبر کرد 1-2 تا بازی (بازی، نه آشغال) بیان تا بشه قضاوت کرد.بستگی به خود طرف هم داره... مثلا من تو 1.5 متر به زور جا می شم(چرت گفتم) راستی 1.5 تا 3.5 چی متر؟ متر مربع؟ قطر؟ البته یه عده ای هم ممکنه 3.5 خالی نداشته باشن! در هر صورتچیزی نیست که بخواد زیاد مشکل ایجاد کنه.
راستی یه سوا فنی: بردش چند متره؟ منظورم اینه که تلوزیون مثلا اگه گنده باشه فاصله نزدیک چشم رو اذیت می کنه البته می شه جای دوربین رو هم تغییر داد...
1.5 متر فکر کنم متر مربع هست
بردش فکر کنم کل محیط رو در بر بگیره چون اشعه ی مادون قرمز یا یک همچین چیزی داره

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از namak :
1.5 متر فکر کنم متر مربع هست
بردش فکر کنم کل محیط رو در بر بگیره چون اشعه ی مادون قرمز یا یک همچین چیزی داره
ولی از یه میزان بیشتر که نمی تونه باشه بردش باید براش یه بی نهایتی تعریف شده باشه

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

در اینجا مرحله دوم مقايسه بين ايکس باکس و PS3 رو شروع می کنم :
1. PS3 اولين دستگاهي بود که قابليت پخش فيلم با فرمت Blu Ray رو داشت. يعني شما وقتي ps ميخريدين خود به خود يه blu ray Player هم گيرتون ميومد واين خودش مزيت خيلي بزرگي محسوب ميشه اما جدا از بحث فيلما , بازي هاي اين کنسول هم روي blu ray ميان که امتيازاتي رو واسه بازي در بر داره از جمله اينکه سازنده بازي ميتونه به دليل حجم بالاي بلو ري امکانات اضافه اي رو واسه بازي بزاره مثل ميني گيم ها , نقشه هاي اضافه , مراحل بيشتر , مصاحبه ها و تريلر هاي بازي و .......
اما ایکس باکس تو مدل جدیدشم هنوز DVD رو از کنسولش حذف نکرده واسه همین تو بازی های جدید مجبور میشه اونا رو رو چندتا DVD عرضه کنه مثل Mass effect 2 و Forza3 که دوتا dvd بودن , Final Fantasy که 3 تا dvd بود و......

6um3gg4immn9a08dmtbz.jpg
3h1gtcgf8ewel3miyd.png

2. قابليت بعدي مربوط ميشه به پشتيباني اين دستگاه از 90 درصد فرمت هاي صوتي و تصويري و قابليت ذخيره اونها تو خود دستگاه که در مقايسه با کنسول هاي ديگه بي نظيره چون دوتا کنسول موجود (منظورم xbox و wii ه ) تعداد فرمت های کمی رو پخش میکنن و تو کپی کردن اونا هم چیزی نگم بهتره
البته از طريق آپديت هم ميشه پشتيباني دستگاه (منظورم PS3 ) از بقيه فرمت ها رو ارتقا داد.

3. USB و Bluetooth :
شما هر وسيله اي رو که بشه از طريق USB به کامپيوتر وصل کرد رو ميتونين به اين دستگاه وصل کنين از جمله : موبايل , ضبط صوت , پرينتر , دسته کامپيوتر و......
جالب ترين قسمتشم وقتيه که شما دسته اضافه ندارين و ميخاين دسته کامپيوتر رو به دستگاه وصل کنيين . مثلا اگه خواستين فوتبال 8 نفره يا بيشتر بازي کنين اگه دسته به تعداد لازم و دوتا تبديل ( از همين تبديل هاي ساده که به کامپيوترم وصل ميکنين ) داشته باشين ميتونين حالشو ببرين امااگه ایکس باکس داشته باشین راهی جز خریدن دسته خود ایکس باکس ندارین. اینجاست که نعمت USB رو میفهمین

و اما بلوتوث : اگه خواستين از موبايل يا هر وسيله ديگه بلوتوث داره اهنگ يا فيلم ا هر چيزه ديگه اي رو رو دستگاه بريزين کافيه از طريق بلوتوث اين کارو بکنيين ولی ایکس باکس ...

ادامه دارد ...

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

من ديدم بعضيا گفتن كينكت قد رو تشخيص نميده,بعضيا هم در جواب گفتن ميده.در اينكه تشخيص ميده كه شكي نيست,ولي اقايون,شما اخبار مرتبط با كينك توي اي 3 رو دنبال نميكردين?
اين كينكت همون دستگاهي نيست كه قد و طول دست يه نفر رو در دو روز متفاوت,دو عدد مختلف تايين كرد و روز بعد اي جي ان از اين باگ به عنوان اولين شكست مايكروسافت در برار موو و سوني ياد كرد?طرفدار هر كنسولي ميخواين باشين,باشين.ولي لطفا با ديد يك طرفه به قضايا نگاه نكنين.

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NADIMATRIX :
در اینجا مرحله دوم مقايسه بين ايکس باکس و PS3 رو شروع می کنم :
1. PS3 اولين دستگاهي بود که قابليت پخش فيلم با فرمت Blu Ray رو داشت. يعني شما وقتي ps ميخريدين خود به خود يه blu ray Player هم گيرتون ميومد واين خودش مزيت خيلي بزرگي محسوب ميشه اما جدا از بحث فيلما , بازي هاي اين کنسول هم روي blu ray ميان که امتيازاتي رو واسه بازي در بر داره از جمله اينکه سازنده بازي ميتونه به دليل حجم بالاي بلو ري امکانات اضافه اي رو واسه بازي بزاره مثل ميني گيم ها , نقشه هاي اضافه , مراحل بيشتر , مصاحبه ها و تريلر هاي بازي و .......
اما ایکس باکس تو مدل جدیدشم هنوز DVD رو از کنسولش حذف نکرده واسه همین تو بازی های جدید مجبور میشه اونا رو رو چندتا DVD عرضه کنه مثل Mass effect 2 و Forza3 که دوتا dvd بودن , Final Fantasy که 3 تا dvd بود و......

6um3gg4immn9a08dmtbz.jpg
3h1gtcgf8ewel3miyd.png

2. قابليت بعدي مربوط ميشه به پشتيباني اين دستگاه از 90 درصد فرمت هاي صوتي و تصويري و قابليت ذخيره اونها تو خود دستگاه که در مقايسه با کنسول هاي ديگه بي نظيره چون دوتا کنسول موجود (منظورم xbox و wii ه ) تعداد فرمت های کمی رو پخش میکنن و تو کپی کردن اونا هم چیزی نگم بهتره
البته از طريق آپديت هم ميشه پشتيباني دستگاه (منظورم PS3 ) از بقيه فرمت ها رو ارتقا داد.

3. USB و Bluetooth :
شما هر وسيله اي رو که بشه از طريق USB به کامپيوتر وصل کرد رو ميتونين به اين دستگاه وصل کنين از جمله : موبايل , ضبط صوت , پرينتر , دسته کامپيوتر و......
جالب ترين قسمتشم وقتيه که شما دسته اضافه ندارين و ميخاين دسته کامپيوتر رو به دستگاه وصل کنيين . مثلا اگه خواستين فوتبال 8 نفره يا بيشتر بازي کنين اگه دسته به تعداد لازم و دوتا تبديل ( از همين تبديل هاي ساده که به کامپيوترم وصل ميکنين ) داشته باشين ميتونين حالشو ببرين امااگه ایکس باکس داشته باشین راهی جز خریدن دسته خود ایکس باکس ندارین. اینجاست که نعمت USB رو میفهمین

و اما بلوتوث : اگه خواستين از موبايل يا هر وسيله ديگه بلوتوث داره اهنگ يا فيلم ا هر چيزه ديگه اي رو رو دستگاه بريزين کافيه از طريق بلوتوث اين کارو بکنيين ولی ایکس باکس ...

ادامه دارد ...

کاملا" یک طرفه رفتار کردی. مثلا" تصاویر ریموت 360 رو نذاشتی و به این نکته اشاره نکردی که blu ray تکنولوژی سونیه (یه جورایی انحصاری)

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از H O S E I N :
کاملا" یک طرفه رفتار کردی. مثلا" تصاویر ریموت 360 رو نذاشتی و به این نکته اشاره نکردی که blu ray تکنولوژی سونیه (یه جورایی انحصاری)
بلوری انحصاری نیست، حداقل از دو سال پیش که اچ پی لپتاپاش یه سریشون بلو ری می خورن

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از H O S E I N :

DVD و CD هم تکنولوژی سونی بود ( ژاپن ساختشون ) ولی میبینی که الان xbox و wii هم dvd میخورن. پس دیسک هیچ وقت انحصاری نمیشه این تکنولوژی که انحصاری میشه. این که میبینی الان بعضی بازی های ایکس باکس رو چندتا dvd میاد بخاطره همین قضیه هست .

درضمن چه عکسی از ایکس باکس میذاشتم که یه قابلیت منحصر به فرد به غیر اونایی که ps داره داشته باشه ؟؟؟

راستی جون خودتون موقع نقل قول عکس رو نقل قول نکنین :P

بالا