• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پسر خوب !
بنده پذیرش دارم از آمریکا، 3 هفته دیگه وقت سفارت دارم و چند ماه دیگه راهی آمریکا هستم !
کل پروسه رو طی کردم،خودم به شخصه، نه فامیلم و اینور اونور !!
سکوت کن.

بعدشم کل پروسه کل پروسه نکن برای ورود و گرفتن اقامت باید وکیل بگیری که باهات ساعتی حساب میکنه خودت بری اداره مهاجرت ، مامور مهاجرت میشورتت میزارتت کنار...

داش ورود ایرانیا ممنوعه تو روحانی هم باشی رات نمیدن چ برسه به مهندس مکانیک من خواهرم رنک ۱ مهندسی پزشکی بود با بدبختی رفت استنفورد( تا سند نیوردم بیشتر ضایعت کنم بکش از تایپیک بیرون تو انگار بیشتر تو توهمی =)) )

اصلا ورود ممنوعه
ویزای توریستی، سرمایه گذاری و ... داده نمیشه !
دو نوع ویزای F و J فقط داده میشه که اولی ویزای دانشجویی و دومی برای فرصت مطالعاتی هست.
امیدوارم قبل نوشتن و حرف زدن و اصرار به حرف های اشتباه، فکر کنی، تحقیق کنی و بهترین کار، حرف نزنی !
موفق باشین، هم شما هم دانشگاه استنفورد عزیز.
نیازی به وکیل و این ها هم نیست.
اپلای یه پروسس که هر کسی میتونه خودش از اول تا آخرش رو انجام بده.

• لایک
امتیازات: |تا
ابهت منظورم مثل متخصص های داخل ایران در پزشکی هست !
اونجا به یه مهندس ژنتیک یا بیوتکنولوژیست اهمیت میدن ؟ ابهت :-h داره ؟
درآمد داره ؟

ابهت منظورم مثل متخصص های داخل ایران در پزشکی هست !
اونجا به یه مهندس ژنتیک یا بیوتکنولوژیست اهمیت میدن ؟ ابهت :-h داره ؟
درآمد داره ؟
ببین دوست عزیز توی اکثر کشورهای خارجی بر عکس کشور های جهان سوم مثل ایران شغل های مهندسی به قول شما ابهت دارن چون به شدت جای پیشرفت دارن و ایده های زیادی هست تو این رشته ها
نه که شغل های تجربی بد باشه ولی بیشتر برای اون ها جنبه ی خدماتی داره و درامد یه مهندس بیشتر از یه پزشکه

ممنون
اون وقت بیوتکنولوژی که یک میان رشته هست چطور هست ؟ ابهتش ؟:-b:-j:-j:-j

:-j:-j
خیلی ممنون
راجب درآمدشون چیزی نمیدونین ؟

منم بیوتک میخواستم منتها قصدم خارج شدن از ایران نبود هیچوقت از 4 طریق میتونی بهش برسی
1. مقطع ب مقطع بخونی ینی از لیسانس ژنتیک و فوق و..
2. دکتری بیوتک (ک قبول شدنشم سخته رتبه زیر 200 حداکثر میخواد )
3. بری پزشکی بعد تخصص بیوتک انسانی بخونی
4. بری دامپزشکی بعد تخصص بیوتک جانوری بخونی یا انسانی

منتها وضعیتش تو ایران واقعیتن زیاد جالب نیست مثلن این چیزایی ک میخونی از بیوتک یا ممکنه تو مستندا و فیلمها ببینی اینجوری نیست تو ایران هنوز اونقدر پیشرفت نکرده . درامدم بتونی ازمایشگاه بزنی ی وقت تو زمینه انسانی کار کنی . مگرنه بخوای تو مقطع لیسانس و ارشد بمونی باید معلم شی :| یا میتونی استاد دانشگاه شی :|
بهترین راه براش اینه ک بری پزشکی یا دام فلن بعد ک مدرکتو گرفتی اگه شرایط اوکی بود خب میری بیوتک فلوشیپ میخونی اگه نبود خب چیزیم از دست ندادی و پزشکی میری ی رشته ک دوست داری تخصص میگیری .
منتها برا پزشکی هم اولن بدون از بیرون قشنگه ! تحت جو قرار نگیر . خ فراتر از این چیزاست . پزشکی یک لایف استایله ن یک رشته . برو تو بیمارستان یک روز صبح تا عصر بمون جو و محیطو ببین با پزشکها راجب سختیایی ک کشیدن حرف بزن ببین میتونی قید خیلی چیزاتو بزنی و بچسبی بهش یا ن . علاقه میخواد حوصله میخواد وقت میخواد مگرنه مدرکه رو میگیری اما ی پزشک بی سواد بار میای ! پزشک بی سواد بیکار زیاد داریم !
بعدم بگم اینو ک ی وقت برا "پول" نیای پزشکی خریت محضه خ دیر بازدست میشه تو خ رشته های دیگه هم درامد خوبی بدست اورد . خلاصه ک مثل بز تحت جو نیای مث این سیل جمعیت اللان :| قبلش منطقی فک کن و بسنج همه چیزو چون رشته پر مسئولیتیه و کل زندگیتو ایندت و اینا هم عوض میشن با تصمیمت..
راجب ریاضیم دوستان رشته ریاضی راهنمایی کردن.. (:

پ.ن : اگه ی وقت قصدت خارج رفتن بود قطعی و بیوتک دکتری نیاوردی برو دامپزشکی (اول تهران بعد شیراز بعد تبریز بعد مشهد) اما اگه قصدت موندن تو ایران بود برو پزشکی . البته حتمن بدونی ک میری از ایران مگرنه وضعیت دام هم تو ایران خوب نیست اما خارج از ایران اگه از طریق دام بری بیوتک موفق تری !

درمورد این رشته اطلاعاتی ندارم
ولی اگه واقعا ب برنامه نویسی یا ریاضی و فیزیک اینطور ک میگی علاقه داری قطعا برو ریاضی
رشته های مهندسی تو امریکا پردرامد ترین رشته ها هستن
ک اولیش مهندسی نفت دومیش مهندسی شیمی و سومی مهندسی کامپیوتره
و تو کامپیوتر اگه استعدادش رو داشته باشی خیلی خیلی جای پیشرفت داره
چون تاکید کردی از ایران میری اصرارم بر ریاضیه وگرنه اگه تو ایران بخوای بمونی تجربی خب اینده ی تضیمن شده تری داره

ممنون
اون وقت بیوتکنولوژی که یک میان رشته هست چطور هست ؟ ابهتش ؟:-b:-j:-j:-j
فک کنم اینجا جای مناسبی برای طرح اینگونه سوالا نیس
اگه میخواید واقعا از ابهت یا هرچی دیگه رشته های مختلف (چه در داخل و چه در خارج) مطلع بشید باید با یکی که تو اون رشته و توی مکان مورد نظر شما تحصیل کرده حرف بزنید ومشاوره بگیرید
اما در مورد تاپیکتون، اول این که نیازی به ایجاد تاپیک نبود چون همین موضوع ها تو انجمن هست ، از اون گذشته شما باید با توجه به معیار های مختلف رشته تونو اتخاب کنید که مهم ترینشاشون،شرایط و بازار کار و علاقه است
مثلا من به رشته ریاضی علاقه داشتم ولی بخاطر اینکه تو کل شهرمون یه کلاس هم تشکیل نشد(!) نرفتم، البته این تنها عامل نبود .با یه نگاه به افراد جامعه میشد فهمید که بازار کار رشته ی تجربی خوبه و از طرف دیگه من به زیستم علاقه داشتم پس با توجه به این عوامل رفتم تجربی.
سعی کن خودت تحقیق کنی و تصمیم بگیری و ازنظرات دیگران به عنوان یه نصیحت استفاده کن نه یه دستور العمل،چون دیگران به اندازه خودت از خصوصیات و ویژگی هات آگاه نیستن.

پدر من استاد دانشگاه رشته بیوتکنولوژیه.شغل بدی نیس.
تو هر شغل در آمد وابسته به فعالیتت و محیط کارته.
کشش به کار هم از علاقه می آد.

پدر من استاد دانشگاه رشته بیوتکنولوژیه.شغل بدی نیس.
تو هر شغل در آمد وابسته به فعالیتت و محیط کارته.
کشش به کار هم از علاقه می آد.
واقعا ؟؟؟؟
تفاوتش با مهندسی ژنتیک چی هست ؟
درآمد پدر شما حدودا چقدر هست ؟

تفاوتشو خودمم دقیق نمی دونم.می پرسم می گم.درامد استادا از5 -20 شایدم بیش تر هس .گفتم که مونده به کارات اگه اضافه کار و پایان نامه و داوری و اینا رو داشته باشی می ره بالا.

شما نهمی ؟

خیلی خیلی خیلی ممنون
اگه اون تفاوت رو هم پرسیدین خیلی خیلی متشکر میشم از لطفتون
بله

چشم حتما می پرسم. یه سوال :مدرسه شما گفته که درسای ریاضی علوم از سمپاد کشور میان؟ می دونین جریان چیه ؟ سطح سوالات چه طوره؟(ببخشید می دونم جاش نیس)

چشم حتما می پرسم. یه سوال :مدرسه شما گفته که درسای ریاضی علوم از سمپاد کشور میان؟ می دونین جریان چیه ؟ سطح سوالات چه طوره؟(ببخشید می دونم جاش نیس)
اون طرف پاسخ دادم

خیلی کنجکاوم 10 سال بعدتو ببینم مهدی : ))

ببین چند نفر اینجا به صورت ضمنی گفتن که جوگیر هستی و ... بعضیام دلسوزانه راهنمایی کردن. من واقعن اونقدر فراست در خودم نمیبینم که بیشتر از حرفای بچه ها توصیه ای بکنم.
ولی بذار یه چیزی که به تجربه فهمیدم رو برات تعریف کنم. آدمای خیلی خفن... خیلی خفن... اونایی که شریف درس میخونن و بعدش میرن استنفورد و فلان و بیسار، به صورت کلی آدمای متواضعی هستن (من با چندتاییشون کم تا بیش ارتباط داشتم). و علاوه بر این، خودِ اسم استنفورد یا ام آی تی یا فلان و بیسار براشون اهمیتی نداره. منبع انرژیشون یه چیز دیگه س. دروینه در واقع. تو اگه دغدغه ت پول/مقبولیت اجتماعی/اثبات خفن بودن خودت باشه، ممکنه تا یه جایی هم بالا بیای (شریف/تهران قبول شی مثلن) ولیکن بیشتر از این نمیشه. مطمئنم که نمیشه. هیچکی از مقبولیت اجتماعی و ثروت و به قول خودت ابهت بدش نمیاد. خیلی هم چیزای خوبین. ولی هر وقت دیدی انرژیت و انگیزه ت همیناس، مطمئن باش که جو تو رو گرفته و خیلی زود دمپ میشی.

آخرین ویرایش:
راس می گه . از کجا معلوم این رشته هایی که ما می گیم ، 4 سال بعد، از بورس نیفته ؟ اون وقت می خوای چی کار کنی؟

آخرین ویرایش:
خیلی خیلی خیلی ممنون
اگه اون تفاوت رو هم پرسیدین خیلی خیلی متشکر میشم از لطفتون
بله
خب من پرسیدم. اون جوری که من فهمیدم بیوتکنولوژی خیلی وسیع تره و یه جورایی ژنتیک زیر شاخشه .زیر شاخه های دیگه ای هم داره مثلا کشت بافت سلولی. بیوتکنولوژی انواع و اقسام داره مثلا دارویی و صنعتی و . . .
اما ژنتیک پایه هاش انتقال ژن و میوز و میتوز و مندل و ایناس که میرسه به ایزوله کردن و توالی یابی ژنی ( آدنین و تیمین و ..) تولید صفات و ...

اگه بخوای بیوتکنولوژی بخوانی باید بری تو سطح دکترا تخصصی . وگرنه نمی تونی تو سطح لیسانس و اینا چیزی بشی.

آره تا دکتری پیوسته میخونم..
تفاوتش با مهندسی ژنتیک چیه ؟

Back
بالا