sepanta1990
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهیدرجایی اسلامشهر
- شهر
- اسلامشهر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی فناوری اطلاعات(IT)
پاسخ : تغییر رشته از مهندسی به پزشکی
شوخی میکنید دیگه؟ اون برای رشته های آب دوغ خیاری مهندسیه (با هیمن کاراشون ارزش مهندسیا رو آوردن پایین دیگه) که هزار نفر ورودی میگیرن مثلا مهندسی هوافضا میگیرن بدون آزمایشگاه و کارگاه و .. اصن از راه دور بخون ، نه لازم نیست بخونی فقط برو امتحان بده ، اصن آزاد اینم لازم نیس فقط برو شهریه تو بده بعد 4 سال مهندس بیرون بیا ببینید چه بلایی سر مهندسی اومده همه شدن مهندس. ولی خوشبختانه یا بدبختانه پزشکی اینجوری نمیشه چون اونموقه این پزشکا نصف مردمو به کشتن میدن و گندش درمیاد......ولی مهندسی که مهم نیس اکثرشونم که بیکار میمونن
من بد بخت دوبار کنکور سراسری دادم دوبارم زیر هزار شدم. فکر کنم باید برا بار سومم بدم
ولی اگه شهریه بخوان که نمیتونم بدم. ترمی 4 - 5 تومن درمیاد :-s
توکل به خدا انشاله لیسانسو بگیرم. اگه ایران موندم امتحان میکنم ضرر نداره. اگه خوب بود به شمام میگم بیایین پزشکی
به نقل از samira :) :منظورم اینه که خودت بخونی به جای رفتن به دانشگاه؟ بعدش نمیشه یه آزمون داد واسه گرفتن مدرک؟
یا حالا اگه این نشه که ، تحصیل مجازی تو دانشگاه هم میشه دیگه نمیشه؟
شوخی میکنید دیگه؟ اون برای رشته های آب دوغ خیاری مهندسیه (با هیمن کاراشون ارزش مهندسیا رو آوردن پایین دیگه) که هزار نفر ورودی میگیرن مثلا مهندسی هوافضا میگیرن بدون آزمایشگاه و کارگاه و .. اصن از راه دور بخون ، نه لازم نیست بخونی فقط برو امتحان بده ، اصن آزاد اینم لازم نیس فقط برو شهریه تو بده بعد 4 سال مهندس بیرون بیا ببینید چه بلایی سر مهندسی اومده همه شدن مهندس. ولی خوشبختانه یا بدبختانه پزشکی اینجوری نمیشه چون اونموقه این پزشکا نصف مردمو به کشتن میدن و گندش درمیاد......ولی مهندسی که مهم نیس اکثرشونم که بیکار میمونن
به نقل از ali99 :یه فرد اگه بخواد تو رشته های مهندسی استاد تمام بشه یه چیزی حدود 20 سال حداقل ( حدود 9 10 سال تا دکتری از طرفی برای استاد یار/ دانشیار و استاد تمام هم کمه کمه 12 سال وقت لازمه ) باید درس بخونه ومقاله و ... داشته باشه ! حالا حقوق یه استاد تمام چه قدره ؟ فوقش 6 7 تومن ! ولی به شخصه دانشجوی سال پنجم دندون میشناسم که حدود 4 تومن داره ! بعد 4 سال نه 20 سال !
خب طبیعیه که همه جذب پزشکی شن ! تو اینکه تلاش زیادی لازم داره شکی نیس ولی تو این دوره زمونه شما با پول دکتر هم میتونین بشین ( آزاد بین الملل سال 92 دوستم با 16000 قبول شد )
به نظر من که شما بعد لیسانس اگه بری پزشکی خیلی ام خوبه ! دانشجو شریفم هستی الان که نشون میده میتونی خیلی راحت قبول شی :)
موفق باشی
من بد بخت دوبار کنکور سراسری دادم دوبارم زیر هزار شدم. فکر کنم باید برا بار سومم بدم
ولی اگه شهریه بخوان که نمیتونم بدم. ترمی 4 - 5 تومن درمیاد :-s
توکل به خدا انشاله لیسانسو بگیرم. اگه ایران موندم امتحان میکنم ضرر نداره. اگه خوب بود به شمام میگم بیایین پزشکی