YaSm!nA
کاربر حرفهای
انتقال بحث
اینهم مثل پست بالایی..یک بحث کوتاه و مفید انتقال داده شده
اینهم مثل پست بالایی..یک بحث کوتاه و مفید انتقال داده شده
به نقل از missjoker :سلام خوبید؟
من ابتدایی و راهنمایی تو شاهد بودم و الان بین هفده نفر تو گنبد تونستم قبول شدم :) خیلی از همکلاسی هام که خدای درس بودن قبول نشدن :) یعنی میشه گفت معجزه کردم ولی متاسفانه فقط 3 نفر واسه تجربی گرفتن و نتونستم تجربی قبول شم از طرف دیگه امکان داره نمونه تجربی قبول شم ولی نمیخوام تیزهوشان رو از دست بدم چون واقعا یک آرزوی بزرگ برام بوده و از طرف دیگه نمیخوام دندان پزشکی رو از دست بدم چون اونم برام هدف بوده و میدونم اگه تو تیزهوشان تجربی بخونم هر دو تا میتونم به دست بیارم الانم امکان 50 درصد وجود داره که بتونم برم تجربی ولی میخواستم بپرسم به نظرتون تجربی برای من بهتره یا ریاضی؟ ویزگی های هوشیم هم اینه که حفظیاتم عالیه و درک مطلبم هم خوبه . در کل هم برای ریاضی خلق شدم هم تجربی ولی برام فقط آینده شغلی مهمه که بتونم به یه شغل ابرومند دست پیدا کنم که هم از نظر مالی هم از نظر معنوی مشکلی نداشته بامش . به نظرتون کدوم برام بهتره ؟ اونایی که ریاضی میخوندن میشه بگید ریاضی چه شغل هایی با درامد دندان پزشکی داره ؟ سختیش مهم نیست فعلا
به نقل از NiXiE :دوست عزیز تو هر شغلی بهترین باشی درامدت عالی میشه، چ خیاط باشی، چ هنرمند، چ دندانپزشک، و چ مهندس ...
و اینکه میگی هدفت دندانه...زندگی مثل سیب میمونه، تا سال کنکور و دانشگاهت هزار و یک چرخ میخوره، و ممکنه علاقه الانت با مثلا یک سال دیگه ت فرق داشته باشه، برای من و خیلیااا ی دیگه که می شناسم همین بوده...
برو در مورد محیط های کاری تحقیق کن، و بازم میگم، تو هر کاری وجدان داشته باشی از لحاظ معنوی عالیه و اگر بهترین خودت باشی درآمد خوبی هم داری، ب اسم و درامد ظاهری الان رشته ها نگاه نکن، خودت رو آلان خوب بشناسی بهتر از اینکه بعدا پشیمون بشی.
و اینکه ب نظرم رشته مهم تر از مدرسست