• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتحاب رشته در دبیرستان

به نقل از Arash H :
یه جمله تاثیر برنگیز بگم. داداشم با شنیدن این جمله به رشته تجربی شتافت
"من ترجیح میدم رو ساخته دست خدا مطالعه کنم تا ساخته دست انسان"
بیشتر فکر کنین لطفن ..یه سری جمله ها شاید خیلی خوب و منطقی باشن ظاهرن و پیش خودتون بگید اگه من بگم قبول ندارم این جمله رو ینی احمقم...
واقعن منطق این حرف رو نمی فهمم الان..
#چرندیات

پاسخ : تغییر رشته از مهندسی به پزشکی

اره م تو کلاسمون دو نفر داریم قبلا کارشناسی خوندن، و از سال بالایی ها هم چندتا دارم، هزینه ای نداره.
همزمان در دو رشته نمیشه

به نقل از sepanta1990 :
آقایون داداشام.. سمپادیهای عزیز..سلاااام :D
آقا من رشته مهندسی کامپیوتر تو شریف میخونم. ولی پرستیژ و پول پزشکی بدجوری رو مخمه. یعنی خیلی وقته دهنو درگیر کرده این همه بخونیم تو بهنرین دانشگاه کشور بعد آخرش بریم سر کار فوقش 5-6 تومن بدن. آقا پزشکی بهتر نی؟ به قول پزشکای بیمارستان حاشیه نون تو مریضه . کلاس کاریشم که بماند..
به نظرتون بعد لیساسن، فوق بگیرم (حالا فوق به چه دردی میخوره؟؟) یا برم پزشکی یا داروسازی و یه پولی جمع کنیم برا بچه هامون. میشه؟ بخصوص اونایی که پزشکی میخونن نظر بدن؟ کنکورم برام مهم نیس قبول میشم..
ببین داداشم برو همون بچسب ب پزشکی!اگرم بری از اون دسته پزشکایی میشی ک تو خیابونم ملت باس به جا فامیلی دکتر صدات کنن تا راضی باشی!!! موفق باشی! :D

به نقل از sara.13n :
ببین داداشم برو همون بچسب ب پزشکی!اگرم بری از اون دسته پزشکایی میشی ک تو خیابونم ملت باس به جا فامیلی دکتر صدات کنن تا راضی باشی!!! موفق باشی! :D

بدبختی اینه شریفم دوس دارم کامپیوترم دوس دارم پزشکی هم دوس دارم دانشگاه تهرانم دوس دارم اپلای هم دوس دارم ام آی تی هم دوس دارم. دل نیست که کاروانسراست :))
وای دکتر 8-^ :D
البته اگه کنکور شرکت کنم یه هدف دیگه هم دارم . میخوام رکورد شرکت کردن های موفق در کنکور سراسری رو بزنم :))

دقیقا سال فارغ التحصیلیتون کی بوده?

اخه این همه شما شرکت کردی اگر از اول یکی رو میرفتی الان تموم شده بود.
منم همه رشته هارو دوست داشتم بالاخره یه رشته رو ادم ادامه میده دیگه

به نقل از sepanta1990 :
آقایون داداشام.. سمپادیهای عزیز..سلاااام :D
آقا من رشته مهندسی کامپیوتر تو شریف میخونم. ولی پرستیژ و پول پزشکی بدجوری رو مخمه. یعنی خیلی وقته دهنو درگیر کرده این همه بخونیم تو بهنرین دانشگاه کشور بعد آخرش بریم سر کار فوقش 5-6 تومن بدن. آقا پزشکی بهتر نی؟ به قول پزشکای بیمارستان حاشیه نون تو مریضه . کلاس کاریشم که بماند..
به نظرتون بعد لیساسن، فوق بگیرم (حالا فوق به چه دردی میخوره؟؟) یا برم پزشکی یا داروسازی و یه پولی جمع کنیم برا بچه هامون. میشه؟ بخصوص اونایی که پزشکی میخونن نظر بدن؟ کنکورم برام مهم نیس قبول میشم..
اگر به رشته های تجربی علاقه داری برو
پولش خوبه اما پیر میشی تا برسی به اونجاهایی که میگی .
7 سال باید بخونی تا عمومی بگیری که الان ریخته و رسما توی خیلی از شهرا نمیذارن پزشک عمومی مطب بزنه
چندین سال هم باید تخصص بخونی
پیر میشی تا به اون لذتی که میگی برسی
رسما بیشتر بچه هات باش حال میکنن تا خودت
میشناسم کسیو که امسال فارغ التحصیل میشه از برق شریف . میخواد بعدش بره آزاد دندون
بین تجربی ها هم دندون زود بازده ترینشون هست مثل اینکه .

به نقل از ali jahangiri :
7 سال باید بخونی تا عمومی بگیری که الان ریخته و رسما توی خیلی از شهرا نمیذارن پزشک عمومی مطب بزنه
میشناسم کسیو که امسال فارغ التحصیل میشه از برق شریف . میخواد بعدش بره آزاد دندون

این پیر شدن رو برای ایشون قبول دارم ولی به کنکوریا این جوری نگین
انقد به ما گفتن پیر میشین من کلا پزشکی رو بیخیال شدم،الان. میبینم درسم داره تموم میشه، خوب بعدش تخصص میخونه ادم،،بالاخره ادم قراره پیر بشه.
پزشکیاهم الکی شلوغش کردن واقعا از جهت سختی جز 3تا رشته اول سخت نیست.
واقعا وضع زندگی ما با هم سنای پزشکی مون قابل مقایسه نیست، اون وقت انقدر غر میزنن که..
دوستای پزشکی من هفته ای دوبار میرن بیرون گردش ، بعدم میگن افسرده ایم، کلاس زبان دوم و باشگاهم میرن. بعد ما هر هفته یه امتحان بزرگ داریم و همیشه فشاری مثل فشار کنکور رومونه.تقریبا هممون هر روز هفته 7،8 شب میرسیم خونه.
گول این حرفاشونو نخورین،

به نقل از بره ناقلا :
دقیقا سال فارغ التحصیلیتون کی بوده?

اخه این همه شما شرکت کردی اگر از اول یکی رو میرفتی الان تموم شده بود.
منم همه رشته هارو دوست داشتم بالاخره یه رشته رو ادم ادامه میده دیگه

ورودی 87 برق غلم و صنعت-انصراف دادم
ورودی 91 آی تی شریف-درحال تحصیلم
و احتمالا ورودی 96 دندون تهران (اگه اپلای نکنم البته) :D

به به اقای جهانگیری. افتحار دادین به ما سر زدین
من که مطمئن نیستم یه تصمیمیه گرفتم ببینم تا یکی دو سال دیگه چه میشود..ولی اگه ایران بمونم احتمال زیاد کنکورو میدم
ولی اون دوستمون که میخواد بره دندون آزاد. اولا چرا آزاد؟ بعدش میشه معرفی کنین زیارت کنیم ایشونو :)

به نقل از بره ناقلا :
دستتون درد نکنه دیگه. یعنی من پیر شدم؟ :(( خودتون پیر شدین :P

به نقل از sepanta1990 :
ورودی 87 برق غلم و صنعت-انصراف دادم
ورودی 91 آی تی شریف-درحال تحصیلم
و احتمالا ورودی 96 دندون تهران (اگه اپلای نکنم البته) :D

من که مطمئن نیستم یه تصمیمیه گرفتم ببینم تا یکی دو سال دیگه چه میشود..ولی اگه ایران بمونم احتمال زیاد کنکورو میدم
ولی اون دوستمون که میخواد بره دندون آزاد. اولا چرا آزاد؟ بعدش میشه معرفی کنین زیارت کنیم ایشونو :)
امیدوارم یه انتخاب درست داشته باشین.
معمولا خانواده ها زیاد استقبال نمیکنن از این کارا.
ولی ماهی رو هر وقت از اب بگیرید تازه ست. بهتر از اینه یه عمر حرص بخورین

یه سوال این وسط برا من پیش اومده؛ این که دندان بین الملل کیش که ترمی بیست تومنه با کنکوره یا بدونه کنکور؟
ینی مثلا من یه دیپلم تجربی بگیرم میتونم از مهر برم دندان بخونم؟

باید کنکور رو بدی. ولی رتبه اش. مهم نیست انچنان

به نقل از بره ناقلا :
باید کنکور رو بدی. ولی رتبه اش. مهم نیست انچنان
واسه پردیس بین الملل شهرای دیگه باید حدود 3-4 هزار بشی ولی میگن کیش بدون کنکوره...
کسی نمیدونه؟ :-/

به نقل از بره ناقلا :
امیدوارم یه انتخاب درست داشته باشین.
معمولا خانواده ها زیاد استقبال نمیکنن از این کارا.
ولی ماهی رو هر وقت از اب بگیرید تازه ست. بهتر از اینه یه عمر حرص بخورین

من برا دل خودم میخوام برم به خونواده چه.
یعنی دوس دارم شده یه روز از عمرم مونده باشه وارد دانشکده پزشکیه بشم ببینم چطوریاس.
شمام اگه ناراحتی از انتخابت میتونین از اول کنکور بدینا.انگار پزشکی دوس دارین :D

به نقل از sepanta1990 :
من برا دل خودم میخوام برم به خونواده چه.
یعنی دوس دارم شده یه روز از عمرم مونده باشه وارد دانشکده پزشکیه بشم ببینم چطوریاس.
شمام اگه ناراحتی از انتخابت میتونین از اول کنکور بدینا.انگار پزشکی دوس دارین :D
خوب بالاخره خانواده تا ادم منبع درامد نداره باید ساپورت کنه ، حداقلش ماهی 300-400 تومن خرچ پول توجیبی و وسایل هست برای یه ادم هم سن ما.
که باید خانواده متقبل بشه. ولی مثلا الان 89 ایای ما(و ابته پسرای کلاسمون که بدون مجوز میرن) که میانگین ماهی یک تومن رو حداقل درامد دارن،دیگه به خانواده وابسته نیستن.
بعد مثلا شما تغییر رشته بدین، حدود 10سال دیرتر از هم سناتون مستقل میشین.

بعدم من در سن 17سالگی از پیر شدن تو پزشکی ترسیدم، الان برم? :))
من خیلی خیلی دیگه بخوام خودکشی کنم، اپلای کنم تخصص رو، از اول شروع کردن خعلی سخته

به نقل از بره ناقلا :
خوب بالاخره خانواده تا ادم منبع درامد نداره باید ساپورت کنه ، حداقلش ماهی 300-400 تومن خرچ پول توجیبی و وسایل هست برای یه ادم هم سن ما.
که باید خانواده متقبل بشه. ولی مثلا الان 89 ایای ما(و ابته پسرای کلاسمون که بدون مجوز میرن) که میانگین ماهی یک تومن رو حداقل درامد دارن،دیگه به خانواده وابسته نیستن.
بعد مثلا شما تغییر رشته بدین، حدود 10سال دیرتر از هم سناتون مستقل میشین.

بعدم من در سن 17سالگی از پیر شدن تو پزشکی ترسیدم، الان برم? :))
من خیلی خیلی دیگه بخوام خودکشی کنم، اپلای کنم تخصص رو، از اول شروع کردن خعلی سخته

من که اول جوونیمه شما رو نمیدونم :-"
از اول شروع کردنم انقد حال میده. تا تجربه نکنین نمیفهمین :D
البته من تو یه شرکتی کار برنامه نویسی میکردم و بخوام باز میکنم. بعدشم مجبور نیستیم که دیدم نمیشه خوند بیخیال میشم. خدا بزرگه [-o<

کاش سال 87 قبل کنکور یکم فکر میکردین راجع به علایقتون !

به نقل از بره ناقلا :
انقد به ما گفتن پیر میشین من کلا پزشکی رو بیخیال شدم،الان. میبینم درسم داره تموم میشه، خوب بعدش تخصص میخونه ادم،،بالاخره ادم قراره پیر بشه.
پزشکیاهم الکی شلوغش کردن واقعا از جهت سختی جز 3تا رشته اول سخت نیست.
واقعا وضع زندگی ما با هم سنای پزشکی مون قابل مقایسه نیست، اون وقت انقدر غر میزنن که..
دوستای پزشکی من هفته ای دوبار میرن بیرون گردش ، بعدم میگن افسرده ایم، کلاس زبان دوم و باشگاهم میرن. بعد ما هر هفته یه امتحان بزرگ داریم و همیشه فشاری مثل فشار کنکور رومونه.تقریبا هممون هر روز هفته 7،8 شب میرسیم خونه.
گول این حرفاشونو نخورین،
درسته . همینطوره .
به نقل از sepanta1990 :
مخلصم :دی
90 ای برقه . اسم و شمارشو خواستی بت میدم . یه میل بزن به اینجا برات بفرستم شمارشو alijahangiri2010@yahoo

به نقل از mimɒʜƧ :
کاش سال 87 قبل کنکور یکم فکر میکردین راجع به علایقتون !

فکر کردم. منتها مشکل اینجاس من به خیلی چیزا علاقه دارم :))
شوخی کردم. متاسفانه اونموقه مشاوره درست حسابی برا انتخاب رشته بهم ندادن و الا از همون اول میرفتم کامپیوتر. ولی 91 که کنکور دادم انتخابم فقط کامپیوتر بود (آی تی و نرم)

الانم که پزشکی زده به کله م. البته واقعا مطمئن نیستم تصمیمم قطعی نیست، بیشتر میخوام تجربه ش کنم ببینم چجوریاس. آخه زیادی کلاس میذارن برم کرک و پرشونو بریزم فک نکنن ما نتونستیم بیاییم پزشکی بلکه خودمون نخواستیم :))

مخلصم :دی
90 ای برقه . اسم و شمارشو خواستی بت میدم . یه میل بزن به اینجا برات بفرستم شمارشو alijahangiri2010@yahoo

آقا چاکریم. ایمیل زدم :D

به نقل از sepanta1990 :
مطمئنین گنج اونجا متظرمه؟ :-?

بله مطمئنم !
اولا الان پزشکي مثل قدیما نيس ، محمد جان گفتن پزشکا از موقع دوره حقوق دارن درست اما بعد همين دوره فک ميکني به همین راحتي حق مطب ميدن ?
گيريم توي دوره به شما ماهي 10 تومن بدن اصن بعدش چي?
حق مطب توي شهرستان بدن بهت خوبه?
به نظر من الان دیگه مثل قديم نيس پزشکي بعدم اون درآمدی که شما از پزشکا ميبيني بعد حداقل 10 سال کار به دستشون ميرسه

راجع به خارج کشورم شما مدرک شريفو داري يه رشته بسيار عالی
اگه معدل و نمره زبان و .... خوب باشه از یه دانشگاه خوب پذيرش بگيري
اونجاهم موفق باشي بلافاصله کار گیرت میاد
مثل اینجا نيس 3 میلیون بذارن کف دستت بگن بفرما آقای مهندس
حداقل 20 هزار دلار به يه مهندس خوب ميدن ! توي شرکت خوب به مهندسين کامپیوتر و مکانيکشون 30 هزار دلار ميدن

به نظر من البته شما الان معلوم نيس با خودت چن چندي!

Back
بالا