• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ریاضی یا تجربی

یه دنیاست و یه تجربی >:D< :-* \:D/ /m\

به نقل از ُُُSaRvE_SaBz :
من خودم برای انتخاب رشته پیش 3 تا مشاور رفتم.اکه بخوام حرفایه همشونو خلاصه کنم میشه این که اگه بری ریاضی 100% قبولی اما اگه بری تجربی 30% قبولی. ریاضی خواندن طی این 3 سال صرفلا برای قبولی تو یه دانشگاهه خوبه ولی تجربی خوندن فقط برای قبولیه دیگه دانشگاه اهمیت نداره چون شرکت کنندش 2 برابره ریاضیه............

حالا اگه ریاضی بخونی و کنکور تجربی بدی بازم شانس قبولی بیشتری داری 8-| 8-| :-? :-?

به نقل از shaghayegh sh :
حالا اگه ریاضی بخونی و کنکور تجربی بدی بازم شانس قبولی بیشتری داری 8-| 8-| :-? :-?
جدی؟ یعنی از نظر شما اکه ریاضی باشیم کنکور تجربی بدیم موفق تریم ؟ چرا این جوری هست؟

یه چیز مطلق نیس که بگیم ریاضی بهتره یا تجربی!
هر کس با توجه به علایقش باید انتخاب کنه

به نقل از masijoon :
یه چیز مطلق نیس که بگیم ریاضی بهتره یا تجربی!
هر کس با توجه به علایقش باید انتخاب کنه
خب باهوش مردم هم تو پستش توضیح دادن نگفتن کدوم مطلقاً خوبه

من یه تجربه ی شخصی در مورد این دو تا رشته رو بگم....
من هم تجربی خوندم هم ریاضی ....
تو دبیرستان..مخصوصا دبیرستانای سمپاد به این شکله که این دو تا رشته تفاوت زیادی تا سال سوم با هم ندارن..هر چند که زیست سال دوم واقعا سخته..ولی از پسش بر میای...
سال سوم هم..حتی بچه های تجربی بخش زیادی از ریاضیات بچه های ریاضی رو میخونن..هر چند که بخش های مهمش رو نه واقعا....
ولی خواستم بگم که فشار کاری روی بچه های تجربی واقعا زیاده !
و واقعا هم رشته ی سختیه....اون بخش انگلیسی و جزوه تخصصی مشکلی نیست واقعا..
چون خود ما بخش زیادی از جزوه مون انگلیسی بود..ولی با تدریس دبیر برات جا می افته...
اما اونایی که علاقه ای به زیست ندارن...و در درجه های بالاتر علاقه ای به رشته های پزشکی و پیرا پرزشکی و همین طور کارای پژوهشی و ازمایشگاهی ندارن..واقعا نباید این رشته رو بخونن...
با دلایلی مثله این که تجربی راحت تره..اون حجم ریاضی رو نداره...نرید تجربی !چون این رو دیدم دارم میگم...
رشته تجربی واقعا سخته....و شرط اولش علاقه اس...بعد پشتکار....و با پشتکار موفق میشی...
اینو کسی که زیست خونده متوجه میشه...شما از یه خط کتاب میتوی ۲۰ تا تست در بیاری..که جواب دادن بهشون متکی به حافظه و فهمه !
تو ریاضی اینجوری نیست !...هر سوالی راهی داره.نیاز نیست جوابشو از قبل حفظ می کردی...
با در نظر گرفتن این نکات رشته تون رو انتخاب کنید.من خوشحالم که زیست هم خوندم.چون دید ادم به زندگی با بقیه فرق میکنه..حداقلش اینه که یه سری اطلاعاتی در مورد بدت خودت داری که بقیه ندارن و من این رو دوست دارم.
اما رشته ی دانشگاه و خوب قبول شدن..اونم تو رشته ای که دوست دارید...خیلی مهمه...
و این خوب قبول شدن تو رشته ی تجربی شامل کسایی میشه که اون دو تا خصوصیت رو دارن....علاقه و پشتکار.... ;;)

تجربی و ریاضی هر دو برای کسی که واقعا" علم دوست باشه فرقی نداره اما من اگه بخوام بگم میگم آدم هایی که تجربی هستند دارای شجاعت هستند

به نقل از ELNAZ.E :
نظر شما محترم و قابل احترام هست صبا جون ولي كي گفته؟
ايرانم داره ميشه مثل هند كه هزارتا دكتر و دارو ساز و... داره اينقدر هم كه دكتر و ... زياد شده كه تا 10 سال ديگه هر خانواده اي قرار يك پزشك خانوادگي داشته باشه.
هر کس به مقدار قدرت علمیش کار است

به نظرتون لین تاپیک طولانی نشده نظرات دیگه تکرارین

Back
بالا