• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تغییر رشته از مهندسی به پزشکی

به نقل از بره ناقلا :
باید کنکور رو بدی. ولی رتبه اش. مهم نیست انچنان
واسه پردیس بین الملل شهرای دیگه باید حدود 3-4 هزار بشی ولی میگن کیش بدون کنکوره...
کسی نمیدونه؟ :-/

به نقل از بره ناقلا :
امیدوارم یه انتخاب درست داشته باشین.
معمولا خانواده ها زیاد استقبال نمیکنن از این کارا.
ولی ماهی رو هر وقت از اب بگیرید تازه ست. بهتر از اینه یه عمر حرص بخورین

من برا دل خودم میخوام برم به خونواده چه.
یعنی دوس دارم شده یه روز از عمرم مونده باشه وارد دانشکده پزشکیه بشم ببینم چطوریاس.
شمام اگه ناراحتی از انتخابت میتونین از اول کنکور بدینا.انگار پزشکی دوس دارین :D

به نقل از sepanta1990 :
من برا دل خودم میخوام برم به خونواده چه.
یعنی دوس دارم شده یه روز از عمرم مونده باشه وارد دانشکده پزشکیه بشم ببینم چطوریاس.
شمام اگه ناراحتی از انتخابت میتونین از اول کنکور بدینا.انگار پزشکی دوس دارین :D
خوب بالاخره خانواده تا ادم منبع درامد نداره باید ساپورت کنه ، حداقلش ماهی 300-400 تومن خرچ پول توجیبی و وسایل هست برای یه ادم هم سن ما.
که باید خانواده متقبل بشه. ولی مثلا الان 89 ایای ما(و ابته پسرای کلاسمون که بدون مجوز میرن) که میانگین ماهی یک تومن رو حداقل درامد دارن،دیگه به خانواده وابسته نیستن.
بعد مثلا شما تغییر رشته بدین، حدود 10سال دیرتر از هم سناتون مستقل میشین.

بعدم من در سن 17سالگی از پیر شدن تو پزشکی ترسیدم، الان برم? :))
من خیلی خیلی دیگه بخوام خودکشی کنم، اپلای کنم تخصص رو، از اول شروع کردن خعلی سخته

به نقل از بره ناقلا :
خوب بالاخره خانواده تا ادم منبع درامد نداره باید ساپورت کنه ، حداقلش ماهی 300-400 تومن خرچ پول توجیبی و وسایل هست برای یه ادم هم سن ما.
که باید خانواده متقبل بشه. ولی مثلا الان 89 ایای ما(و ابته پسرای کلاسمون که بدون مجوز میرن) که میانگین ماهی یک تومن رو حداقل درامد دارن،دیگه به خانواده وابسته نیستن.
بعد مثلا شما تغییر رشته بدین، حدود 10سال دیرتر از هم سناتون مستقل میشین.

بعدم من در سن 17سالگی از پیر شدن تو پزشکی ترسیدم، الان برم? :))
من خیلی خیلی دیگه بخوام خودکشی کنم، اپلای کنم تخصص رو، از اول شروع کردن خعلی سخته

من که اول جوونیمه شما رو نمیدونم :-"
از اول شروع کردنم انقد حال میده. تا تجربه نکنین نمیفهمین :D
البته من تو یه شرکتی کار برنامه نویسی میکردم و بخوام باز میکنم. بعدشم مجبور نیستیم که دیدم نمیشه خوند بیخیال میشم. خدا بزرگه [-o<

کاش سال 87 قبل کنکور یکم فکر میکردین راجع به علایقتون !

به نقل از بره ناقلا :
این پیر شدن رو برای ایشون قبول دارم ولی به کنکوریا این جوری نگین
انقد به ما گفتن پیر میشین من کلا پزشکی رو بیخیال شدم،الان. میبینم درسم داره تموم میشه، خوب بعدش تخصص میخونه ادم،،بالاخره ادم قراره پیر بشه.
پزشکیاهم الکی شلوغش کردن واقعا از جهت سختی جز 3تا رشته اول سخت نیست.
واقعا وضع زندگی ما با هم سنای پزشکی مون قابل مقایسه نیست، اون وقت انقدر غر میزنن که..
دوستای پزشکی من هفته ای دوبار میرن بیرون گردش ، بعدم میگن افسرده ایم، کلاس زبان دوم و باشگاهم میرن. بعد ما هر هفته یه امتحان بزرگ داریم و همیشه فشاری مثل فشار کنکور رومونه.تقریبا هممون هر روز هفته 7،8 شب میرسیم خونه.
گول این حرفاشونو نخورین،
درسته . همینطوره .
به نقل از sepanta1990 :
به به اقای جهانگیری. افتحار دادین به ما سر زدین
من که مطمئن نیستم یه تصمیمیه گرفتم ببینم تا یکی دو سال دیگه چه میشود..ولی اگه ایران بمونم احتمال زیاد کنکورو میدم
ولی اون دوستمون که میخواد بره دندون آزاد. اولا چرا آزاد؟ بعدش میشه معرفی کنین زیارت کنیم ایشونو :)
مخلصم :دی
90 ای برقه . اسم و شمارشو خواستی بت میدم . یه میل بزن به اینجا برات بفرستم شمارشو alijahangiri2010@yahoo

به نقل از mimɒʜƧ :
کاش سال 87 قبل کنکور یکم فکر میکردین راجع به علایقتون !

فکر کردم. منتها مشکل اینجاس من به خیلی چیزا علاقه دارم :))
شوخی کردم. متاسفانه اونموقه مشاوره درست حسابی برا انتخاب رشته بهم ندادن و الا از همون اول میرفتم کامپیوتر. ولی 91 که کنکور دادم انتخابم فقط کامپیوتر بود (آی تی و نرم)

الانم که پزشکی زده به کله م. البته واقعا مطمئن نیستم تصمیمم قطعی نیست، بیشتر میخوام تجربه ش کنم ببینم چجوریاس. آخه زیادی کلاس میذارن برم کرک و پرشونو بریزم فک نکنن ما نتونستیم بیاییم پزشکی بلکه خودمون نخواستیم :))

به نقل از ali jahangiri :
مخلصم :دی
90 ای برقه . اسم و شمارشو خواستی بت میدم . یه میل بزن به اینجا برات بفرستم شمارشو alijahangiri2010@yahoo

آقا چاکریم. ایمیل زدم :D

به نقل از sepanta1990 :
مطمئنین گنج اونجا متظرمه؟ :-?

بله مطمئنم !
اولا الان پزشکي مثل قدیما نيس ، محمد جان گفتن پزشکا از موقع دوره حقوق دارن درست اما بعد همين دوره فک ميکني به همین راحتي حق مطب ميدن ?
گيريم توي دوره به شما ماهي 10 تومن بدن اصن بعدش چي?
حق مطب توي شهرستان بدن بهت خوبه?
به نظر من الان دیگه مثل قديم نيس پزشکي بعدم اون درآمدی که شما از پزشکا ميبيني بعد حداقل 10 سال کار به دستشون ميرسه

راجع به خارج کشورم شما مدرک شريفو داري يه رشته بسيار عالی
اگه معدل و نمره زبان و .... خوب باشه از یه دانشگاه خوب پذيرش بگيري
اونجاهم موفق باشي بلافاصله کار گیرت میاد
مثل اینجا نيس 3 میلیون بذارن کف دستت بگن بفرما آقای مهندس
حداقل 20 هزار دلار به يه مهندس خوب ميدن ! توي شرکت خوب به مهندسين کامپیوتر و مکانيکشون 30 هزار دلار ميدن

به نظر من البته شما الان معلوم نيس با خودت چن چندي!

به نقل از کوزت :
بله مطمئنم !
اولا الان پزشکي مثل قدیما نيس ، محمد جان گفتن پزشکا از موقع دوره حقوق دارن درست اما بعد همين دوره فک ميکني به همین راحتي حق مطب ميدن ?
گيريم توي دوره به شما ماهي 10 تومن بدن اصن بعدش چي?
حق مطب توي شهرستان بدن بهت خوبه?
به نظر من الان دیگه مثل قديم نيس پزشکي بعدم اون درآمدی که شما از پزشکا ميبيني بعد حداقل 10 سال کار به دستشون ميرسه

راجع به خارج کشورم شما مدرک شريفو داري يه رشته بسيار عالی
اگه معدل و نمره زبان و .... خوب باشه از یه دانشگاه خوب پذيرش بگيري
اونجاهم موفق باشي بلافاصله کار گیرت میاد
مثل اینجا نيس 3 میلیون بذارن کف دستت بگن بفرما آقای مهندس
حداقل 20 هزار دلار به يه مهندس خوب ميدن ! توي شرکت خوب به مهندسين کامپیوتر و مکانيکشون 30 هزار دلار ميدن

به نظر من البته شما الان معلوم نيس با خودت چن چندي!

البته من دارم دوتا هدفم دنبال میکنم. یعنی هم به اپلای فکر میکنم هم به پزشکی و هنوز وقت دارم تا تصمیم بگیرم.
ولی شما هم یکم اغراق کردینا :D
هم از وضعیت پزشکا هم از شرایط اونور آب.
به نقل از یکی از دوستان که تو شرکت گوگل کار میکنه حقوق برنامه نویس در این شرکت چیزی بین 100 تا 200 هزار دلار در ساله.
دیگه ماهی 20 تا 30 هزار دلارم خیلیه :D

به نقل از sepanta1990 :
البته من دارم دوتا هدفم دنبال میکنم. یعنی هم به اپلای فکر میکنم هم به پزشکی و هنوز وقت دارم تا تصمیم بگیرم.
ولی شما هم یکم اغراق کردینا :D
هم از وضعیت پزشکا هم از شرایط اونور آب.
به نقل از یکی از دوستان که تو شرکت گوگل کار میکنه حقوق برنامه نویس در این شرکت چیزی بین 100 تا 200 هزار دلار در ساله.
دیگه ماهی 20 تا 30 هزار دلارم خیلیه :D

توي مایکروسافت مهندسشون 350 الي 400 ميدن بش :(( کصافتا :(( بميرن الهي :(( بابا از ماهي 10 هزار دلار شما شروع کن تا 30 هزار
بستگي داره ديگه
وضعیت پزشکا حالا ببین اگه هميني ک من میگم نشد :D دوست ما که رتبه 125 کنکور شد الان بايد باش صوبت کني تا بگه چقد پزشکي بد شده الان بعد ميري زود اپلاي ميکني :))

Back
بالا