مهــــــــــــــــــــــــند30

دوست عزیز اشتبا نکنبه نقل از BlackTG :دقت کن که نه تنها تو دبیرستان بلکه تو دانشگاه هم رشته های تجربی نیاز مبرم به خرخوانی داره و اکثر مطالب حفظیه

اشتباه نکنید کار هم مثه ریاضیاستبه نقل از alimoeini :به نظر من خلاصه یه جا باید اذیت بکشی
تجربیا واس کنکور زیاد اذیت میشن عوض واسشون کار هس
ولی ریاضی واسه کار پیدا کردن دچار مشکلن
مگر اینکه رشته های تاپ دانشگاهای تاپ درس بخونن
ولی تجربی خوندن اعصاب پولادین میخواد
رشته عالیه واستون
که هنوز تو برزخ بعد از کنکور قبول میشم یا نه
اگه عشق ریاضی هستی واسه چی رفتی تجربی؟به نقل از !!! Roxana!!! :بچه ها من تغییر رشته دادم!!!!!! ریاضی بودم حالا قراره سوم برم سر کلاس تجربی بشینم!هنوزم وقت دارم نرم تجربی چیکار کنم؟ راسی عشق ریاضی هستم
![]()

خوب اون بعضی رشته ها در اقلیت هستن.یعنی خیلی از رشته های مهندسی هستن که شما واسه تحصیل تو اون رشته ها و اشتغال مشکلی ندارین.به نقل از !!! Roxana!!! :خوب من دخترم(!) و کلی از رشته های ریاضی وا3 ماها حذف شده بعد اینجا هم زیاد ریاضی و مهندسی به درد دخترا نمی خوره؟ دروغ میگم؟ واسه همین رفتم تجربی. هنوزم وقت دارم نرمااااااا!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()

منم یه دخترم که ریاضی خوندهبه نقل از !!! Roxana!!! :خوب من دخترم(!) و کلی از رشته های ریاضی وا3 ماها حذف شده بعد اینجا هم زیاد ریاضی و مهندسی به درد دخترا نمی خوره؟ دروغ میگم؟ واسه همین رفتم تجربی. هنوزم وقت دارم نرمااااااا!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
اين حرف كه رشته رياضي براي دخترها مناسب نیست و اینا واقعا غیرمنطقیه...رشته هایی هم که حذف شدن مثل مهندسی معدن خیلی خیلی کمن و انقدر رشته های با بازارکارعالی و قشنگه دیگه هست که بخوان دخترا بخونن و به موفقیت برسن..